- 24 Mart 2012
- 17.035
- 3.349
- 41
İlknur , Filiz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun yavrularr , sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu yıllar sizin olsuunn
çok tşklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlknur , Filiz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun yavrularr , sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu yıllar sizin olsuunn
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 2 ayşe_c52 ? 3 nevzamansız 99,5 Aynı 4 YENA 96,5 +0,6 5 Ceco34 İzinli 6 efeeeem 89,7 -0,5 7 nothingg 96 Aynı 8 yağmurgözlü ? 9 dafi İzinli 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 11 mmery ? 12 Pınar110 94 Aynı 13 Meyra ? 14 Nursena İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 16 Clutch İzinli 17 badell İzinli 18 bahaaaar ? 19 İlknur83 94,6 +0,4 20 pomogranate 103,6 -0,2 21 y.o.l.c.u 87,5 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 23 karye 83,1 -1,3 24 mehtabb 92,5 25 1,73 İzinli 26 asuhan 97 +0,2
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :122::119:
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem
Hepimize tebrikler :)
Filiz'in spor azmini hepimize versin inşallaah :)
pomogranate 430 dk :129::129: efeeeeeemmm 360 dk:129: asumanzeynep 200 dk :129: Gokce_Iremim 190 dk y.o.l.c.u 160 dk mehtabb 120 dk
Sizinde evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim bizimki 19 hazirandi
Dogüm günüm gecen aydi cnm 24 mayis 30uma girdim hemdeee
Cooook tesekkürler cücüsüüüüümmmmmmmmmmmmmmm
İlknurcuğum ve filizciğim yıl dönümleriniz kutlu,mutlu olsun...nice sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum...
sağolasın ilknurumm , iyiki varsınız canlarımm
Canım benim 6-7 temmuza gibi gidioruz allahın izniyle , bayramın 3. Günü falanda dönüş var , gel senide götüreyim canımmm
yarın kızımın doğum günü..yaş oldu 15 .birlikte çıkıp onun beğendiği bikiniyi alacağız
---
mutlu haftasonları olsun hepimize..
Sizi seviyorum...
sagolasın elizzzzzzzz.
ben de senın gıbı guzel kılo verebılmeyı dılıyorummmmm
ama cok yavas metabolızma, mubarek 50 yasında gıbı, tıkır tıkır. erken menopoz, romatızma, d vıtamını eksıklıgı, haplar, buı hafta gelen kabızlık derken cok basarılı olamıyorum en fazla 700 gr verdım ama olsun gelecek hafta cok umutluyum cunku nerdeyse her gun spora gıtmeyı dusunuyorummmmmm sapıttım artıkkkkkkkkkk
[
evet yenoşum hergün tartılıyorum , o bi hastalık sanırımmm
Ama kilo kontrolünde hergün tartılmak mantıklı diye düşünüyorumm
sağol yenoşumm ,evet ben artık şifreyi çözdüm diye umuyorum , bu kadara hafifliğe alıştıktan sonra rahtlığını görüpte bir daha almam diye umuyorum , kendime psikolojik sınır olarak 80i belirledim , üstüne çıktığım anda tehlike çanları çalmalı bence
hee söylemeyi unuttumm...ilknurcum filizcim yıldönümüz kutlu olsun...rabbim torunlarınızıda sevmeyi nasip etsinn....
Yenacım kızınında doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun..herşey gönlünce olsun inşallah...
kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum
Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...biz sanırım soğukların kadınıyız...kışın daha iyiyiz,iyiydik.. Bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...en çok kendime tabii bu yazdıklarım..
Yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. O yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...
Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...
umre bukadar uzun suruyor mu ?
Benım akrabalar da var gıdecek ozaman onlar boyle gec donecek. Sız orucu umrede tutacaksınız ozaman ?
kac kılodan 80 e ındınız ? Nekadar zamanda ındınız ?
Anam bi yarım saat kayboldum ortadan sohbetin dibine vurmuşsunuz olmazki ama böle ayıp denen bişi var yani
insan benide çağırır şaka bi yana seviyorum hepinizi yav
İnşallah kuzum inşallah görürüm
Ben sana inanıyorum güveniyorum sen bu işi halledersin kuzum
Kızlar tebrik ediyorum
Yenam eline koluna emeğine sağlık kuzum
Hiç 500 gr'la dereceye gireceğimi düşünmemiştim doğrusu
Kızlar çabuk kendinize gelin bakıyım aaaaa bu kadar miskinlik yeter
Kızlar tebrik ederim
Eliz canım eline koluna emeğine sağlık
Ay getirin bwnim takı setimi takayım şöle salına salına
Yenam inan okurken gözlerim doldu bende hep düşünürüm bigün oğlum anne sen niye böylesin dicekmi diye
daha bunu düşünecek yaşta değil ama zaman çok çabuk geçiyo malesef
geçen banada abimin oğlu dedi sen şişmansın diye nasıl dokundu varya yaşları küçük ama yinede dokunuyo
Yenam ne olur sıkma canını ben inanıyorum burdaki herkes istese bu işin üstesinden gelir biraz daha sabır ve azim lazım sadece
Ben hepinize güveniyorum kendim dahil gidecek bu kilolar sizi çok seviyorum
İlknur kuzum seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun rabbim nice seneler nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu inşallah
Yenam kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
Tesekkür ettimmm kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrhee söylemeyi unuttumm...ilknurcum filizcim yıldönümüz kutlu olsun...Rabbim torunlarınızıda sevmeyi nasip etsinn....
yenacım kızınında doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun..herşey gönlünce olsun inşallah...
Ellerine sağlık yenam derecedeki azimli bayanları da çooook tebrik ederimHAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :122::119:
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem
pomogranate 430 dk :129::129: efeeeeeemmm 360 dk:129: asumanzeynep 200 dk :129: Gokce_Iremim 190 dk y.o.l.c.u 160 dk mehtabb 120 dk