Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynurum mesaj kutun dolu sanırım yada bende sorun var mesaj atamıyorum sana.

kg 96

ramazan kapışması içinn

ben de evdeyımmmmmm

bayram dısında tatıl de yok zaten, oyuzden merak etme tamamen yanlız olmayacaksın yaz boyu

tsk ederım ruzgar yedım oyuzden agrıdı bukadar. ben daha beter beklıyordum cunku terlı terlı ruzgarda yurudum mecburen. dolmusu 15 dk bekleyecektım zaten, en ıyısı yuruyum dedım

hımmm anladım benım komsu yapmıs guzel mantı, ramazanda mısafırlere kullanırım artık. kendım de uc dort kasık tadımlık yerım. ben hamur acmasını bılmem oyuzden kendım hıc yapmadım

ıkı ısmın de guzelmıs gercekten.

chickpeas ben de duzelteyım mesajımı cunku kılom su an 103,6.

tsk ederım

eslem in anlamı selametli güvenilir.Allah yoluna kendini adayan insan.eliz ismini düşünürsen zeynep eliz daha çok yakışıyor elif eliz olmadı pek elif bade olbilir mesela :))

hımmmmm cok guzelmıs anlamı.

evet elif eliz guzel olmuyor neyse bır hamiş olayım da dusunuruz ve tabıkı kız olursaaaaaaaaa

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar fıstıklarımmm

amiinnn inşAllah Filizcimm , buarada adım Aynur )

canım kahvaltın gayet güzel , o 1 kurabiyecikten bişi olmazz , ama ekmeğini beyaz ekmek değilde esmer tercih etsen daha sağlıklı olur

Neviniiimmm bi silkelen nolu anneemm , eski Nevin geri dönsünn , ben geçen seneki Nevinimi istiyyyooommm , nerelere gitttiiii :44::44::44:

örtmenniiimmm hoşgelddiiiinnnn

97 ile yazdım kapışmaya seni

aynurum mesaj kutun dolu sanırım yada bende sorun var mesaj atamıyorum sana.

kg 96

ramazan kapışması içinn

yaseminim mesaj kutum boş , hatta bomboşş ,herkesin mesajı geldi seninki yok , ama ben ekledim snei kuzum listeye 96 ile ,ok ???

aynur mrb ozaman tekrar

ben de sana mesaj atmıstım senı bekletmemek ıcın erken attım mesajı yanı bu sabahkı bıldırımı beklemedım ama 103,6 olarak guncellemen mumkun mu acaba

GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm

ıkı ısmın de guzelmıs gercekten.

chickpeas ben de duzelteyım mesajımı cunku kılom su an 103,6.

tsk ederım

Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???

hımmmmm cok guzelmıs anlamı.

evet elif eliz guzel olmuyor neyse bır hamiş olayım da dusunuruz ve tabıkı kız olursaaaaaaaaa

ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr

kızlaarrrr bu akşama kadar katılmak isteyenler bana mesaj atsın , mesaj atamıyora burdan yazsın ,ben ekleyeyim listeye

GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm

Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???

ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr

elif sude, elif bade, zenyep bade cok duyuyorum ben de.

103,6 yazarsan sevınırım guncel kılom bu cunku su an. kabızlık falan vardı ++ cıkıyordum sukur gıtmıs bıraz.

dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))

Son düzenleme:

dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))

o Nevini bende arıyorumda bulamıyorum kuzumya..bende moralmen çöktüm artık herşey üstüme geliyor son dönemlerde...işin yoğunluğu bir yandan ikindiye kadar iyi sonra çoşuyorum...ben kabul etmiyorum ama bu kiloda olmayı..elimden gelenin fazlasını yapmalıyımmm...nerde azim böcüğü

ohh çok iyi gelmiştir eğlenmek...

cücüüüüümm farkındayım moral olarak sıkıntıda olduğunun , ama yapma böyle canımm , toplamaya çalış kendini , kendin için bişeyler yap , mutlu olll , sen iyi şeyleri hak ediyorsuunn

kızlar sselam yine ben geldim önce bildirimimi yapayım aynıyım geçen hafta 94 bu hafta 94 masa başı işten bu yüzden nefret ediyorum işte anca tıoto büyütüyor. eve gidiyom halim kalmıyo bacaklarım uyuşuyor sanki artık off off diyom sadece haftaya da eğitim var ve otelde olacak antalya da nasıl gitcem bu koca gövdeyle bilmiyom hele birde çocukla gitmek zorundayız bakalım otel 5 yıldızlı otel sabahtan akşama kadar bakabilirlermi hiç öyle bişi yaptınız mı bi sölermisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

göbüş adı mehtap olsun

kızlaarrrr bu akşama kadar katılmak isteyenler bana mesaj atsın , mesaj atamıyora burdan yazsın ,ben ekleyeyim listeye

geveze aynur cücüşüüü msj kutusunda ne dedikodular varsa artıııııııııııııııııııkkk boşaltamadı

92,5 la yaz bebeeem listeye al beni alllllllllllllllllllllllll

selam hatuncuklarım,

bildirim geçim hemen.
kilo:92,5
spor : 120 dk

Tontisleriiiimmmm
Ben geldiiimmm
Bildirimimi yapayim
Gecen haftayi hatirlayamadim :26::26::26:
Bu hafta : 94.6
Spor : Yokkk
Evlilik yildönümümüz derken bu hafta bütün cisssslari yedim aferim banaaa
Öptüm kizlarrr görüsürüzzzzzz

aynur sen adanada mısın .? ben adana da buyudum 12 yıl yasadım cok severımmmmmmmmmm

merhaba benım de bugun yıldonumum,

bızım dogumgunlerı de mı aynı denk gelmıstı acaba ? sızın dogumgununuz de mı bu aydı ?

ahahah olsun anneemm olssuunnn , elif sena mehtap ayşe fatma hayriyeee

yavrummm mesaj kutumm boşş hatta boşmoşşş neden atamıyonuz anlamadımkiiii :44::44:

aynur sen adanada mısın .? ben adana da buyudum 12 yıl yasadım cok severımmmmmmmmmm

Filizcim ben K.maraş Elbistandayım , Ceyhan nehiri buradan doğuyor kuuzucuumm

ama eşim Adanalı bende Mersinliyim , burdanda tayin olarak Adanaı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…