Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elız elıne saglık. guzel ıltıfatın ıcın de ayrıca cok tsk ederım

yena ellerıne saglık, kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadaslara da gecmıs haftayı gecmıste bırakıp bu haftaya bakmalarını tavsıye edıyorum ınsaallah bu hafta daha ıyı rakamlar goruruz hepımızzzzzzz bol bol --------- ler

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız :81::118:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate :122:

kılo vermede 3. olmusum cogu kısı ızınlıydı ama yıne de -500 ıle lısteye gırtmek sasırttı ve hosuma gıttı.

hem uzun mesaı hem oglunuzun basına gelen sey. uzuldum gercekten. yogun mesaı zaten yormus bır de ustune korku telas derken. gercekten zor saatler. neysekı kotu bırsey olmamıs oglunuza cok sukur. ınsaallah boncuk da cıkar, ıcınız tamamen rahat eder. ALLAH beterınden korusun

nasıl alıstım bılmıyorum ama alıstım gecen yaz ıste. benım verdıgım kıloya bakma. arada cozuttugum bır donem oldu kış ama ben aslında bu yola agustos sonunda cıktım. yenı sayılmam yanı. ayrıca hastalıklarımdan dolayı cok zor kılo verıyorum ama ben uzun zamandır bu yolda oldugum ıcın alısalı cok oldu yanı. gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı hem susuyorum hem de susamasam bıle ıcıyorum ıste.

canım cok gecmıs olsun. dogumgunun guzel baslamıs ama kotu bıtmıs. hay aksı ya.
neysekı ıyılesmıssın annecık de gelmıs.

senı ozledıkkkkkkkkkkkkkkk ayrıcaaaa

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Annemlerin yanında erkenden kalkmaya alışınca buradada sabahın 7sinde uyandım tabi çok çok iyi oldu benim için sonuçta insan uyudukcada şişiyor
Küçük kuzum uyurken kahvaltımıda yaptım şimdi şekersiz meyveli çayımı içiyorum ( oralet gibi birşey böğürtlenli ekşi hoşuma gitti ama tabi yine yeşil çayada devam edeceğim gün içinde

Bugün komşu ablamla uzun süreden sonra yine kahve faslı yapacağım
Tabi yine şekersiz hatta bu seferde sigarasız
Gerçekten eşimin dediği gibi gün geçtikce çok daha rahat oluyorum Rabbim inşallah şu illeti içen herkese kurtulmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

Anammmmmmmmmmmmmm kız bende diyordum bu kız bir gitti pir gitti diye
Valla hep aklımdaydın inan bende seni gördüğüme çok sevindim
Sorma yaa anam tam gırtlaklanmalıktı o an eridi dediği oğlu hayvan gibi hatta benden kilolu öyle diyinede yok o baya bir erimişti de bir kaç gündür yine hafif düzenini bozdu demezmi dedim seni öldürürüm nasıl gülüyor
Dediğin gibi şımartmamak için öyle dedi herhalde
Ben önden koşturdukca ( yavaş yürümeyi beceremem de ) yok yok kız kıçın baya gitmiş demeye başladı sonradan

Valla canım benimde senden farklı değil durumum kaç haftadır yine duraklama yaşıyorum ve bir türlü şu 96dan aşağısını göremedim
Şimdi birde Almanyaya gittim diye üyeliğimi mecbur bir ay dondurdum ( gelince kıza bakacak kimse yok malum büyük kızımı ananne yanında bıraktım 1 ay sonra gelecek ) Eeee Ramazandada çok zor olucak ki salonun açık olup olmadığı bile daha belli değil :44: Anlıyacağın benim iş Ramazan sonrasına kaldı belki ondan sonra birden spora yüklenirsem çok daha güzel kilolar veririm diye düşünüyorum zaten Ağustos sonunda annemler Almanyaya dönmüş olucaklar ( bayrama yakın geliyorlar ) ondan sonra gerekirse her gün gidiceğim spor salonuna ki biraz hızlansın artık şu kilo verme olayıda yazın sonunda 8li rakamlarıda terk etmeme az kalmış olsun

ceco hosgeldın, cok guzel eglenmıssın 14 gundur sıgara da ıcmıyormussunuz hem tatıl hem sıgara ıcın sneın adına cok sevındımmmm

Çok sağ ol canım gerçekten çok güzel ve yoğun geçti
Genelde eve geldiğimde ayaklarım ağrıyordu yürümekten Şükür bırakıcağım bırakıcağım dediğim sigarayıda bıraktım Darısı dileyen herkesin başına ....Aminnnnnnnnn

kızlar gunaydınnnnnnnnnn

ıyı haftalar dılıyorum herkese.

ben bugun cok yogunum. oyuzden tekrar gıremeyebılırım baya ıs var. temmuz ayı cok yogun olacak demıstım hatırlarsanız. ıs acısından da cok yogun, ozel hayat olarak da yogun.

dun 1:30 da dondum, 5-6 saat uyudum ıse geldım. dusundugumden daha dıncım. bıraz uykusuzluk bıraz yorgunluk var bugun spora gıtmeyecegım. evde 3-4 makına camasırım var yıkayıp hazırlamam lazım malum carsamba tekrar yolcuyum.

yolculuk guzel gectı dugun ve ortam cok guzeldı cok eglendım cok ıyı geldı valla donesım gelmedı kafa dengı bır ortam buldugum zaman tekrar buraya donmek ıcımden gelmıyor bu sehırden de burdakı arkadassızlıktan da cok boguluyorum.

kacamak yapmadım hatta az bıle yedım, hareket anlamında cok gezdık cok dolandık ama kılo farketmemıs belkı odem de vardır ya da cumaya kadar 500 gr verıp durdum bılmıyorum ama onemlı de degıl su an ıcın. bu haftasonu evde olsam cok sıkılacaktım ve fast food konusunda cok zorlanacaktım esım yokken evde oldugum zamanlar bu konuda hep bır durtu olusuyor ben de cunku. ozellıkle haftasonuysa. oyuzden tum yorgunluguna ve belkı odemıne ragmen, seyahatten pısman degılım cok eglendım cok guzel gectı.

ve aleyküm selam canım.....

bende geleyim dermişim komşu ablacığına kahveye:))))
şaka bi yana afiyet olsun canım kahveleriniz.....
bende belki halama dolaşırım kahveye, totoşumu kaldırabilirsem tabi.....

sigarayı bırakmana çok sevindim canım.....
hayırlı olsun....

bende unuttum size söylemeyi; bende bıraktım sigarayıDD
yaklaşık 3ay oluyo....
haftada 1-2 içtiğim oluyo keyfine ama....
çok şükür bende bıraktım, ve senin gibi bende rahatım bi çok yönden gerçekten artık.....
senin de dediğin gibi rabbim tüm bırakmak isteyenlerede hayırlısı ile nasip etsin inşaallah bırakmayı.
ama sen bana bakma; sen benim gibi o haftada 1-2yide içme canım....

tüm işlerin kolay gelsin canım inşaallah.....

seyahatinin güzel geçtiğine ve sana iyi geldiğinede çok sevindim......

öpüyorum tatlım, görüşürüz

annen gibi diyetisyen lazım her eve ne obezite kalır ne hastalıklar süper hazırlamış valla.herşeyi düşünmüş.maşşallah...

ne oldu oglunun boncuğu :44:çıktımı

Seninde hayırlı olsun canım
Valla daha dün gece eşimin kuzeni ve eniştesi geldide adamcağızda diyor tiryakilikten kurtulduktan sonra arada bir sırf keyif için bir tane içebilirsin okadar kasma kendini ki birden geri dönüşü olmasın diye tabi ben fırsat düşkünü hemen eşime diyorum bak çok nadirende olsa bir dene içebilirim diye yahu ben eve sigara alsam yine dayanamaz içersin sen diyor tabi henüz çok yeni olduğundan
Şükür öyle ilk günlerde olduğu gibi krizlere girmiyorum inşallah metabolizmalarımızada hız olarak döner bu kararlarımız
Aslında zevk alan biriydim sigaradan ama işte sağlık elden gidicek, cilt daha erken yaşlanacak, çiğerler ve bilimum organlar zarar görecek ve en önemlisi kuzularıma kötü örnek olmaktan çekindiğimden vazgeçtim
Eğer eşim benden evvel bırakmasaydı ben bırakamazdım herhalde Valla adama acıdım bir anda ben fosur fosur içerken ne büyük işkence yapmışım adama farkında olmadan balkonda bile içilse sonuçta kokuyor ve nefsi uyanmış oluyor genelde ama şükür onun 3 seneden fazla bile oldu sigarayı bırakalı
Artık ailecek dumana karşıyız zaten evin içinde içmek yasaktı artık ancak misafire izin var oda yine tabiki balkonda

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum hepinizi çok öpüyorum
Canım bizde seni özledik
Durumların bu şekilde olmasına üzüldüm inşallah biran önce gelir netiniz
Oğlum için dileklerine teşekkür ederim canım çok öpüyorum seni

Sen nerelerdesin kuzum ya çok merak ettim seni arıyamadımda kontörüm yoktu
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir çok öpüyorum seni
Oğluşum için güzel dileklerine teşekkür ederim canım

kızlar günaydın
acele ile yarım yamalak geçmiş yapıyorum..
hepinizi öpüyorum..
makinaya çamaşır attım çıkartıp anneme gideceğim orda kahvaltı yapacağız
ablamlar gidecek bugün bu gece ben nöbetteyim.akşam kardeşim kalacak annemin yanında
yarın onlar beraber tatile gidecekler denize
malesef biz ramazan sonu çıkacağız.izinlerimizi ayarlayamadık.gerçi bende ramazanın ilk haftası izinli olacağım.hem oruçlar hem çalışmak çok zor
neyse allahım yardım etsin cümlemize.
ben yogunum kızlar.
diyete pek dikkat edemiyorum ama az yiyorum.
spor koşuşturmaca oluyor sürekli...
sabah merakla tartıya çıktım 111.700
neyse ben şimdilik çıkıyorum
hepinizi öpüyorum.
bugün nöbet var gelemem sabahta anneme geçerim büyük ihtimal nöbet çıkışı

annen gibi diyetisyen lazım her eve ne obezite kalır ne hastalıklar süper hazırlamış valla.herşeyi düşünmüş.maşşallah...

Sorma canım yaa gerçekten acayiptir o konuda tabi ceneside durmuyor o ayrı bıdı bıdı konuşur şu şöyle olması lazım şu böyle olması lazım diye
Babama zaten uzun zamandır o şekilde beslenme uyguluyor ve adamcağızın açlık şeker değerleri sınırdaydı ve doktor insüline düşebilirsin demişti fakat annemden sonra son ölçümde şeker normal değerlerde çıkmış ve doktor bile şaşırmış bu kadar kısa sürede nasıl becerdin diye babamda benim hanım diploması olmasa bile senin kadar doktor neredeyse demiş tabi doktorda gülmüş

Bazen kız kardeşimlede konuşuyoruz da eğer ben Almanyada kalmış olsaydım ( evlendikten sonra ) yada anam buralarda olmuş olsaydı bu kadar kilo almama asla izin vermezdi
Oda diyor valla abla annem olsaydı kesinlikle ne senin KV böyle yapıp seni bunalıma sürükleyebilirdi nede sen o yüzden bu kadar kilo alırdın diyor ki bencede kesinlikle öyle
Neyse bundada vardır bir hayır dıyorum mecbur

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum hepinizi çok öpüyorum
Canım bizde seni özledik
Durumların bu şekilde olmasına üzüldüm inşallah biran önce gelir netiniz
Oğlum için dileklerine teşekkür ederim canım çok öpüyorum seni

Sen nerelerdesin kuzum ya çok merak ettim seni arıyamadımda kontörüm yoktu
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir çok öpüyorum seni
Oğluşum için güzel dileklerine teşekkür ederim canım

sağol canım.
o zaman artık haftada 1-2mevzusuna karar vermek sana kalıyo bence canım:)
eğer kendine güvenir ve arttırmadan gidersen iyi olur canım, benim şimdilik iyi gidiyo bakalım arttırmadan
hayırlısı herşeyin.....
ben en çok; senin gibi tiryaki olduğum için artık; kesin bitti, artık ağzıma bi daha sürmem diyemiyorum, çünkü ozaman bende iyice içme dürtüsü oluşuyo, içmeyeceksemde içesim geliyo, ama kesinlik olmayınca kendimi kasmıyorum, canım istedimi içerim diye vücudumu kandıra kandıra gidiyorum böylece, ama öbür türlü olmuyo
inan bende en çok sağlık için bıraktım......
yoksa ben onunla kokusu hariç pek mutluydum dermişimDDD
"Bırak boş kalsın elim
Yol yakınken dönelim
Arkadaşım ol yeter
Böylesi daha güzel..."

zaten eşimde içmezdi, bizde ailecek içmiyoz artık canım......

Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım.....
kolay gelsin, görüşürüz, öptüm

mutlu olduğuna sevindim:)
yeni cicilerinizide güle güle giyiiin.....

iyi olmuş ablacım bu tatil.....
kısa da olsa tatil iyi geliyo insana.....

bebek konusunda rabbim gönlüne göre versin inşaallah tatlım.

çaydanlığıda gelirsek; aaa ayıp ettin bulursam hediyem sana, söz:)))
ah bulsam hemen yapışırım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…