Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne kadar az yemişsin
ben doymuyorum bu kadarla :) koca mideliyim fotoğrafımdan da görüldüğü gibi

hoşbulduk canım çok sağol
fırsat buldukca uğramaya çalışırım

canıııımmm hoş geldiiinn bir görünüp bir kayboluyorsun nerelerdeydin sen
güzel dileklerin için teşekkürler
darısı başına inşallah

hoşbulduk meyracım ay hiç düşünemdim kusura bakma canım diyet açısından iyi değilim demek istedim. yoksa sağlığım iyi çok şükür sadece güneşten yandım biraz omuzlarım fena yandı pazar günü fıstıklıya havuza gittik.sadece hanımlara özel bende mayomu giydim haşema giymedim. hep gölgeleri tercih ettim ama gölgede bile haşlandım.kullandığım krem kaç faktör olursa olsun hemen haşlanıyorum kaç gündür yüz üstü yatıyordum bugün biraz azaldı acısı

aynuuuurrr cücüğüüümm yolculuk gelmiş çatmış. Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasibetsin. girdiğin her yerde dua et'' yarabbi kimseye zarar vermeden ibadetimi yapmayı nasibet '' deyip başla rabbim her ibadetini kolaylaştıracaktır inşallah. ben 1 hac, üç umre yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım. dilerim en güzel şekilde layıkıyle yapar dönersin. dualarda bizleride unutma. peygamber efendimize bizdende selam söyle

Gunaydinlar herjese
Yenacim tartilamadim annem ist.da tarti alamadim hala
Beni ayni gec p.tesi maas alim erken olursa vardiyam dogru tart almaya :)
Bu ara giremiyorum mesaili calisiyorum

Ayy ben ne çok yiyomuşum. Moralim bozuldu listeni görünce. Püüh bir de 107 olacaksın
MAŞALLAH, yaş boy ne acaba?

canımmmm benim emin ol ben yemeyi çok seviyorummm sadece sevdiğim şeyler gözümün önünde olmasın yeterrr gerçekten çok işe yaryor boyum 168cm yaşım da 26 fıstıkkk
ay ne kadar az yemişsin
ben doymuyorum bu kadarla :) koca mideliyim fotoğrafımdan da görüldüğü gibi

bunu duyduğuma sevindim vallaaa :) bence sen çok hoş bi bayansınnn hele bi gitsin kilolarımızzzz

geçen hafta ki kilom 106.3
bugün ki kilom 103.1
kaybeliden 3.2
toplam spor :120 dk

ben sonuçtan memnunum yani on günde dört kilo verdimmm :))) henüz çok belli olmuyor vucudumda ama genede mutluyum hadiii sizleri merak ediyorum :)))))))))))):44:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımm
verdiğin kilolar için de tebrikler

Karyeciğim heyecanla bekliyorum bildirimini

Günaydın hanımlaar :) Bugün yüksek lisans başvurumun son günü. Birazdan koştura koştura onu yapmaya uçacağım
Umarım herkes güzeldir ve güzel vakit geçirir

Kilo ve spor bildirimimiz de şu şekilde efendiimm..
Geçen hafta: 93.4
Bu hafta: 92.2
Giden kiloo: 1.2 kilo (Gelmemek üzere inşallah)

SELAM GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum
Hepiciğinizi öpüyorum kızlar
Aynurum yorucu ama güzel telaşlar ne güzel rabbim herkese nasip etsin oraları görmeyi bizleride dualarında eksik etme kuzum çok öpüyorum
Canım batıkentte nerdesin bende batıkentte oturuyorum

Maşallah ne güzel kilo vermişsin bu hafta listeyi sallarsın sen
Tebrik ederim tekrar canım

Kızlar hemen kilo bildirimi yapayım

kilom : 89,5
giden :0,2
Spor : yok

Neyse bunada şükür almadım en azından

Yenam elizim şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık

Ay inanmıyorum benim çocukluğum modernkentte geçti hala içim giderken önünden geçerken ben sabancı yüzme havuzunun ordayım canım

Ben de batıkentte emçağ sitesinde oturmuştum daha önce canım
Hayırlı cumalar hayırlı bildirimler dilerim herkese
İlk bildirimler iyi gelmiş maşallah
Ben tartılmadım daha bildirim yapsammı bilemiyorum

Aynen öle bende çok severim batıkenti ama modernkentin yeri ayrı bende çok anılarım var orda neyse geçti gitti sen evlimisin

Yok canım evli değilim ben henüz yeni mezun oldum üniversiteden :)
Hayırlısıyla iki yılımız falan da var daha bence

Hayırlı cumalar ablacımm. Batıkent dayanışması varmış burda ne güzel
Tartıl bence ablacım, bildirimini bekliyoruz

Keşke burda olsaydın ablacım beraber yürüyüşe çıkardık ne güzel olurdu
Canım kusura bakma yazdıktan sonra düşündüm dedim kız daha 2 gün önce mezuniyetim var diye bağırıyodu sen evlimisin diye soruyon didim ama olsun

Neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçar işlerim yığılmış vaziyette beni bekliyo

Hahah ay çok güldüm, hakikaten bağırdım resmen mezuniyetim vaaar napıcam ben diye :) Hem bağırdım hem ağladım
Topiğin en ağlak kızı seçiyorum kendimi

Görüşmek üzere canımm. Ben d eçıkıyorum artık yavaş yavaş şu işlerimi hallletmeye gideyim. İnşallah hallolur bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…