Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyyy kizlarrrr benim burdaki festival superrrrr gecti!!! Cuma aksam saat 18de evden ciktik disarda yedik, eve saat 21gibi geldik kardesim bize geldi biz ona baktik annemler cikti gece :)
Cumartesi sabahi saat sabah 8de carsidaydim ama cooook yagmur vardi... Magazalarda festival sebebi ile ucuzluk oluyor onlara bakmaya gittim. Kizima ciciler aldim esime aldim kendimede 2elbise 1t-shirt aldim :) saat 10:30gibi eve geldim :)
saat 14:30da annemle gittim bu sefer :) saat 16:30da geri geldik.
Sonra saat 17:30da esimle kizimla ciktik aksam yemegimizi yedik, saat 20:30gibi annemlere kizi biraktim. Eve gittim saat 22gibi esimle ciktik saat gece 3bucukta eve girdik :)
Ve bugün saat 14:30gibi ciktik saat 17:30gibi geri geldik. festival saat aksam 22ye kadar devam eder ama bizlik bu yil bitti :)
Coook eglendik superdi!!! Cumartesi aksami esimle ask tazelemis olduk :) kari koca degilde 2sevgili gibiydik sanki daha yeni cikmaya baslamis gibiydik :) coook hosuma gitti...

selam kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm :KK43:

benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.

Ayyy gecmis olsun canim yaaa...

Sonrasini okuyamadim kizlar kusura bakmayin :)

hay Allahım yaaaa....
şok oldum inan canım okuyunca......
çok çok geçmiş olsun esracım sanada, eşine de.....
nazar falanmı değdi acaba size yaaaa??? neyseki çok şükür atlatmışsınız mühim ve en zor olan asıl kısmını zehirlenmenin.......
biran önce toparlarsınız inşaallah canım kendinizi.....
hem birde senlik ne varki canım, çin yemeği yemek istemiş olman normal bi durum bence, aksiliğin olması senle alakalı değil bence yani.
zaten çin yemeklerini hiç sevmem ben.
çok çok öpüyorum tatlım seni:KK54::KK54::KK54:
Allaha emanet olun.....

çok sağol Meyracım, biz de çok şaşırdık. ikimizde de aynı belirtiler başlayınca anladık ki suşiden oldu. eşim çinde yaşadı 1 yıl kadar, o da sevmez ama benim zorumla yedi garibim. bana iyi ders oldu artık...

ben de seni öpüyorum, görüşürüz canım.

Çok geçmiş olsun esracım kızma kendine olacağı varmış Allah beterinden korusun canım:KK16::KK54:

saol Asuman ablacım, haklısın... Allah daha başka dert vermesin :KK16:

a.s cnm çok gemiş olsun ikinizede çabucak toparlarsınız inş :KK16::KK16:

çok teşekkürler Nilce, daha iyiyiz şükür şimdi.

Ayyyy kizlarrrr benim burdaki festival superrrrr gecti!!! Cuma aksam saat 18de evden ciktik disarda yedik, eve saat 21gibi geldik kardesim bize geldi biz ona baktik annemler cikti gece :)
Cumartesi sabahi saat sabah 8de carsidaydim ama cooook yagmur vardi... Magazalarda festival sebebi ile ucuzluk oluyor onlara bakmaya gittim. Kizima ciciler aldim esime aldim kendimede 2elbise 1t-shirt aldim :) saat 10:30gibi eve geldim :)
Sonra saat 17:30da esimle kizimla ciktik aksam yemegimizi yedik, saat 20:30gibi annemlere kizi biraktim. Eve gittim saat 22gibi esimle ciktik saat gece 3bucukta eve girdik :)
Ve bugün saat 14:30gibi ciktik saat 17:30gibi geri geldik. festival saat aksam 22ye kadar devam eder ama bizlik bu yil bitti :)
Coook eglendik superdi!!! Cumartesi aksami esimle ask tazelemis olduk :) kari koca degilde 2sevgili gibiydik sanki daha yeni cikmaya baslamis gibiydik :) coook hosuma gitti...

Ne güzel vakit geçirmişsin Gökçe, kıskandım :) istanbulda da shoping fest var bu ara, iyi olsam ben de gezecektim haftasonu ama kısmet değilmiş. haftaiçi bakarım belki artık.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :KK16:

Deminki yaziyim uzun oldu ama sunu söylemeyi unuttum... o yazdigim saatler arasinda hep yurustu. Yemegi yemek icin bi 15dakika oturduk her seferinde o kadar yani... suan bacaklarim artik adim atmak istemiyor :)
Ama cooook eglendik :)

Neyse yarin gercek hayata tekrar dönüyorum... ve rejime devam tabikisi...

Bu arada eglenirken sizleride unutmadim... insallah bir gün sizlerle bulusup tanisabilirim...
sizleri seviyorummmm öptüm hepinizi

Selam herkese.
Bugün sanki çok yedim gibi hissettim ama iki gündür de çok güzel spor yapıyorum Allah bozmasın :nazar::KK16:
Hala terliyorum müthiş hissediyorum :)
Nasıl herkes? Baya sessiziz hepimiz :)

Selam Eliz,

sessiz hakikaten topik. yaz rehavetine girdik sanırım... ne güzel sporunu yapmışsın, tebrkler.

Teşekkür ederim :) Hiç durasım yoktu aslında ama artık yerlere ter damlıyordu baya abarttım bugün :KK8::KK8:
Yaz rehaveti, üstüne de haftasonları daha da sessiz oluyor topiğimiz :KK50:

öncelikle esracıma çok çok geçmiş olsun diyorumm kuzummm dikkat edin kendinze...

kilo veriyorumm evet ama buna sevinemiyorum bile bugün gerçekten çok zor bi gündü benim için kötü bi dönemden geçiyorum Rabbime güveniyorum ondan yardım istiyorum hakkımda hayırlısını versin diyorum dua ediyorumm başka kapı yok çünkü sizlerden ricam bana dua edin nolurrr gerçekten zor bi durumdayım şu problemlerim bir çözülse huzura ericem :KK43:

menümü de yazayım

sabah aç karnına bir bardak su
bir yumurta ile yaptığım yağsız omlet
2 dilim ekmek
yeşillik

ara
10-15 fındık
azcık pestil

öğlen
bir haşlama baget
4-5 kaşık salçasız bulgur pilavı
yoğurt

ara
yeşilçay

akşam
bir domates bir salatalık bir biber yarım soğan maydonoz bir avuç bezelye ve birazda lor koyduğum salataya az da nar ekşişi ve tuz ekledim bunun da yarısını yedim

suya gelince yine bir buçuk iki litre arası içtim ve 45 dk spor yatmadan form çayımı içerim

diyeti bırakmamaya çalışyıroum bu arada yanlış birşey varsa listem de lütfen düzeltin ...

öncelikle esracıma çok çok geçmiş olsun diyorumm kuzummm dikkat edin kendinze...

kilo veriyorumm evet ama buna sevinemiyorum bile bugün gerçekten çok zor bi gündü benim için kötü bi dönemden geçiyorum Rabbime güveniyorum ondan yardım istiyorum hakkımda hayırlısını versin diyorum dua ediyorumm başka kapı yok çünkü sizlerden ricam bana dua edin nolurrr gerçekten zor bi durumdayım şu problemlerim bir çözülse huzura ericem :KK43:

menümü de yazayım

sabah aç karnına bir bardak su
bir yumurta ile yaptığım yağsız omlet
2 dilim ekmek
yeşillik

ara
10-15 fındık
azcık pestil

öğlen
bir haşlama baget
4-5 kaşık salçasız bulgur pilavı
yoğurt

ara
yeşilçay

akşam
bir domates bir salatalık bir biber yarım soğan maydonoz bir avuç bezelye ve birazda lor koyduğum salataya az da nar ekşişi ve tuz ekledim bunun da yarısını yedim

suya gelince yine bir buçuk iki litre arası içtim ve 45 dk spor yatmadan form çayımı içerim

diyeti bırakmamaya çalışyıroum bu arada yanlış birşey varsa listem de lütfen düzeltin ...

sağol canım, Allah razı olsun.

hayat zor zamanlarla dolu canım. eminim hiçbirimizin anlayamayacağı kadar zor geliyordur sana olanlar. ama geçeceğine inan, her şey geçiyor... tek önemli olan kendine zarar vermemek oluyor bu durumda. eğer elinden gelen bir şey yoksa gamsız olmaya çalış. inşallah geçecektir...

sağol canım, Allah razı olsun.

hayat zor zamanlarla dolu canım. eminim hiçbirimizin anlayamayacağı kadar zor geliyordur sana olanlar. ama geçeceğine inan, her şey geçiyor... tek önemli olan kendine zarar vermemek oluyor bu durumda. eğer elinden gelen bir şey yoksa gamsız olmaya çalış. inşallah geçecektir...

aminnnnn evet canım elbet geçeçek ama işte bu zamanlar zor hatta en zoru bu zamanlar gamsız hiç bi zaman olamadım bu saattensonra da olamam maalesef keşke olabilsem daha kolay geçerdi ama kendimi yiyp bitircem en kötü huyum kimseyle tek kelime etmemek içme ata ata patlayacak gibi oluyorum rabbimm hep yanımda ona güveniyorumm çok şükürr

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Çok geç oldu ama gelebildim şükür :KK34:
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyle :KK34: oraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı :KK34:
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel :KK1:
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağım :KK34: menüde dahil :KK1:
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı :KK1:
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayım :KK1: ama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için :KK1:
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süre :KK34: o aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için :KK34: ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum :KK34: )

selam kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm :KK43:

benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.

Çok çok geçmiş olsun :KK71:
Umarım şu an çok daha iyisindir :KK34:

Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma gider :KK34: hatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep :KK1:
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kız :KK34: yine ucuz atlatmışsın :KK34:

Hosgeldinnnnn Banucummm!!! Annenin tepkisini merak ediyorum. Demek süzülmüssün dedi ha :) Olsun bakalim, oda iyi canim :KK66:
Demek ufaklik ablasini aradi ha kiyamam :)
Büyük kizin kac kiloki? Zayiflamasini istiyorsun canim?

Canım benim cadı yazdan evvel bir 75 kgya yakındı :26: boyu benden uzun olduğundan pek sırıtmıyordu sadece iri görünüyordu ama son günlerde daha fazla aldın çık kız bir bakalım kaç kilo olmuşsun dedikce inatla kavga çıkartıp olayı kapatıyordu ama Almanyada ikna edip tartıya bir çıkardık gözlerimize inanamadık :KK52::KK52::KK52: tam 82 çıktı cadı :KK14::KK14:
Allahtan daha çok ufak olduğundan metabolizması çok çabuk çalışıyor ve daha ben oradayken bile bir 3 kilo verdi bile :KK16: Benim tahminim annem bayrama kadar benim kıza bir 10 kilo kesin verdirir :KK1:
Zaten bayrama yakın gelecekler bir 3 haftada öyle kalacaklar :KK34: yani benim kız kesin 6li rakamları görür bu hızla :KK1:
Annemin ona uyguladığı programda şöyle;

Sabah 8de kahvaltı tabağı;
2 dilim ekmek, 5 dilim domates, 5 dilim salatalık, 1 yumurta, 2 KK beyaz peynir, haftada bir kerede salam yada sosis çok az tabi :KK34:

Kahvaltıdan sonra bir atıyorlarmış kendilerini sokağa en kısa yürüyüşleri 1 saat :KK1:
Eve gelince 1 saat kadarda dışarda bisiklet kullanıyormuş :KK34:
Öğle yemeğinde ya bir tabak sebze yemeği yada et yanında bol salata ( az yağlı )
Öğle yemeğinden sonra yine kendilerini dışarı atıyorlarmış ve 1 saat daha yürüyorlarmış :KK34:
Akşam yemeği fixs genelde :KK34: 1 tabak çorba ve bir kase çorba :KK34:

Günde bir tane tatlı birşey yeme hakkı var ama iki parmak kalınlığını geçmesi yasak :KK1: eğer fazla büyük bir şey seçersede yarıya bölünüp ertesi güne hakkını saklayacak :KK34:

ben geldimmmm.....

selam kızlar,

ay canımmm...çok geçmiş olsunn....Rabbim şifalar versin....

Yasemin abla, Asuman abla, Yenam, Filizcim, Zehracım sağolun güzel dilekleriniz için. çok teşekkür ederim. bu doğum günü başta güzeldi de acısı kötü çıktı. inşallah bundan sonra güzel günler geçiririz hep beraber.

Zehracım hadi gözün aydın, Allah büyük düğününü de göstersin paşanın :KK16:

Meyracım evlilik yıldönümüz kutlu olsun sizin de. nice mutlu senelere eşinle...

Aynurcum erken gidiyormuşsunuz, çok sevindim sizin adınıza canım. Dualarını eksik etme bizden canım, Allah kabul etsin ibadetinizi inşallah.

Dafi abla dönmüşsün, hoşgeldin :KK16:

Genelde çok güzel kilolar verilmiş. Nevincim şeytanın bacağını kırmışsın, çok sevindim. tebrikler canım benim.

Esracım sen de eşinin farkedeceği kadar kilo vermişsin, çok sevindim gerçekten. devamı gelsin inşallah.

Filizcim sana da çok sevindim, harikasın canım :KK16:

Listelere için ellerinize sağlık Yenam & Elizcim. kilo verenleri de kutluyorum, azminin artarak çoğalsın arkadaşlar :KK16:

Banucum hoşgeldin, sigarayı bırakmana da çok sevindim. tebrik ederim azmin için :KK16:

YENAMM inanamadım okuduklarıma... Barış nasıl şimdi, inşallah çıkmıştır bilye. inanamıyorum ya, aksilik işte. maşallah senin soğukkanlılığına :nazar: çok geçmiş olsun canım arkadaşım.

Yasemin abla saçlar boyanmış, pantolanlar büyük gelmiş :nazar: harikasın valla, öperim :)

Zeynepcim her şey yolundadır inşallah, izin alacakmışsın... özleriz seni kuzum... sen dikkat et kendine yine de. arada bak bize imkan bulursan :KK43:

yolunda olması için uğraşıyoruz canım...sanki bu dönem herkes sıkıntılı bir dönem geçiriyo...bende sizi özlüyorum canım....evet canım yenacımdan izin istedim gerçi isterse bir süre tamamen de silebilir beni listeden ama ayrılıgı çok uzun tutmamaya çalışıcam oyüzden izin istedim...

ve aleyküm selam canım....

hoşgeldin.....
bende merak ediyordum seni; neden hiç sesi çıkmıyo diye??

demek netiniz gitti canım, nete alışınca çok zor oluyo yokluğu gerçekten oyüzden seni şuan çok iyi anlıyorum.....
neyse en kısa zamanda bağlanır netiniz inşaallah canım.
gün bu su gibi akıp geçiyo gerçekten......

buradan ayrı olduğun müddetce; diyet modundan çıkmış olsan bile yinede ucundan köşesinden bişeyler yap kilo verme çabandan, bırakma ucunu tamamen canım......
sıkıntıların içinde az önce dua ettim sana canımcım benim.... Rabbim inşaallah kabul eder....

hadi kendini çok özletme, ara sıra yine bi ceeee de bize, biran önce tekrar netinle aramıza dönmen beklentisiyle koccaman öpüyorum canım.....:KK54::KK54::KK54:

kendine iyi bak, Allaha emanet olun.......

sağolasın canım Allah razı olsun...diyet modunda değilim ama dikkat ediyorum ve spor yapıyorum....hatta artı olarak yürüyüş....:KK34:

bende seni öpüyorum canım Allaha emanet ol..

İyi geceler uyuyan güzeller :KK66:

2 günlük kısa ama güzel tatilimizden 23:30 da döndük.. yıkan paklan yeni oturdum sayılır..Makinayı bekliyorum dursun çamaşır asıp cumba yatak..

----

Esracım, çok geçmiş olsun canım...Kötü olmuş yaa üzüldüm.Allah beterinden korusun...Daha önce de duymuştum suşi den zehirlenme vakalarını...
Bana dönmeyince tahmin ettim ters bişeylerin olduğunu ama konduramıyor da insan..Bol bol dinlenip sıvı tüketin canım...:KK16:

nevinciğim ve yaseminciğim saçlarınızı güle güle kullanın...Eminim çok yakışmıştır,çok güzel olmuşsunuzdur...

zeynepçiğim,umarım netiniz hallolur bir an evvel..yokluğun farkediliyor, bizde seni özlüyoruz...:KK16:

Gökçeciğim,ne güzel eğlenmişsin vakit geçrimişsiniz...Çok iyi gelmiştir sana ve eşine...

selam kızlar,

çok geçmiş olsun daha güzel dogum günlerini kutlarsın inşallah

burdada kilim festivali vardı ama malum annem rahatsız olduğu için çok gezemedik ama 3 kardeş sırayla çıktık ama her festival beraber dolaşırdık .tadsız oldu biraz

Okurken guldum valla :) ne guzel eglenmıssınız oyle sız de cok matrakmıssınız :) ama adına sevındım ohhh sıtres atmıssındır :)

:KK60::KK60::KK60::KK64::KK66: neresi sıkıcı bu kınanın süper geçmiş daha ne olsun okurken bile eğlendim :KK9:

ya ne bilim o ara bi sıkıldım içime sıkıntı girdi böyle fena biçimde. bizim hatunlar olay ya zaten :KK1:

Pomogranate 450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Meyra__300 dk :nazar::nazar::nazar::KK8::KK8::KK19::KK19:
Dafi210 dk :nazar::nazar::KK8::KK8::KK55::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e :KK16::KK16::KK16:

tebrikler sporcu hatunlar. kızz hani benim torpilim he haniii :KK9::KK9:

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık :KK34:
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar :KK1: her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler :KK1:

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer :KK1: tabi anam sağ olsun :KK34:
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı :KK1:
Her gün 2 saate yakın yürüdük :KK34: hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var :KK60: babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız :KK1:
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik :KK1:
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım :KK60: hee birde çamaşır :KK60: Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır :KK60:
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak :KK34:
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden :KK1: anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu :KK76::KK76::KK76: tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede :KK1: hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa :KK60: neyse bayramdan sonra görür o beni :KK1: ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan :KK1: )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim :KK34: yeterki gitsin şu pis kilolar :KK1:

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle :KK34:
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye :KK1: ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı :KK34:
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye :KK1: kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye :KK60: tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya :KK1: tabi ablamıza çaktırmadım ben :KK34:
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle :KK34: sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye :KK1: ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa :KK34: )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli :KK34:
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince :KK34:
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum :KK34: kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı :KK34:

Neyse çok çenem düştü :KK1: yine belli ettim gelişimi :KK1:
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum :KK34: Rabbim inşallah iyice beynimdende siler :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr :KK3:
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum :KK34:
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum :KK34:

Neyse daha duşa gireceğim hesapta :KK1: bu günlük benden bu kadar :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3: :KK3: :KK3:

cecoooooooooooooooşuuuuuuuuuummm bebeekiim hayatııımm hoşgeldiiinn:KK71::KK71::KK71: süzülmüşsün kız sen hafiften sankii :KK60::KK60: annen şımartmıyım diye hafifletmiş mevzuyu .. cecoş şimdi kaçsın aynı olduk mu bak ben ne alıyorum ne veriyorum sırf seni bekledigimden yoksa azimsizlikten felan değil he :KK60::KK60: oyy kuşum benim çok özlemişim seni yaa. bu arada gördüğün gibi ben döndüm :KK30: :KK34: :KK33::KK33::KK33:

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110 :KK19::KK19::nazar::KK9::KK8::KK76::21::KK71:

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız :KK19::81::nazar::118::KK64::KK71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate :KK19::nazar::KK9::KK62::122::KK66::KK71:

yena sultan ellerine saglık. :KK54: tebrikler kızlar darısı basıma bu haftaki paçalı donumuz nevzamansızaa :KK9::KK9: elizzz hemen çıkar teslim et devir teslim töreni yapcam :KK1::KK1:

Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum. :KK43:
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim :KK66:
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum :KK66:)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık :KK66:)

ablacım cok geçmiş olsun. nasıl şimdi yakısıklı çıkmıştır bilye inşallah. :26:

selam kızlar,

bebişiiimm geçmiş olsun çok üzüldüm yaa Allahım korumuş sizi. çin min yemekleri bi garip zaten yenmiyorlar abuk subuk bişeylerden yapıyorlar. alışkın olmayınca bünye reddediyor bazende. sizin alışkın olmadıgınızdan mı böyle oldu yoksa yemeklerde mi bişey varmış araştırdınızmı hiç?

kızlaaar bakın ne güzel:))
böyle bişeyim olsun isterdim:KK70:

altı bardak üstü çaydanlık.......
Eki Görüntüle 745460

bende cok begendiiiimmmm bul al bana hediye et :KK1::KK1: çok yüzsüzümdür :KK52::KK52:

hatunlarıııııııııııııııııımm selamlarr,,

yoguuuuuuuuunn günler bitti çok şükür. cuma günü teyzemler geldi. erdem bebişimiz boy atmış birazcık. 4 tanede dişimiz çıkmış :KK16: kemiriyoruz artık herşeyi :emir_bebek::emir_bebek: ama bu yüzden pek huysuz paşam. uyutmadı sabaha kadar. tam uyuyor bırakıyorum yataga 10 dk geçmeden başlıyor aglamaya yedi beni yedi. teyzemde annemde bana sattı. kaldımmı ben erdemle başbaşa sabahı sabah ettirdi valla. sürekli sallıcan ayakta sallamayınca basıyor yaygarayı. cumartesi öglene kadar öyle ugrastırdı sonra düğün hazırlıgı basladı. giyindik süslendik çıktık düğüne. düğün açık havada yapıldı yemekli felan. o agacın altı bambi var orda yapıldı ilk kez gittim bende. çok lüks şöyle böyle diyorlardı ama fazla abartmışlar :KK34: hele o sandalyeler bildigin beyaz tahta otantik ortam diye.. bide 30-40 bin civarı bişey ödediler oraya gösteriler harici birde. çok gereksiz bence. neyse gittik , sünnet düğünü oldugundan hersey cocuklara yönelikti. palyaçolar sihirbazlar yarısmalar vs. güzeldi. bizim erdemde durmadıgından ordan oraya yürüdük hep. ışıklı mışıklı bişey olursa durup izledik ama yoksa ordan oraya volta attık eşek sıpası ya kucagımda uyuyor hala gezdiriyim istiyor :KK37: düğünün sonlarıa dogru bizim elazıgın dik halayı vardır onu oynadılar bi iki tanede roman felan öylece bitti. eve geldik erdemi uyut felan derken saat 2 oldu bi yattım deliksiz uyudum valla çok yorulmusum sol kolum iflas erdem yüzünden baya incinmiş. bugünde okudu canıımı akşam eniştem geldi, gittiler. gidincede özlüyorum yaa ufff :KK5::KK5: sanırım ben çocuk yapmak istiyorum ne güzel birşey ya. minicik bişey günden güne değişiyor hergün ayrı tatlılıklar muzurluklar vs. ama cok tehlikeliler erdem mesela ne varsa agzına atma cabasında. yerde karınca gördü emekleye emekleye onu kovalıyor bi baktım yetişti eline aldı agzına atmaya calısıyor değişik damak zevki var :KK1::KK1: ama güzel bi duygu ya bende istiyorum banane yaa bananeeeeeeeee :KK19::KK19:

Son düzenleme:
listeye girmişiz ya biz sonuncuyuz ama olsun :)))) gel hırs yapalım haftaya filizi geçelim (şaka şaka) :)))

gecersınız bu hafta valla. cunku ıslerım asırı yogun, gece yolculuktan geldım. yorgunum, uykusuzum. bugun mesela spora gıtmeyecegım evde bırsuru camasır vs ısım var. hem de erken uyuyacagım. ama yarın gıtmeyı dusunuyorum bır de carsamba gece aılemın yanına gıtmeden once gıdebılırım spora 1 saat. ama ıstanbuldayken haftasonuna kadar ancak yuruyusler olur o da az olur sanırım sırf ben yuruyum dıye herkesı sıcakta yurutup hastalanmalaırna sebep olmayayım dıyorum. lıstede ılk hafta 3 olmustum sonrasında da 1. hep ama bu hafta sızler gecersınız gıbı gorunuyor. ısyerınde de ıslerım asırı yogun olacak bugunden ıtıbaren ay sonuna kadar.

yapayım canım:)))

[h=2]Yay burcuna göre diyet[/h]Abur cubur yemekten çok hoşlanıyorsunuz. Bu nedenle sık sık öğün atlayarak diyetinizi bozuyorsunuz. Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Diyet süresince bolca çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut, ve taneli tahılları yemeniz önerilir.

öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

hadi gözünaydın.....

estağfirullah hiç önemli değil ablacım, sen iyi olda sorun yok:)
ben zaten o an sadece senin için endişelenmiştim:):KK54::KK54::KK54:

havuz keyfide iyi olmuş:)))
ooooohh sefan olsun.....
yanıklar içinde çok geçmiş olsun.......
kocaman öpüyorum ablacım, görüşürüz.....:KK54::KK54::KK54:
seni seviyorum.....
kendine iyi bak.....

hoşgeldin sende aramıza:)
:KK54::KK54:

hayırlı yolculuklar canım benim.....:KK54:
sen nereliydin?

aksaray benım. sana cok yakınım demıstım

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık :KK34:
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar :KK1: her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler :KK1:

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer :KK1: tabi anam sağ olsun :KK34:
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı :KK1:
Her gün 2 saate yakın yürüdük :KK34: hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var :KK60: babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız :KK1:
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik :KK1:
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım :KK60: hee birde çamaşır :KK60: Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır :KK60:
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak :KK34:
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden :KK1: anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu :KK76::KK76::KK76: tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede :KK1: hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa :KK60: neyse bayramdan sonra görür o beni :KK1: ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan :KK1: )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim :KK34: yeterki gitsin şu pis kilolar :KK1:

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle :KK34:
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye :KK1: ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı :KK34:
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye :KK1: kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye :KK60: tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya :KK1: tabi ablamıza çaktırmadım ben :KK34:
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle :KK34: sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye :KK1: ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa :KK34: )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli :KK34:
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince :KK34:
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum :KK34: kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı :KK34:

Neyse çok çenem düştü :KK1: yine belli ettim gelişimi :KK1:
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum :KK34: Rabbim inşallah iyice beynimdende siler :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr :KK3:
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum :KK34:
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum :KK34:

Neyse daha duşa gireceğim hesapta :KK1: bu günlük benden bu kadar :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3: :KK3: :KK3:

ceco hosgeldın, cok guzel eglenmıssın 14 gundur sıgara da ıcmıyormussunuz hem tatıl hem sıgara ıcın sneın adına cok sevındımmmm

X