- 24 Mart 2012
- 17.076
- 3.406
- 41
Pomogranate 450 dk Meyra__ 300 dk Dafi 210 dk Kitkurdu 180 dk Gokce_Iremim 170 dk Nevzamansız 120 dk Esrammm00 120 dk Karye 120 dk elizabeth_bath 100 dk
Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 83,5 +0,2 2 ayşe_c52 116,7 116,7 Aynı 3 nevzamansız 99,5 Aynı 98,8 -0,7 4 YENA 96,5 +0,6 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli İzinli 6 efeeeem 89,7 -0,5 89,5 -0,2 7 nothingg 96 Aynı 95,5 -0,5 8 yağmurgözlü ? 106,5 9 dafi İzinli 89,5 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 92,2 -1,2 11 12 Pınar110 94 Aynı 92,8 -1,2 13 Meyra İzinli 98,1 14 Nursena İzinli İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 97 Aynı 16 Clutch İzinli İzinli 17 badell İzinli İzinli 18 bahaaaar ? ? 19 İlknur83 94,6 +0,4 95,2 +0,6 20 pomogranate 103,6 -0,2 103,1 -0,5 21 y.o.l.c.u 87,5 ? 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 93,2 -0,2 23 karye 83,1 -1,3 82,6 -0,5 24 mehtabb 92,5 92,5 Aynı 25 1,73 İzinli 112,3 26 asuhan 97 +0,2 97,9 +0,9
HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110
HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız:81: :118:
HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate:122:
Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum.
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık)
nilcecimmm valla hala dünün vicdan azabını çekiyorum ama bugün telafi ettim gerçekten az yedim yazıcamm zaten :) seninde kaçamağını gördüm seni gidi gidiiiispor yap bugün erit onları bacımmmm :)
su meselesi !!!!
kızlar özellikle çok su tüketen pomogranate :26:
ben su içemiyorum kendimi zorluyorum artık çıkaracak duruma geliyorum ama boş mideye maxımum bir buçuk litre içebiliyorum şu an susuzluktan ölsem bir yudum içemem midem çok kötü siz nasıl içiyosunuz ki ???
selam kızlar,
Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm
benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.
cecoooooooooooooooşuuuuuuuuuummm bebeekiim hayatııımm hoşgeldiiinnsüzülmüşsün kız sen hafiften sankii annen şımartmıyım diye hafifletmiş mevzuyu .. cecoş şimdi kaçsın aynı olduk mu bak ben ne alıyorum ne veriyorum sırf seni bekledigimden yoksa azimsizlikten felan değil he oyy kuşum benim çok özlemişim seni yaa. bu arada gördüğün gibi ben döndüm
ceco hosgeldın, cok guzel eglenmıssın 14 gundur sıgara da ıcmıyormussunuz hem tatıl hem sıgara ıcın sneın adına cok sevındımmmm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Annemlerin yanında erkenden kalkmaya alışınca buradada sabahın 7sinde uyandım tabi çok çok iyi oldu benim için sonuçta insan uyudukcada şişiyor
Küçük kuzum uyurken kahvaltımıda yaptım şimdi şekersiz meyveli çayımı içiyorum ( oralet gibi birşey böğürtlenli ekşi hoşuma gitti ama tabi yine yeşil çayada devam edeceğim gün içinde
Bugün komşu ablamla uzun süreden sonra yine kahve faslı yapacağım
Tabi yine şekersiz hatta bu seferde sigarasız
Gerçekten eşimin dediği gibi gün geçtikce çok daha rahat oluyorum Rabbim inşallah şu illeti içen herkese kurtulmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
Anammmmmmmmmmmmmm kız bende diyordum bu kız bir gitti pir gitti diye
Valla hep aklımdaydın inan bende seni gördüğüme çok sevindim
Sorma yaa anam tam gırtlaklanmalıktı o aneridi dediği oğlu hayvan gibi hatta benden kilolu öyle diyinede yok o baya bir erimişti de bir kaç gündür yine hafif düzenini bozdu demezmi dedim seni öldürürüm nasıl gülüyor
Dediğin gibi şımartmamak için öyle dedi herhalde
Ben önden koşturdukca ( yavaş yürümeyi beceremem de) yok yok kız kıçın baya gitmiş demeye başladı sonradan
Valla canım benimde senden farklı değil durumumkaç haftadır yine duraklama yaşıyorum ve bir türlü şu 96dan aşağısını göremedim
Şimdi birde Almanyaya gittim diye üyeliğimi mecbur bir ay dondurdum ( gelince kıza bakacak kimse yok malum büyük kızımı ananne yanında bıraktım 1 ay sonra gelecek) Eeee Ramazandada çok zor olucak ki salonun açık olup olmadığı bile daha belli değil :44: Anlıyacağın benim iş Ramazan sonrasına kaldı belki ondan sonra birden spora yüklenirsem çok daha güzel kilolar veririm diye düşünüyorum zaten Ağustos sonunda annemler Almanyaya dönmüş olucaklar ( bayrama yakın geliyorlar ) ondan sonra gerekirse her gün gidiceğim spor salonuna ki biraz hızlansın artık şu kilo verme olayıda yazın sonunda 8li rakamlarıda terk etmeme az kalmış olsun
Çok sağ ol canım gerçekten çok güzel ve yoğun geçti
Genelde eve geldiğimde ayaklarım ağrıyordu yürümektenŞükür bırakıcağım bırakıcağım dediğim sigarayıda bıraktım Darısı dileyen herkesin başına ....Aminnnnnnnnn
kızlar gunaydınnnnnnnnnn
ıyı haftalar dılıyorum herkese.
ben bugun cok yogunum. oyuzden tekrar gıremeyebılırım baya ıs var. temmuz ayı cok yogun olacak demıstım hatırlarsanız. ıs acısından da cok yogun, ozel hayat olarak da yogun.
dun 1:30 da dondum, 5-6 saat uyudum ıse geldım. dusundugumden daha dıncım. bıraz uykusuzluk bıraz yorgunluk var bugun spora gıtmeyecegım. evde 3-4 makına camasırım var yıkayıp hazırlamam lazım malum carsamba tekrar yolcuyum.
yolculuk guzel gectı dugun ve ortam cok guzeldı cok eglendım cok ıyı geldı valla donesım gelmedı kafa dengı bır ortam buldugum zaman tekrar buraya donmek ıcımden gelmıyor bu sehırden de burdakı arkadassızlıktan da cok boguluyorum.
kacamak yapmadım hatta az bıle yedım, hareket anlamında cok gezdık cok dolandık ama kılo farketmemıs belkı odem de vardır ya da cumaya kadar 500 gr verıp durdum bılmıyorum ama onemlı de degıl su an ıcın. bu haftasonu evde olsam cok sıkılacaktım ve fast food konusunda cok zorlanacaktım esım yokken evde oldugum zamanlar bu konuda hep bır durtu olusuyor ben de cunku. ozellıkle haftasonuysa. oyuzden tum yorgunluguna ve belkı odemıne ragmen, seyahatten pısman degılım cok eglendım cok guzel gectı.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Çok geç oldu ama gelebildim şükür
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyleoraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağımmenüde dahil
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayımama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süreo aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum )
Çok çok geçmiş olsun
Umarım şu an çok daha iyisindir
Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma giderhatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kızyine ucuz atlatmışsın
Canım benim cadı yazdan evvel bir 75 kgya yakındı :26: boyu benden uzun olduğundan pek sırıtmıyordu sadece iri görünüyordu ama son günlerde daha fazla aldın çık kız bir bakalım kaç kilo olmuşsun dedikce inatla kavga çıkartıp olayı kapatıyordu ama Almanyada ikna edip tartıya bir çıkardık gözlerimize inanamadıktam 82 çıktı cadı
Allahtan daha çok ufak olduğundan metabolizması çok çabuk çalışıyor ve daha ben oradayken bile bir 3 kilo verdi bileBenim tahminim annem bayrama kadar benim kıza bir 10 kilo kesin verdirir
Zaten bayrama yakın gelecekler bir 3 haftada öyle kalacaklaryani benim kız kesin 6li rakamları görür bu hızla
Annemin ona uyguladığı programda şöyle;
Sabah 8de kahvaltı tabağı;
2 dilim ekmek, 5 dilim domates, 5 dilim salatalık, 1 yumurta, 2 KK beyaz peynir, haftada bir kerede salam yada sosis çok az tabi
Kahvaltıdan sonra bir atıyorlarmış kendilerini sokağa en kısa yürüyüşleri 1 saat
Eve gelince 1 saat kadarda dışarda bisiklet kullanıyormuş
Öğle yemeğinde ya bir tabak sebze yemeği yada et yanında bol salata ( az yağlı )
Öğle yemeğinden sonra yine kendilerini dışarı atıyorlarmış ve 1 saat daha yürüyorlarmış
Akşam yemeği fixs genelde1 tabak çorba ve bir kase çorba
Günde bir tane tatlı birşey yeme hakkı var ama iki parmak kalınlığını geçmesi yasakeğer fazla büyük bir şey seçersede yarıya bölünüp ertesi güne hakkını saklayacak
ne oldu oglunun boncuğu :44:çıktımıİyi geceler uyuyan güzeller
2 günlük kısa ama güzel tatilimizden 23:30 da döndük.. yıkan paklan yeni oturdum sayılır..Makinayı bekliyorum dursun çamaşır asıp cumba yatak..
----
Esracım, çok geçmiş olsun canım...Kötü olmuş yaa üzüldüm.Allah beterinden korusun...Daha önce de duymuştum suşi den zehirlenme vakalarını...
Bana dönmeyince tahmin ettim ters bişeylerin olduğunu ama konduramıyor da insan..Bol bol dinlenip sıvı tüketin canım...
nevinciğim ve yaseminciğim saçlarınızı güle güle kullanın...Eminim çok yakışmıştır,çok güzel olmuşsunuzdur...
zeynepçiğim,umarım netiniz hallolur bir an evvel..yokluğun farkediliyor, bizde seni özlüyoruz...
Gökçeciğim,ne güzel eğlenmişsin vakit geçrimişsiniz...Çok iyi gelmiştir sana ve eşine...
ve aleyküm selam canım.....
bende geleyim dermişim komşu ablacığına kahveye:))))
şaka bi yana afiyet olsun canım kahveleriniz.....
bende belki halama dolaşırım kahveye, totoşumu kaldırabilirsem tabi.....
sigarayı bırakmana çok sevindim canım.....
hayırlı olsun....
bende unuttum size söylemeyi; bende bıraktım sigarayıDD
yaklaşık 3ay oluyo....
haftada 1-2 içtiğim oluyo keyfine ama....
çok şükür bende bıraktım, ve senin gibi bende rahatım bi çok yönden gerçekten artık.....
senin de dediğin gibi rabbim tüm bırakmak isteyenlerede hayırlısı ile nasip etsin inşaallah bırakmayı.
ama sen bana bakma; sen benim gibi o haftada 1-2yide içme canım....
Canım bizde seni özledikSelamün aleykümm...
ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında
eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve
şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye
tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet
modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni
ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar
alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....
he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...
geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....
bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...
asucumşuan bi seni görüyorum aşağıda iyisindir inşallah...
selam kızlar,
Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm
benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.
annen gibi diyetisyen lazım her eve ne obezite kalır ne hastalıklar süper hazırlamış valla.herşeyi düşünmüş.maşşallah...
Canım bizde seni özledikSelamün aleykümm...
ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında
eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve
şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye
tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet
modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni
ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar
alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....
he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...
geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....
bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...
asucumşuan bi seni görüyorum aşağıda iyisindir inşallah...
selam kızlar,
Seninde hayırlı olsun canım
Valla daha dün gece eşimin kuzeni ve eniştesi geldide adamcağızda diyor tiryakilikten kurtulduktan sonra arada bir sırf keyif için bir tane içebilirsin okadar kasma kendini ki birden geri dönüşü olmasın diyetabi ben fırsat düşkünü hemen eşime diyorum bak çok nadirende olsa bir dene içebilirim diye yahu ben eve sigara alsam yine dayanamaz içersin sen diyor tabi henüz çok yeni olduğundan
Şükür öyle ilk günlerde olduğu gibi krizlere girmiyoruminşallah metabolizmalarımızada hız olarak döner bu kararlarımız
Aslında zevk alan biriydim sigaradan ama işte sağlık elden gidicek, cilt daha erken yaşlanacak, çiğerler ve bilimum organlar zarar görecek ve en önemlisi kuzularıma kötü örnek olmaktan çekindiğimden vazgeçtim
Eğer eşim benden evvel bırakmasaydı ben bırakamazdım herhaldeValla adama acıdım bir anda ben fosur fosur içerken ne büyük işkence yapmışım adama farkında olmadan balkonda bile içilse sonuçta kokuyor ve nefsi uyanmış oluyor genelde ama şükür onun 3 seneden fazla bile oldu sigarayı bırakalı
Artık ailecek dumana karşıyızzaten evin içinde içmek yasaktı artık ancak misafire izin var oda yine tabiki balkonda
kızlar günaydın
acele ile yarım yamalak geçmiş yapıyorum..
hepinizi öpüyorum..
makinaya çamaşır attım çıkartıp anneme gideceğim orda kahvaltı yapacağız
ablamlar gidecek bugün bu gece ben nöbetteyim.akşam kardeşim kalacak annemin yanında
yarın onlar beraber tatile gidecekler denize
malesef biz ramazan sonu çıkacağız.izinlerimizi ayarlayamadık.gerçi bende ramazanın ilk haftası izinli olacağım.hem oruçlar hem çalışmak çok zor
neyse allahım yardım etsin cümlemize.
ben yogunum kızlar.
diyete pek dikkat edemiyorum ama az yiyorum.
spor koşuşturmaca oluyor sürekli...
sabah merakla tartıya çıktım 111.700
neyse ben şimdilik çıkıyorum
hepinizi öpüyorum.
bugün nöbet var gelemem sabahta anneme geçerim büyük ihtimal nöbet çıkışı
Ayyyy kizlarrrr benim burdaki festival superrrrr gecti!!! Cuma aksam saat 18de evden ciktik disarda yedik, eve saat 21gibi geldik kardesim bize geldi biz ona baktik annemler cikti gece :)
Cumartesi sabahi saat sabah 8de carsidaydim ama cooook yagmur vardi... Magazalarda festival sebebi ile ucuzluk oluyor onlara bakmaya gittim. Kizima ciciler aldim esime aldim kendimede 2elbise 1t-shirt aldim :) saat 10:30gibi eve geldim :)
saat 14:30da annemle gittim bu sefer :) saat 16:30da geri geldik.
Sonra saat 17:30da esimle kizimla ciktik aksam yemegimizi yedik, saat 20:30gibi annemlere kizi biraktim. Eve gittim saat 22gibi esimle ciktik saat gece 3bucukta eve girdik :)
Ve bugün saat 14:30gibi ciktik saat 17:30gibi geri geldik. festival saat aksam 22ye kadar devam eder ama bizlik bu yil bitti :)
Coook eglendik superdi!!! Cumartesi aksami esimle ask tazelemis olduk :) kari koca degilde 2sevgili gibiydik sanki daha yeni cikmaya baslamis gibiydik :) coook hosuma gitti...
Ayyy gecmis olsun canim yaaa...
Sonrasini okuyamadim kizlar kusura bakmayin :)
İyi geceler uyuyan güzeller
2 günlük kısa ama güzel tatilimizden 23:30 da döndük.. yıkan paklan yeni oturdum sayılır..Makinayı bekliyorum dursun çamaşır asıp cumba yatak..
----
Esracım, çok geçmiş olsun canım...Kötü olmuş yaa üzüldüm.Allah beterinden korusun...Daha önce de duymuştum suşi den zehirlenme vakalarını...
Bana dönmeyince tahmin ettim ters bişeylerin olduğunu ama konduramıyor da insan..Bol bol dinlenip sıvı tüketin canım...
nevinciğim ve yaseminciğim saçlarınızı güle güle kullanın...Eminim çok yakışmıştır,çok güzel olmuşsunuzdur...
zeynepçiğim,umarım netiniz hallolur bir an evvel..yokluğun farkediliyor, bizde seni özlüyoruz...
Gökçeciğim,ne güzel eğlenmişsin vakit geçrimişsiniz...Çok iyi gelmiştir sana ve eşine...
ya ne bilim o ara bi sıkıldım içime sıkıntı girdi böyle fena biçimde. bizim hatunlar olay ya zaten
tebrikler sporcu hatunlar. kızz hani benim torpilim he haniii
cecoooooooooooooooşuuuuuuuuuummm bebeekiim hayatııımm hoşgeldiiinnsüzülmüşsün kız sen hafiften sankii annen şımartmıyım diye hafifletmiş mevzuyu .. cecoş şimdi kaçsın aynı olduk mu bak ben ne alıyorum ne veriyorum sırf seni bekledigimden yoksa azimsizlikten felan değil he oyy kuşum benim çok özlemişim seni yaa. bu arada gördüğün gibi ben döndüm
yena sultan ellerine saglık.tebrikler kızlar darısı basıma bu haftaki paçalı donumuz nevzamansızaa elizzz hemen çıkar teslim et devir teslim töreni yapcam
ablacım cok geçmiş olsun. nasıl şimdi yakısıklı çıkmıştır bilye inşallah. :26:
bebişiiimm geçmiş olsun çok üzüldüm yaa Allahım korumuş sizi. çin min yemekleri bi garip zaten yenmiyorlar abuk subuk bişeylerden yapıyorlar. alışkın olmayınca bünye reddediyor bazende. sizin alışkın olmadıgınızdan mı böyle oldu yoksa yemeklerde mi bişey varmış araştırdınızmı hiç?
bende cok begendiiiimmmm bul al bana hediye etçok yüzsüzümdür
hatunlarıııııııııııııııııımm selamlarr,,
yoguuuuuuuuunn günler bitti çok şükür. cuma günü teyzemler geldi. erdem bebişimiz boy atmış birazcık. 4 tanede dişimiz çıkmışkemiriyoruz artık herşeyi ama bu yüzden pek huysuz paşam. uyutmadı sabaha kadar. tam uyuyor bırakıyorum yataga 10 dk geçmeden başlıyor aglamaya yedi beni yedi. teyzemde annemde bana sattı. kaldımmı ben erdemle başbaşa sabahı sabah ettirdi valla. sürekli sallıcan ayakta sallamayınca basıyor yaygarayı. cumartesi öglene kadar öyle ugrastırdı sonra düğün hazırlıgı basladı. giyindik süslendik çıktık düğüne. düğün açık havada yapıldı yemekli felan. o agacın altı bambi var orda yapıldı ilk kez gittim bende. çok lüks şöyle böyle diyorlardı ama fazla abartmışlar hele o sandalyeler bildigin beyaz tahta otantik ortam diye.. bide 30-40 bin civarı bişey ödediler oraya gösteriler harici birde. çok gereksiz bence. neyse gittik , sünnet düğünü oldugundan hersey cocuklara yönelikti. palyaçolar sihirbazlar yarısmalar vs. güzeldi. bizim erdemde durmadıgından ordan oraya yürüdük hep. ışıklı mışıklı bişey olursa durup izledik ama yoksa ordan oraya volta attık eşek sıpası ya kucagımda uyuyor hala gezdiriyim istiyor düğünün sonlarıa dogru bizim elazıgın dik halayı vardır onu oynadılar bi iki tanede roman felan öylece bitti. eve geldik erdemi uyut felan derken saat 2 oldu bi yattım deliksiz uyudum valla çok yorulmusum sol kolum iflas erdem yüzünden baya incinmiş. bugünde okudu canıımı akşam eniştem geldi, gittiler. gidincede özlüyorum yaa ufff sanırım ben çocuk yapmak istiyorum ne güzel birşey ya. minicik bişey günden güne değişiyor hergün ayrı tatlılıklar muzurluklar vs. ama cok tehlikeliler erdem mesela ne varsa agzına atma cabasında. yerde karınca gördü emekleye emekleye onu kovalıyor bi baktım yetişti eline aldı agzına atmaya calısıyor değişik damak zevki var ama güzel bi duygu ya bende istiyorum banane yaa bananeeeeeeeee