Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım hoşgeldin aramıza doğru yerdesin emin ol burda birbirimize destek olarak güzel kilolar veriyoruz biraz kendinden bahset bize
Hatta ben başlayım adım zehra 28 yaşındayım evliyim 21 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum (muhasebeciyim) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim saygılar sunarım

canım bende 29 yaşındayım bir yıllık evliyim malesef bitlis te yaşıyorum öğretmenim :) ve hayatım iş ve ev arasında gidip geliyor malesef tatilim de yok

Merhaba hosgeldin canım :) Ben de başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu sanırım ve bu kez önceki verdiklerimden daha az veriyorum ama daha kalıcı vereceğime inanıyorum. Çünkü kendimi çok kısıtlamıyorum
23 yaşındayım ben de. Yeni mezun oldum, henüz işim gücüm yok
Umarım bir an önce kilolarından kurtulur, sonra da topigimize tatlı bir bebiş getirirsin

canım kiloyu vermeden doktora gitmiyorum yaşım da kemale erdi :) o yüzden ilaç takviyesiyle hemen kalacağım ama işin en zor kısmı malesef diyet ha birde yetmez gibi hala 85 gündür edt olamıyorum söktürücü dün bitti olursam belki 2 kilo da oradan düşer ve şu şişliğim geçer yani umarım

Hall of Fame diye bir şarkı var. Ay bayılıyorum klibine de anlamına da. Çok gaza getiriyor beni.

You can throw your hands up
- Ellerini havaya kaldırabilirsin,
You can beat the clock
- Zamanı yenebilirsin,
You can move a mountain
- Bir dağı oynatabilirsin,
You can break rocks
- Kayaları kırabilirsin,
You can be a master
- En iyisi olabilirsin,
Don't wait for luck
- Şans için bekleme,
Dedicate yourself and you can find yourself
- Kendini ada ve kendini bulabilirsin.
Never gonna know if you never even try
- Denemezsen hiç bilemezsin.

Sabah eve kadar yürüdüm, yokuş yukarı 20 dk ediyor bu. Sonunda evim evim güzel evim diyerek girdim. Annem ben yokken doldurmuş dolabı. Aman aman bütün dünya var kutu kutu dondurmalar, ekler, sucuk, sosis...

Duş aldım, 2 bardak su içtim, tartıldım 107 (Bu arada reglim)
10.00 - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yk krem peynir, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 biber, dere otu, maydanoz, 4 ince dilim sucuk,1 nektari, yarım muz (444 kal)
13.00 - domatesli kraker (66 kal)
15.00 - 1 nektari, 6 kiraz, et sote, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 yk yoğurt, salata

İnşallah canım inşallah. spor yapıyor musun peki? biraz hızlanır hem kilo verişin.

tühh bileydim getirirdim kuzumm valla ağlamaklı bi tören oldu
kestirdik kuzumun saçlarını 3 numaraya vurdurduk hem küçük hemde ilk daha sık çıksın dıye
ilerki vakitlerde şekilli mekilli kestiririz burda bebek ve cocuklara özel kuaför var ona gittik heryer oyuncak dolu koltuklarda
miniklere göre memnun kaldık normal berberlerde daha sıkıntılı oluyomus sanırsam :44:
iyi oldu ama yaa çocuk rahatladı banyosunu yaptırdık ohh miss kafa rahat

bi dee benn şeyy bugun ımm desemmi ki ilk kaçamağımı yaptım 3 dilim ince pizza yedim bide kola içtim 2 bardak
çok pişmanıııımmm çoooooooook ama haftada bir olur dimi böyle kaçamaklar he kızlar

selam.....
ne güzel cevaplarımı yazmıştım tam yollicaktım öğlenleyin, bizim modem yine ısınma moduna girdi ve net gitti....
ancak geldi net
neyse şimdi yolliyim bende artık caveplarımı.....

YENA, ELİZ; tüm emekleriniz için çok teşekkürler, ellerinize yüreklerinize sağlık........
öpüyorum ikinizide

canım beniiiiiim hoşgeldin:)))
çok özledim inan seni.........

tatilinizde güzel günler geçirdiğinize ve iyi olduğunuzu öğrendiğime çok sevindim.......
büyük kız içinde; Allah kavuştursun diyorum...... mutlaka özliceksiniz birbirinizi bu 1ayda.....
dediğin gibi belki onun içinde iyi olur hem canım....

afferim kız kilo almamışsın:)))
maşaallah

oradan aldığın cicilerinde hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşaallah canım......

demek anneciğin sadece süzük gördü seni:))) hayırlısı olsun bakalım....
hem bence belki bunda da vardır bi hikmet canım!!!

koccaman öpüyorum canım seniiiiii

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate

tebrikler kızlar........

hay Allahım yaaa.....
çocuk işte......
çok geçmiş olsun yenam.....
çok şükürki mühim bişey yok demiş doktor ve inşaallah biran önce çıkar dışkıylada....
bizede haber ver olurmu çıkınca, gerçekten merak ederim ben şimdi çıktımı çıkmadımı acaba diye......
tekrar çok geçmiş olsun ablacım.....
ikinizide öpüyorum

sırt ağrısıda baya kötü oluyo biliyorum.... bi ara yaşamıştım bende....
ancak sert yere ve sırt üstü olarak epeyce uzanmakla geçerdi ağrısı benimkisinin.....
çok geçmiş olsun ablacım....

geçmiş olsun.....

saçların hayırlı olsun, güle güle kullan canım.....
mutlaka değişiklik iyi olmuştur.....
bence sanada yakışmıştır bu şekil.

sana şöyle bişey söyliyim birde; saçta renk açıldıkça kiloyu daha belli ediyo.....
ben bi ara röfle yaptırmıştım, tamam röfle bana çok yakıştı ama kilomu çok belli etmişti.

evet esrayı bende merak ediyorum? nerelerde acaba???
clucth nerelerdesin kuzum????

oh iyi olmuş:)
sıhhatler olsun oğluşuna canım inşaallah.....

bu da güzeldiDDD

nilcecimmm valla hala dünün vicdan azabını çekiyorum ama bugün telafi ettim gerçekten az yedim yazıcamm zaten :) seninde kaçamağını gördüm seni gidi gidiiii spor yap bugün erit onları bacımmmm :)

su meselesi !!!!

kızlar özellikle çok su tüketen pomogranate :26:

ben su içemiyorum kendimi zorluyorum artık çıkaracak duruma geliyorum ama boş mideye maxımum bir buçuk litre içebiliyorum şu an susuzluktan ölsem bir yudum içemem midem çok kötü siz nasıl içiyosunuz ki ???

dün yediklerimin acısını bugün çıkardım buyrun listeemmm

sabah
aç karnına bir bardak su
2 marul
maydonoz
bir çatal peynir
iki lokma ekmek
( canım kahvaltı yapmak istemiyordu zorla bu kadar yedim)

öğlen
bezelye yemeği ancak yarım porsiyon vardı
yoğurt
marul

saat 7 gibi

15-20 fındık

az önce

7 kiraz

kkendimi zorlayarak bir buçuk litre su içtim ve birazdan bir de form çayımı içerim 45 dk sporum var sıkı bi gün oldu çok acımmm ama artık açlığa alıştım no problem

İyi akşamlar ıssız kalmış topiğim
Kızlarla annemler gittik bugün onlar kaldılar ben eve döndüm yarın da kızlar gelirler Pazartesi büyük kızımın kursu var yoksa bikaç gün kalırlardı
Gidip dönerken 1 saat yürüdüm toplamda ama diyet felan yok tabii

Her ne kadar dünü telafi etmeye çalışıyorum desen de yine de çok az bu yediklerin aç kalarak zayıfllanmaz zayıflasan bile kas kaybetme riskin çok fazla bu da verdiğin kilolar fazlasıyla çabuk dönebilir demektir akşamları hafif geçiştirmek yeterli bence çok aç bırakmazsan kendini suyunu da rahatlıkla içersin hem
Bu sıcaklarda 3 lt su tüketmek gerekli bence
Sadece uyarmak istedim yavaş ver ama kalıcı olsun önemli olan bu bence

Selamün aleykümm...

ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında

eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve

şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye

tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet

modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni

ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar

alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....

he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...

geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....

bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...

asucum şuan bi seni görüyorum aşağıda iyisindir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…