Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bızım burası cok sıcak degıl, ama ık uc gundur kum fırtınası cıkıyor resmen.

balık yagını cok faydalı olarak duydum ınsaallah faydalı olur sen de denersın bu sekılde.

cok cok gecmıs olsun nekadar zor gecıyor sızın regl donemı. cok zor valla.

nerde yaşıyorsun canım sen ???

bızım burası cok sıcak degıl, ama ık uc gundur kum fırtınası cıkıyor resmen.

balık yagını cok faydalı olarak duydum ınsaallah faydalı olur sen de denersın bu sekılde.

cok cok gecmıs olsun nekadar zor gecıyor sızın regl donemı. cok zor valla.

teşekkür ederim maalesef bu ay böyle ağrılı geçiyor..sağlık olsun...

denicem balık yağını doktora gittiğimde danışayım...

Şu elbiseyi giydim son olarak. Teşekkürler ilgin için :KK19:Eki Görüntüle 738881

İnşallah bir an önce programını hazırlar bizlerle paylaşırsın. Hepimiz ramazan içinde çok zorluk çkicez gibime geliyor :18:

Her gün tartılma sorunu bende de var. Hep diyorlar her gün tartılmayın, haftada bir bile tartılmak çok fazla diye ama ben her sabah tartılıp eğer artı çıktıysam çok daha dikkatli olup, ekstra sor yapıyorum mesela. Bu açıdan bakarsak benim için her gün tartılmak daha olumlu sonuç veriyor.

Elbisen cok guzelmis canim :) Her yere giyilir bu :) Güle güle kullan!!!

gunaydın

cok guzel bır gırıs yaptınız hepımızın havası dagılacak bence.

buarada ben hergun tartılıyorum duramıyorum hata mı yapıyorum ozaman. sız nezamanlar tartılıyorsunuz benım pazartesı topıgımde ve burda cuma gunu tartı gunum malum. bu durumda sadece bugunler mı tartılmalıyım acaba
Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bence :KK34::KK34::KK34:
herkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...

Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...

Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...

Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...

Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...

şimdilik ben kaçtım...görüşürüz:KK16:
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem valla:KK34::KK34:
günaydıınnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

oohhh bu hafta sınav görevim olmadığı için çook rahatımmm :KK76::KK76::KK76::KK76:

herifimi gönderiyom okula , bakıyom keyfimeee :KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin tatlımm ,güzel bi başlangıç yapmışsın ,azmin daim olsunn :KK34::KK34::KK34:
Aynurum oh keyfine bak kuzum bu sene çok yoruldun sen

Kızlar biraz önce esramla görüştüm şükür dayısı iyiymiş ama hastanede tutuyolarmış kontrol amaçlı hepinize çok selamı var
Öpüldünüz...:KK54::KK54:

tabikide yuh falan demicez...diyete başlamadan önceki halimizi anlatmışsın....tabi artık toparlanma zamanı sen zaten yaptığın

yanlışların farkındasın....şok diyetleri falan boş ver zaten...herşeyden ama az yemeyi alışkanlık haline getir bence...bide tatlıya çok

düşkünlüğün varsa bir ay tamamen kes sonra zaten çok aramassın aradığındada bi ufak yedinmi kesilirsin...bende öyle oldu...

kahvaltı önemli bol proteinli kahvaltı yapmanı öneririm...yeşilçayı günde 3 fincan tüketmelisin...bide her öğününde salata ve

yoğurdun mutlaka olsun....ara öğünlerde yapmalısın...benden şimdilik bukadar umarım faydalı olabilmişimdir....

GÜNAYDIN GÜZELLER:KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum benim diyet Allaha çok şükür tam gaz devam ediyo bakalım cuma günü ne dicek tartı ben hergün tartılmıyorum tv de izlemiştim bi doktor sürekli tartılmanın + olarak çıkarabileceğini sölemişti
çünkü tartıya çıkmadan stres yapıyosunuz acaba kilo verdimmi diye ama o stres + olarak çıkmanıza sebep olabilir demişti :KK34::KK34:
neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi sizi seviyorum kızlar :KK16::KK16::KK54::KK54:

Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basa

başı muhasebe işine bakıyorum :KK34::KK34:

Anlattıkların inan hiç yabancı gelmedi evlendiğimde 75 kiloydum ve sürekli abur cubur yemekten 105 kiloya çıktım sonra iniş çıkışlarım

oldu doğumdan sonra tam 117 kiloya kadar çıktım malesef şimdi çok şükür çoğunu gönderdim :KK76::KK76::KK76:

Sana tavsiyem evde abur cubur bulundurmamaya gayret et benim çocuktan dolayı bişeyler oluyo ama onlara dokunmamayı ögrendim

çok şükür sabahları kaktığımda bitter çikolata 1 parça atıyorum ağzıma sadece okadar :KK34::KK34:

Neyse çok konuştum emin ol kafanda bitirdiğin zaman bitiyo inşallah beraber çok güzel kilolar vericez

Meryem kuzum çok geçmiş olsun hava değişikliği benide hasta eder hemen rabbim şifa versin :KK16::KK16:

Asuman abla, Zeynep, Yenam, Yasemin ablacım hemen silkelenin ve kendinize gelin bakıyım hııııı :KK20::KK20::KK20:
Sakın beni yanlış anlamayın ben sizleri çok seviyom yaaaa:KK16::KK16::KK16::KK17::KK17:

günaydıınnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

oohhh bu hafta sınav görevim olmadığı için çook rahatımmm :KK76::KK76::KK76::KK76:

herifimi gönderiyom okula , bakıyom keyfimeee :KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin tatlımm ,güzel bi başlangıç yapmışsın ,azmin daim olsunn :KK34::KK34::KK34:

kızlarrr günaydın demeliyim tünaydın mı abiki tünaydınnn :) işten yemeğe geldim hemen bakayım dedim sizlere yine bana cevaplar yazmışsınız çok sevindimmm bugün ikinci günümm ve sabah kalvaltımı bir kase kauflex ile yaptım ama öğlen eve kendimi zor attım ayaklarım falan titriyordu açlıktan ??? neyse öğlen geldimm köfte vardı bir de 2 kaşık pilav va tabiki tabiki salata şimdilik bunlara yedimm ama şeker tatlı ihtiyacım yine tavan yaptı offff bu beni çok zorlucak kayısı mı alsam kuru kayısı ?

bir de spor olayını dışarda yapamıyorum evde kendimce ama dans etmeyi seviyorumm kolbastı oynadımmm ne komikti ama ne yoruldummmm

inşallah yaptıklarım işe yarıyordur biran önce kilo vermek istiyorum ben de kilo çizelgemi yapayımmm da takip edelim sizinkilere bakıyorum çok çok iyi kilo vermişsinizzz ne kadar sürelerde kaç kilo verdinizzzz ????

Selamün aleyküm...

anacım işler hiç bitmiyo be yaa...üstümdede acayip tembellik var...taksit taksit yapıyorum herşeyii...perdelerim gene gözüme kara

kara görünmeye başladı ramazan öncesi bi yıkasam diyorum ütülemek zor geldiği için şimdilik erteliyorum...ama ramazanda

misafirim olur oyüzden halledicem sanırım....bayramda zaten ben evde olmuyorum...oyüzden hersene herkes bayram temizliği

yaparken ben ramazan öncesi yaparım...:KK9:

Yenam ne yapıyorumki yazmaktan başka amacımız aynı haydi hedef ramazan dan önce 94-93 olmak kuzum:KK16::KK16::KK16:

eneee al bir güçlü hatun daha asummmmm senki hemen toparlanırsınnn:KK16:

zeynoö sen 2 veltcanla hemencik atarsın bak sen istikrarlısın 7 den sonrta birşey yemiyorsun bizlerin o şansıda yok saat düzeni.haydi kuzummmm:KK16::KK16:

sağol ablacım akşamları nekadar aç yatarsam okadar iyi oluyo mutlu oluyorum sabah tartının accıkta olsa eksi göstermesine...biraz

aysonu mağduru oluyorum galiba pazar falan yapamayınca hep kuru yemek zorunda kalıyorum ara öğün

yapamıyorum...abartmasamda eksilmiyorum işte...ama herşeye rağmen pes etmicem ablacım....:KK34:

menunuz cok guzelllllll

eh işte ama teşekkür ederimm...

GÜNAYDIN GÜZELLER:KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum benim diyet Allaha çok şükür tam gaz devam ediyo bakalım cuma günü ne dicek tartı ben hergün tartılmıyorum tv de izlemiştim bi doktor sürekli tartılmanın + olarak çıkarabileceğini sölemişti
çünkü tartıya çıkmadan stres yapıyosunuz acaba kilo verdimmi diye ama o stres + olarak çıkmanıza sebep olabilir demişti :KK34::KK34:
neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi sizi seviyorum kızlar :KK16::KK16::KK54::KK54:

Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basa

başı muhasebe işine bakıyorum :KK34::KK34:

Anlattıkların inan hiç yabancı gelmedi evlendiğimde 75 kiloydum ve sürekli abur cubur yemekten 105 kiloya çıktım sonra iniş çıkışlarım

oldu doğumdan sonra tam 117 kiloya kadar çıktım malesef şimdi çok şükür çoğunu gönderdim :KK76::KK76::KK76:

Sana tavsiyem evde abur cubur bulundurmamaya gayret et benim çocuktan dolayı bişeyler oluyo ama onlara dokunmamayı ögrendim

çok şükür sabahları kaktığımda bitter çikolata 1 parça atıyorum ağzıma sadece okadar :KK34::KK34:

Neyse çok konuştum emin ol kafanda bitirdiğin zaman bitiyo inşallah beraber çok güzel kilolar vericez

Meryem kuzum çok geçmiş olsun hava değişikliği benide hasta eder hemen rabbim şifa versin :KK16::KK16:

Asuman abla, Zeynep, Yenam, Yasemin ablacım hemen silkelenin ve kendinize gelin bakıyım hııııı :KK20::KK20::KK20:
Sakın beni yanlış anlamayın ben sizleri çok seviyom yaaaa:KK16::KK16::KK16::KK17::KK17:

bizde seni çok seviyoruzzz:KK16::KK16:

zeynepp:KK3::KK54:

İyi geceler canım..
ben eve geldiğimizden beri hastayım..
Marmaris te deniz çok soğuktu,üşüttüm orada..
kafamı kaldırmadan ölece yatıyorum:KK37:

yazın hastalığı da kıştan zor yaf:KK50:

geçmiş olsun canım...

Ben de artı 1 dim bu sabah ama yine de dur diyemedim kendime malesef yarın daha iyi olur inşallah en azından evdeyim bol su içerim diyorum kardeşimgil de olacak ama

İyi geceler canım

inşallah gönlüne göre olur...bende bu hafta ufaktan spora başladım şimdilik sadece karnımdaki ve bacaklarımdaki acıyı dinliyorum

umarım zamanla faydasınıda görürüm....:KK34:

ramazana 20 gün var...ufak çaplı bi kapışsakmı tekrardan belki bahaneyle 2 3 kilo veririz....bu seferde listeyi ben yapam dicem ama

hiç bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır...:26:

Son düzenleme:
kızlarrr günaydın demeliyim tünaydın mı abiki tünaydınnn :) işten yemeğe geldim hemen bakayım dedim sizlere yine bana cevaplar yazmışsınız çok sevindimmm bugün ikinci günümm ve sabah kalvaltımı bir kase kauflex ile yaptım ama öğlen eve kendimi zor attım ayaklarım falan titriyordu açlıktan ??? neyse öğlen geldimm köfte vardı bir de 2 kaşık pilav va tabiki tabiki salata şimdilik bunlara yedimm ama şeker tatlı ihtiyacım yine tavan yaptı offff bu beni çok zorlucak kayısı mı alsam kuru kayısı ?

bir de spor olayını dışarda yapamıyorum evde kendimce ama dans etmeyi seviyorumm kolbastı oynadımmm ne komikti ama ne yoruldummmm

inşallah yaptıklarım işe yarıyordur biran önce kilo vermek istiyorum ben de kilo çizelgemi yapayımmm da takip edelim sizinkilere bakıyorum çok çok iyi kilo vermişsinizzz ne kadar sürelerde kaç kilo verdinizzzz ????

Canım sabah kahvaltıdan sonra saat 10:00-10:30 gibi ara ögün yapmalısın biraz fındık yada badem olabilir meyve olabilir yani ne olursa bişey yemelisin yoksa öğlene kadar aç kalman doğru değil :KK34::KK34:
Ayrıca dans etmekte tabi işe yarar sonuçta hareket etmen ter atman önemli :KK34::KK34:
Nacizane bunlar benim fikirlerim canım yine sen kendini daha iyi bilirsin sonuçta :KK34::KK34:

Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bence :KK34::KK34::KK34:

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem valla:KK34::KK34:

Kızlar biraz önce esramla görüştüm şükür dayısı iyiymiş ama hastanede tutuyolarmış kontrol amaçlı hepinize çok selamı var
saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?
Selamün aleyküm...

anacım işler hiç bitmiyo be yaa...üstümdede acayip tembellik var...taksit taksit yapıyorum herşeyii...perdelerim gene gözüme kara

kara görünmeye başladı ramazan öncesi bi yıkasam diyorum ütülemek zor geldiği için şimdilik erteliyorum...ama ramazanda

misafirim olur oyüzden halledicem sanırım....bayramda zaten ben evde olmuyorum...oyüzden hersene herkes bayram temizliği

yaparken ben ramazan öncesi yaparım...:KK9:

sağol ablacım akşamları nekadar aç yatarsam okadar iyi oluyo mutlu oluyorum sabah tartının accıkta olsa eksi göstermesine...biraz

aysonu mağduru oluyorum galiba pazar falan yapamayınca hep kuru yemek zorunda kalıyorum ara öğün

yapamıyorum...abartmasamda eksilmiyorum işte...ama herşeye rağmen pes etmicem ablacım....:KK34:

eh işte ama teşekkür ederimm...

bizde seni çok seviyoruzzz:KK16::KK16:

geçmiş olsun canım...

inşallah gönlüne göre olur...bende bu hafta ufaktan spora başladım şimdilik sadece karnımdaki ve bacaklarımdaki acıyı dinliyorum

umarım zamanla faydasınıda görürüm....:KK34:

ramazana 20 gün var...ufak çaplı bi kapışsakmı tekrardan belki bahaneyle 2 3 kilo veririz....bu seferde listeyi ben yapam dicem ama

hiç bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır...:26:

her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....:KK54:20 günde 2-3 kg süper olur

uzun süre aç bırakma kendini ara öğünlerin olsun bide hareketli müzik eşliğinde oynamak iyi oluyo bende yapıyorum valla deli gibi tepiniyorum :)

sızın dedıgınız de mantıklı aslında :KK9:

ben de regl donemını rahat gecırenlerdenım eskıden hıc sıfır agrım olurdu son yıllarda az oluyor o da benı etkılemeyecek kadar.

bugunku menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

ıse gelınce kahvaltı 7:30
bır domates
bır salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost az peynır ve maydonoz ıle.
ıkı tane buyuk erık
acık sekersız cay

ara: 500 ml su , 10 adet kıraz.

yemekten once 500 ml ılık su.

oglene kadar toplam 1,5 lt olmus oldu.

oglen: bır tavuk baget ( fırında), 5 kasık pılav, yarım dilim karpuz sanırım. 4 adet kucuk parca dıyebılırım.

yemekten bıraz sonra; acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bır domates, bır salatalık

ara: kayısı toplayacagım ısyerındekı bahceden. maydonoz yıyecegım su ıle.

aksama daır hıc bır plan yapmadım aksama dogru toklugum da full oluyor zaten buaralar. evde yemek var ama getırmıyorum bıle eskısı gıbı

bugun spora gıdemeyecegız arkadas bugun ara verıyormus ama yarın ve cuma gunu gıdecegız aksam. haftada 4 gun gıdecegız. kendım yuruyus ve spor dusunuyorum. ardından dus ve erkenden uyku. cumartesıden berı cok az uyudum yorgunum

saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?

her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....:KK54:20 günde 2-3 kg süper olur

Canım sabah kalkıyorum bi koca bardak su içiyorum ve kahvaltımı hazırlayıp iş yerine getiriyorum
2 dilim ekmek arasına biraz peynir
biber közlüyorum evde
domates salatalık kahvaltımı yapıyorum

ara meyve yada 5-6 adet form biskivü yiyorum

öğlen genelde koca bi tabak salata yiyorum
çünkü burdaki yemekler bana uymuyo genelde pilav ve makarna oluyo kızartma felan
salatanın yanına çorba olursa 1 kase çorba yiyorum yada yine evden ekmek arası peynir koyuyorum onu yiyorum

ara fındık veya kuru üzüm yiyorum
tabi araları kendime göre ayarlıyorum

akşam sebze yemegi salata ekmeksiz yiyorum

saat 10 gibide 1 bardak süt yada yoğurt yiyorum canım,

spor olarak işe gidip gelirken yürüyorum 1 saati geçiyo ayrıca ev içindeki koşturmamı saymıyorum

benim menü bu şekilde canım inşallah yardımcı olabilirim:KK16::KK16::KK34::KK34:

Canım sabah kahvaltıdan sonra saat 10:00-10:30 gibi ara ögün yapmalısın biraz fındık yada badem olabilir meyve olabilir yani ne olursa bişey yemelisin yoksa öğlene kadar aç kalman doğru değil :KK34::KK34:
Ayrıca dans etmekte tabi işe yarar sonuçta hareket etmen ter atman önemli :KK34::KK34:
Nacizane bunlar benim fikirlerim canım yine sen kendini daha iyi bilirsin sonuçta :KK34::KK34:

uzun süre aç bırakma kendini ara öğünlerin olsun bide hareketli müzik eşliğinde oynamak iyi oluyo bende yapıyorum valla deli gibi tepiniyorum :)

hımmm ara öğün konusunda haklısınızz şimdide hafif bir açlık var gideyimm incir kayısı falan alayım lilomlu sıcak su içtim kızlarr activya nasıl ?? alsam mı ? ara öğün niyetine hem tuvalet sıkıntısına iyi geliyormuş ???

bu arada iş çok sıkıcı yaz da geldi hiç içerde durulmuyor yahuu :KK43: sizin nasıl neler yapıyorsunuz ??????????

kızlar merhaba kusura bakmayın giremiyorum siteye ne zamandır burda işler yoğunlaştı yaz ayları başlayınca eğitimler falan feşmekan:KK43: aranızda olmayı özledim diyet deseniz eh iç güveysinden hallice yani:KK43: sizler nasılsınız vaktim old. girmeye çalışacağım unutmayın beni tamamı

benim içinde süper olur...:KK34:listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem...

benim içinde süper olur...:KK34:listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem..

slm..ben de katılmak istiyorum kabul ederseniz..bugün 97.4 idi kilo ama regl olcam 25 gibi yeme düzenim gene bozuldu..en azından ramazana kadar 2 kilo gitse inş:) şimdiden tşk...

yolcu hnm az önce alıntıyı yaparken bir hata oldu sizin yazdıklarınızı yanlış kopyalamışım kusuruma bakmayın emi:)

tekrar mrh..iki gündür düzenli yeme işini gene bozdum 2 sütlü tatlı ve bir dondurma kaçamağı var ne olcak böyle regl yaklaştığı için iştahmı artıyo bilmem:) yoksa bahane bulmada üstüme yok..

sporda dorun yok çünkü yapmıyorum:) ah ah ağlancak halime gül asuhan:)

bide benim sorunum mesela acıktım bir tabak patates yemeği yiyorum yanında hiç bişey olmadan acaba bu kilo sorununu etkilermi sizce?

ramazanda geçen yıl 3 kilo civarı vermiştim o kadar sıcaktı ki sadece ayran benim kurtarıcımdı sahuru kahvaltı türü yapınca bu sonucu almıştım...inş bu yılda böyle olur...ama ramazana kadar sıkmak şart değil mi:) kaçıyorum eşim yemeğe gelecek...bye...

adıma ama denicem...

ben varımmmmmmmmmmmmmmmm :KK16:

kızlar acil durummmm !!!!

nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş :KK43:(

ne mi yaptım bu iki ay da ?

finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil

şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????

X