Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 107 olarak yazdım senii :KK34::KK34:

Yenam lise örtmeni olunca seminer yok ama haftaya ve diğer hafta sorumluluk sınavları var , o zaman yoğuunn olacamm :KK53::KK53::KK53:

işte bu tamamdır bacıımmm :KK9::KK9::KK9::KK9:

Filizcim bende kızımın adını Elif düşünüyom , Zeynepte aklımda var , Elizin adını bi an aynı şekilde bende kombin yaptıımm :KK9::KK9::KK9:

Zeynep Eliz , Elif Eliz diyeee :KK52::KK52::KK52:

adınızı hatırlayamadım kusura bakmayın.

ben yıllardır hep zeynep ya da elıf derım. yanına guzel bır ıkıncı ısım dusunuyorum. bir de eliz ayrıca hosuma gıttı hem anlam hem de filiz ile uyumu ileeeeeeee:KK16:

ınsaallah sızın de benım de kızımız olsun bukle bukle saclı, adı gıbı guzellllllllll:KK16:

Ay adım meşhur oldu haha :)
Bu arada nolursun benim adımı da yaz tartının altına :) Ben de düşeyim artık incecik olalım hepimiizz :KK12:

Bugün biraz rahatladım ablacım salatalık ve maydanoz sayesinde :)
Çooook çook kucak dolası teşekkürler :)

Ayy ben de öyleyim :)
Umarım vermişizdir hepimiz :) Biz listye yine giremiyoruz ama olsun :)
Topiğimiz çok güzel. Hepimiz çok güzeliz ohh :KK1::KK1:

her ogunde salatalık ye olur mu, bır de suyunu ılık ıc ozellıkle sabah kalkınca.

ben hıc yasamazdım bu sorunu, hapımın yan etkısıymıs gecıcıdır umarım halen tam gecmedı ama sukur bırkac gundur ben de daha rahatım. pazartesı, salı cok kotuydum stres de yaptı ben de +++ cıkıyorum dıye.

bugünkü menüm saçma ama bu saatten sonra başka bişey yiyemem....

iftar:

10 kaşık yoğurtlu mantı

9 lu çay.....

şimdilik 8 bardak su yatana kadar 2,5 litre olur...bi tanede yeşilçay içicem...

şuan patlıyorum resmen midem acayip şiş....:KK17:

benım komsu da mantı yapmıs bana, ramazan da yersınız dıyor. mantıya bayılırım ama cısssssssssssss yaaa:KK1:

sız mantı dıyınce, agzım sulandı ısteeeee :KK1:

ramazandan once ben de bır kac gun oruc tutayım dıyorum alısmak anlamında. bazı ıslerım ve seyahatlerım var onları halledınce yapacagım ınsaallah

İyi geceler canlarım
Yoğun bir gün oldu yine benim için yarın da öyle sabah kızlarla ayakkabı almaya gideceğiz öğlen de kayınvalideme gideceğim uşaktan gelecek misafir de olacak ayrıca dün orda düğün oldu Cumartesi Ankara'da nikah var
Gidip evi havalandırıp balkonları yıkayım yemek felan hazırlayacağım
Yarın spor listesini yapamam gibi yapabilecek biri varsa yaparsa sevinirim zaten 3-5 kişi ancak oluyor bu sıralar
Sabah yine uğrarım inşallah hem bildirim de yaparım yapmasam daha iyi ama neyse
Hayırlı geceler:KK54:

ooooooo baya bır yogunluk varmıs sız de gercekten. kolaylıklar dılıyorum ben cızelgeyı yapayım dıyecegım ama benım cızelgeyı de baska bır arkadas yapmıstı bana, aylardır aynı lısteyı alıntı ıle cevaplıyorum. eger kı bılseydım sıze yardımcı olurdum muhakkak.

menün çok güzel canımmmm ama ben hiç meyve yemiyorum mesela kan şekerini çabuk yükseltip yağlanma yapıyormuşşş diyeee ayrıca ne güzel bol bol su içiyorsunnnn keşke ben de içebilsemmmmm

menum sacma oldu, bukadar meyve mıktarı az olsa da ana ogun olmamalı. ayrıca proteın yok mesela. sut peynır yogurt et hıcbırsey yok. ama mecburıyetten oldu ıste, bır de buaralar zaten menulerım cok ıyı olmuyor ıyı olmuyor derken az yıyorum aksamları yemek yıyemıyorum ıstahım azaldı ıyıce, hapımın yan etkısıymıs bu da.

suya gelınce gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama nezamankı suyu ılık ıcmeye basladım su cok ıcer oldum soguk su benı bır bardak olsa da tıkan bırsey ama ılık su oldukca ıkı bardagı bıle arka arkaya ıcebılıyorum.

dunku menum.

bugun abuk sabuk bır menum var :))))) kacamak yok tam tersı cok az ve duzensız resmen meyve menusu oldu gunluk :))))

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

yarım saat gecmesını beklerken kahvaltı ıcın, arkadas almaya geldı erkenden. kahvaltıyı yapamadım keske ıse guce dalmasaydım kalkar kalkmaz yeseydım

neyse ıse gelınce 3 adet salatalık, bır domates, acık sekersız cay, bır erık, uc kuru hurma ıle kahvaltı yapmıs oldum.

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum.

ogle yemegımız de kotuydu. kucuk kase mercımek corbası, uc dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek ( doymadıgım ıcın yedım ), bır cay bardagı cacık, 2 yemek kasıgı menemen.

yemekten sonra 20 adet kıraz, 500 ml ılık su, 30 adet leblebı, acık sekersız cay

1 lt daha su.

2 adet salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır elma.

dun spora gıttım fıtness yaptık cok da eglendım kollarım tutulmus cunku cok agırlık calıstım. zevklı ve guzeldı.

14212 adım toplam ( aksama kadar kı hareketım + yarım saat cok hızlı tempo spora gıderken yuruyus + spor salonunda 6 hızda 20 dk yuruyus + orada adımsayarı hareket ettırebılen hareketler + 40 dk eve normal tempoda yuruyus dahıl )

toplam sporum 3 saat cunku 7den 10 a kadar sureklı yuruyus ya da hareketlerı yapıyor durumdaydım.

7.10 km gelmıs / 427,70 kalorı harcamısım.

zaten 150 kalorısını yurume bandından harcamıstım.

sporda 500 ml su ıctım.

eve gelırken bır elma daha yedım, aksam yemek yemege vakıt bulamadan cıktım evden. gelınce 500 ml daha su.

toplam su 4,5 lt su

gunaydın

herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.

bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.

menum sacma oldu, bukadar meyve mıktarı az olsa da ana ogun olmamalı. ayrıca proteın yok mesela. sut peynır yogurt et hıcbırsey yok. ama mecburıyetten oldu ıste, bır de buaralar zaten menulerım cok ıyı olmuyor ıyı olmuyor derken az yıyorum aksamları yemek yıyemıyorum ıstahım azaldı ıyıce, hapımın yan etkısıymıs bu da.

suya gelınce gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama nezamankı suyu ılık ıcmeye basladım su cok ıcer oldum soguk su benı bır bardak olsa da tıkan bırsey ama ılık su oldukca ıkı bardagı bıle arka arkaya ıcebılıyorum.

gunaydın

herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.

bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.

ah canım yaaaa tebrik ederim kaçıncı seneyi arkada bıraktınız ??? bu ayın 28 inde de benim evlilik yıldönümüm dört bitiyor hayırlısıyla :) plan demişsin de kutlama içinse eğer benim nacizane fikrim evde kutlamanızz güzel bir masa hazırlarsın ( ama sen azcık yersin ) hem eşine süpriz olur :)

merhaba kızlar nasılsınız?? Öncelikle cumanız mübarek olsun :)

diyetimin üçüncü gününü geride bırakmışken bir arkadaşımızın yazdığı gibi ( ismini hatırlıyamadım ) cuma günü diye tartıldım.107.2 ile başladığım diyette bugün 106.3 olmuşum.Üç gün de bu sonuç nasıl ??? (şu anda regl dönemindeyim )
Artık haftaya cumaya kadar tartılmam :) Ha bu arada sabah kahvaltımın fotosunu eklicemmm orda küçük bir kurabiye var kızmayaın bana :KK43:(((( canm çok tatlı çekti ama telafi ettim tabağımın ilk hali ve son halini göreceksiniz yemediklerim var :) hadi ben işe kaçarrrr öğlen görüşürüz :))) $diet 2.jpg $diet.jpg

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum :KK16::KK16:
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım :KK34::KK34:
Canım çok karışmak gibi olmasın ama ara öğünlerinde limonlu sudan ziyade açlığını bastıracak senin enerjini kaybettirmeyecek şeyler yemen lazım bence :KK34::KK34:

Haklısın canım ama ben bu ara öğün olayını daha çözemedim ki ??? ne yesem bilmiyorummm ??? kuru üzüm aldım dün çok şekerli geldiii bana yemedimmm acaba neler yiyebilirim ??? alternatif ne önerirsiniz ??
Canım meyve olabilir mesela ne bileyim 1 tane elma yada 10 tane kiraz gibi fındık badem olabilir 1 avuç kadar galeta olabilir 1-2 tane yoğurt yada süt olabilir 1 bardak gibi gibi seni fazla doyurmayacak ama açlığını bastıracak şeyler :KK34::KK34:
Ay adım meşhur oldu haha :)
Bu arada nolursun benim adımı da yaz tartının altına :) Ben de düşeyim artık incecik olalım hepimiizz :KK12:

Bugün biraz rahatladım ablacım salatalık ve maydanoz sayesinde :)
Çooook çook kucak dolası teşekkürler :)

Ayy ben de öyleyim :)
Umarım vermişizdir hepimiz :) Biz listye yine giremiyoruz ama olsun :)
Topiğimiz çok güzel. Hepimiz çok güzeliz ohh :KK1::KK1:
Yazmammı yazarım tabisi:KK34::KK34:
benı de yazınnnnnnnnn:KK1:

telefonu var demek. haber almanıza cok sevındım. ıyı haberler vermıs ınsaallah daha da ıyı haberler ıle evıne donsun bır an once. ozledıkkkkkkk valla.
Yazarım canım senide yazarım :KK34::KK34:
Evet var telefonu sesi gayet iyi geliyodu 1-2 döner sanırım :KK34::KK34:
gunaydın

Canım daha nice mutlu sağlıklı senelere olsun inşallah ne güzel bence eve git şöyle güzel bi sofra hazırla oh mis gibin romantizimin dibine vurun :KK34::KK34:
merhaba kızlar nasılsınız?? Öncelikle cumanız mübarek olsun :)

diyetimin üçüncü gününü geride bırakmışken bir arkadaşımızın yazdığı gibi ( ismini hatırlıyamadım ) cuma günü diye tartıldım.107.2 ile başladığım diyette bugün 106.3 olmuşum.Üç gün de bu sonuç nasıl ??? (şu anda regl dönemindeyim )
Artık haftaya cumaya kadar tartılmam :) Ha bu arada sabah kahvaltımın fotosunu eklicemmm orda küçük bir kurabiye var kızmayaın bana :KK43:(((( canm çok tatlı çekti ama telafi ettim tabağımın ilk hali ve son halini göreceksiniz yemediklerim var :) hadi ben işe kaçarrrr öğlen görüşürüz :)))Eki Görüntüle 740190 Eki Görüntüle 740189

O ben oluyorum canım :KK3::KK3:
Tebrik ederim ne güzel 1 kilo gitmiş ki bence giden daha fazladır sonuçta regl dönemindesin :KK9::KK9::KK9:
Kahvaltın gayet iyi duruyo zaten canın tatlı bişeyler istiyorsa bunu kesinlikle sabah yemelisin akşama kadar eritmiş olursun :KK16::KK16:

Evet şimdi gelelim kiloma ;

Yenam kilom 89,7 :KK76::KK76::KK76:

Çok mutluyum çok şükür kurtuldum şu 9lu rakamlardan rabbim bir daha göstermesin isteyen herkese nasip etsin :KK34::KK34::KK34:

Spor : 360 dk.

Spor listesini kim yapacak bilmiyorum ama şimdiden eline koluna emeğine sağlık olsun :KK16::KK16:

Yenam seninde şimdiden eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16:

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum :KK16::KK16:
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım :KK34::KK34:
Canım meyve olabilir mesela ne bileyim 1 tane elma yada 10 tane kiraz gibi fındık badem olabilir 1 avuç kadar galeta olabilir 1-2 tane yoğurt yada süt olabilir 1 bardak gibi gibi seni fazla doyurmayacak ama açlığını bastıracak şeyler :KK34::KK34:

Yazmammı yazarım tabisi:KK34::KK34:

Yazarım canım senide yazarım :KK34::KK34:
Evet var telefonu sesi gayet iyi geliyodu 1-2 döner sanırım :KK34::KK34:

Canım daha nice mutlu sağlıklı senelere olsun inşallah ne güzel bence eve git şöyle güzel bi sofra hazırla oh mis gibin romantizimin dibine vurun :KK34::KK34:

O ben oluyorum canım :KK3::KK3:
Tebrik ederim ne güzel 1 kilo gitmiş ki bence giden daha fazladır sonuçta regl dönemindesin :KK9::KK9::KK9:
Kahvaltın gayet iyi duruyo zaten canın tatlı bişeyler istiyorsa bunu kesinlikle sabah yemelisin akşama kadar eritmiş olursun :KK16::KK16:

TSK EDERIM HERKESE MUTLU EVLILIKLER GUZEL YILDONUMLERI DILERIM. BIZ SUREKLI YANYANA CALISIYORUZ OYUZDEN DISARIYA CIKMAK IYI GELECEKTIR EVDE YEMEYIZ. UC DORT GUNDUR SEHIR DISINDAYDI GECE GELDI AMA KONUSMADIK HIC. SU AN EVDE DINLENIYOR OGLEDEN SONRA ISE GELIR OZAMAN DAHA IYI PLAN YAPARIZ. CAY BAHCESI GIBI BIRYER VAR, CANLI MUZIK YAPIYORLAR DOGUMGUNUMDE DE GITMISTIK SEVMISTI ESIM DE. OYLE BIRSEY YAPARIZ

evet şimdi gelelim kiloma ;

yenam kilom 89,7 :KK76::KK76::KK76:

çok mutluyum çok şükür kurtuldum şu 9lu rakamlardan rabbim bir daha göstermesin isteyen herkese nasip etsin :KK34::KK34::KK34:

spor : 360 dk.

spor listesini kim yapacak bilmiyorum ama şimdiden eline koluna emeğine sağlık olsun :KK16::KK16:

Yenam seninde şimdiden eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16:

tebrıkler, darısı basımıza. Ben once şu uclu rakamlardan bır kurtulayım bayram yapacagım. Takıntı oldu resmen.

Ramazana kadar kapısma vardı o lısteyı chıckpeas yapacaktı sanırım degıl mı

spor lıstesı kımde olacak bılmıyorum

Kılom 103,6

tartım kafayı yedı umarım dogru tartısmıstır. Kabızlıkta gecen bır haftaydı, gecen haftaya gore spor anlamında cok cok aktıf degıldım. Uykusuzum da. Tartı + kabızlık + uykusuzluk + az aktıvıte netıcesı ıle gordugum kılo budur.

Spor: 430 dk

ah canım yaaaa tebrik ederim kaçıncı seneyi arkada bıraktınız ??? Bu ayın 28 inde de benim evlilik yıldönümüm dört bitiyor hayırlısıyla :) plan demişsin de kutlama içinse eğer benim nacizane fikrim evde kutlamanızz güzel bir masa hazırlarsın ( ama sen azcık yersin ) hem eşine süpriz olur :)

bızım de 4 doldu. 5 oldu sımdı.

2008 de evlendık.

Sızın de az kalmıs. Tebrık ederım sımdıden. Mutlulugunuz daım olsun.

Ben evde cok sıkılan bırıyım, ayrıca esım oyle seylerı sevmıyor dısarı fıkrı bızım ıcın en ıyı sey. Ev ve ıs ortamında sureklı ıs konusmalarımız oluyor beraber calıstıgımız ıcın. Farkında olmadan gıdıyor konusma. Oyuzden dısarısı en ıyı fıkır.

günaydınnn...herkese mutlu, huzurlu, bereketli bir gün diliyorum.

hayırlı cumalar...

hemen kilomu bildireyim yine gelicem canlar...

kilom99,5 kg psikolojik sınırdayım...Yenacım şimdiden ellerine sağlık...

Mehtap
hoş geldin canım...

Pomograte
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize:KK16:
Filizcim yardım isteğin için teşekkür ederim ben yine notumu aldım olmazsa gece yaparım listeyi
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah uzun ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah
Zehram tebrik ederim seni tekrar :KK9:

günaydınnn...herkese mutlu, huzurlu, bereketli bir gün diliyorum.

Hayırlı cumalar...

Hemen kilomu bildireyim yine gelicem canlar...

kilom99,5 kg psikolojik sınırdayım...yenacım şimdiden ellerine sağlık...

mehtap
hoş geldin canım...

pomograte
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

ben de ıstıyorum bu rakamı, uclerden kurtulmalıyım cok cok sıkıldım.

Tsk ederımmmmm :KK16:

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize:KK16:
Filizcim yardım isteğin için teşekkür ederim ben yine notumu aldım olmazsa gece yaparım listeyi
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah uzun ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah
zehram tebrik ederim seni tekrar :KK9:

valla ıyı bılıyorum bu cızelge yayınlama ısının sıkıntısını oyuzde yardımcı olmak ıstedım. Eger kı bugun yogun ıs gunum ve evlılık yıldonumum olmasa denerdım de ugrasırdım yanı yapmak ıcın. Arkadas tarıf ederdı bana, yardımcı olmak lazım boyle zamanlarda sana ve yena ya.

Tsk ederım sızlerın de mutlulugu daım olsun ınsaallah

X