Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugün gaza geldim evi temizledim, camlar koltuklar halılar sildim her şeyi.
Şimdi yoruldum biraz, sizleri de özledim geliyim biraz dedim

eline sağlık canım, güle güle kirletin inşaallah.....
sen bekardın değilmi?

bende akşama mercimek çorbası yapcam, bi ara girişirim işlere artık, bey efendi dün mercimek çorbası istedide benden bugüne.....
mercimek çorbasıda düdüklüyü tıkıyo sinir oluyom

evet bekarım :)
pek niyetim de yok evlenmeye şu ara :)
mercimek çorbası çok güzeldir ya ellerine sağlık

evet bekarım :)
pek niyetim de yok evlenmeye şu ara :)
mercimek çorbası çok güzeldir ya ellerine sağlık

hayırlısı olsun canım hakkında evlilik olarak inşaallah.

evet mercimek çorbasını bende severim:)
sağolasın.
ben gidiyim artık canım, koccaman öptüm
görüşürüz.

hayırdır neyın var.

Aydan kaynaklanıyor sanırım ayın durusu ıle ılgılı. Hem ıstah cok acılırmıs hem yenılen hersey 2 kaı yararmıs vucuda. Hem duygusallık, ıc sıkıntı us duzeyde olurmus oyle yazıyordu okumustum bıryerde.

Bugun sabahtan oglene kadar ben de dusuktum moral olarak. ıcsel sıkıntı, bıkkınlıktı ama bılmıyorum sımdı gayet ıyıyım enerjıgım.

eşimle biraz problemlerim var ve maddi olarak sıkıntılı bi dönemdeyimm saol cnm desteğin için

ben burda ozel yazmadım ama esımle cok sık sorun yasarım normalde.

Esıne kızıp ne dıyetınden uzaklas ne bızlerden derım. Hem bence kafan da dagılır yazdıkca.

Maddı konuda ıse ınan herkes bırbırınden farklı degıldır ıkı kısı calısıyoruz ama yıllardır aılelerımıze yardım edıyoruz vs okadar bunaltıcı seyler oluyor kı ınan. Allah refahlık versın ferahlık versın ınsaallah saglıgınız yerınızde olsun ınan hepsı gelıp gecıyor bır sekılde. Maddı, manevı, saglık sorunları yasamıs ve yasayan bırı olarak soyluyorum bunları da ınan. Hepsının ezıyetını de sıkıntısını da bılırım ınsaallah karabulutlar gıtsın uzerınızden.

hımmm benım arkadas arkeolojı okumadı sanat tarıhı mezunuydu ama cok ıstedı muze ama olmadı baya ugrastı torpıl de vardı ama olmadı ınsaallah senınkı olur

hımmmm demek tam olarak yarın dogumgunun

21.06.2008 ozaman buna gore evlılıgımızın burcu ıkızler mı oluyor ?

Benım gıbı gel gıtı olan bırsey ozaman

aklıma geldıkce, arkadaslarımdan ogrendıgım seylerı yazarım yenı kısılere destek olmak lazım. Gecen yıl buzamanlar ben sıfır bılgıye sahıptık hatta dıyete bıle baslamamıstım ama eylulden berı baya bırsey ogrendım gozume takıldıkca aklıma geldıkce yazarım elbette.

Kahvaltı cok gec kalırsan yanına da al, ıste de yemeye calıs ben cogu zaman oyle yapıyorum

yogurt hıc yemeyen bırıydım ama sırf bunları duydum dıye yemege calısıyorum

Menum:

Dunkunun aynısı dıyeyım

sadece balık yagı yoktu bugun.

Kahvaltı tost ve domates-salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Orta sekerlı turk kahvesı, 3 taze kayısı

yemeğe kadar 1,00 lt daha ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır kuru sogan, 5 kasık kuru fasulye

ara: 4 adet taze kayısı, 500 ml ılık su, bır karısık bıtkı cayı

şu an 500 ml ılık su ıle yarım demet maydonoz yıyorum.

4-5 adet kayısı yerım, zamanım kalırsa yogurt da yıyıp eve cıkıp hemen spora gıdecegım.

Aksam yemek olmayacak bugun. Menumu gece spordan sonra guncellerım tekrar.

Ben bugün gaza geldim evi temizledim, camlar koltuklar halılar sildim her şeyi.
Şimdi yoruldum biraz, sizleri de özledim geliyim biraz dedim

hazır bu kaa gaza gelmişken benim eve de bi uğrasan olmamı

evet ya hava fena sıcakkk böyle havalarda pazarda hiç iyi olmuyo git dolan taşı eve çıkar
yerleştir off anlatırken bile yoruldum
miden içinde geçmiş olsun cnm umarım geçici bişeydir

hoşgeldin canım

Tam tersi canım sahura kadar canlı yayın var :))

bende onu dicektim yaa sabaha kadar sohbet gırgır davulcu bendim geçen sene

kıyamam kuzuma ama hayırlı ayrılıklar bunlar bitanem üzülme bi dua listesi hazırla hemen ne dua etceğini biliyorsun bana kilo versin, iş bulsun, eger mümkünse yakışıklı bide koca bulsun felan gibi olabiler yaniiiiiiiiii tövbe yarabbim çarpılcam ya :) hakkımızda hayırlısı herzaman tabiki

evettt bebüş bapacass ama olcakmı bakalımmmm

hayırlısı kuzum hayırlısıııı , artık benimde bebişim olsun , bünyemde rahat 2 bebeklik yer açtımm , şimdi onu dolduracazz

eveeettt bebiş istiyoruuuuuzz yeğen istiyoruuzzz TEYZE olmak istiyorum küççük küççük aynurcuklar istiyorum

SELAM CANLARIM,
diyet moduna niye giremiyorum ben ya kahvaltı yapamıyorum hiç ah bi yapabilsem neler olcakta sporada birgün gittim daha gitmedim çok erken gidiyor yürümeye bizim komşu sabahın 7sinde uyanamıyorum bende akşamda kocası geliyor diye çıkamıyoruz tek başımada sevmiyorum hiç öff çamlıca güzel aslında o spor aletlerini felan koymuşlar ilk kez denedim geçen gittiğimde ayyyyy pek zevkliiiiiiii ben kendi kendime gaz veriyimde kalkıp gidiyim ya da leslie ablamla bi barışayım bayadır yapmıyorum onuda. yoldan çıktım iyice bakalım ne zaman yola gelcem

Son düzenleme:

hoşbuldum cnm
bende kahvaltı sevmıyorum daha dogrusu yalnız başıma sevmiyorum ama mecburen şimdi yiyorum
yemediğim zaman öğlen başlıyorum buzdolabını taciz etmeye
diyetim dun başladı şimdilik buranın gazıyla iyi gidiyo gibiyim inş hedefe ulaşırım hani ulaşamasamda bi yaklaşsam yeter

ayy o zaman cok güzel :) sevindim valla eğlenelim canlanalım biraz
Ben de spor konusunda bi istikrara gelemedim deliricem artık kendi kendime

haha tmmdır cnm anlaştık bu arada albümünü silme göremedim ben bi kaç yorum daha yazın dıyodu görebilmem için sanırım 1 yorum daha yazdımmı buraya görebilcem yoksam çatlarım

ay canım çok tatlısın

eşim geldi ben kaçar kızlar bu akşam yürüyüşe çıkcaz yemek sonrası dun dans bugun yürüyüş eferim bana

merak etme canım zamanla oluyor hepsi. azim gerekli sadece. bende azim yok işte bi kaç ay oluyor sonra gidiyor garibim ben bi burayı bırakınca işler sarpa sarıyor bende. 97den 90a düşmüştüm şimdi 92 olmuşum iki aydır giremiyordum buraya. kararlı olcan spor yapcan azmetcen burayıda bırakmıcan sonraaa takır takır gidiyor kilocuklar.

ayy o zaman cok güzel :) sevindim valla eğlenelim canlanalım biraz
Ben de spor konusunda bi istikrara gelemedim deliricem artık kendi kendime

ay canım çok tatlısın

sporda en güzeli leslie aslında evde rahat rahat yapıyorsun ama tek başına sıkılıyor insan çabuk yoruluyorsun gibi geliyor. ben dizi izlerken yapıyordum daha uzun süre dayanıyordum yemekten sonra ben başlıyım ya bak gaza geldim

biz annemle leslie yapıyoruz :) o zaman daha kolay oluyor sanki yoksa cidden çok sıkılıyorum.
bi yandan tv izliyoruz bi yandan lesli yapıyoruz. ama dün yapmadım mesela ve ağır hissediyorum kendimi pff

Canım,9 ağustos özel bir günmü.?

Yoksa sadece hedef mi.?

tarih yanlış Yenam bayramın 1 .günü ben ayın 9 'u zannettim aynı zamanda hedefim inşallahh senle beraber tabikineeeeee:26:

cadımmmm hoşgeldinnnn

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler azmimiz daim gazanız mübarek olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…