Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben koydum fotoğraflarımı. 2 hafta içindeki değişimim böyle :)
Zaman zaman koyacağım ki kendimi daha fazla sorumlu hissedeyim :)
Arkaları boyadım çünkü biraz dağınıktı yatağımın üstü :KK9::KK9:

hafifledikten sonra bebek düşünmen daha sağlıklı olmuş canım hem bebiş hem anniş açısından :)
ay ben çok heyecanlanıyorum bu haberlere :)
inşallah hayırlısı neyse o olur :)
biz de yeğenimi bekliyoruz iki ay sonra, ilk kez yeğenim olucak çok heyecanlıyım :emir_bebek:

evet kuzum bende bebişten önce hafiflemek istedim ,çok şükür yaptımda , eee bu kadar yaptım ,bebüşüde yapayım tam olsun amaa :KK9::KK9::KK9:

çok tşk ederim.özelden msj atamadım yaaa yeniyim pek beceremiyorum :)

canım paylaşımın 100 olunca özel mesajın açılacak , o zaman atarsınn :KK34::KK34::KK34:

evet kuzum bende bebişten önce hafiflemek istedim ,çok şükür yaptımda , eee bu kadar yaptım ,bebüşüde yapayım tam olsun amaa :KK9::KK9::KK9:

canım paylaşımın 100 olunca özel mesajın açılacak , o zaman atarsınn :KK34::KK34::KK34:

ne güzel heyecanlar bunlar :)
bu arada hiç söyleyemedim ama ne mutlu sana umreye gidiyorsun... Allah hepimize nasip eylesin inşallah.

ne güzel heyecanlar bunlar :)
bu arada hiç söyleyemedim ama ne mutlu sana umreye gidiyorsun... Allah hepimize nasip eylesin inşallah.

evet canımm bu sıralar pek bi heyecan içindeyiiimm :KK52::KK52::KK52:

sağolasın bebeeemm, darısı isteyen herkese olsun :KK34::KK34::KK34:

ben hayatımda artık birşeyleri değiştirip , yoluna koymak istedimm ,sonuç bu olduu :KK76::KK76::KK76:

evet canımm bu sıralar pek bi heyecan içindeyiiimm :KK52::KK52::KK52:

sağolasın bebeeemm, darısı isteyen herkese olsun :KK34::KK34::KK34:

ben hayatımda artık birşeyleri değiştirip , yoluna koymak istedimm ,sonuç bu olduu :KK76::KK76::KK76:

ne güzel bir düşünce... ben de o düşüncedeyim şu ara ve umarım sonu hayırlı biter.
kendimi bir dönüm noktasında gibi hissediyorum. okulum bitti, iş için uğraşacağım ama ondan önce beden ve ruh sağlığımı düzeltmek istiyorum. umarım her şey planladığımız gibi olur :)

ne güzel bir düşünce... ben de o düşüncedeyim şu ara ve umarım sonu hayırlı biter.
kendimi bir dönüm noktasında gibi hissediyorum. okulum bitti, iş için uğraşacağım ama ondan önce beden ve ruh sağlığımı düzeltmek istiyorum. umarım her şey planladığımız gibi olur :)

inşAllah canımmm , herşey gönlünce olsun :KK34::KK34::KK34:

insanın hayatında bazı dönüm noktaları oluyor , gerçektende güzel oluyor ama :KK76::KK76::KK76:

İyi akşamlar
Bugün arkadaşlarım vardı bende fellah köftesi yaptım yedik yanında da semizotu salatası:KK56:
Hem öğle hem akşam yemeği niyetine yedim şimdi acıktım bile:)
Yürüyüş de yok bugün
Yarın da öğlen bir ablaya geçmiş olsuna gideceğiz
Zehracım efeye geçmiş olsun şimdiden Allah damatlığını da göstersin inşallah
Evlilik yıldönümü olanlara da ice seneler dilerim meyracım ve Esra sanırım ama clutch olmayan Esra:)

o esra benimmmm :) teşekkürlerrr canımmm :) mucksss

merhaba iyi aksamlar arkadaşlar :)
1haftadır yazmadım.. çünkü sadece 1 kilo verebilmiştim inanılmaz mutsuzdum...ama cumadan beri 1 kilo daha vermişim böylece 18 günde 8 kilo oldu..sanırım mide balonuma alıştım epey o da bana tabi :)))))

oooo tebrikler bence sonuç çok iyi :) aynen devammmmmmmmm :)))))))))))

tam bi zeytinciyim ama azaltayım bari işime gelmedi ama olsun :KK9: şaka bi yana çok iyi geldi rejim ve bu topik
o gazla bu akşam dans ettim haftada 3 gün dans edeyim diyorum çünkü spor salonuna bebişten ötürü gidemem :KK50:
bu akşam 15 dak dans ettim az birazda spor hareketleri yaptım çok iyi geldi valla :21: destegın için sağol cnm iyi geldiniz cidden :KK54: emzirme sıkıntı oluyo malesef ama mecburr önce afacan gelir :KK55: yeşil çay içemiyorum bu emzirmeden dolayı yaramıyomuş bebeklere ama bol bol su içicem cnm :KK34:

dans dans dansss diyorum gerçekten çok güzel oluyorr hareketlerin özgür ve sen özgür oluyorsun içinden nasıl geliyorsa artık :) benim belli şarkılarım var onlarla dans ediyorumm temposu yüksek bayaa iyi oluyorrr :)

veee ben yatar malum sabah iş var hherkese tatlı uykularrr kendinize çoooook dikkat edin yarın görüşmek üzere :)

X