Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerınıze saglıkkkkkkkkkkkkkk

kılo veren herkesı tebrık edıyorum ve ramazana cok az kalmıs hep bırlıkte daha fazla asılalım dıyorum cunku ben dahıl topla pek de parlak degıllllllll. bır suru kısı var lıstede ama cogu kısı ızınlı, hıc kılo vermemıs ya da benım gıbı azıcık vermısssssss.

hareketlenelımmmmmmmmmmmmm

elızabeth ver karye harıka kılo vermıslerrrrrrrrrrrrrr cok tebrık edıyorummmmmmm

Hepimize tebrikler :)
Filiz'in spor azmini hepimize versin inşallaah :)

sagolasın elizzzzzzzz.

ben de senın gıbı guzel kılo verebılmeyı dılıyorummmmm

ama cok yavas metabolızma, mubarek 50 yasında gıbı, tıkır tıkır. erken menopoz, romatızma, d vıtamını eksıklıgı, haplar, buı hafta gelen kabızlık derken cok basarılı olamıyorum en fazla 700 gr verdım ama olsun gelecek hafta cok umutluyum cunku nerdeyse her gun spora gıtmeyı dusunuyorummmmmm sapıttım artıkkkkkkkkkk

pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk

amanınnnnnnnn yıne bırıncı olmuşum spor daaaaaaaaaaaaaaaa

pek mutlu oldum yaaaaaaaaa, bu hafta gecen haftadan az spor yaptım ama umudum yoktu bırıncılık ıcın ama pek mutlu oldum sımdı.

haftaya gorun bakem, 700-800 dk olur sanırımmmmmmmmmm

Sizinde evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim bizimki 19 hazirandi
Dogüm günüm gecen aydi cnm 24 mayis 30uma girdim hemdeee

Cooook tesekkürler cücüsüüüüümmmmmmmmmmmmmmm

ben de 12 hazıran da 30 oldum

tsk ederım sıze de omur boyu mutluluklar dılerım

hazıran ayında dogum gunu olan bırı vardı sanırım oyuzden karıstırdım galıba.

sağolasın ilknurumm , iyiki varsınız canlarımm

Canım benim 6-7 temmuza gibi gidioruz allahın izniyle , bayramın 3. Günü falanda dönüş var , gel senide götüreyim canımmm

umre bukadar uzun suruyor mu ?

Benım akrabalar da var gıdecek ozaman onlar boyle gec donecek. Sız orucu umrede tutacaksınız ozaman ?

İnşallah sporlarınla, tedavinle şaşırır metabolizman da hızlanır bir an önce. Ben yeni başladım diye çok gidiyordur belki de hala.
Topiğimiz çok cansız evet, bu hafta ben silkeleneceğim. Sporumu düzenli yapıp haftaya spor listesinde olmak istiyoruum

[

evet yenoşum hergün tartılıyorum , o bi hastalık sanırımmm

Ama kilo kontrolünde hergün tartılmak mantıklı diye düşünüyorumm

ben de her gun tartılandanım yanlıs oldugu soylenıyor ama benı hem motıve eden hem de kontrolumu saglayan bırsey. Cıft yonlu yanı. Oyuzden sevıyorummmmmmm

kac kılodan 80 e ındınız ? Nekadar zamanda ındınız ?

cok tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cumlemıze daha ıyı gunler daha ıyı yıllar bebısler torunlar nasıp olsun ınsaallah

arkadaslar ben kısın cok cokmustum. Cunku eylulde baslayıp kurban bayramından sonra ıkı ay resmen durdu kılom. Kaldı bu sure ıcınde toplam 8 kılo vermıstım cok azdı elbette. Ayagımın durumu ozamanlar daha kotuydu, doktorlar 4-5 gun yarım saat yuru demesıne ragmen, 2 saat yuruyordum ıs cıkısı. Sehrı turluyordum resmen. Esımden ayrı ısyerınde yemegımı soguk yıyordum ısıtma sorunum oluyordu hayatımda ılk kez dıyet yapıyordum ılk kez spor yapıyordum. Forumdakı arkadaslar sayesınde ogrenıyordum yavas yavas herseyı. Cok stres de oluyordu cunku vucudumu, hastalıklarımı ve beslenme duzenımı gormeden bılmeden, az yersen kılo verırsın yok şunu yemezsen verırsın dıye cahıl cahıl konusan ınsanlar canımı sıkıyordu ya da gec kaldın bu zamana kadar ama yıne de tebrık ederım dıyen gıcık bır akrabam mesela.

Evet gec kalmıstım yıllarca yuzu guzel ama sısman bırı olmayı kabullenmıstım dıyet ayrıca ekonomı ıle de alakası olan bırseydı makarna, patates yıyerek kılo mu verılır gunde 20 saat masada calısarak kılo mu verılır. Evlendım , bırcok seyın stresı vs derken stres ıle kılo aldım ardından tup bebek ve 4,5 yıldır kullandıgım ılaclar. Ha kendım de cok bos durmadım abur cubur severım, oglen yemekler kotu cıktıkca bıskuvıye dayandım tırnak amelıyatı, ayagımın kırılması vs derken 100 lerı gordum hıcbırzaman zayıf olmadım ama 90 aşmadım

doktorlar kıloyu hıc sorun etmedı acmadılar bıle konuyu ama nezamankı ıkıncı tup bebekde basarısız oldu yagın cok dırenclı ve ılacın etkısını kırıyor dedıler kılo verınce deneyelım dedıler hem herseye kuskunluk hem maddı boyut hem esımle olan sorunlar derken 1,5-2 yıl resmen bebek sıldım kafamdan. Ama dıyete de gırısmedım.

Sonra gecen yaz burayı okumaya basladım, tup bebek ıcındı genelde. Sonra zayıflayan kısılerın resımlerını gordum tanıstım gunluk actım topıgım oldu vs derken ıste bugunlerdeyım. Kısın bosladım yenıden tırnak amelıyatı oldum bır ay hızlı hareket edemedım ısler felaket yogundu sureklı gec cıktım evde de evrak okudum vs derken sonra bır baktım kılo alıyorum ve dedım ne olacak boyle. Ne olursa olsun mucadele etmek zorundasın

bebek ıcın
herseyı ozgurce yasayabılmek ıcın
yuzu cok guzel denılen cumlelerın devamı ıcın
30 yasından sonra yenı bırı olabılmek ıcın
rahat hamılelık
az kılo alınan hamılelık
dusuk rıskı olmayan bır hamılelık
cocugum ıle beraber hoplayıp zıplayabılmek ıcın

ve kendım ıcınnnnnnnnnnnn. Cocugum olsa da olmasa da kendı saglıgım ve guzellıgım ıcın bunu yapmak zorundayım dedım. Hayatta basarıları olmus bır ınsandım hayatımın her anını da zor yasadım zor elde ettım herseyı ama en buyuk basarım kılo vermek olacak. Cunku ne benım ne cevremdekılerın umudu yoktu ama sımdı saatlerce spor yaptıgım ıcın saskın gozler ıle bakılmak bıle mutlu edıyor.

Henuz rakamlar super gıtmıyor ama vıcdanen rahatım, gelecekten umutluyum, umudum varrrrrrrrrr ısteeeeeee

hatalarımız olmustur elbette, oluyor da ama kendımızı sevmeye devam ederek kendımıze ınanarak ve bırbırımıze umut vererek bu yola devam edelım. Ben yaz zamanı coşanlardanım. Bana katılın ozamannnnnnnnnnn, yarısalım, konusalım, hırslanımmmmm. Herseye varım bennnnnnnnnn

umre bukadar uzun suruyor mu ?

Benım akrabalar da var gıdecek ozaman onlar boyle gec donecek. Sız orucu umrede tutacaksınız ozaman ?

canım bu Ramazam umresi , yani bütün ayı orda geçiriorsun , normalde umreye 15 günlük falan gidiyorlar , ben özellikle Ramazan umresi istedimm

kac kılodan 80 e ındınız ? Nekadar zamanda ındınız ?

Filizcim 105i gördüm , 102 ile başladım , şuanda 75im , yaklaşık 14 ayda verdim , 4 ayı geçkindir sabitim

Tesekkür ettimmm kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
12 seneyi devirdik darisi daha nice 12 senelere olur insallaaaahhhh cümlemizeeee

islerimi yaptim kizlar sonrada hadi ilknur dedim totosunu kaldirda mars mars yürüyüse dedim 1 saatte yürüyüsümü yaptim ve kolyeyle yüzügüde aldim
Takintiliyim ben takintili önce karar veremiyorum eve gelincede tühh alsaydim diyip tekrar gidiyorum
Acikin kazik yedim ama Allahtan esim yoktu yanimda
Telde konustuk az isi bitince geliyomus ben kactim yine canlar mutfak beni beklerrr
Sizi cok ama cooook seviyoreeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
kızlar yeniden merhaba herkse ne kadar da haraketli bir gün böyle forum cıvıl cıvıllll :))

bugün ki menüm

sabah kahvaltımı gördünüz
ara öğünde tavsiyenize uyarak 15 tane falan fındık yedim
öğlen 4 köfte yoğurt ve salata
ara öğün fındık ve 10 tane kiraz
akşam şimdi kalkıp hazırlıcam bir koca tabak salata :)
bir ağa öğünüm daha var yoğurt yiyebilirimm tabi çok acıkırsam
2 litre su içtimm

işte sonrada sporum var :))) yani dans edicemmm ve bir kaç spor haraketim var ender saraçın tavsiyesidir ama acayip yakıyor youtube da aratırsanız bulursunuz 10 haraket gösteriyor çok iyi :)))

bu arada bir dip not paylaşayım benim hep yanlış bildiğim birşeydi yemek ile birlikte su tüketmiyordum ama asıl yemekle birlikte tüketmek lazımmış hatta bir lokma yemek bir yemek su . bu sayede su midede hacim kaplayarak doymamızı sağlıyormuş ve bağırsakta kolayca sindiriliyormuş ayrıca yoğurtta her menünüzde olsunn o da yiyeceklerin kolayca hazmedilmesine yardımcı oluyormuş :)

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :122::119:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem
Ellerine sağlık yenam derecedeki azimli bayanları da çooook tebrik ederim
pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk

Ellerine sağlık elizcim çok teşekkür ederim
şu an evdeyim ama o kadar yorgunum ki tarif edemem hem bedenen hem de kafa olarak yordular beni bugün
Sıcak demeden spora devam eden azimli arkadaşlarımı ayrıca tebrik ederim
Ben bugün yarım saat yürüdüm birde bir sürü dolaştım yani spora devam

Yenacım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun canım Allah herşeyin en güzelini versin ona her zaman inşallah
İlknurcum size de nice yıldönümleri dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…