Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menum:

Dunkunun aynısı dıyeyım

sadece balık yagı yoktu bugun.

Kahvaltı tost ve domates-salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Orta sekerlı turk kahvesı, 3 taze kayısı

yemeğe kadar 1,00 lt daha ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır kuru sogan, 5 kasık kuru fasulye

ara: 4 adet taze kayısı, 500 ml ılık su, bır karısık bıtkı cayı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su ıle yarım demet maydonoz yedım

eve gelıp dırekt spora gıdecektım ama bana eslık eden arkadas bırkac gun gıdemeyecekmıs seyahata cıkmıs esım de ızın vermedı buyuzden.

ben de yemekten sonra bısıklet surdum 35 dk. 20 dk one dogru, 15 dk arkaya dogru pedal cevırdım.

aksam yemegı de: 3 kasık yogurt, 4 catal karpuz, ev yapımı yogurt corbası bulgurlu ve nohutlu bır kucuk kaseydı, 4 kasık tavuk sote

yatsı namazını kılıp bıraz da bısıkletı elıptık olarak kullanayım dıyorum sonra da uyku vaktı gelır zaten.

ben kacıyorum menumu yarın guncellerım

herkese ıyı gecelerrrrrrrrr

İyi akşamlar güzeller
Bugün bir hasta ziyaretine gittik dönüşte yarım saat yürüdüm sonra eşim hadi gidip pantolon alalım sana deyince tekrar çıktık hem giderken hem gelirken yürüdüm istediğim gibi bişey bulup alamadım çok yoruldum bugün yine yarın evdeyim inşallah
Diyet yapamıyorum bu düzensizlikte tabii yine de yediklerimi abartmamaya dikkat ediyorum imkan oldukça yürüyorum dengeliyorumdur inşallah

İyi geceler modu düşük yoldaşlar

düğündeydik yeni geldik sayılır..harika bir kır düğünüydü mekan nefisti..
ben yine geleneksel düğün kıyafetimi giydim...

Mevsim başı yazlık kışlık yaparken battal boy kıyafetlerimin bir çoğunu attım..
Nasıl olsa zayıflıyorum zayıflayacağım ihtiyacım olmayacak diye...
İyi ki bugün giydiğim hafif süslü kıyafetimi atmamışım yoksa naapardım

Düğün de atmosfer iyiydi fakat oğlum kusunca moralim çok bozuldu...
O kadar eğlendi ki gider gitmez. oynamaya başladı tüm havada ayrı dans etti,bayıldı herkes...
sanırım göze geldi şerbetlim..

Son düzenleme:

İnşallah tatlım...
Bu aralar yine yolun da gitmiyor beslenmeyle olan mücadelem...
Ama sen böyle yazdıkça, yeniden kendim de savaşma gücü buluyorum .

Çok iyisin,çok zarifsin...

30 haziran 2003 te kaybettim babamı nöbetteydim annemler getirdi hastaneye 2 aylıkbir felç rahatsızlığı ve sonuçta ambulansta kollarım vefat etti....bu hafta 10 yıl bitti ama ben çokkkkk özledim ...........

biz annemle leslie yapıyoruz :) o zaman daha kolay oluyor sanki yoksa cidden çok sıkılıyorum.
bi yandan tv izliyoruz bi yandan lesli yapıyoruz. ama dün yapmadım mesela ve ağır hissediyorum kendimi pff

bende lesli yapıyordum ama 1 haftadır yapamıyorum tekrar başlamam lazım ama ancak haftasonu olurmu bilmem

kızlar hepinizi çok öpüyorum..biraz ugradım neler var diye ..
yarına yine uğramaya çalışırım..
hepinize kolay gelsin bol killo vermeler inşallah

biz annemle leslie yapıyoruz :) o zaman daha kolay oluyor sanki yoksa cidden çok sıkılıyorum.
bi yandan tv izliyoruz bi yandan lesli yapıyoruz. ama dün yapmadım mesela ve ağır hissediyorum kendimi pff

yapmayınca öyle oluyor ya alıştıysan yap ihmal etme

oyy kıyamam maşallah diyelim nazar degmesin

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun :26:

oy oy oyy kızlaaaarrrr hafta sonu dügün var bizdede sünnet dügünü. tüm sülale burda tüm elazıgı getirmişler yaa eneeeeeeemmm bu hafta bol misafirliyiz

dunku Menum:

Dunkunun aynısı dıyeyım

sadece balık yagı yoktu bugun.

Kahvaltı tost ve domates-salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Orta sekerlı turk kahvesı, 3 taze kayısı

yemeğe kadar 1,00 lt daha ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır kuru sogan, 5 kasık kuru fasulye

ara: 4 adet taze kayısı, 500 ml ılık su, bır karısık bıtkı cayı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su ıle yarım demet maydonoz yedım

eve gelıp dırekt spora gıdecektım ama bana eslık eden arkadas bırkac gun gıdemeyecekmıs seyahata cıkmıs esım de ızın vermedı buyuzden.

ben de yemekten sonra bısıklet surdum 35 dk. 20 dk one dogru, 15 dk arkaya dogru pedal cevırdım.

aksam yemegı de: 3 kasık yogurt, 4 catal karpuz, ev yapımı yogurt corbası bulgurlu ve nohutlu bır kucuk kaseydı, 4 kasık tavuk sote

uyumadan bızım hocanın gosterdıgı hareketlerı yaptım yarım saat. mekık, bacak hareketlerı falan.

sabah namazından ıtıbaren tum namazlarımı kıldım hatta her namazın arkasına tek bır namaz kaza da yapıyorum onları da hareket sayabılırz

spor toplam 65 dk olmus oluyor su da 3,5 tamamladım yatıncaya kadar.

ALLAH rahmet eglesın okuyunca cok etkılendım sızınkı cok cok zor olmus mekanı cennet olsun ınsaallah basınız sagolsun

Geçen yıl sahurumuz bayağı eğlenceliydi asucum..Beyzuşum da vardı..bakalım bu yıl gelirmi sohbete...

Nasip olursa yine muhabbetin dibine vururuz..

ben de cok ısterdım ama sahurdan once uyumam lazım en gec 11 de. sahurdan sonra da ıse kadar ya uyurum ya da ıftar yemegımı falan yaparım ama ımrendım gercekten. cok eglencelı olurdu

dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm

uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.

SELAM GÜZELLER

Ben geldim

Çok şükür oğlum sünnet oldu ama ben çok yorgunum ve uykusuzum kızlar anlatamam yani midem bulanıyo bi taraftan ay ne zor işlermiş bunlar bugünde çocuğumun yanında olamadım özel şirketin gözü kör olsun böle geliyosun el mahkum hayırlısı ne diyim hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım önemli bişey yoktur

Esram dün aramışsın kuzum çok sağol ama telefonu elime akşam ancak alabildim saatte geç olduğundan aramadım tekrar müsait bi zamanda ararım kuzum çok öpüyorum seni

mrb

hayırlı ugurlu olsun ALLAH damatlıgını da gostersın ınsaallah

ah ah ozel sektor. bılmez mıyım hasta olsan gel, mısafırın olsa gel, esını hasta evde bırak vs vs. ben gecen raporluyum ama ıse geldım mesela. ALLAH yardımcımız olsun hepımızın. cok zor vallaaaaaaaa

dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm

uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.

kayısı, erık yıye yıye baya cozdum kabızlık sorunumu ama halen wc de zorlanıyorum ama eskıye gore hem daha sık cıkıyorum hem daha rahatım. sıskınlık de cok cok az oluyor sukur ama anlamıyorum neden salıdan berı + cıkıyorum.

regl ıcın yaklasık 10 gunum var oyuzden mı acaba anlamadım

esım haftasonuna dogru yurtdısına cıkabılır bu hafta yogunlugumuz basladı bıraz ama en cok da o gıdınce gelecek hafta cok yogun olurum ıstanbula gıtme olayım da var malum. donuste de yogun bır haftam olacak. temmuz ayında bızım ısler bıraz yogun olacaga benzıyor gercı ben sevıyorum cunku aclık, uykusuzluk derken ısyerınde vakıt gecmıyor aksı durumda. enazından ıs cok olsun kı zaman cabucak gecsın.

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

bugun cok cok sakın topık nıyeyse.

ben gun ıcınde tekrar gırmeye calısacagım menumu yazarım

herkese guzel bır gun dılıyorummmmm

Vallahi ben bu siiri okuyunca babam degilde esim geldi aklima :)
Babam bunlarin hiç birini yapmiyor... Tamam cocukken her istedigimi almistir, ama hic bir zaman benle gurur duydugunu göstermemistir, hic bir zaman kötü zamanimda kanat germemistir... ne bileyim iste babamin bu siirler uzaktan yakindan alakasi yok malesef (

Dedigin gibi belkide vardir evliliklerinde burcu :)

eşimle biraz problemlerim var ve maddi olarak sıkıntılı bi dönemdeyimm saol cnm desteğin için

Ah canim benim hangi evlilikte sorun yokki?
Zaten esle olan sorun maddi sorunun basladigi yerde basliyor daha cok... O yüzden buna dikkat etmemiz lazim... Bizde esimle yaklasik 7yil oldu evleneli, ve 4bucuk yildir maddi sorunlarimiz var ilk 2yil cooook kavga ettik. ama artik kendimizi yiprattigimizin farkina vardik ve coook iyiyiz maddi durumun kötü olmasina ragmen :)

Ah canim gecmis olsun... Allahim nazarlardan korusun yavrularimizi!

Allah rahmet eylesin canim... Mekani cennet olsun insallah

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

bugun cok cok sakın topık nıyeyse.

ben gun ıcınde tekrar gırmeye calısacagım menumu yazarım

herkese guzel bır gun dılıyorummmmm

Günaydin canim,
sanada iyi gunler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…