Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her ne kadar dünü telafi etmeye çalışıyorum desen de yine de çok az bu yediklerin aç kalarak zayıfllanmaz zayıflasan bile kas kaybetme riskin çok fazla bu da verdiğin kilolar fazlasıyla çabuk dönebilir demektir akşamları hafif geçiştirmek yeterli bence çok aç bırakmazsan kendini suyunu da rahatlıkla içersin hem
Bu sıcaklarda 3 lt su tüketmek gerekli bence
Sadece uyarmak istedim yavaş ver ama kalıcı olsun önemli olan bu bence

valla verdiğin kiloya bakınca seni dinlemem kesinlikle gerek :nazar: aslında farkındayım az yediğimin ama canım yemek istemiyor gerçekten daha çok abur cubur çekiyor canım özellikle çikolata :KK50::KK50::KK50: onlardan uzak duruyorum yarın daha dikkat edicemm belki akşama hafif bişey koyabilirim en azından su içebileyim canımmm işte bu yüzden buraya yazıyorum ki tavsiyelerinizi alayım tşkler kuzummmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Selamün aleykümm...

ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında

eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve

şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye

tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet

modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni

ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar

alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....

he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...

geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....

bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...

asucum :KK3: şuan bi seni görüyorum aşağıda iyisindir inşallah...

bizde seni özledik balımmm fırsat buldukça yazzz ama bizeeee:KK34: merakta bırakma :KK34::KK34:

Selamün aleykümm...

ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında

eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve

şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye

tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet

modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni

ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar

alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....

he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...

geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....

bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...

Aleyküm selam Zeynepcim :KK16:
Biz de seni özledik kimseler yok zaten bu aralar ben de epey yoğun gibiyim Ramazan öncesi gelen giden vs oluyor
Ben de pek diyet yapamıyorum malesef fırsat buldukça yürüyorum sen de spor yapmaya çalışıyormuşsun en iyisini yapıyorsun canımhem yiyip hem deoturursak halimiz harap
Fırsatbuldukça uğra netinizdeki problem çabuk hallolur inşallah

yenacığım çok geçmiş olsun 1 kaşık zeytinyağı içirseydin dışkılamayı kolaylaştırır ve cisim kayganlaşan yolda daha kolay çıkar ...

listeler hazırlayanların ellerine kollarına sağlık ..
ben aynı koşuşturmacadayım daha çok zamanımın olduğunda uğrarım

Aleyküm selam Zeynepcim :KK16:
Biz de seni özledik kimseler yok zaten bu aralar ben de epey yoğun gibiyim Ramazan öncesi gelen giden vs oluyor
Ben de pek diyet yapamıyorum malesef fırsat buldukça yürüyorum sen de spor yapmaya çalışıyormuşsun en iyisini yapıyorsun canımhem yiyip hem deoturursak halimiz harap
Fırsatbuldukça uğra netinizdeki problem çabuk hallolur inşallah

haklısın ablacım hareket etmek lazım...ya eşim bir okulda çalışıyo o okulun yurdu var evin karşısında ordan alıyoduk hattı ne olduysa artık kesmişler ne zaman gelir bi daha bilmiyorum...bizde şu sıra borçlar sebebi ile baya doluyuz net bağlatamayız yani...en kötü ihtimal anneme geldikçe yazıcam size...şimdilik bir hafta burdayım...sonrası allah kerim....tv olmasa hiç aramam normalde netide hiç aramıyodum olsada olur olmasada diyodum...sizi bulduktan alıştıktan sonra bu hafta yokluğu çok dokundu be yaa...:26:neyse hayırlısı ne diyelim...

haklısın ablacım hareket etmek lazım...ya eşim bir okulda çalışıyo o okulun yurdu var evin karşısında ordan alıyoduk hattı ne olduysa artık kesmişler ne zaman gelir bi daha bilmiyorum...bizde şu sıra borçlar sebebi ile baya doluyuz net bağlatamayız yani...en kötü ihtimal anneme geldikçe yazıcam size...şimdilik bir hafta burdayım...sonrası allah kerim....tv olmasa hiç aramam normalde netide hiç aramıyodum olsada olur olmasada diyodum...sizi bulduktan alıştıktan sonra bu hafta yokluğu çok dokundu be yaa...:26:neyse hayırlısı ne diyelim...

Allah can sağlığı versin canım gerisi boş:KK54:

of anam ne çok konuşmussunuz ama yarın fırsat bulup okuyamam diye geçmişin hepisini okudum bitti sonunda....

yenacım geçmiş olsun canım..bi alem bu çocuklar yaa...bende küçüğümden çok korkuyorum yapar böle şeyler diye iki dakika gözümün önünden ayıramıyorum...

emine ablacım tekrardan çok geçmiş olsun....

aklımda kalanlar bukadar....artık gözlerimi açamıyorum yatayım bir an önce Allah rahatlık versin....

Dün nasıl gaza geldiysem, alışverişe çıktım teyzemle. 1 saat orada yürüdüm, 1 saat eve kadar yürüdüm.

Akşam yemeğinde de yıllarca 2 hamburger menüyü 10-11 liraya alırken şimdi gidip 11 liraya tavuk salata aldım.

Uzun bir tabağa biraz makarna, biraz soya soslu tavuk ve salata . Bir de yürüyünce çatlayacak gibi oldum.

Eve gelince yüz bardak su içtim. Duş alıp yattım hiç halim kalmamış.

GÜNAYDIN
:KK3:

herkeseeee mutlu sabahlarrrrr:nazar:

bir temizlik gününe daha merhaba :KK50::KK50:

nasılsınız yaptımı herkes kahvaltıyı en sağlıklısından :KK1::KK1::KK1:

selam kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm :KK43:

benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.

selam kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım malesef. doğum günümde yediğimiz yemekten zehirlendik eşimle. o dün biraz daha iyi oldu, ben de bugün ancak toparlandım biraz. çin yemeği yiyelim diye ısrar etmiştim değişiklik olsun diye, hay ben aklıma tüküreyim. günlerdir kusma, ishal helak olduk. annem geldi kaldı bakmak için bize. o da dün geçti evine. kusura bakmayın haber veremedim. Aynurla Nilüfercim aramış, çok sonradan gördüm :KK43:

benden haberler böyle. hepinizi öperim. geçmişe de bakamadım, umarım bakarım bugün iyi olursam. hoşçakalın canlar.

Ayy çok geçmiş olsuun :KK43::KK43:
Toparlanmana sevindim, ikinize de çok geçmiş olsun tekrar :KK43:

Yasemin abla, Asuman abla, Yenam, Filizcim, Zehracım sağolun güzel dilekleriniz için. çok teşekkür ederim. bu doğum günü başta güzeldi de acısı kötü çıktı. inşallah bundan sonra güzel günler geçiririz hep beraber.

Zehracım hadi gözün aydın, Allah büyük düğününü de göstersin paşanın :KK16:

Meyracım evlilik yıldönümüz kutlu olsun sizin de. nice mutlu senelere eşinle...

Aynurcum erken gidiyormuşsunuz, çok sevindim sizin adınıza canım. Dualarını eksik etme bizden canım, Allah kabul etsin ibadetinizi inşallah.

Dafi abla dönmüşsün, hoşgeldin :KK16:

Genelde çok güzel kilolar verilmiş. Nevincim şeytanın bacağını kırmışsın, çok sevindim. tebrikler canım benim.

Esracım sen de eşinin farkedeceği kadar kilo vermişsin, çok sevindim gerçekten. devamı gelsin inşallah.

Filizcim sana da çok sevindim, harikasın canım :KK16:

Listelere için ellerinize sağlık Yenam & Elizcim. kilo verenleri de kutluyorum, azminin artarak çoğalsın arkadaşlar :KK16:

Banucum hoşgeldin, sigarayı bırakmana da çok sevindim. tebrik ederim azmin için :KK16:

YENAMM inanamadım okuduklarıma... Barış nasıl şimdi, inşallah çıkmıştır bilye. inanamıyorum ya, aksilik işte. maşallah senin soğukkanlılığına :nazar: çok geçmiş olsun canım arkadaşım.

Yasemin abla saçlar boyanmış, pantolanlar büyük gelmiş :nazar: harikasın valla, öperim :)

Zeynepcim her şey yolundadır inşallah, izin alacakmışsın... özleriz seni kuzum... sen dikkat et kendine yine de. arada bak bize imkan bulursan :KK43:

selam millet.....
ayyy havalar ne sıcaaaaaakkk.......:KK35::KK35:

bugün eşim evde değil, ailesinin yanına gitti bugün(2saatlik yol), ben gitmedim bu sefer, akşama gelcek eşim, bu pazar gündüzü tekim yani.............

zaten sıcaktanda bi sersemim bugün.
sıcak iştahımı bile etkiledi:KK53::KK53:
azalttı.....

selam kızlar,

hay Allahım yaaaa....
şok oldum inan canım okuyunca......
çok çok geçmiş olsun esracım sanada, eşine de.....
nazar falanmı değdi acaba size yaaaa??? neyseki çok şükür atlatmışsınız mühim ve en zor olan asıl kısmını zehirlenmenin.......
biran önce toparlarsınız inşaallah canım kendinizi.....
hem birde senlik ne varki canım, çin yemeği yemek istemiş olman normal bi durum bence, aksiliğin olması senle alakalı değil bence yani.
zaten çin yemeklerini hiç sevmem ben.
çok çok öpüyorum tatlım seni:KK54::KK54::KK54:
Allaha emanet olun.....

selam kızlar,

Çok geçmiş olsun esracım kızma kendine olacağı varmış Allah beterinden korusun canım:KK16::KK54:

Selamün aleykümm...

ve aleyküm selam canım....
hoşgeldin.....
bende merak ediyordum seni; neden hiç sesi çıkmıyo diye??

demek netiniz gitti canım, nete alışınca çok zor oluyo yokluğu gerçekten oyüzden seni şuan çok iyi anlıyorum.....
neyse en kısa zamanda bağlanır netiniz inşaallah canım.
gün bu su gibi akıp geçiyo gerçekten......

buradan ayrı olduğun müddetce; diyet modundan çıkmış olsan bile yinede ucundan köşesinden bişeyler yap kilo verme çabandan, bırakma ucunu tamamen canım......
sıkıntıların içinde az önce dua ettim sana canımcım benim.... Rabbim inşaallah kabul eder....

hadi kendini çok özletme, ara sıra yine bi ceeee de bize, biran önce tekrar netinle aramıza dönmen beklentisiyle koccaman öpüyorum canım.....:KK54::KK54::KK54:

kendine iyi bak, Allaha emanet olun.......

selam kızlar,

a.s cnm çok gemiş olsun ikinizede çabucak toparlarsınız inş :KK16::KK16:

X