Ben bugün gaza geldim evi temizledim, camlar koltuklar halılar sildim her şeyi.
Şimdi yoruldum biraz, sizleri de özledim geliyim biraz dedim
eline sağlık canım, güle güle kirletin inşaallah.....
sen bekardın değilmi?
bende akşama mercimek çorbası yapcam, bi ara girişirim işlere artık, bey efendi dün mercimek çorbası istedide benden bugüne.....
mercimek çorbasıda düdüklüyü tıkıyo sinir oluyom
evet bekarım :)
pek niyetim de yok evlenmeye şu ara :)
mercimek çorbası çok güzeldir ya ellerine sağlık
bugün forumu doğru düzgün okuyamadım bile
şu aralar kötü günler geçiyorum herşey üst üste geliyor moralim çok bozuk sürekli ağlamaklıyım
o yüzden bişey yazmak gelmiyor içimden kusura bakmayın
eşimle biraz problemlerim var ve maddi olarak sıkıntılı bi dönemdeyimm saol cnm desteğin için
evet duyan insanlar seviyor genelde :) ben de zamanında tek tercih yaptım ve hiç pişman değilim :)
iyi ki bir sanat tarihçisi ve arkeologum :)
çalışma alanı olarak müze istiyorum ben bakalım hayırlısı inşallah.
O depresif tarafımızı bir an önce silkeriz inşallah üstümüzden
aaa böyle olmaaeşinle sorunların varmış sanırım, nasılsa karşılıklı anlayışla atlatılır sorunlar.
Inşallah büyük sıkıntılar değiildir bunlar..
Meyraa :) çok teşekkür ederim canım burç yorumun için
___
ben bugün gaza geldim evi temizledim, camlar koltuklar halılar sildim her şeyi.
şimdi yoruldum biraz, sizleri de özledim geliyim biraz dedim
sağol canımHaftasonu kutladk ama doğumgünüm yarın aslında :)
filiz de sormuş; evliliklerin burcu olur mu bilmiyorm :) ama astrologlar genelde ülkelerin kuruluş tarihine göre burçları olduğunu, yıldız haritaları olduğunu söylerler. Bence evliliklerin de olabilir yıldız haritaları bu mantıkla. Bir deli, kuyu ve taş gibi oldu biraz
Burası da çok sıcak canım, orayı tahmin edemiyorum :))
öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederimmm canım hepsi altın değerindeler :)))))
kauflex konusunda haklısınnnnartık sadece geciktiğimde yiyorum ama daha dikkat edicemmm yoğurtt konusu çok doğru ayıca :)))))))
mucksssssssssssssssssss
Ben bugün gaza geldim evi temizledim, camlar koltuklar halılar sildim her şeyi.
Şimdi yoruldum biraz, sizleri de özledim geliyim biraz dedim
pazara gittim geldim yeni....
hava çok sıcak ve bunaltıcı-basık birde.....
bunaldım eve gelene kadar, birde midem ağrıyodu zaten pazara çıkarkende, daha yeni hafifledi midem, az önce yediğim beyaz peynir sağolsun iyi geldi mideme.
sersem sersem dolaştım pazarı yaaa, bi ara 2-3yere çarptım pazar arabasını falan......
üffffffff içim sıkıldıııı
hazır bu kaa gaza gelmişken benim eve de bi uğrasan olmamı
slm arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum umarım bana da yer vardır
ben 4 yıllık evliyim nişanlandıgımdan itibaren şiştimm hatta eşimle flört döneminde başladı kilo almam
şimdide 10 buçuk aylık bi oğlum var bide kilolarım bugun tak etti yalnız değil de sizlerle başarıcagıma inandım
bu sabah itibariyle tartıldım ve diyete başladım kendi çapımda umarım gider bu kilolar..
Tam tersi canım sahura kadar canlı yayın var :))
evlilik yıl dönümüz olanların evlilik yıl dönümleri kutlu ve mutlu olsunnn , ömür boyu mutluluklarr fıstıklarımmm
ben evlilik yıl dönümümüzde kocişimden ayrı olacam , o Türkiyede ben Arabistanda ...
evettt bebüş bapacass ama olcakmı bakalımmmm
hayırlısı kuzum hayırlısıııı , artık benimde bebişim olsun , bünyemde rahat 2 bebeklik yer açtımm , şimdi onu dolduracazz
geliyim tabi ama karın tokluğuna çalışıyorum ben
salata, light yoğurt olmazsa gelmem
hoşgeldin canım
SELAM CANLARIM,
diyet moduna niye giremiyorum ben ya kahvaltı yapamıyorum hiç ah bi yapabilsem neler olcakta sporada birgün gittim daha gitmedim çok erken gidiyor yürümeye bizim komşu sabahın 7sinde uyanamıyorum bende akşamda kocası geliyor diye çıkamıyoruz tek başımada sevmiyorum hiç öffçamlıca güzel aslında o spor aletlerini felan koymuşlar ilk kez denedim geçen gittiğimde ayyyyy pek zevkliiiiiiii ben kendi kendime gaz veriyimde kalkıp gidiyim ya da leslie ablamla bi barışayım bayadır yapmıyorum onuda. yoldan çıktım iyice bakalım ne zaman yola gelcem
bende onu dicektim yaasabaha kadar sohbet gırgır davulcu bendim geçen sene
SELAM CANLARIM,
diyet moduna niye giremiyorum ben ya kahvaltı yapamıyorum hiç ah bi yapabilsem neler olcakta sporada birgün gittim daha gitmedim çok erken gidiyor yürümeye bizim komşu sabahın 7sinde uyanamıyorum bende akşamda kocası geliyor diye çıkamıyoruz tek başımada sevmiyorum hiç öffçamlıca güzel aslında o spor aletlerini felan koymuşlar ilk kez denedim geçen gittiğimde ayyyyy pek zevkliiiiiiii ben kendi kendime gaz veriyimde kalkıp gidiyim ya da leslie ablamla bi barışayım bayadır yapmıyorum onuda. yoldan çıktım iyice bakalım ne zaman yola gelcem
haha tmmdır cnm anlaştıkbu arada albümünü silme göremedim ben bi kaç yorum daha yazın dıyodu görebilmem için sanırım 1 yorum daha yazdımmı buraya görebilcem yoksam çatlarım
hoşbuldum cnm
bende kahvaltı sevmıyorum daha dogrusu yalnız başıma sevmiyorum ama mecburen şimdi yiyorum
yemediğim zaman öğlen başlıyorum buzdolabını taciz etmeye
diyetim dun başladı şimdilik buranın gazıyla iyi gidiyo gibiyim inş hedefe ulaşırım hani ulaşamasamda bi yaklaşsam yeter
ayy o zaman cok güzel :) sevindim valla eğlenelim canlanalım biraz
Ben de spor konusunda bi istikrara gelemedim deliricem artık kendi kendime
ay canım çok tatlısın
sporda en güzeli leslie aslında evde rahat rahat yapıyorsun ama tek başına sıkılıyor insan çabuk yoruluyorsun gibi geliyor. ben dizi izlerken yapıyordum daha uzun süre dayanıyordum yemekten sonra ben başlıyım ya bak gaza geldim
Canım,9 ağustos özel bir günmü.?
Yoksa sadece hedef mi.?