- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
Ayyyy kizlarrrr benim burdaki festival superrrrr gecti!!! Cuma aksam saat 18de evden ciktik disarda yedik, eve saat 21gibi geldik kardesim bize geldi biz ona baktik annemler cikti gece :)
Cumartesi sabahi saat sabah 8de carsidaydim ama cooook yagmur vardi... Magazalarda festival sebebi ile ucuzluk oluyor onlara bakmaya gittim. Kizima ciciler aldim esime aldim kendimede 2elbise 1t-shirt aldim :) saat 10:30gibi eve geldim :)
saat 14:30da annemle gittim bu sefer :) saat 16:30da geri geldik.
Sonra saat 17:30da esimle kizimla ciktik aksam yemegimizi yedik, saat 20:30gibi annemlere kizi biraktim. Eve gittim saat 22gibi esimle ciktik saat gece 3bucukta eve girdik :)
Ve bugün saat 14:30gibi ciktik saat 17:30gibi geri geldik. festival saat aksam 22ye kadar devam eder ama bizlik bu yil bitti :)
Coook eglendik superdi!!! Cumartesi aksami esimle ask tazelemis olduk :) kari koca degilde 2sevgili gibiydik sanki daha yeni cikmaya baslamis gibiydik :) coook hosuma gitti...
Ayyy gecmis olsun canim yaaa...
Sonrasini okuyamadim kizlar kusura bakmayin :)
Cumartesi sabahi saat sabah 8de carsidaydim ama cooook yagmur vardi... Magazalarda festival sebebi ile ucuzluk oluyor onlara bakmaya gittim. Kizima ciciler aldim esime aldim kendimede 2elbise 1t-shirt aldim :) saat 10:30gibi eve geldim :)
saat 14:30da annemle gittim bu sefer :) saat 16:30da geri geldik.
Sonra saat 17:30da esimle kizimla ciktik aksam yemegimizi yedik, saat 20:30gibi annemlere kizi biraktim. Eve gittim saat 22gibi esimle ciktik saat gece 3bucukta eve girdik :)
Ve bugün saat 14:30gibi ciktik saat 17:30gibi geri geldik. festival saat aksam 22ye kadar devam eder ama bizlik bu yil bitti :)
Coook eglendik superdi!!! Cumartesi aksami esimle ask tazelemis olduk :) kari koca degilde 2sevgili gibiydik sanki daha yeni cikmaya baslamis gibiydik :) coook hosuma gitti...
selam kızlar,
Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm
benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.
Ayyy gecmis olsun canim yaaa...
Sonrasini okuyamadim kizlar kusura bakmayin :)