- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
benim eşim gece çalışıyo o işe gitti yalnızım evde o yüzden canım sıkılıyosenin kilo durumun ne vermişmisindir ? inş vermişsindir :))
Bu haftakı son menum
Sabah ac karnını bır bardak ılık su
Bır zeytın
Ikı uc dılım yumurta
2 kucuk dıılım peynır
Domates salata (mısafırlere oyle guzel bı sofra hazırladım kı ama ben yemedım
Oglen
Bır baget haslama
Aksam
Bır kase yayla corbası
Ara ogun
5 adet kuru kayısı
Form cayım
10 adet fındık
Yaklasık bır saat spor yaptım ve uc lıtreye yakın da su ıctım bugunu de boyle kapatalım bakalım sabah nolcak :)))))))))
hmm anladım o sıkıntıymış canım
1 kilo vermişimdir sanırım canım öyle hissediyorum :)
sen??
hoşbulduk canım çok sağolGenel aneztezi oldu canım ama 20 dk içinde getirdiler bence vakit kaybetme derim
Sağolasın canım rabbim sizlerede tattırsın o duyguları
Valla öle benim sıpa kendi yemek yiyo şimdiden maşallah
Hoşgeldin dafi ablacım sıkma sen canını kışa sen o kiloların hiçbirini koymazsın Allahın izniyle
Yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Kendine iyi bak ablacım arada uğra özletme kendini
canıııımmm hoş geldiiinn bir görünüp bir kayboluyorsun nerelerdeydin sentamamen geçeni bende görmedim azaldıgını gördüm ama. ben kozmetikte çalısırken kakao kremini kullananlar vardı. azaldıgına bizzat şahidim. hamile kişiler dogumda çatlak olmasın diye dogumdan önce kullanıyorlardı onlardada çatlak vs olmadı. bende 1 ay kadar kullandım biraz azalır gibi oldu ama sonra bıraktım niyeyse. üşengeçlik iştekako kremi pahalı bişeyde değil. 3-5 lira fiyatları. bebak acı badem sütününde azalttiıgını duymuştum ama denemedim hiç birde biberiye yağı duydum. topiklerde bilgiler var birde oralardan bak istersen. vaktim olsa bakcamda kınaya gitcem hazırlanıyoruz
kaynanaaatörüm efemim
canım benim umarım bırakırsın. ama direk bıraktırmıyor doktorlar. yavaş yavaş doz azaltıyorsun diye biliyorum. benim kardeşimde kullanıyordu hatırlarsan o öyle bırakıyor. yavaş yavaş doz azaltıyorlar şimdi. Allaha şükür iyide bu aralar sorunsuz.
yime yimeeeeeeeeeeeeeee
dafi ablaaaaaaaaaaaaaamm sultanıııııımmmm hatunummmmmben geldim beeeeeeeeenn hasretine dayanamadummm çok mu yoruyorlar seni oyy kıyamam sanaaa beeenn. gene maşallah düğünler dernekler Allah tamamına erdirsin mutlu etsin. hayırlı olsun ..
hoşbulduk meyracım ay hiç düşünemdim kusura bakma canım diyet açısından iyi değilim demek istedim. yoksa sağlığım iyi çok şükür sadece güneşten yandım biraz omuzlarım fena yandıve aleyküm selam dafi ablacım.....
hoşgeldin....
iyi sayılmam diyince korkuttun bi an beni inan, çok mühim bişey var zannettim, çok şükürki değilmiş!
verirsin ablacım tekrar sen azmedip, oyüzden sıkma bence canını ablacım sen......
koşturmalarında kolay gelsin....
bende seni çok öpüyorum, özledik seni.....
kendine iyi bak, görüşürüz......
Ayy ben ne çok yiyomuşum. Moralim bozuldu listeni görünce. Püüh bir de 107 olacaksın
MAŞALLAH, yaş boy ne acaba?
ay ne kadar az yemişsin
ben doymuyorum bu kadarla :) koca mideliyim fotoğrafımdan da görüldüğü gibi
teşekkür ederim canımmcanımmmm benim emin ol ben yemeyi çok seviyorummm sadece sevdiğim şeyler gözümün önünde olmasın yeterrr gerçekten çok işe yaryor boyum 168cm yaşım da 26 fıstıkkk
bunu duyduğuma sevindim vallaaa :) bence sen çok hoş bi bayansınnn hele bi gitsin kilolarımızzzz
Aynurum yorucu ama güzel telaşlar ne güzel rabbim herkese nasip etsin oraları görmeyi bizleride dualarında eksik etme kuzum çok öpüyorumben geldiim canlarıımm
son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa
bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......
bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat
Canım batıkentte nerdesin bende batıkentte oturuyorumamin canımm inşallah öğrenebilirim :)
ankara'da batıkentteyim canım :)
sorucam en kısa zamanda, teşekkür ederim yardımın için
bakalım tatlım belki de tahminimizden çok vermişizdir :)
canın sıkılmış, niye bakalım sen anlat bi de
geçen hafta ki kilom 106.3
bugün ki kilom 103.1
kaybeliden 3.2
toplam spor :120 dk
ben sonuçtan memnunum yani on günde dört kilo verdimmm :))) henüz çok belli olmuyor vucudumda ama genede mutluyum hadiii sizleri merak ediyorum :)))))))))))):44:
Canım batıkentte nerdesin bende batıkentte oturuyorum
Aaa komşu çıkıcaz :) Modernkentteyim ben :) Sen nerdesin?
Ay inanmıyorum benim çocukluğum modernkentte geçti hala içim giderken önünden geçerken ben sabancı yüzme havuzunun ordayım canım
Oğlunla olan fotoğrafını gördüm, canım batıkentim ne güzel çıkmış arkadan
daha merkezi bir yerdesin canım öyle düşün :)
Ay inanmıyorum benim çocukluğum modernkentte geçti hala içim giderken önünden geçerken ben sabancı yüzme havuzunun ordayım canım
Aynen öle bende çok severim batıkenti ama modernkentin yeri ayrı bende çok anılarım var orda neyse geçti gitti sen evlimisin
Ben de batıkentte emçağ sitesinde oturmuştum daha önce canım
Hayırlı cumalar hayırlı bildirimler dilerim herkese
İlk bildirimler iyi gelmiş maşallah
Ben tartılmadım daha bildirim yapsammı bilemiyorum
Keşke burda olsaydın ablacım beraber yürüyüşe çıkardık ne güzel olurduBen de batıkentte emçağ sitesinde oturmuştum daha önce canım
Hayırlı cumalar hayırlı bildirimler dilerim herkese
İlk bildirimler iyi gelmiş maşallah
Ben tartılmadım daha bildirim yapsammı bilemiyorum
Canım kusura bakma yazdıktan sonra düşündüm dedim kız daha 2 gün önce mezuniyetim var diye bağırıyodu sen evlimisin diye soruyon didim ama olsunYok canım evli değilim ben henüz yeni mezun oldum üniversiteden :)
Hayırlısıyla iki yılımız falan da var daha bence
Hayırlı cumalar ablacımm. Batıkent dayanışması varmış burda ne güzel
Tartıl bence ablacım, bildirimini bekliyoruz
Keşke burda olsaydın ablacım beraber yürüyüşe çıkardık ne güzel olurdu
Canım kusura bakma yazdıktan sonra düşündüm dedim kız daha 2 gün önce mezuniyetim var diye bağırıyodu sen evlimisin diye soruyon didim ama olsun
Neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçar işlerim yığılmış vaziyette beni bekliyo