Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım, inşallah devam edebilirsin elinden geldiğince. çok özeniyorum, inşallah bana da nasip olur.

benım esım sureklı kılar o evde kılarken zaten benım kös kös uyumam ayrı bır ayıptı ama hem sonradan boyle bır aıle ve ortamda olmak, esıme daır kırgınlıklarım, patronlarımızın dındar ama kotuluklerını gormus olmak derken baya sogumustum kandılde bır heves geldı bakalım cok uzun zaman sonra. ayagımdan dolayı da sogumustum ayagımı bukemıyordum sandalyede kılınca da namazı hıssedemedım gercekten. ama baktım baya kılabılıyorum secde ve secdeden kalkıs zor oluyor ama onu da yapıyorum ınsanın ozru olunca ıllakı dort dortluk yapması gerekmezmıs ALLAH kabul eder ınsaallah boyle.

hakıkaten bazı ınsanların vucudu cok degısken. dıyorum ya dıyetı bırakan arkadas var ekmek arası durumler, tabak tabak kuruyemısler yıyor kılo almıyor bız dıyet halındeyken bıle ufacık seylerden ++ cıkıyoruz.

suyu cok fazla ıcıyorum dun bıtkı cayı da ıctım fazlalastırayım yesıl cayı ozaman. gunde ıkı tane olsun.

aksamları uzun zamandır yemek yemıyordum dun yemek yedım spora gıtmedım cumartesıden berı spor yapmıyorum ya o etkılemeye basladı ya dun aksam yemegını gec saat yedıgım ıcın. cunku ya cok erken yıyorum ya da hıc yemıyordum.

ben aralık ocakta da 103,5 dum. sonra dıyete cok uymadım ıs vs derken, almaya basladım neysekı vermeye basladım yenıden sıkıca sarıldım mayıstan berı ama ıste geldıler bugun valla 400-500 gr fazla gorunce.

demek bır de yara vardı haaaa. hım kotuymus. benım kanallar cok ıyıymıs rahım de cok ıyıymıs hsg denen renklı bır rahım rontgenı kıstı sanırım yaptırmıstım.

aman bana haber ver oldu mu cok meraklandım ınsaallah hamıledır yaaaaa.

yası kac arkadasının ?

canım akşam yemeğini yememek de metabolizmayı yavaşlatıyor, yeyince kilo alıyoruz bu sefer. sen 1 dilim ekmek peynir bile olsa ye akşamları bi şeyler.

arkadaş 82li. demin mesaj attı adet oldum diye. üzülme dedim, inşallah bi dahaki ay olur. bu ay tatile gitmişler 65 kgdan 67ye çıkmış. bikaç kilo ver işe yarar dedim. inşallah önümüzdrki aylarda olur.

bu arada rahim ağzı yarası bende de var, inşallah geçmiştir benimki de. bütün korunma yolları florasını bozup yaraya neden olabiliyor. kadın olmak zor hakikaten.

benım esım sureklı kılar o evde kılarken zaten benım kös kös uyumam ayrı bır ayıptı ama hem sonradan boyle bır aıle ve ortamda olmak, esıme daır kırgınlıklarım, patronlarımızın dındar ama kotuluklerını gormus olmak derken baya sogumustum kandılde bır heves geldı bakalım cok uzun zaman sonra. ayagımdan dolayı da sogumustum ayagımı bukemıyordum sandalyede kılınca da namazı hıssedemedım gercekten. ama baktım baya kılabılıyorum secde ve secdeden kalkıs zor oluyor ama onu da yapıyorum ınsanın ozru olunca ıllakı dort dortluk yapması gerekmezmıs ALLAH kabul eder ınsaallah boyle.

benım hıkayem ılgınctır bıraz. ben namaz kılıyorsam ben 6 yıldır turbanlıysam bence herkes ıcın mumkun bu. ben turızmde calısıyordum otelde mudur yardımcısıydım dızde etek gıyerdım o ortamda olmama ragmen farklı bır ıs nedenı ıle bulunabılecek en dındar en temız adamı buldum bulunca da dogru ınsan dedım ve evlendım ask yoktu ama guvendım saydım gurur duydum etrafımdakıler tuketmıstı bu duyguları. annem kapalıdır ama yoresel kapalılık okadar. namaz, oruc sıkı degıldır bızım evde. oyle buyumedım ben. ama ıste nasıp oldu 25ten sonra kapandım da namaz da kıldım esımı mutlu etmek, onun ortamına uyum saglamak, ona ouyum saglamak ıcın basladım ama umarım zamanla tamamen ınancımdam ımanımdan olur bunu astım esımle sorun yasadıkca uzaklastım herseyden. sımdı ıse kendım ıcın yapıyorum bence. sanırım tam dogru olanı buldum. turban ve kapalı olmak halen zorluyor bazen, ama namazın manevıyat ayrı bırsey ve sukur yenıden hıssetmeye basladım devamı gelsın ınsaallah herkese de nasıp olsun ınsaallah

canım akşam yemeğini yememek de metabolizmayı yavaşlatıyor, yeyince kilo alıyoruz bu sefer. sen 1 dilim ekmek peynir bile olsa ye akşamları bi şeyler.

arkadaş 82li. demin mesaj attı adet oldum diye. üzülme dedim, inşallah bi dahaki ay olur. bu ay tatile gitmişler 65 kgdan 67ye çıkmış. bikaç kilo ver işe yarar dedim. inşallah önümüzdrki aylarda olur.

bu arada rahim ağzı yarası bende de var, inşallah geçmiştir benimki de. bütün korunma yolları florasını bozup yaraya neden olabiliyor. kadın olmak zor hakikaten.

canım ben antıdepresan kullanıyorum yaklasık 15 gundur. bana verılen hapın ıstah uzerınde etkısı var ıstahı azaltıyormus ayrıca. onun etkısı, yazın etkısı ve spora yetısemem dıye dusunerek aksamları yemıyorum buaralar. sebebı bu aslında. ama bırara yemegımı ısyerınde yıyordum saat 6 da. onu yapayım en ıyısı yenıden. az da olsa bırseyler yıyeyım. saat erken oluyor acıkmıyorum ıstah da az olunca buaralar. ama yıne de dedıgın gıbı yemek lazım.

hımm nerdeyse aynuymısız ustelık o baya zayıfken menopoz gırmıs bır de dıyorlar sureklı kılo menopoza sokmustur dıye. olunca oluyor ıste demekkı.

ayyy ınsaallah gelecek ay olur .

ben korunmuyorum 8.ayımızdan berı. yanı menopoz basladıgından berı. regl olmak ıcın hap kullanıyorum bır de korununca tum dengeler alt ust olur dedı doktor. sımdılık bır yara falan yok yanı en son kontrollerımde cıkmadı ınsaallah senın de hemencecık gecer canım. bence senın kanamanın uzun ve sıddetlı surmesı bu yaradan oldu hapı bırakmanın etkısınden daha cok.

cok gecmıs olsun yaz gunu hastalıgı zor olur
teşekkür ederim canım...yutkunmada sıkıntım var..akşam 8den sonra uyumuşum 23:00 te kalktım bal+ıhlamur+nane+limon+karabiber+tarçın+adaçayı+zencefil karıştırdım demledim içtim..baya terletti iyi geldi... aslında ben yorgunluktan yaşıyorum bu sıkıntıyı faranjitim hemen ortaya çıkıyor ilginç...

Eliz ve 1.73 çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalarımıza...,

Nilceeee hoş geldin aramıza...

dünkü menümü paylaşayım (akşam uyuyakalınca yazamadım)

sabah
2 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
domates salatalık
şekersiz çay

ara
3 ceviz+5 çilek

öğle

2 köfte ile patlıcan kebap
5 kaşık bulgur pilavu
cacık

ara
sütlü şekersiz nescafe
3 glık bitter çiko ( hiç şeker almadığımdan sanırım aşırı baş ağrısı çektim ondan attım ağzıma)

akşam
1,5 dilim çavdar ekmek
karpuz+2kk kadar beyaz peynir (karpuz miktarım ölçüsüz oldu)

gece uyandığımda o çayla beraber 1 adet nektarin...

herkese mutlu günler...:KK16:

teşekkür ederim canım...yutkunmada sıkıntım var..akşam 8den sonra uyumuşum 23:00 te kalktım bal+ıhlamur+nane+limon+karabiber+tarçın+adaçayı+zencefil karıştırdım demledim içtim..baya terletti iyi geldi... aslında ben yorgunluktan yaşıyorum bu sıkıntıyı faranjitim hemen ortaya çıkıyor ilginç...

Eliz ve 1.73 çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalarımıza...,

Nilceeee hoş geldin aramıza...

dünkü menümü paylaşayım (akşam uyuyakalınca yazamadım)

sabah
2 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
domates salatalık
şekersiz çay

ara
3 ceviz+5 çilek

öğle

2 köfte ile patlıcan kebap
5 kaşık bulgur pilavu
cacık

ara
sütlü şekersiz nescafe
3 glık bitter çiko ( hiç şeker almadığımdan sanırım aşırı baş ağrısı çektim ondan attım ağzıma)

akşam
1,5 dilim çavdar ekmek
karpuz+2kk kadar beyaz peynir (karpuz miktarım ölçüsüz oldu)

gece uyandığımda o çayla beraber 1 adet nektarin...

herkese mutlu günler...:KK16:

bende de faranjıt var. yorgun ya da uykusuz olursam hemen bellı eder tekrar cok gecmıs olsun

canım ben antıdepresan kullanıyorum yaklasık 15 gundur. bana verılen hapın ıstah uzerınde etkısı var ıstahı azaltıyormus ayrıca. onun etkısı, yazın etkısı ve spora yetısemem dıye dusunerek aksamları yemıyorum buaralar. sebebı bu aslında. ama bırara yemegımı ısyerınde yıyordum saat 6 da. onu yapayım en ıyısı yenıden. az da olsa bırseyler yıyeyım. saat erken oluyor acıkmıyorum ıstah da az olunca buaralar. ama yıne de dedıgın gıbı yemek lazım.

hımm nerdeyse aynuymısız ustelık o baya zayıfken menopoz gırmıs bır de dıyorlar sureklı kılo menopoza sokmustur dıye. olunca oluyor ıste demekkı.

ayyy ınsaallah gelecek ay olur .

ben korunmuyorum 8.ayımızdan berı. yanı menopoz basladıgından berı. regl olmak ıcın hap kullanıyorum bır de korununca tum dengeler alt ust olur dedı doktor. sımdılık bır yara falan yok yanı en son kontrollerımde cıkmadı ınsaallah senın de hemencecık gecer canım. bence senın kanamanın uzun ve sıddetlı surmesı bu yaradan oldu hapı bırakmanın etkısınden daha cok.

hiç bilmiyorum ki canım, bakalım bi dahaki ay gününde olacak mı. kasımda kontrole gitmem lazım zaten yine. inşallah geçmiş olur.

99u görsen ben psikolojinin da baya düzeleceğine inanıyorum. lütfen iyi hisset şimdilik. bence göreceksin en kısa zamanda.

ay ben kaçayım. işler var, sen de işlerine bak tatlım. konuşuruz yine :KK16:

Nevincim sana da kolay gelsin, öperim çok :KK16:

hiç bilmiyorum ki canım, bakalım bi dahaki ay gününde olacak mı. kasımda kontrole gitmem lazım zaten yine. inşallah geçmiş olur.

99u görsen ben psikolojinin da baya düzeleceğine inanıyorum. lütfen iyi hisset şimdilik. bence göreceksin en kısa zamanda.

ay ben kaçayım. işler var, sen de işlerine bak tatlım. konuşuruz yine :KK16:

hem senden hem arkadasından guzel haberler alırız ınsaallah. sen de ıhmal etme lutfen. ayrıca dıkkat et ozellıkle ayakları usutmek ıyı gelmezmıs dıye bılıyorum.

aynen 100 den kurtulsam, 50 kılo olmus gıbı hafıfleyecegım bence psıkolojık olarak. hayırlısı bakalım

tamam yıne konusuruzzzzzzzz

kolay gelsın benım de cıkmam lazım

elız senın bolumun neydı ?

Arkeoloji ve sanat tarihi bölümüm. Aynı zamanda Turizm de bitirdim ben :) Bakalım artık hayırlısı inşallah...

Nasılsınız hepiniz? Moral bozuklukları, umutsuzluklar okuyorum bu ara ama umarım hepsi geçer bir an önce :KK16:
Ben bugün kendi kendimi gaza getirdim evi temizleyim diye. Hem annem de seviniyo öyle olunca.
Dün çok kaçırdım, kesin artıdayım bugün. Bugün biraz daha sıkı tutmam lazımm :KK56:

Simdilik butun gecmisi okuyamadim... alintilarima cevap vereyim... kalaninida daha sonra okurum :)

Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri:KK8:
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalım :KK43: İnşallah öyle bir şey yoktur :KK43: Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.

Elizcim kuzenine ve amcana gecmis olsun insallah sonuclar temiz cikar canim!

Hayirli olsun oglusun sünnet oluyormus :) Bir an önce iyilesir insallah :) erkek adam oluyor demek :)

oo siz benim doğum günümde mi evlendiniz :)

hayırlı olsun canım, biz de 3 eylülde 3ten gün almaya başlayacağız evliliğimizde. bu arada evliliğiniz yengeç burcu eşinle, pek duygusaldır evliliğiniz de bu yüzden :KK1:

Gecmis dogum gunun kutlu olsun esracim :)
Dünde benim esimin dogum gunuydu :)

Kiz esra evliliklerindemi burcu oluyor?

Sonunda gecmisi bitirdim... Günaydin kizlarrrrr :) :KK70: gerci tünaydin demem lazim...
Bol eksili az kalorili bir gün diliyorum...
Ve bugun cooook mutluyum ilk defa gecikmesiz olarak denilen tarihte yatti esimin maasi... dün elde sifir kurus vardi bugün maas varrr oh coook mutluyum :) kizim dondurma istiyordu kac gündür sonunda alabilicemmmm :)

Birazdan alisverise giderim dolap bombos... dolabi sebzelerle doldurayim :) ha birde meyvelerle tabikisi :)
Neyse herkese hayirli günler, ve insallah hepiniz benim kadar mutlu olursunuz bugun insallah :)

Arkeoloji ve sanat tarihi bölümüm. Aynı zamanda Turizm de bitirdim ben :) Bakalım artık hayırlısı inşallah...

Nasılsınız hepiniz? Moral bozuklukları, umutsuzluklar okuyorum bu ara ama umarım hepsi geçer bir an önce :KK16:
Ben bugün kendi kendimi gaza getirdim evi temizleyim diye. Hem annem de seviniyo öyle olunca.
Dün çok kaçırdım, kesin artıdayım bugün. Bugün biraz daha sıkı tutmam lazımm :KK56:

Ayyy elizcim ne güzel vallahi arkeoloji bölümü demek :) supermis vallahi :) cocukken arkeolog olmak hayalimdi :)
ama saat uzmanligini seçtim :) vede cok hosuma gidiyor :)

selam güzeller hayırlı gün olsun hepimize gerçi günü yarıladık ama :KK15:

sanırım re..l olucam acayip bir şişkinlik patlıycak gibiyim

sabah :KK56:

1 dilim tahıllı ekmek katı yumurta 1 dilim peynir ve domates

1 nescafe, 1 fincan yeşil çay, 2 kayısı ve az su bugün su tüketemiyorum dün çok içmiştim

şimdiye kadar yediklerim böyle öğlen belli değil iş yerinde kabak ve makarna var pek lezzetli olmuyor bakıcaz

kuzular sevgiyle kalınn :KK16::KK16::KK16:

Merhaba arkadaşlar,

sıcak,çok sıcak.Daha da sıcak olacak...:KK24:

--

zehracığım, geçmiş olsun. darısı damatlığına inşallah...Çok merak ettim sizi özellikle seni,hislerini :KK66:

nevinciğim,geçmiş olsun..faranjit deme bana..Ne çekiyorum ben kışın ondan...
Ilık içecekler iyi geliyor bana,umarım sana da iyi gelir...

selam güzeller hayırlı gün olsun hepimize gerçi günü yarıladık ama :KK15:

sanırım re..l olucam acayip bir şişkinlik patlıycak gibiyim

sabah :KK56:

1 dilim tahıllı ekmek katı yumurta 1 dilim peynir ve domates

1 nescafe, 1 fincan yeşil çay, 2 kayısı ve az su bugün su tüketemiyorum dün çok içmiştim

şimdiye kadar yediklerim böyle öğlen belli değil iş yerinde kabak ve makarna var pek lezzetli olmuyor bakıcaz

kuzular sevgiyle kalınn :KK16::KK16::KK16:

Canım,9 ağustos özel bir günmü.?

Yoksa sadece hedef mi.?

Son düzenleme:

Cenneti de merak etmiyorum, cehennemi de...
Çünkü ben annemi gülerken de gördüm ağlarken de !

BABA ÇINAR AĞACIDIR
Ne zaman ki babanızı kaybediyorsunuz,
işte o zaman gerçekten büyüyorsunuz.
Çünkü çınarın gölgesi yok artık üzerinizde.
Sizi fark etmediğiniz halde yağmurdan, güneşten koruyormuş meğer o gölge.
Siz de aile kuruyorsunuz, baba oluyorsunuz,
sizin de gölge yaptığınız ve koruduğunuz birileri oluyor
ama o gölgeyi çok arıyorsunuz.
Babanız öldüğünde büyüyorsunuz.
Artık soru soracağınız, öğreneceğiniz, azarını duyacağınız,
takdirini alacağınız, akşam eve dönerken yolunu gözleyeceğiniz,
korkacağınız bir babanız yoksa büyüyorsunuz.
Yarınınızdan sorumlu tuttuğunuz, her istediğinizi almak zorunda olan o kişi yoksa artık...
Hep sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen,
sırtınızı dayadığınız çınar ağacınız yoksa artık...
Büyüyorsunuz o zaman işte.
Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.
Kaç yaşınızda olursanız olun babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur...
ALINTIDIR.

$264951_223684884322825_2927370_n.jpg

kandıl de gelen bır heves ıle dun ılk kez bes vakıt namazımı kıldım yıllar sonra yapabıldım bunu, bayadır kılmıyordum. Bugun de sabah namazına uyandım hattaaaaaaaa
maşallah...allah devamını nasib etsin...
allah kabul etsin canım, inşallah devam edebilirsin elinden geldiğince. çok özeniyorum, inşallah bana da nasip olur.
inşallahhh kuzum...
hiç bilmiyorum ki canım, bakalım bi dahaki ay gününde olacak mı. Kasımda kontrole gitmem lazım zaten yine. Inşallah geçmiş olur.

99u görsen ben psikolojinin da baya düzeleceğine inanıyorum. Lütfen iyi hisset şimdilik. Bence göreceksin en kısa zamanda.

Ay ben kaçayım. Işler var, sen de işlerine bak tatlım. Konuşuruz yine :KK16:

saol tatlım...
merhaba arkadaşlar,

sıcak,çok sıcak.daha da sıcak olacak...:KK24:

--

zehracığım, geçmiş olsun. Darısı damatlığına inşallah...çok merak ettim sizi özellikle seni,hislerini :KK66:

nevinciğim,geçmiş olsun..faranjit deme bana..ne çekiyorum ben kışın ondan...
ılık içecekler iyi geliyor bana,umarım sana da iyi gelir...

saolasın canım içtim bişeyler..iyi gibiyim yutkunurken acı var sadece...

canım,9 ağustos özel bir günmü.?

Yoksa sadece hedef mi.?

bende merak etmiştim:18:

arkeoloji ve sanat tarihi bölümüm. Aynı zamanda turizm de bitirdim ben :) bakalım artık hayırlısı inşallah...

hımmmmmm guzel bır bolum. Umarım ıs de rahat bulursun ben turızm okumadım ama bundan once turızm de calıstım.

Evet bugun ben de depresıfım sormaaaaa

X