Amiiiin cnm inş yok yok bırakmam artık yapıştım yakanıza
hehe ben aslanım cnm burçlar senden soruluyo yani nedersin aslan burcu kilo verebilirmi
tmm cnm iyi akşamlar size bende
malesef canım aslanlar kilo veremezler yaaaa
DDD şaka şaka canım benim......
canım her burç kilo verir tabiki seninde bildiğin gibi, yalnız kilo ve burç üzerine şöyle bişey yazabilirim mesela sana;
[h=2]Aslan burcuna göre diyet[/h]Yemek, sizin için bir zevk. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve tavuk eti, karaciğer, yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.
koccaman öpüyorum canım seniiiiii
meyraaa bana neden burcumu sormuyosun
Kıskandım
ay canım benim:)))
herkesin zaten burcunu sormadım canımcım burada, ara ara aklıma geldiğinde sordum sadece:)
senin burcunu öğrendiğimede sevindim bu arada:)
yorum istemişsin, sana da kilo ile ikizler konusunda bunu yazayım canım;
[h=2]İkizler burcuna göre diyet[/h]Besinleri çok çiğnemeden yutmayın. İkizler, kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorsa, sağlıklı beslenmelidir. İkizler'de kan pıhtılaşması çok sık görülür. Balık, tereyağı ve köy peyniri, havuç, portakal, greyfurt, şeftali, erik, üzüm ve badem diyet listenizde vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleşmeniz için de şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tam size göre.
koccaman öptüüüüm
İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER
nerdesinizzz hepiniz demirbaşlarda terketti burayı ((((
ayneeeeeen
İyi akşamlar
Bugün arkadaşlarım vardı bende fellah köftesi yaptım yedik yanında da semizotu salatası
Hem öğle hem akşam yemeği niyetine yedim şimdi acıktım bile:)
Yürüyüş de yok bugün
Yarın da öğlen bir ablaya geçmiş olsuna gideceğiz
Zehracım efeye geçmiş olsun şimdiden Allah damatlığını da göstersin inşallah
Evlilik yıldönümü olanlara da ice seneler dilerim meyracım ve Esra sanırım ama clutch olmayan Esra:)
1.esra
2.esra mı desek acaba şimdi biz bu esralara asuman ablacım:)))))
kızlarrrrrrrr herkese gunaydın
guzel bır gun olsun ınsaallah
baya bır uykuluyım bugun ama ALLAHTAN guzel bır sebepten bu kez. cunku sabah namazına uyandım sonra uyuyamadım namaz saatıne yakın uykum dagıldı zaten nıyeyse. dun namazdan once de ıyıce bır dalamadım yanı. tam uyuyamadım ama yıne de ıyıyım sukur.
dun spora gıdemedım eve esımden once gırdım anahtarı oızel bıryere bırakmıstım arkadas alacaktı utu ıcın. yıllardır koydugum yerı, bır cocuk karıstırmıs demekkı. ıkı anahtarlıgım vardı onlardan bırını cıkartmaya calısmıs koparmıs falan. arkadas gormus anahtarlıgı o halde. panıklemıs eve bırı mı gırdı sanmıs ama cok sukur yok oyle bırsey. neyse anahtarı degıstırmek ıcın esım carsıya gıttı ben de kapı kılıtlenmedıgı ıcın evde kalmak zorunda kaldım onu beklerken. zaten anahtarlıgı falan oyle gorunce ıcıme de bır urpertı geldı ne spor ne baska bırsey dusunemedım. yemek hazırladım ve yemegımızı yedık. anhatar ıle ugrastık dızı ızledık derken gece oldu zaten.
feslegen ve karabıber bıldırım yapmıslar buyuzden cızelgeyı tekrarladım.
dunku menumu de yayınlayım:
sabah ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su
kahvaltı:
yagsız tost
domates salatalık marul
ara: 500 ml ılık su, ıkı murdum erıgı
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 4 catal karpuz, bır adet bıber dolma, 5 kasık makarna
ara: yesıl cay demledım ve ıcıne bogurtlen cılek cayı ve lıpton form cayı da ekleyerek karısık bır cay yaptım bır kupa., aksama kadar 1 lt su ıctım yemekten sonra. ıkı cevız, 10 adet kayısı cekırdegı, yarım yesıl elma.
aksam yemek: yag koymadan fırında tavuk sote yaptım. az bezelye az patates az mantar koydum ıcıne. ustune bolca domates dılımledım yuvarlak. ve tavuk vardı kusbası. 6 kasık yedım sanırım yemek. 7 kasık da yogurt.
yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım sanırım ve suyum toplam 3-3,5 oldu sanırım.
spor yapmadım.
anahtar olayı için geçmiş olsun tatlım......
kandıl de gelen bır heves ıle dun ılk kez bes vakıt namazımı kıldım yıllar sonra yapabıldım bunu, bayadır kılmıyordum. bugun de sabah namazına uyandım hattaaaaaaaa
canım yaaaaa, inan senin adına çok sevindim......
devamıda gelir inşaallah bu şekilde.....
bende senelerdir 5vakit namazımı kıldığımı bilmiyorum biliyomusun((
ama içimde hep bi üzüntü bunu yapamamam.....
inşaallah hayırlısı ile birgün bende kılarım böyle senin gibi........
İNŞAALLAH.
çünkü bunu ÇOOOOK istiyorum.......