- 24 Mart 2012
- 17.012
- 3.325
- 41
bugünkü menüm....
kahvaltı:
1 dilim kek
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı çemen
1 kupa 9 lu çay
öğle:
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
5 tane hurma
akşam:
5 kaşık patates yemeği
2 kaşık yoğurt....
1 kupa yeşilçay...
bu saate kadar 2 litre su içildi yatana kadar bir kupa daha 9 lu çay ve suya devam....
bende 79 olmak istiyodum ramazana kadar ama artık imkansızinş sen amacına ulaşırsın....
Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basaHoşbuldummmm kızlarrrrr :):):)
Hepinizin ilgisinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Knedimden bahsetmemi istemişsiniz hemen anlatayım :)
26 yaşında masa başı bi işi olan ( muhasebeci ) evli bir hanımım :) . 4 yıllık evliyim ve çocuğum yok.Kilo geçmişim 10 yaşıma kadar çöp gibiydim ancak sonra kilo aldım ve her sene 5 kilo eklendi ablamın düğününde 68 falan oldum ancak ondan sonra yine hızla kilo aldım öyleki şu anda zamanla (yazmaktan utanıyorum ) yüze çıktımhep diyet yapardım ama evlilikten sonra çok bıraktım kendimi 80 kiloyken işte her sene beşer kilo eklendi artık kilom beni rahatsız ediyor çok kötü böyle yanlarım katlanmış falan kalçam kollarım beni çok üzüyor ama kızlar ben boğazıma çok mu düşkünüm iradesizmiyim anlamadım yemek istiyorum katı diyetleri mutlaka bozuyorum o yüzden bu sefer karar verdim yasak koymadan sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyilim
Eskiden neler yiyordum sbah kahvaltısı 2 pastane poğacası öğlen makarna (ekmekli bazen ) pilav işte evde ne yemek varsa ikindi of offfffff yazayımm anlayınnn akşam yemek tatlı meyve çikolata cips kola falan da filanyuhhhh falan diyorsunussunuzdur şimdi
Bugün neler yedim sabah az peynir domates ve bir küçük dilim ekmek öğlen ayran çorbası bir kase ikindi )yine dayanamadım( bir dondurma akşam bir haşlama tavuk salata ve iki kaşık pilav az önce de form çayımı içtim
İlk gün için nasıl o dondurmayı yemeseydim iyiydibir de nestle kauflex aldım şu mısır gevreği yarından itibaren ona başlıcammm yavaştan spora başladım yani dans etmeye olmuş mu ??????????
zeynepp
İyi geceler canım..
ben eve geldiğimizden beri hastayım..
Marmaris te deniz çok soğuktu,üşüttüm orada..
kafamı kaldırmadan ölece yatıyorum
yazın hastalığı da kıştan zor yaf
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum benim diyet Allaha çok şükür tam gaz devam ediyo bakalım cuma günü ne dicek tartı ben hergün tartılmıyorum tv de izlemiştim bi doktor sürekli tartılmanın + olarak çıkarabileceğini sölemişti
çünkü tartıya çıkmadan stres yapıyosunuz acaba kilo verdimmi diye ama o stres + olarak çıkmanıza sebep olabilir demişti
neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi sizi seviyorum kızlar
Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basa
başı muhasebe işine bakıyorum
Anlattıkların inan hiç yabancı gelmedi evlendiğimde 75 kiloydum ve sürekli abur cubur yemekten 105 kiloya çıktım sonra iniş çıkışlarım
oldu doğumdan sonra tam 117 kiloya kadar çıktım malesef şimdi çok şükür çoğunu gönderdim
Sana tavsiyem evde abur cubur bulundurmamaya gayret et benim çocuktan dolayı bişeyler oluyo ama onlara dokunmamayı ögrendim
çok şükür sabahları kaktığımda bitter çikolata 1 parça atıyorum ağzıma sadece okadar
Neyse çok konuştum emin ol kafanda bitirdiğin zaman bitiyo inşallah beraber çok güzel kilolar vericez
Meryem kuzum çok geçmiş olsun hava değişikliği benide hasta eder hemen rabbim şifa versin
Asuman abla, Zeynep, Yenam, Yasemin ablacım hemen silkelenin ve kendinize gelin bakıyım hııııı
Sakın beni yanlış anlamayın ben sizleri çok seviyom yaaaa
Esoşum hoşgeldin,iyiki geldin
deprem oldu yavrular 4.2 ...
dediğim gibi ordan girebilirsem uğrarım büyük ihtimal spor devam eder onların ev müsait dublex ve koşu bandı var çocuklarla yaparız sporu diyettede büyük ihtimal özen gösteririm ..annemle gideceğiz eşim annem önem veriyor benim diyete sonuçta varis ameliyatım var benim..zayıflamayınca doktor ameliyat yapmam dedi.....belki ablam biraz ısrar eder ama oda zaten genelde ekmek kullanmaz yemeklerde daha çok salatalı ve sağlıklı yemekler hazırlar..ve o kadar çok şey hazırlarki masayı grünce doyarsın
Esracım kızım yaz okulunda ebru öğretmenliği yapacak Ramazan harici tüm yaz ilk ücret karşılığı tecrübesi olacak inşallah daha önce halk eğitimde ve bikaç yerde daha öğretmeninin yerine bayanlara öğretmişti kısa süreler bu ilk ciddi işi diyebiliriz ama bugün epey sorun yaşamışlar 50 den fazla öğrenci. Verilmiş ebru için çalıştırılması mümkün olmayan bir sayı bu tabii eğerbir düzene oturtamazlarsa sanırım devam etmeyecekler öğretmeni de beraber neyseki o karar verir artık hayırlısı
Topiğimize de canlanır artık inşallah bu durgunluk hiç birimize yaramıyor
Bayrama kadar hedef belirleyelim kendimize bence Ramazan'da spor da yapamayız bari hedefimiz olsun da boğazımızı tutalım azcık
dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmişeşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.
Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Hoşbuldummmm kızlarrrrr :):):)
Hepinizin ilgisinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Knedimden bahsetmemi istemişsiniz hemen anlatayım :)
26 yaşında masa başı bi işi olan ( muhasebeci ) evli bir hanımım :) . 4 yıllık evliyim ve çocuğum yok.Kilo geçmişim 10 yaşıma kadar çöp gibiydim ancak sonra kilo aldım ve her sene 5 kilo eklendi ablamın düğününde 68 falan oldum ancak ondan sonra yine hızla kilo aldım öyleki şu anda zamanla (yazmaktan utanıyorum ) yüze çıktımhep diyet yapardım ama evlilikten sonra çok bıraktım kendimi 80 kiloyken işte her sene beşer kilo eklendi artık kilom beni rahatsız ediyor çok kötü böyle yanlarım katlanmış falan kalçam kollarım beni çok üzüyor ama kızlar ben boğazıma çok mu düşkünüm iradesizmiyim anlamadım yemek istiyorum katı diyetleri mutlaka bozuyorum o yüzden bu sefer karar verdim yasak koymadan sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyilim
Eskiden neler yiyordum sbah kahvaltısı 2 pastane poğacası öğlen makarna (ekmekli bazen ) pilav işte evde ne yemek varsa ikindi of offfffff yazayımm anlayınnn akşam yemek tatlı meyve çikolata cips kola falan da filanyuhhhh falan diyorsunussunuzdur şimdi
Bugün neler yedim sabah az peynir domates ve bir küçük dilim ekmek öğlen ayran çorbası bir kase ikindi )yine dayanamadım( bir dondurma akşam bir haşlama tavuk salata ve iki kaşık pilav az önce de form çayımı içtim
İlk gün için nasıl o dondurmayı yemeseydim iyiydibir de nestle kauflex aldım şu mısır gevreği yarından itibaren ona başlıcammm yavaştan spora başladım yani dans etmeye olmuş mu ??????????
ne gıydın ? son secımın ne oldu ? cok merak ettım
İnşallah bir an önce programını hazırlar bizlerle paylaşırsın. Hepimiz ramazan içinde çok zorluk çkicez gibime geliyor :18:guzel bır plan yapıyorum kendıme buaralar, tam netlestıreyım sızınle de paylasacagım
ben de ramazana kadar 99 gorsem dıyordum ama mumkun degıl
gunaydın
cok guzel bır gırıs yaptınız hepımızın havası dagılacak bence.
buarada ben hergun tartılıyorum duramıyorum hata mı yapıyorum ozaman. sız nezamanlar tartılıyorsunuz benım pazartesı topıgımde ve burda cuma gunu tartı gunum malum. bu durumda sadece bugunler mı tartılmalıyım acaba
herkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...
Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...
Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...
Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...
Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...
şimdilik ben kaçtım...görüşürüz
Şu elbiseyi giydim son olarak. Teşekkürler ilgin içinEki Görüntüle 738881
İnşallah bir an önce programını hazırlar bizlerle paylaşırsın. Hepimiz ramazan içinde çok zorluk çkicez gibime geliyor :18:
Her gün tartılma sorunu bende de var. Hep diyorlar her gün tartılmayın, haftada bir bile tartılmak çok fazla diye ama ben her sabah tartılıp eğer artı çıktıysam çok daha dikkatli olup, ekstra sor yapıyorum mesela. Bu açıdan bakarsak benim için her gün tartılmak daha olumlu sonuç veriyor.