- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Çok çok geçmiş olsun
Umarım şu an çok daha iyisindir
Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma gider hatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kız yine ucuz atlatmışsın
sağol canım, iyiyiz bugün ikimiz de şükür. aslında benim de aram pek yoktur ama bi arkadaş tavsiye edince deneyelim dedik. gerçekten ağır geliyor alışkın olmayınca.
kızının kilo veriyor olmasına çok sevindim, kilo o yaşta içe kapanmasına sebep oluyor malesef. inşallah çok mutlu olur bundan sonra.
ben geldimmmm.....
ay canımmm...çok geçmiş olsunn....Rabbim şifalar versin....
yolunda olması için uğraşıyoruz canım...sanki bu dönem herkes sıkıntılı bir dönem geçiriyo...bende sizi özlüyorum canım....evet canım yenacımdan izin istedim gerçi isterse bir süre tamamen de silebilir beni listeden ama ayrılıgı çok uzun tutmamaya çalışıcam oyüzden izin istedim...
sağolasın canım Allah razı olsun...diyet modunda değilim ama dikkat ediyorum ve spor yapıyorum....hatta artı olarak yürüyüş....
bende seni öpüyorum canım Allaha emanet ol..
Sağol Zeynepcim, bugün daha iyiyiz şükür.
sıkıntılı zamanlar oluyor kuzum arada. ben eminim senin olgunlukla elinden geleni yapacağına. inşallah iyi olur her şey bi an önce, öpüyorum canım seni kocaman.
İyi geceler uyuyan güzeller
2 günlük kısa ama güzel tatilimizden 23:30 da döndük.. yıkan paklan yeni oturdum sayılır..Makinayı bekliyorum dursun çamaşır asıp cumba yatak..
----
Esracım, çok geçmiş olsun canım...Kötü olmuş yaa üzüldüm.Allah beterinden korusun...Daha önce de duymuştum suşi den zehirlenme vakalarını...
Bana dönmeyince tahmin ettim ters bişeylerin olduğunu ama konduramıyor da insan..Bol bol dinlenip sıvı tüketin canım...
canım dün arayacaktım da haftasonu diye rahatsız etmeyeyim dedim. zaten tatildeymişsiniz, konuşuruz bugün inşallah. çok sağol, valla anlamadık ne olduğumuzu.
Barışın bilye çıktı mı bu arada :26:
çok geçmiş olsun daha güzel dogum günlerini kutlarsın inşallah
çok teşekkürler, amin inşallah
bebişiiimm geçmiş olsun çok üzüldüm yaa Allahım korumuş sizi. çin min yemekleri bi garip zaten yenmiyorlar abuk subuk bişeylerden yapıyorlar. alışkın olmayınca bünye reddediyor bazende. sizin alışkın olmadıgınızdan mı böyle oldu yoksa yemeklerde mi bişey varmış araştırdınızmı hiç?
yoguuuuuuuuunn günler bitti çok şükür. cuma günü teyzemler geldi. erdem bebişimiz boy atmış birazcık. 4 tanede dişimiz çıkmış kemiriyoruz artık herşeyi ama bu yüzden pek huysuz paşam. uyutmadı sabaha kadar. tam uyuyor bırakıyorum yataga 10 dk geçmeden başlıyor aglamaya yedi beni yedi. teyzemde annemde bana sattı. kaldımmı ben erdemle başbaşa sabahı sabah ettirdi valla. sürekli sallıcan ayakta sallamayınca basıyor yaygarayı. cumartesi öglene kadar öyle ugrastırdı sonra düğün hazırlıgı basladı. giyindik süslendik çıktık düğüne. düğün açık havada yapıldı yemekli felan. o agacın altı bambi var orda yapıldı ilk kez gittim bende. çok lüks şöyle böyle diyorlardı ama fazla abartmışlar hele o sandalyeler bildigin beyaz tahta otantik ortam diye.. bide 30-40 bin civarı bişey ödediler oraya gösteriler harici birde. çok gereksiz bence. neyse gittik , sünnet düğünü oldugundan hersey cocuklara yönelikti. palyaçolar sihirbazlar yarısmalar vs. güzeldi. bizim erdemde durmadıgından ordan oraya yürüdük hep. ışıklı mışıklı bişey olursa durup izledik ama yoksa ordan oraya volta attık eşek sıpası ya kucagımda uyuyor hala gezdiriyim istiyor düğünün sonlarıa dogru bizim elazıgın dik halayı vardır onu oynadılar bi iki tanede roman felan öylece bitti. eve geldik erdemi uyut felan derken saat 2 oldu bi yattım deliksiz uyudum valla çok yorulmusum sol kolum iflas erdem yüzünden baya incinmiş. bugünde okudu canıımı akşam eniştem geldi, gittiler. gidincede özlüyorum yaa ufff sanırım ben çocuk yapmak istiyorum ne güzel birşey ya. minicik bişey günden güne değişiyor hergün ayrı tatlılıklar muzurluklar vs. ama cok tehlikeliler erdem mesela ne varsa agzına atma cabasında. yerde karınca gördü emekleye emekleye onu kovalıyor bi baktım yetişti eline aldı agzına atmaya calısıyor değişik damak zevki var ama güzel bi duygu ya bende istiyorum banane yaa bananeeeeeeeee
Sağol Mehtapcım ya, valla geldi bu da başımıza. hem alışkın olmadığımız için hem de sıcaktan oldu sanırım. meşhur suşi zinciri var ya, sonu co ile bitiyor, onun altunizade şubesindeydik. aradım sordum başka vaka bildirilmediğini söylediler, tekrar davet ettiler :) bi de sanırım üzerine kahve soda falan içince de mide kaldırmıyormuş malesef. bi daha tövbe..
kolun incinmiş senin de, geçmiş olsun ya. bebeler öyle valla, birkaç saatte pestilini çıkarıyorlar insanın.
canım cok gecmıs olsun. dogumgunun guzel baslamıs ama kotu bıtmıs. hay aksı ya.
neysekı ıyılesmıssın annecık de gelmıs.
senı ozledıkkkkkkkkkkkkkkk ayrıcaaaa
çok sağol Filizcim, şimdi daha iyiyim şükür.
ben de özledim valla, aklım da buradaydı ama ne mümkün...
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum hepinizi çok öpüyorum
Sen nerelerdesin kuzum ya çok merak ettim seni arıyamadımda kontörüm yoktu
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir çok öpüyorum seni
Oğluşum için güzel dileklerine teşekkür ederim canım
çok sağol Zehracım, geçti inşallah. telefondan okumuştum açamadım yazdığın mesajını. ben de arayamadan uff oldum :) konuşuruz yine. foto ekledin mi sünnetten, bakayım bi :)
öpüyorum çok seni canım, kolay gelsin sana da.