Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

namaz duzenlı kılan bırı degıldım zaten, ayagım kırılınca tamamen uzaklastım tabıkı bunda yasadıgım baska seyler de etkılı oldu yenıden namaz kılmak ıstedıgımde ayagımı bukememek, benı uzaklastırdı ayrıca cunku alnım secdeye degmeyınce kendımı namaz kılmıs hıssedemedım bılmıyorum seytanın vesvesı belkı de bu. ama bu yıl ramazan ayında kılmak nıyetındeyım ınsallah bu kez daha rahat kılabılır ve manevıyatını ıyı hıssedebılırım.

tsk ederım sıze de tekrar nıce seneler. ben 30 oldum

nevzaman ben de ıyıce kılo verıp 3. tup bebegı denemeyı dusunuyorum topıkte bızler gıbı arkadaslar varsa ozellıkle bırbırımıze daha fazla destek olabılırız dıye dusunuyorum

dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.

Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...dualarımız seninle canım...

dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.

Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.

canım cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın ınsaallah guzel haberler alırız aman dıkkatlı surun canım, bızı haberdar oldu mu.

dualarımızı yolladık, senden once dayına ulassın, sıfasını versın ınsaallah

menum:

bugun balık yagı unuttum.

ac karnına kayısı yedım 4 tane.
500 ml sıcak su ıctım.

kahvaltı: ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost

2 kk koy peynırı, bır domates bır salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bıtkı cayı karısık, 500 ml sıcak su, 4 kayısı

yemekten once 500 ml ılık su,

oglen: 2 kasık yesıl mercımek yemegı, 4 kasık makarna, 1 cay bardagı ayran

yemeklerı begenmedım, ıstahım da yoktu metabolızmam calıssın dıye yemıs oldum.

bırazdan yesıl elma ve su ılave edecegım.

mesaı bıtımıne kadar 1,5 lt su ıcerım.

eve gıdınce de fırında kabak mucver yerım bır -ıkı dılım, ayran ıle beraber.

planım bellı degıl spor kursuna gıdebılırım ayrıca bugun. henuz arkadasa ulasamadım

Merhaba arkadaşlar.

esracım,çok geçmiş olsun dayına....Allah hayırlı şifalar versin...

canım bende 4-4lük değilim amacım akıl vermek değil yanlış anlama..ibadet bağlamında kimseye ahkam kesmem ben bilgimi aktardım sadece. Allah muvaffak eylesin...

balık yağını neden kullanıyorsun.ben pek balık yiyen biri değilim o yüzden bende düşündüm kullanmayı ama kilo aldırı diye yorumlar vardı nette .birde omega hapı var aklımda sebebi ise aşırı halsizliğim ama hazır olan herşeye karşı şüpheyle bakarım.

Canım,ben de doğumlardan hatıra kalan hemeroid problemim var maalesef...Kabız olduğumda dayanılmaz ağrı yapıyor...
Kronik kabızlığım da söz konusu o yüzden hiçç kabız olmamam gerek..
Ben de işe yarayan kefir tüketimi. kendim mayalıyorum, zaten çok faydalı bir besin...Onun dışın da aç karnına sıcağa yakın ballı ılık su..
Birde duyup hiç uygulamadığım ama bana mantıklı gelen aç karnına hurma üzerine ılık su...Hurma bol lifli bir gıda faydası kesin olacaktır...
geçmiş olsun...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim hastaydım biliyosunuz şimdi daha iyiyim şükür diyete tam gaz devam ama hareket sıfır kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremeyebilirim ama olsun yılmak yok...

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun tekrar.
Zaten yolumuz uzun. Bi hafta çok veririz, bi hafta az veririz, bi hafta artıda oluruz nasılsa aylaaarca sürcek bu yolculuk :)

hadi hayırlı uğurlu olsun canımmm

Teşekkür ederimm :13:

Asuuummm bende çok özlüyom seniiii , hem bi de seviyomm

ooooooooo tebrıkler. hayırlı ugurlu olsun ınsaallah cok guzel bır gelecek sızı bekler cok ıyı ıslerınız, guzel bır karıyerınız olsun ınsallah
çok teşekkür ederim, hayırlısıyla hepsi olur inşallah :)

tebrik ederim umarım senin için herşey çok güzel olur :))
Çook teşekkür ederim canım :)

Allah razı olsun yena. Kabızlık konusunda ne yapacagımı hiç bilemiyodum ben.
Çok teşekkürler tavsiyelerin için :)

2 sene önce ramazan öncesi diyetteydim ve ramazan sırasında da devam etmiştim. Ramazanda oruç tutuyorsanız eğer, iftar öncesi yapılan çok hafif sporlar bile maksimum derecede kalori yaktırıyor insana. Çok araştırmıştım o dönem nasıl kilo vermeye devam edebilirim diye ve ramazanda hafif beslenerek ve iftar öncesi Leslie ile 1 ya da 2 mil yürüyüş yaparak tam olarak kaç olduğunu hatırlamasam da kilo kaybetmiştim.
Bu sene de aynı şeyi yapmayı planlıyorum. Leslie 1 ya da 2 mile yürüyüş ve ya Tiffany'nin bi videosunu bir ya da iki kere yapmayı düşünüyorum iftar öncesi. Çok ağır da yemezsem heralde kilo almam diye düşünüyorum. İftar sonrası spor yapmak bana çok zor geliyor. Sizde de öyle mi? Yoksa yalnız mıyım?

Selam Güzeller
Napıyonuz bakem ben yogun bi gün sonrasında ancak gelebildim maaşlarla felan uğraştım çok şükür bitti şirkette iş olmadığı için kimse kalmadı bi ben varım ne olur ne olmaz diye ah ah kara bahtım kör talihim
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzum
Nevinim diyet konusundada bence önce kafanı bi boşalt tamamiyle kendini diyete verecek duruma gel öle başla yoksa sonuç gerçekten hüsran oluyo ben 1 aydır tam anlamıyla diyete bağlandım ve hiç kaçamaksız yola devam ediyorum karşılığınıda alıyorum şükür sakın yanlış anlama beni öpüyorum canım

Esram kuzum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım benim neden yanlış anlıyayım ki çookk haklısın...bende şimdi kendimi hazırlıyorum...kafamı boşaltmaya çalışıyorum bu günlerde...

ramazanda kapalı olacakmıs spor kursu bızım, ben yemekten once spor yapamam ancak yemegı zor yetıstırıyorum eve gıdıp. ama yemekten bır saat sonra hıc olmadı yuruyus dusunuyorum ya da evde bısıklet. sıkılınca leslıe. ramazanda bos durmamaya kararlıyım.

hımmmm cok gecmıs olsun senınkı gercekten cıddı durumdaymıs. senın kefırı ılk kez duydum ama lıflı seyler tuketıyorum bu ballı suyu da duydum sularımı zaten ılık ıcıyordum sımdı ıyıce sıcaga yakın ıcıyorum bugun dune gore daha ıyıyım. bır de ıkı hafta sonra gecer hapın yan etkısı dıyorlar ınsaallah oyle olur.

bugun bılmeden hurma yedım aferın ozaman bana :)))))))

estağfirullah hıc oyle sey dusundum kendı topıgımde de dedım arkadaslara. ben aklındakı kalbındekı hemen dıle dokulen bırıyım kendıyle konusmak gıbı yanı hemen burda paylastım. fıkır almaya da zaten acıgımdır kaldı kı soyledıklerınız zaten mantıklı oyuzden rahatsız olmayın lutfen.

balık yagı, tablet olarak tuketıyorum hem kemıklerım guclensın dıye, hem vucuttakı kotu yagların calısmasını durdurup ıyı yagları calıstırsın dıye hem de karın yaglarını erıtmede faydalı olsun dıye. bunların bazılarını hemsıre bazılarını doktor arkadaslardan duydum ve denemek ıstedım ıstah actı bırkac gun ama sonra sıkıntı yasamadım. kılo da almıyorum. ıstaha yenılırsenız kılo almak mumkunmus tabıkı bır de gunluk enaz 2km hareket.

Hareket her şekilde işe yarayacaktır zaten. Umarım planladığımız gibi geçer ramazan.
Ramazana kadar 80lere inebilsem çok büyük motivasyon olacak benim için.

bugünkü menüm....

kahvaltı:

1 dilim kek

1 dilim ekmek

1 dilim peynir

1 tatlı kaşığı çemen

1 kupa 9 lu çay

öğle:

2 kaşık pilav

2 kaşık yoğurt

5 tane hurma

akşam:

5 kaşık patates yemeği

2 kaşık yoğurt....

1 kupa yeşilçay...

bu saate kadar 2 litre su içildi yatana kadar bir kupa daha 9 lu çay ve suya devam....

Yaseminciğim bu haftamıda boşa geçireceğim sanırım,çünkü artılarım tüm ciddiyetiyle yüzüme çarptı..Umarım sen çok iyi kilo verirsin...
(

Yenam güçlü kadın yenam olmadı olmaz...yelkenleri su koyvermek yok arkadaşım maaleseff zararın neresinden dönersek kardır değilmi kuzum...haydi bekliyorummm canımm

Mezuniyetin hayırlı olsun canım.Allah hayırlı işler nasip etsin inşallahhh

hoşgeldinnnazmin daim olsunnn

...........................

bizde seni çok seviyoruzzz cücüşüm(ve bende çok seviyorumm)) bu işaret neyi ima ediyordu bilmiyorum ama ben bunu yazmak istedim Aynurum

evet kuzumm canlansın artık topic , bu nedir yahuuuu :44::44::44::44:

bence Razaman sonrasına hedef belirlensinki kimseler cozutmasın Ramazandaa

evet haklısın inan vaktim olsa işi ele alıcam hedef koyucam v.s de herkesi yarı yolda bırakırım ilgilenemem diye korkuyorummm:26:

Esramm çok geçmiş olsun.Allah şifasını versin bizi habersiz bırakma canımm:2:

iyi akşamlar hatunlarrr

yemekler ocakta pişiyor az sizlere bakınayım dedim eşim gelince bilgisayarı zaptediyor ceptende yazılmıyor maalesef...

çok sıcakk dahada sıcak olucakk nefes alınmıyor poyraz esiyor birde cabası.astımımı azdırıyor poyrazda ve astım ilaçları kortizon pıffff orta yolu yok bunun:18::18:

diyetim idare eder cinsinden ne iyi ne kötü kaçamak yok ama düzensiz saatler işte

İş yerinde yoğunlukdan ikindi vakti anca vakit bulup bişeyler yiyorum sonra akşam bişey canım istemiyor ama 9,30 10 acıkıyorum ayarsız yani

bende böyle haberlerrr

sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…