Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız
ben iyiym çok şükür esramm çok güzel telafi etmişssin kuzumm
bende pizzayı telafı etcem bugun haftasonu olunca illa kaçamak oluyo yahuu
en az hasarla atlatalım bari

meyraa çok sıcakk ciddenn offf pofff yandık bu sene ramazan epey zorlu geçcek ama ben emzirmeden dolayı tutamıycam malesef
iyi yapmıssın bu sıcakta hiç yol mol çekilmez arada yalnız takılmakda lazım sür sefasını
benım koca pc ye geçcek ondan fırsat bulursam yazarım kızlar

eneeee dışarının sıcağı içeri giriyo diye sadece oturma odasının penceresini 11-16arası açmıyodum, böylelikle içeri serin oluyodu, amaaa bunaldım bugün 1-2saattir, dur bi açıyımda deneyim artık dedim, çünkü içeri hem sıcak oldu hemde havasız kaldı, ohhh açınca rahatladım.....
demek havalar çok ısınınca bu yöntemim işe yaramıyomuş
nilüfer abla dicek yine bana; stratejik meyra diyeDDD

iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın?

evet hafta sonları kaçamak yolları daha çok açık oluyo malesef.....
mesela benim bugün eşimin sabah kahvaltı yapmaması nedeniyle deeee kahvaltım çerez olduDDDD:125::125::125:
yerken pişmanlıkla yedim ama yedim sonuçta bi güzel

bende tutamicam canım bu sene yine oruç, çünkü; bu ilaçlarımı bırakıp kendimi ilaçsız olarak toplayana kadar tutamam ben malesef.....
tutamadığım oruçlarımada çok üzülüyorum ama elimde olan bişey yok ki hiç(((
neyse inşaallah rabbim hayırlısı ile nasip ederde bende ilerde tutarım inşaallah; hem zamanında hemde borçlarımı......
oyüzden sıcaklar oruç tutacaklar kadar sıkıntı vermiyo diiimi bize, rabbim onlarada yardımcı olsun inşaallah..... AMİN

merhaba arkadaşlar ben seher
ben bu forum sayesinde bir iki yıl önce 13 kilo vermiştim
şimdi ise çok acil kilo vermem gerekiyor
hepinizin desteğini bekliyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli bunun değerini biliyorum
keşke hiç bırakmasaymışım bu grubu ama o dönem okul iş vb gibi durumlar sebebiyle hiç vakit bulamıyordum şimdi ise mükemmel bir boşluk yakaladım yaklaşık 2 ay gibi bi süreç var önümde onu iyi değerlendirip verebildiğim kadar çok kilo vermek istiyorum:)
çok konuştum
kişisel bilgilerim 168 boy 94.4 kilo bu sabah itibariyle :2::2:

bende iyiyim cnm afiyet olsun kuzumm napalım arada bunlarda olcak herzaman hakim olamayızki iradeye ama bunu dengelersek sorun kalmaz dimi ama:13:
senınde mecbur cnm tutarsın ilerde bende öyle geçen sene hamişdim tutamadım bu sene emzirme artık seneye tutarım Allah nasip ederse Amiiin cnm valla çok zor bu sıcaklarda Allah sabrını veriyo gerçi ama zorluyo tabi
benım koca uyusada afacan uyandı gene pc bana kalmadı ben oğlana bakayım cnm acıkmıstır mama yedireyim
öptüm kocamaaaan

tekrar hoşgeldin canım:)

Son düzenleme:

tabi dengeleme konusunda çok haklısın tatlım.....

demek afacan uyandı, demek ben bi afacanda bize gelene kadar iyi oturuyum pc başında
şurda az kaldı dermişimDD
hayırlısı herşeyiiin......

bende seni kocaman öpüyorum canımmmm.....
görüşürüz

benimkide boğaaaa onun boğazı yuzunden geldim bu hale zatii
cnm oğluşum durmayyy mecbur cıkayrum görüşürüz gene

eşim pc başına geçicek dedin, sonrada neyse ben biraz uzanacam dedi diyince bi an eşimin günlük davranışları canlandı gözümde, oyüzden bi an senin eşinde boğaymış gibi hissettim ve acaba seninkide mi boğa diye sormak istemiştim:)
doğru hissetmişimD

tamam tatlım sen bak afacanaaa......
ikinizide öptüm

bu günkü menüm
sabah 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
öğle 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık taze fasulye
ara öğün 8 sert kayısı
akşam -- malesef şu anda fırında patatesli börek pişiyor 1 dilim ondan yerim salata ve çay
saat 2 gibi 40 dakika uzay yürüyüşü aletine bindim faydası olmuştur inşallah

merhaba ablacım:)
kolay gelsin işlerin....
iyi olur ablacım; hem yürüyüş, hemde eşinle birlikte dışarda bişeyler yemek.....

bende çay yudumluyordum şuan:)

Bende ayni sen gibiyim o zaman :))

Bence güzel bir kina gecesi olmus :) Eglenceli...

Hosgeldinnnnn Banucummm!!! Annenin tepkisini merak ediyorum. Demek süzülmüssün dedi ha :) Olsun bakalim, oda iyi canim
Demek ufaklik ablasini aradi ha kiyamam :)
Büyük kizin kac kiloki? Zayiflamasini istiyorsun canim?

Yenacim listeler icin ellerine saglik Elizcim seninde ellerine saglik

Yenacim gecmis olsun insallah en kisa zamanda cikar kakasindanda icin rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…