- 24 Mart 2012
- 17.012
- 3.325
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asu ablacım çok yoğun günün. Ben yapabilirim spor listesini istersen :)İyi geceler canlarım
Yoğun bir gün oldu yine benim için yarın da öyle sabah kızlarla ayakkabı almaya gideceğiz öğlen de kayınvalideme gideceğim uşaktan gelecek misafir de olacak ayrıca dün orda düğün oldu Cumartesi Ankara'da nikah var
Gidip evi havalandırıp balkonları yıkayım yemek felan hazırlayacağım
Yarın spor listesini yapamam gibi yapabilecek biri varsa yaparsa sevinirim zaten 3-5 kişi ancak oluyor bu sıralar
Sabah yine uğrarım inşallah hem bildirim de yaparım yapmasam daha iyi ama neyse
Hayırlı geceler
İşte benim sorunum şu ki ılık su içtiğimde midem çoook ama çook bulanıyor.her ogunde salatalık ye olur mu, bır de suyunu ılık ıc ozellıkle sabah kalkınca.
ben hıc yasamazdım bu sorunu, hapımın yan etkısıymıs gecıcıdır umarım halen tam gecmedı ama sukur bırkac gundur ben de daha rahatım. pazartesı, salı cok kotuydum stres de yaptı ben de +++ cıkıyorum dıye.
merhaba kızlar nasılsınız?? Öncelikle cumanız mübarek olsun :)
diyetimin üçüncü gününü geride bırakmışken bir arkadaşımızın yazdığı gibi ( ismini hatırlıyamadım ) cuma günü diye tartıldım.107.2 ile başladığım diyette bugün 106.3 olmuşum.Üç gün de bu sonuç nasıl ??? (şu anda regl dönemindeyim )
Artık haftaya cumaya kadar tartılmam :) Ha bu arada sabah kahvaltımın fotosunu eklicemmm orda küçük bir kurabiye var kızmayaın bana (((( canm çok tatlı çekti ama telafi ettim tabağımın ilk hali ve son halini göreceksiniz yemediklerim var :) hadi ben işe kaçarrrr öğlen görüşürüz :)))Eki Görüntüle 740190 Eki Görüntüle 740189
Evet şimdi gelelim kiloma ;
Yenam kilom 89,7
Çok mutluyum çok şükür kurtuldum şu 9lu rakamlardan rabbim bir daha göstermesin isteyen herkese nasip etsin
Spor : 360 dk.
Spor listesini kim yapacak bilmiyorum ama şimdiden eline koluna emeğine sağlık olsun
Yenam seninde şimdiden eline koluna emeğine sağlık
asu ablacım çok yoğun günün. Ben yapabilirim spor listesini istersen :)
işte benim sorunum şu ki ılık su içtiğimde midem çoook ama çook bulanıyor.
Soğuk su delisi olarak ılık suya alışamıyorum bi türlü
günaydıın :) tebrikler :)
kahvaltın da çok güzel olmuş. Ara öğünlerini ihmal etme canım :13:
amiinn!!
sıra geldi benim bildirimimee :)
geçen hafta: 94.5
bu hafta: 93.4
Hiiç spor yapmayınca böyle de azalıyo giden kilolar
ozaman alısman zaman alır elbette. Baslarda benım de oyle oluyordu bır ay ıcınde gectı.
Kılo konusuna gelınce hıc sıkıntı etme. Spor yapmayınca bıle bızım spor ıle verdıgımız kıloyu verebılıyorsun goruyorsun. Yasın genc ve metabolızman bu sebeple cok ıyı calısır.
Nasıl basım agrıyor ya dun aksamdan berı. Spordan sonra cok ruzgar esıyordu ruzgar yedım. Terlıydım ama allahtan tutulmamıs her yerım. Sadece agırlık calıstıgım ıcın kollarım agrıyor baya.
Nasıl basım agrıyor ya dun aksamdan berı. Spordan sonra cok ruzgar esıyordu ruzgar yedım. Terlıydım ama allahtan tutulmamıs her yerım. Sadece agırlık calıstıgım ıcın kollarım agrıyor baya.
Yenam kilom 89,7
Çok mutluyum çok şükür kurtuldum şu 9lu rakamlardan rabbim bir daha göstermesin isteyen herkese nasip etsin
Spor listesini kim yapacak bilmiyorum ama şimdiden eline koluna emeğine sağlık olsun
benım komsu da mantı yapmıs bana, ramazan da yersınız dıyor. mantıya bayılırım ama cısssssssssssss yaaa
sız mantı dıyınce, agzım sulandı ısteeeee
ramazandan once ben de bır kac gun oruc tutayım dıyorum alısmak anlamında. bazı ıslerım ve seyahatlerım var onları halledınce yapacagım ınsaallah
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım
Canım meyve olabilir mesela ne bileyim 1 tane elma yada 10 tane kiraz gibi fındık badem olabilir 1 avuç kadar galeta olabilir 1-2 tane yoğurt yada süt olabilir 1 bardak gibi gibi seni fazla doyurmayacak ama açlığını bastıracak şeyler
Yazmammı yazarım tabisi
Yazarım canım senide yazarım
Evet var telefonu sesi gayet iyi geliyodu 1-2 döner sanırım
Canım daha nice mutlu sağlıklı senelere olsun inşallah ne güzel bence eve git şöyle güzel bi sofra hazırla oh mis gibin romantizimin dibine vurun
O ben oluyorum canım
Tebrik ederim ne güzel 1 kilo gitmiş ki bence giden daha fazladır sonuçta regl dönemindesin
Kahvaltın gayet iyi duruyo zaten canın tatlı bişeyler istiyorsa bunu kesinlikle sabah yemelisin akşama kadar eritmiş olursun
Yenam kilom 89,7
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım
TSK EDERIM HERKESE MUTLU EVLILIKLER GUZEL YILDONUMLERI DILERIM. BIZ SUREKLI YANYANA CALISIYORUZ OYUZDEN DISARIYA CIKMAK IYI GELECEKTIR EVDE YEMEYIZ. UC DORT GUNDUR SEHIR DISINDAYDI GECE GELDI AMA KONUSMADIK HIC. SU AN EVDE DINLENIYOR OGLEDEN SONRA ISE GELIR OZAMAN DAHA IYI PLAN YAPARIZ. CAY BAHCESI GIBI BIRYER VAR, CANLI MUZIK YAPIYORLAR DOGUMGUNUMDE DE GITMISTIK SEVMISTI ESIM DE. OYLE BIRSEY YAPARIZ
bızım de 4 doldu. 5 oldu sımdı.
2008 de evlendık.
Sızın de az kalmıs. Tebrık ederım sımdıden. Mutlulugunuz daım olsun.
Ben evde cok sıkılan bırıyım, ayrıca esım oyle seylerı sevmıyor dısarı fıkrı bızım ıcın en ıyı sey. Ev ve ıs ortamında sureklı ıs konusmalarımız oluyor beraber calıstıgımız ıcın. Farkında olmadan gıdıyor konusma. Oyuzden dısarısı en ıyı fıkır.
öncelikle herkesi verdiği kilolardan ötürü tebrik ediyorumm azminize sağlıkk :) ara öğün için bir sürü şeyler yazmışsınn canım çok teşekkür ederimmm :) pomograte allah mutluluğumuzu daim eder inşallah teşekkür ederimm :)) herkesii kocaman öpüyorummm
hımmmm guzel bır ısımmıs anlamı ne.
ben zeynep ve elıf arasında kalıyorum ıkısını de cok sevıyorum elıf daha agır basıyor ama elıfın yanına guzel bır ıkıncı ısım zor oluyorrrr
Teşekkür ederim ablacımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize
Filizcim yardım isteğin için teşekkür ederim ben yine notumu aldım olmazsa gece yaparım listeyi
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah uzun ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah
Zehram tebrik ederim seni tekrar
Selamün aleykümm...
hayırlı cumalar...
bugün tartı günü olmasına rağmen pek bi sakin buralar....sanırım yaz bitene kadarda böyle olcek....herkes tatilde gezmelerde...bi ben kalmışım sankim evde...
çok geçmiş olsun canım...
zehracım kız sen haftaya beni sollarsın hee...ama olmadıki şimdi...
yalancı mantı canım çokta güzel değildi zaten başka yemeğim yoktu mecburen yedim yanii...
ama 85 in altına ineyim yapıcam kendi elcazlarımla mantı ve yicemde tabisii...
Sağol canımyaparsan sevinirim ben akşam evde olacağım inşallahAsu ablacım çok yoğun günün. Ben yapabilirim spor listesini istersen :)
İşte benim sorunum şu ki ılık su içtiğimde midem çoook ama çook bulanıyor.
Soğuk su delisi olarak ılık suya alışamıyorum bi türlü
Günaydıın :) Tebrikler :)
Kahvaltın da çok güzel olmuş. Ara öğünlerini ihmal etme canım :13:
Amiinn!!
Sıra geldi benim bildirimimee :)
Geçen hafta: 94.5
Bu hafta: 93.4
Hiiç spor yapmayınca böyle de azalıyo giden kilolar
Teşekkür ederim ablacım
Sanada işlerinde kolaylıklar sanırım bugün yoğun bi gün olcek senin için
Zeynep kuzum şimdi birden iyi gitti ama artık yavaşlamaya başlar merak etme ben gelene kadar sen kaçarsın ama ben seni kovalamaya devam ederim çok öpüyorum canım
Deneyeceğim artık yarın sabah
Çok zor bir durum çok...
Memnun oldum :)
Uyumluymuş isimlerimiz :) Ben iki isim sevmiyorum pek. Sorun çıkabiliyor diyorlar, zor oluyormuş öyle bazı yerlerde :)
Zeynep eliz güzel olur ama bence elif eliz'e nazaran
canım 107 olarak yazdım senii
Yenam lise örtmeni olunca seminer yok ama haftaya ve diğer hafta sorumluluk sınavları var , o zaman yoğuunn olacamm
işte bu tamamdır bacıımmm
Filizcim bende kızımın adını Elif düşünüyom , Zeynepte aklımda var , Elizin adını bi an aynı şekilde bende kombin yaptıımm
Zeynep Eliz , Elif Eliz diyeee
gunaydın
herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.
bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.
gunaydın
herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.
bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.
Örtmenim beni de yine yazar mısın kapışkanlara bakarsın bu defa olur oruca başlamadan biraz daha gitse iyi olurcanım 107 olarak yazdım senii
Yenam lise örtmeni olunca seminer yok ama haftaya ve diğer hafta sorumluluk sınavları var , o zaman yoğuunn olacamm
işte bu tamamdır bacıımmm
Filizcim bende kızımın adını Elif düşünüyom , Zeynepte aklımda var , Elizin adını bi an aynı şekilde bende kombin yaptıımm
Zeynep Eliz , Elif Eliz diyeee