Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok çok geçmiş olsun :KK71:
Umarım şu an çok daha iyisindir :KK34:

Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma gider :KK34: hatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep :KK1:
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kız :KK34: yine ucuz atlatmışsın :KK34:

sağol canım, iyiyiz bugün ikimiz de şükür. aslında benim de aram pek yoktur ama bi arkadaş tavsiye edince deneyelim dedik. gerçekten ağır geliyor alışkın olmayınca.

kızının kilo veriyor olmasına çok sevindim, kilo o yaşta içe kapanmasına sebep oluyor malesef. inşallah çok mutlu olur bundan sonra.

ben geldimmmm.....

ay canımmm...çok geçmiş olsunn....Rabbim şifalar versin....

yolunda olması için uğraşıyoruz canım...sanki bu dönem herkes sıkıntılı bir dönem geçiriyo...bende sizi özlüyorum canım....evet canım yenacımdan izin istedim gerçi isterse bir süre tamamen de silebilir beni listeden ama ayrılıgı çok uzun tutmamaya çalışıcam oyüzden izin istedim...

sağolasın canım Allah razı olsun...diyet modunda değilim ama dikkat ediyorum ve spor yapıyorum....hatta artı olarak yürüyüş....:KK34:

bende seni öpüyorum canım Allaha emanet ol..

Sağol Zeynepcim, bugün daha iyiyiz şükür.

sıkıntılı zamanlar oluyor kuzum arada. ben eminim senin olgunlukla elinden geleni yapacağına. inşallah iyi olur her şey bi an önce, öpüyorum canım seni kocaman.

İyi geceler uyuyan güzeller :KK66:

2 günlük kısa ama güzel tatilimizden 23:30 da döndük.. yıkan paklan yeni oturdum sayılır..Makinayı bekliyorum dursun çamaşır asıp cumba yatak..

----

Esracım, çok geçmiş olsun canım...Kötü olmuş yaa üzüldüm.Allah beterinden korusun...Daha önce de duymuştum suşi den zehirlenme vakalarını...
Bana dönmeyince tahmin ettim ters bişeylerin olduğunu ama konduramıyor da insan..Bol bol dinlenip sıvı tüketin canım...:KK16:

canım dün arayacaktım da haftasonu diye rahatsız etmeyeyim dedim. zaten tatildeymişsiniz, konuşuruz bugün inşallah. çok sağol, valla anlamadık ne olduğumuzu.

Barışın bilye çıktı mı bu arada :26:

çok geçmiş olsun daha güzel dogum günlerini kutlarsın inşallah

çok teşekkürler, amin inşallah :KK16:

bebişiiimm geçmiş olsun çok üzüldüm yaa Allahım korumuş sizi. çin min yemekleri bi garip zaten yenmiyorlar abuk subuk bişeylerden yapıyorlar. alışkın olmayınca bünye reddediyor bazende. sizin alışkın olmadıgınızdan mı böyle oldu yoksa yemeklerde mi bişey varmış araştırdınızmı hiç?

yoguuuuuuuuunn günler bitti çok şükür. cuma günü teyzemler geldi. erdem bebişimiz boy atmış birazcık. 4 tanede dişimiz çıkmış :KK16: kemiriyoruz artık herşeyi :emir_bebek::emir_bebek: ama bu yüzden pek huysuz paşam. uyutmadı sabaha kadar. tam uyuyor bırakıyorum yataga 10 dk geçmeden başlıyor aglamaya yedi beni yedi. teyzemde annemde bana sattı. kaldımmı ben erdemle başbaşa sabahı sabah ettirdi valla. sürekli sallıcan ayakta sallamayınca basıyor yaygarayı. cumartesi öglene kadar öyle ugrastırdı sonra düğün hazırlıgı basladı. giyindik süslendik çıktık düğüne. düğün açık havada yapıldı yemekli felan. o agacın altı bambi var orda yapıldı ilk kez gittim bende. çok lüks şöyle böyle diyorlardı ama fazla abartmışlar :KK34: hele o sandalyeler bildigin beyaz tahta otantik ortam diye.. bide 30-40 bin civarı bişey ödediler oraya gösteriler harici birde. çok gereksiz bence. neyse gittik , sünnet düğünü oldugundan hersey cocuklara yönelikti. palyaçolar sihirbazlar yarısmalar vs. güzeldi. bizim erdemde durmadıgından ordan oraya yürüdük hep. ışıklı mışıklı bişey olursa durup izledik ama yoksa ordan oraya volta attık eşek sıpası ya kucagımda uyuyor hala gezdiriyim istiyor :KK37: düğünün sonlarıa dogru bizim elazıgın dik halayı vardır onu oynadılar bi iki tanede roman felan öylece bitti. eve geldik erdemi uyut felan derken saat 2 oldu bi yattım deliksiz uyudum valla çok yorulmusum sol kolum iflas erdem yüzünden baya incinmiş. bugünde okudu canıımı akşam eniştem geldi, gittiler. gidincede özlüyorum yaa ufff :KK5::KK5: sanırım ben çocuk yapmak istiyorum ne güzel birşey ya. minicik bişey günden güne değişiyor hergün ayrı tatlılıklar muzurluklar vs. ama cok tehlikeliler erdem mesela ne varsa agzına atma cabasında. yerde karınca gördü emekleye emekleye onu kovalıyor bi baktım yetişti eline aldı agzına atmaya calısıyor değişik damak zevki var :KK1::KK1: ama güzel bi duygu ya bende istiyorum banane yaa bananeeeeeeeee :KK19::KK19:

Sağol Mehtapcım ya, valla geldi bu da başımıza. hem alışkın olmadığımız için hem de sıcaktan oldu sanırım. meşhur suşi zinciri var ya, sonu co ile bitiyor, onun altunizade şubesindeydik. aradım sordum başka vaka bildirilmediğini söylediler, tekrar davet ettiler :) bi de sanırım üzerine kahve soda falan içince de mide kaldırmıyormuş malesef. bi daha tövbe..

kolun incinmiş senin de, geçmiş olsun ya. bebeler öyle valla, birkaç saatte pestilini çıkarıyorlar insanın.

canım cok gecmıs olsun. dogumgunun guzel baslamıs ama kotu bıtmıs. hay aksı ya.
neysekı ıyılesmıssın annecık de gelmıs.

senı ozledıkkkkkkkkkkkkkkk ayrıcaaaa

çok sağol Filizcim, şimdi daha iyiyim şükür.

ben de özledim valla, aklım da buradaydı ama ne mümkün...

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum hepinizi çok öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Sen nerelerdesin kuzum ya çok merak ettim seni arıyamadımda kontörüm yoktu:KK50::KK50:
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir çok öpüyorum seni :KK16::KK16::KK54::KK54:
Oğluşum için güzel dileklerine teşekkür ederim canım :KK34::KK34:

çok sağol Zehracım, geçti inşallah. telefondan okumuştum açamadım yazdığın mesajını. ben de arayamadan uff oldum :) konuşuruz yine. foto ekledin mi sünnetten, bakayım bi :)

öpüyorum çok seni canım, kolay gelsin sana da.

esracım hoşgeldin tatlım....

bugün daha iyimisin??

bu arada barışın bilyeyi bende merak ediyorum ne oldu.....

Kızlae valla ilk defa 1. Oldum ya :) ay çok motive oldum bennnn gerçi bu her hafta bu kadar gitse ne isterim daha ben darısı hepimizin başına inşallahhh

yenacımm çok geçmiş olsun cnm oğluşuna inşallah çıkmıştır.

Banuşşşş hoş geldin bebaaaam tam okurken dedim bu banuyu göremiyom nezamandır zaten bende giremiyom pek karşılaşmadım yazısına diye tatile gitmişsin yaaaa. Güzel geçmesine sevindim canım inşallah kuzuşuna da sağ salim kavuşursunuz.

Diğer arkadaşlarım da alınmayın fazla giremiyom yoksa laf yetiştiririrm:) idare ediverin gari

yok canım sanaydı:))))
:KK54:

:KK1: :KK1: :KK1:

Sevindim iyi olmana canım, uykunu da aç bi önce. yoksa hala bi şeyler yemedin mi :KK19:

Kızlae valla ilk defa 1. Oldum ya :) ay çok motive oldum bennnn gerçi bu her hafta bu kadar gitse ne isterim daha ben darısı hepimizin başına inşallahhh

Banuşşşş hoş geldin bebaaaam tam okurken dedim bu banuyu göremiyom nezamandır zaten bende giremiyom pek karşılaşmadım yazısına diye tatile gitmişsin yaaaa. Güzel geçmesine sevindim canım inşallah kuzuşuna da sağ salim kavuşursunuz.

Diğer arkadaşlarım da alınmayın fazla giremiyom yoksa laf yetiştiririrm:) idare ediverin gari

Ben bu hafta pek dikkat edememiştim listeye, tebrikler birinciliğine :))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Çok geç oldu ama gelebildim şükür :KK34:
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyle :KK34: oraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı :KK34:
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel :KK1:
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağım :KK34: menüde dahil :KK1:
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı :KK1:
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayım :KK1: ama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için :KK1:
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süre :KK34: o aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için :KK34: ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum :KK34: )

Çok çok geçmiş olsun :KK71:
Umarım şu an çok daha iyisindir :KK34:

Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma gider :KK34: hatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep :KK1:
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kız :KK34: yine ucuz atlatmışsın :KK34:

Canım benim cadı yazdan evvel bir 75 kgya yakındı :26: boyu benden uzun olduğundan pek sırıtmıyordu sadece iri görünüyordu ama son günlerde daha fazla aldın çık kız bir bakalım kaç kilo olmuşsun dedikce inatla kavga çıkartıp olayı kapatıyordu ama Almanyada ikna edip tartıya bir çıkardık gözlerimize inanamadık :KK52::KK52::KK52: tam 82 çıktı cadı :KK14::KK14:
Allahtan daha çok ufak olduğundan metabolizması çok çabuk çalışıyor ve daha ben oradayken bile bir 3 kilo verdi bile :KK16: Benim tahminim annem bayrama kadar benim kıza bir 10 kilo kesin verdirir :KK1:
Zaten bayrama yakın gelecekler bir 3 haftada öyle kalacaklar :KK34: yani benim kız kesin 6li rakamları görür bu hızla :KK1:
Annemin ona uyguladığı programda şöyle;

Sabah 8de kahvaltı tabağı;
2 dilim ekmek, 5 dilim domates, 5 dilim salatalık, 1 yumurta, 2 KK beyaz peynir, haftada bir kerede salam yada sosis çok az tabi :KK34:

Kahvaltıdan sonra bir atıyorlarmış kendilerini sokağa en kısa yürüyüşleri 1 saat :KK1:
Eve gelince 1 saat kadarda dışarda bisiklet kullanıyormuş :KK34:
Öğle yemeğinde ya bir tabak sebze yemeği yada et yanında bol salata ( az yağlı )
Öğle yemeğinden sonra yine kendilerini dışarı atıyorlarmış ve 1 saat daha yürüyorlarmış :KK34:
Akşam yemeği fixs genelde :KK34: 1 tabak çorba ve bir kase çorba :KK34:

Günde bir tane tatlı birşey yeme hakkı var ama iki parmak kalınlığını geçmesi yasak :KK1: eğer fazla büyük bir şey seçersede yarıya bölünüp ertesi güne hakkını saklayacak :KK34:

Dedigin gibi metabolizmasi hizlidir onun. bayrama kadar guzel kilolar verir allahin izni ile! Gerci annanesi böyle devam ettirirse kesin verir :))
Annen zayifmi peki? Merak ettim simdi :)

Gökçeciğim,ne güzel eğlenmişsin vakit geçrimişsiniz...Çok iyi gelmiştir sana ve eşine...

Evet yenacim esimle bana coook coook iyi geldi.

burdada kilim festivali vardı ama malum annem rahatsız olduğu için çok gezemedik ama 3 kardeş sırayla çıktık ama her festival beraber dolaşırdık .tadsız oldu biraz

Annene tekrar gecmis olsun canim. Nasil oldu simdi? daha iyidir insallah?

ya ne bilim o ara bi sıkıldım içime sıkıntı girdi böyle fena biçimde. bizim hatunlar olay ya zaten :KK1:

tebrikler sporcu hatunlar. kızz hani benim torpilim he haniii :KK9::KK9:

cecoooooooooooooooşuuuuuuuuuummm bebeekiim hayatııımm hoşgeldiiinn:KK71::KK71::KK71: süzülmüşsün kız sen hafiften sankii :KK60::KK60: annen şımartmıyım diye hafifletmiş mevzuyu .. cecoş şimdi kaçsın aynı olduk mu bak ben ne alıyorum ne veriyorum sırf seni bekledigimden yoksa azimsizlikten felan değil he :KK60::KK60: oyy kuşum benim çok özlemişim seni yaa. bu arada gördüğün gibi ben döndüm :KK30: :KK34: :KK33::KK33::KK33:

yena sultan ellerine saglık. :KK54: tebrikler kızlar darısı basıma bu haftaki paçalı donumuz nevzamansızaa :KK9::KK9: elizzz hemen çıkar teslim et devir teslim töreni yapcam :KK1::KK1:

ablacım cok geçmiş olsun. nasıl şimdi yakısıklı çıkmıştır bilye inşallah. :26:

bebişiiimm geçmiş olsun çok üzüldüm yaa Allahım korumuş sizi. çin min yemekleri bi garip zaten yenmiyorlar abuk subuk bişeylerden yapıyorlar. alışkın olmayınca bünye reddediyor bazende. sizin alışkın olmadıgınızdan mı böyle oldu yoksa yemeklerde mi bişey varmış araştırdınızmı hiç?

bende cok begendiiiimmmm bul al bana hediye et :KK1::KK1: çok yüzsüzümdür :KK52::KK52:

hatunlarıııııııııııııııııımm selamlarr,,

yoguuuuuuuuunn günler bitti çok şükür. cuma günü teyzemler geldi. erdem bebişimiz boy atmış birazcık. 4 tanede dişimiz çıkmış :KK16: kemiriyoruz artık herşeyi :emir_bebek::emir_bebek: ama bu yüzden pek huysuz paşam. uyutmadı sabaha kadar. tam uyuyor bırakıyorum yataga 10 dk geçmeden başlıyor aglamaya yedi beni yedi. teyzemde annemde bana sattı. kaldımmı ben erdemle başbaşa sabahı sabah ettirdi valla. sürekli sallıcan ayakta sallamayınca basıyor yaygarayı. cumartesi öglene kadar öyle ugrastırdı sonra düğün hazırlıgı basladı. giyindik süslendik çıktık düğüne. düğün açık havada yapıldı yemekli felan. o agacın altı bambi var orda yapıldı ilk kez gittim bende. çok lüks şöyle böyle diyorlardı ama fazla abartmışlar :KK34: hele o sandalyeler bildigin beyaz tahta otantik ortam diye.. bide 30-40 bin civarı bişey ödediler oraya gösteriler harici birde. çok gereksiz bence. neyse gittik , sünnet düğünü oldugundan hersey cocuklara yönelikti. palyaçolar sihirbazlar yarısmalar vs. güzeldi. bizim erdemde durmadıgından ordan oraya yürüdük hep. ışıklı mışıklı bişey olursa durup izledik ama yoksa ordan oraya volta attık eşek sıpası ya kucagımda uyuyor hala gezdiriyim istiyor :KK37: düğünün sonlarıa dogru bizim elazıgın dik halayı vardır onu oynadılar bi iki tanede roman felan öylece bitti. eve geldik erdemi uyut felan derken saat 2 oldu bi yattım deliksiz uyudum valla çok yorulmusum sol kolum iflas erdem yüzünden baya incinmiş. bugünde okudu canıımı akşam eniştem geldi, gittiler. gidincede özlüyorum yaa ufff :KK5::KK5: sanırım ben çocuk yapmak istiyorum ne güzel birşey ya. minicik bişey günden güne değişiyor hergün ayrı tatlılıklar muzurluklar vs. ama cok tehlikeliler erdem mesela ne varsa agzına atma cabasında. yerde karınca gördü emekleye emekleye onu kovalıyor bi baktım yetişti eline aldı agzına atmaya calısıyor değişik damak zevki var :KK1::KK1: ama güzel bi duygu ya bende istiyorum banane yaa bananeeeeeeeee :KK19::KK19:

Sünnet dügününde erdem'le ilgilenmissin, Yinede güzel vakit gecirmissin anladigim kadar :) Bebek istedigine göre :KK70:

mutlu olduğuna sevindim:)
yeni cicilerinizide güle güle giyiiin.....

:) Sagol canim

Pinarcimmm nerelerdesin :) özledim kiz seni :) 1nciligin icin tebrikler canim! motive ol bakalim :) Ah bende olabilsem :KK70:

kızlar benı bılıyorsunuz menumu sureklı yazarım gun ıcınde guncellerım hatta sık sık ama buaralar ıslerım yogun, cumadan berı yoktum carsamba yıne yolcuyum oyuzden buaralar menumu guncellemeyebılırım bılgınız olsun kacamak yapmıyorum nasılsa. oyuzden sorun yok benım acımdan su an. kjabızlıgım kendını gosterıyor tamamen gecmedı hatta ordayken bıraz daha az cıktım wc oyuzden sabahtan berı kuru ve taze kayısı yıyorum sabah kahvaltı yapmak gelmedı ıcımden. ogle yemegınde nohut varmıs hıc ıcımden gelmıyor yemek.

kızlar benı bılıyorsunuz menumu sureklı yazarım gun ıcınde guncellerım hatta sık sık ama buaralar ıslerım yogun, cumadan berı yoktum carsamba yıne yolcuyum oyuzden buaralar menumu guncellemeyebılırım bılgınız olsun kacamak yapmıyorum nasılsa. oyuzden sorun yok benım acımdan su an. kjabızlıgım kendını gosterıyor tamamen gecmedı hatta ordayken bıraz daha az cıktım wc oyuzden sabahtan berı kuru ve taze kayısı yıyorum sabah kahvaltı yapmak gelmedı ıcımden. ogle yemegınde nohut varmıs hıc ıcımden gelmıyor yemek.

canım kolay gelsin, yoğunluk olmayınca yazmaman normal zaten. sıkma kendini...

ramazan gelene kadar ben de son aldıklarımı verebilsem keşke. tartılmaya korkuyorum artık:KK31:

:KK3: HOşbulduk canım :KK34:
Çok sağ ol canım inşallah sayılı günler çabuk geçer :KK5: daha dönüş tarihide belli değil tam ama bayramdan evvel burada olucak inşallah :KK34:
Benim ufaklık her gün sayıklıyor ve telefonda her konuştuğunda abbacığım seni çot seviyorum biz seni kaybettik ama sen koşa koşa eve gel olurmu dedikce titrek bir ses tonuyla ben kendimi zor tutuyorum :KK34:
Onun için çok iyi olacağına eminim, Ananneside onu bütün gün gezdiriyor bir dediğini iki etmiyor ama işte ana yüreği her ne kadar asabi bile davransa bazen insan yanında olsun istiyor kuzusunu :KK34:
Sırf o üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyorum ama bu seferde annemin zaten umuru değil diye düşünmesinden korkuyorum :KK50:
Her gün onu çok sevdiğimi ve onun fıstık gibi döndüğünde havaalanında en önde onu karşılayacağımı söyleyip duruyourm öyle bir hisse kapılmasın diye :KK34:

Dedigin gibi metabolizmasi hizlidir onun. bayrama kadar guzel kilolar verir allahin izni ile! Gerci annanesi böyle devam ettirirse kesin verir :))
Annen zayifmi peki? Merak ettim simdi :)

Aslında çok zayıf sayıllmaz ama dediğim gibi normalde pek dikkat etmezdi yani atıştırması çok vardı tabi şimdi kızıma örnek olmak için yapmıyor oda :KK1: yakalanırsa çünkü benim kızın çenesi durmaz aaaa beni aç bırakıyorsun kendin gizli gizli yiyorsun hee der anında :KK60: ama tabi ortalamaya baktığında normal sayılır :KK34:
İnanılmaz yürüyen biri ( günde en az 2 saat yürüyüşü garanti :KK34: ) zaten kendide hep der ben yürümesem çok daha kilolu olurdum sonuçta bizim bünyeler almaya elverişli diye :KK1: bende hep diyorum bizim malzemeden çalmışsın şimdi bahane yaratma diye :KK1:

Selamlar herkese :)
Bugün hava esiyor biraz buralarda, iyi geldi vallahi.
Dışarı çıkacağım birazdan, banka işleri var gidicek paracıklarım :KK1::KK1: Ramazanı düşündükçe mutlu oluyorum vallahi, huzur doluyor içime. Eminim hepimize çok güzel şeyler getirecek bu güzel ay :KK16::KK16:
Akşama da sporumu yapayım diyorum, özlemişim vallahi kan ter içinde kalmayı :KK9::KK9: Kasların acısını duymak nasıl keyif veriyor anlatamam :)
Tartım birkaç gündür beni sinir ediyo, hiç aşağı inmiyo ama kabızlık da dizboyu yine :26: Kayısı da hiç sevmiyorum ama yiyorum bakalım inşallah işe yarar :)

mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucum :KK1::KK1: Bebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum :KK1:

inşallah barış meleğin boncuğu çıkmıştır artık :)

esracım iyi olmana çoook sevindim :KK16:

ceco34 ablacımm (Adını bile bilmiyorum:KK1::KK1:) Ne güzel süzülmüşsün, popon da birazcık erimiş. :KK9: Kızın için de çok sevindim, annemler beni üzmemek adına çok karışmıyorlardı yediklerime, ama keşke senin annen gibi davransalardı bana bu kadar yüksek kilolara gelmeseydim. Çok takdir ettim anneanneyi, ellerinden öperim efendim :KK16::KK16:

morali bozuk olan esracımm lütfen sıkma canını. her şey geçiyor, geriye bizde bıraktığı izler kalıyor. dua et, Rabbine sığın. her işte bir hayır vardır, çok acı verse de...

pomogranate yoğun günlerinde dirayet ve sabır diliyorum sana da :KK16: kabızlık bizim yakamızı asla bırakmıcak heralde :KK1::KK1:

tatile gidenlere, gezenlere, eğlenenlere ohh iyiki de gitmişsiniz, hep çok eğlenin diyorum. Darısı da benim başıma diyorum :KK16:

Bu arada Öğle yemeğimide yedim :KK34:
Hatta bugün yediklerimi kafadan yazayım :KK34:

Sabah; uyanır uyanmaz 1 fincan az limonlu su

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 fincan böğürtlenli şekersiz çay ( ekmek canım istemedi )

ara; 1 koca bardak ayran yarım saat sonrada az şekerli türk kahvesi

Öğlen; 1 kase çorba, 1 büyük tabak domates ve salatalıklı marul salatası ( sırf nar ekşisi ekledim )

ara; henüz yapmadım tabi :KK1: ama yaparsam az birşey meyve yemeyi düşünüyorum :KK34:

Akşam; Şimdilik kesin olan salata ve yoğurt yada ayran artık yanına birşey daha uydururum herhalde :KK34:
Eşim boşver yapma onlar diyor ama ben doysam onlar doymaz üstelik tek tip beslenmek istemiyorum :KK34:

Aklımdayken şimdi bende kendime bir yeşil çay yapayım :KK34: birde su şişemi yamacıma alayım :KK34: şu saate kadar sadece 1 litre içtim akşama kadar 3e tamamlamam lazım onu :KK34:

tabi dengeleme konusunda çok haklısın tatlım.....

demek afacan uyandı, demek ben bi afacanda bize gelene kadar iyi oturuyum pc başında:KK53::KK53::KK53:
şurda az kaldı dermişim:KK70:DD
hayırlısı herşeyiiin......

bende seni kocaman öpüyorum canımmmm.....:KK54::KK54::KK54:
görüşürüz:KK3:

slm cnm nasılsın :KK3: enee ne güzel gelsin inş bi afacan hayırlısıyla :KK16: ama dediğin gibi pc başında ve hayatta son rahat günlerin söyliyim yani zor iş annelik ama bi okadar da güzel inş Rabbim gönlüne göre verir cnm :KK16::KK16::emir_bebek:

eşim pc başına geçicek dedin, sonrada neyse ben biraz uzanacam dedi diyince bi an eşimin günlük davranışları canlandı gözümde, oyüzden bi an senin eşinde boğaymış gibi hissettim ve acaba seninkide mi boğa diye sormak istemiştim:)
doğru hissetmişim:KK70:D

tamam tatlım sen bak afacanaaa......
ikinizide öptüm:KK54::KK54:

hehe dogru hissetmişsin cnmcım boğanın ta kendisi :KK9:

ya ne bilim o ara bi sıkıldım içime sıkıntı girdi böyle fena biçimde. bizim hatunlar olay ya zaten :KK1:

tebrikler sporcu hatunlar. kızz hani benim torpilim he haniii :KK9::KK9:

cecoooooooooooooooşuuuuuuuuuummm bebeekiim hayatııımm hoşgeldiiinn:KK71::KK71::KK71: süzülmüşsün kız sen hafiften sankii :KK60::KK60: annen şımartmıyım diye hafifletmiş mevzuyu .. cecoş şimdi kaçsın aynı olduk mu bak ben ne alıyorum ne veriyorum sırf seni bekledigimden yoksa azimsizlikten felan değil he :KK60::KK60: oyy kuşum benim çok özlemişim seni yaa. bu arada gördüğün gibi ben döndüm :KK30: :KK34: :KK33::KK33::KK33:

yena sultan ellerine saglık. :KK54: tebrikler kızlar darısı basıma bu haftaki paçalı donumuz nevzamansızaa :KK9::KK9: elizzz hemen çıkar teslim et devir teslim töreni yapcam :KK1::KK1:

ablacım cok geçmiş olsun. nasıl şimdi yakısıklı çıkmıştır bilye inşallah. :26:

bende cok begendiiiimmmm bul al bana hediye et :KK1::KK1: çok yüzsüzümdür :KK52::KK52:

hatunlarıııııııııııııııııımm selamlarr,,

düğünüde güzel bi şekilde atlatmıssınız oh bu haftasonu sana güzel geçti :nazar:
bebiş konusuna gelince benımki 11 aylık dogdugundan beri uykusuzuuuummm en çok bu zorluyo beni
zorlukları cok ama tatlılıklarıda bi başka inş Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder :KK16:

slm kızlar ben geldim afacanı uyuttum mamamı yedim :KK56:
şuana kadar yediklerim;

sabah: 1 kk peynir, 2 yeşil 2 siyah zeytin, 1 adet domates, 1 fincan nescafe
öğlen: kendi çapımda diyetten saydıgım kısır ( 2 yemek kaşığı kepekli ince bulgura yarım domates, az biraz soğan, 1 yaprak marul, 1 biber kattım çok azıcık zeytinyağı, az limon suyu, az da nar ekşisi kattım )
su : 1 lt oldu
akşama 1 tabak yayla çorbası salata yiycem :KK56:

selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim
inanılmaz sitresli bir düündü ama atlattık çok şükür.
sizler nasılsınız bugün buralardayım yarın kumlaya giderim herhalde ramazana kadar ordayım. yeğenimin ünideki arkadaşları geleceklermiş tatili ramazana kadar kumlada bizimle geçirmek istiyorlar. onlar kafeye gittikce bende size bakabilirim arada belki.

karayiplerdeydim ablacım :KK34: döndüm yuvama.. iş güç derken bide teyzem ameliyat oldu onun yanında kaldım derken zaman geçti ablacım döndüm ama sonunda. :KK54:
ayrıcaaaa amiiiiiiiiiinnnn duana kurban olaaamm :KK54::KK54:
aynuuuuuuuuuuuuuuuurr bak dafi ablam gibi tamam mı eklemeler yapabilirsin sıkıntı yok :KK60::KK60:

:KK4:En Büyük KK:KK55::KK55::KK55: kime ne beeeeee
tam benlik bu yaa. direksiyon kursunda unuturdum sinyali hoca sinyal vermedin derdi bende karar vermemiştim diyordum :KK60::KK60::KK60:

Merhaba kızlar,
dün kına biraz sıkıcı geçti. aslında çok güzel bir kına oldu. ama benim keyfim yoktu niyeyse. halbuki hevesliydim oynamaya ama birden nolduysa bana bende anlamadım. bi kere halay cektim oda zorla. sonlara dogru eglendik biraz. bizim hatunlar küçük oyunlar yaptılar. 3 tane hatundan biri erkek kılıgına giriyor diger ikiside erkegin karısı oluyor. hamile felan kılıgına giriyorlar. adam elinde oklavayla kovalıyor herkesi. eşlerinden birini saklıyoruz gelip onu arıyor bulana kadar biz digerini saklıyoruz felan. kime saklanırsa kadın kocası ona oklavayla dalıyor :KK1: bide bizim hatunlar iyice gaza gelince hamile kılıgındaki masaya cıktı masadan bi yuvarlandı görmeniz lazımdı öldük gülmekten karnındaki yastıkta düşünce bebek dogdu felan olayına girdiler. cocuklar var diye cok asırıya kaçmadılar. normalde daha komik oluyor. evlerde yapıyoruz bunu biz kınalarda kadınlar olunca sadece. erkek kılıgındaki herkesi elliyor karısı gelip dövüyor felan bide erkek kılıgına girdiginden tam bi aksesuarla tamamlıyor :KK9::KK9: böyle pantolondan sarkıyor felan acayip komik oluyor yaa:KK1:
bide gene bizim yengelerden biri beyaz carsaf almıs evden kimsenin haberi yoktu onuda ben hazırladım. beyaz carsafa doladık yüzüne un sürdük bembeyaz oldu. dişlerini siyaha boyadım. gittim ışıkları kapadım. herkes bi noluyor felan dedi o sırada bizim hayalet çıktı millet öldü korkudan hele annem çıglık çıglıga kaldı. çok komikti yaaaa :KK60::KK60: bunun sonunda o unu yüzden cıkarmaya calısmasıda tam bi felaketti. yıkıyor yıkıyor hep hamur hamur kaşında gözünde kaldı zoraki cıkardık :KK37: böyle değişik bi kına oldu işte

yarında düğün var akşam misafirler pazartesiye biticek umarım tabiiiiiiiiii :KK52:
karayiplerden dönmene sevindim canım . teyzene geçmiş olsun.kına gecenizde bayaa eğlenceli geçmiş. bizimkindede kızlar birşeyler yaptılar. kılıktan kılığa girmişler tavuk almaya geldiler. köyde ev ev gezip tavuk topladılar :KK1:

Pomogranate 450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Meyra__300 dk :nazar::nazar::nazar::KK8::KK8::KK19::KK19:
Dafi210 dk :nazar::nazar::KK8::KK8::KK55::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e :KK16::KK16::KK16:
çok sağol canım ellerine sağlık

estağfirullah hiç önemli değil ablacım, sen iyi olda sorun yok:)
ben zaten o an sadece senin için endişelenmiştim:):KK54::KK54::KK54:

havuz keyfide iyi olmuş:)))
ooooohh sefan olsun.....
yanıklar içinde çok geçmiş olsun.......
kocaman öpüyorum ablacım, görüşürüz.....:KK54::KK54::KK54:
seni seviyorum.....
kendine iyi bak.....
çok sağol canım :KK16::KK16:
daha güzel sefalar senin olsun inşallah :KK54:
yanıklarım geçmeye başladı şimdi deri atıyorum :KK1: cırt cırt soyuluyor yoluk tavuklara döndüm :KK1:

İyi akşamlaaar :KK1:

Nasılsınız ? MAŞALLAH vermiş herkes bol bol . Gelecek Cuma göstericem herkese nihahaa :KK52:

Ay dayım önümde patlamış mısır yiyor, ölücem, off. Nasıl güzel kokuyor:KK43:
canım kasma o kadar kendini nefsini körliycek kadar at bir tane ağzına uzun uzun çiğne çok birşey yiyormuş gibi tadını çıkart.

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
uyh cecoşum hoş geldin sefalar getirdin.kızınada Allah kavuştursun.
cicilerini güle güle kullan giderken burada bulunup uğurlayamadım ama dönmüşsün. biraz süzülmüşsün sanki
asu gibi omuzların çökmüş :KK60:
sigarayı bırakmanada çok sevindim tekrar başlama tamammı:KK20: :KK4:

yenacım ellerine sağlık canım listeler için çok sağol

Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum. :KK43:
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim :KK66:
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum :KK66:)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık :KK66:)
yenacım çok geçmiş olsun şerbetli paşaya. heyecanla baktım geçmişe çıkıp çıkmadığı hakkında birşey yazmamışsın merak ettim. çıkmıştır inşallah.

Ceco hoşgeldin annen umduğun gibi tepki göstermemiş ama neyse en azından süzülmüşsün:)
Bugün ben de çok yoruldum kardeşim ve yeğenler vardı dün görümcesine gitmişler ordan şeftali toplamış bir sürü reçel yapalım diye getirdi ama çok ufak kayısı büyüklüğünde ben de komposto yapalım dedim biraz da yenir zaten bikaç güniçinde yumuşarsa marmışlar yaparım belki az bişey
Bir de eşim 10 kg vişne alıp geldi onları yıka aylıkla dolaba at işlerini yaptım akşam yeğenler gidince
Gün boyu zaten hiç oturmadım nerdeyse
Biraz uzandım iyi geldi şimdi sırtım çok ağrıyor ayakta kalınca nedense
asucum geçmiş olsun. ayakta çok kalma biraz uzan dinlen. birde yaptırabilirsen bir masöre masaj yaptır. ben alabalık yağıyla beş gün masaj yaptırdım bir daha sırt ağrısı çekmedim çok şükür.
canıımm sana bir özür borçluyum. bana kandilde mesaj göndermişsin ben akşam gördüm :KK17: çok üzüldüm.aslında kandilde mesajlara bakmıştım ama onu nasıl görmedim bilmiyorum. kumlada internet olmadığı için bütün gün çocuklar telefonumda oyun oynuyorlar. mesjları açmışlar herhalde ondan görmedim. akşam fazla mesajları silerken farkettim.ben mesaj atamıyorum ama arardım en azından. hakkını helal et

Ben pazara pek gitmiyorum ama markette de yok henüz eşimde Ramazan'da bol bol içecekmiş bulmuş almış getirmiş valla toplattım dedi bana nerden bilmiyorum kaça aldı bilmiyorum markete gelince ordan takviye de alırım biraz buzluğa fazla sığmıyor kullandıkça eklerim inşallah
canım buralarda vişneler bitti onun için marketlerde yoktur sanırım. ben kumlaya gitmeden önce köye gittim kuzenim toplamış getirdi birazda kendiminkilerden topladım.biraz reçel, 17 şişe komposto yaptım.

selam kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm :KK43:

benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.
esracım geçmiş olsun canım. geçmiş doğum gününde kutlu olsun . Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömrler versin.

Son düzenleme:
Seninde hayırlı olsun canım :KK71:
Valla daha dün gece eşimin kuzeni ve eniştesi geldide adamcağızda diyor tiryakilikten kurtulduktan sonra arada bir sırf keyif için bir tane içebilirsin okadar kasma kendini ki birden geri dönüşü olmasın diye :KK34: tabi ben fırsat düşkünü hemen eşime diyorum bak çok nadirende olsa bir dene içebilirim diye :KK1: yahu ben eve sigara alsam yine dayanamaz içersin sen diyor tabi henüz çok yeni olduğundan :KK34:
Şükür öyle ilk günlerde olduğu gibi krizlere girmiyorum :KK34: inşallah metabolizmalarımızada hız olarak döner bu kararlarımız :KK34:
Aslında zevk alan biriydim sigaradan ama işte sağlık elden gidicek, cilt daha erken yaşlanacak, çiğerler ve bilimum organlar zarar görecek ve en önemlisi kuzularıma kötü örnek olmaktan çekindiğimden vazgeçtim :KK34:
Eğer eşim benden evvel bırakmasaydı ben bırakamazdım herhalde :KK34: Valla adama acıdım bir anda:KK1: ben fosur fosur içerken ne büyük işkence yapmışım adama farkında olmadan :KK1: balkonda bile içilse sonuçta kokuyor ve nefsi uyanmış oluyor genelde ama şükür onun 3 seneden fazla bile oldu sigarayı bırakalı :KK34:
Artık ailecek dumana karşıyız :KK1: zaten evin içinde içmek yasaktı artık ancak misafire izin var oda yine tabiki balkonda :KK1:

slm henüz tanışmadık ama tanışırız :KK9: sigara konusu olunca dayanamadım atlıyım dedim
bende oğluşum dogdugundan beri içmiyorum yani 11 ay oldu iyi ki de bırakmısım çok mutluyum rahatım cidden
içerken öyle gelmiyodu yanı bırak felen dediklerinde ben seviyorum diyodum içten içe gıcık da gidiyodum
çokda içiyodum ben 1 paket rahat 2.ye bile geçtiğim oluyodu ama oğluma kıyamadım sezeryana girmedenki son gece
eşimle birlikte bıraktık çok şükür hiç de aramadık :KK16::KK16:

X