- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.
Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Hareket her şekilde işe yarayacaktır zaten. Umarım planladığımız gibi geçer ramazan.
Ramazana kadar 80lere inebilsem çok büyük motivasyon olacak benim için.
ben öğrenmek için gidiyo sanmıştım...ozaman ilk işi hayırlı uğurlu olsunn....
evet ya bencede bu durgunluk yaramıyo hiç birimize....ben varım ablacım bayrama kadar hedef ne koyuyoruz ozaman...gerçi 3 ileri 2 geri gidiyom ama hiç yoktan eyidir demi...:26:
aramıza hoşgeldinn....tavsiyelere gelince sen neler yaptığını biraz anlat kendini tanıt ona göre yorumlarda bulunalım bizde olurmu canım...
ben kendimi tanıtarak başlıyayım....adım zeynep 28 yaşında 2 kız annesi evhanımıyım....buraya ilk geldiğimde 105 kilo idim şuan 87
88 arası debeleniyorum....bunu nasıl başardığıma gelince öncelikle akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum...(önceden yatana kadar
ne bulursam yerdim)hayatımdan aburcuburu çıkardım sadece çok tatlı krizine girersem albeni hastasıyım onu yiyorum ama ayda bir
falan..(ödül oluyo bana)ımm başkaa 3 öğün düzenli yemek yemeye çalışıyorum vakit olursa ara öğünlerde ekliyorum....ve en az 2
litre su tüketiyorum...2 fincanda yeşilçay tüketiyorum günlük....şimdilik aklıma gelenler bunlar...takıldığın yerlerde ben ve
arkadaşlarım herdaim yanında olucaz inşallah...azmin daim olsun diyorum ve bayrağı diğer arkadaşlara devrediyorumm...
he ya takılırız tabii...hıhh kıskananlar çatlasınn...evet başla iyi oluyo...beni baya dizginliyo...bu arada sen bloğu iptalmi ettin....:44:
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum
Kızlar hadi bakalım silkelenin ramazana kadar bi hedef koyalım kendimize yine eski sohbetlere dönelim sizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
Aleyküm selam dafi ablacım
İşlerinde Allah kolaylıklar versin ablacım kendine dikkat et fazlada özletme kendini arada bi ceee yap öpüyorum
Canım Allah kolaylıklar versin işlerinde
Asuman abşacım yoğun bi gün olmuş senin
Rabbim kızınada kolaylıklar versin inşallah
Bende seni ve sizleri özlüyorum valla ablacım eski sohbetlere dönelim artık
Canım hoşgeldin aramıza doğru yerdesin emin ol biraz kendinden bahset tanıyalım seni?
Asuman ablacım seni görüyorum aşağıda günaydın
Filizcim sanada günaydın canım
Allah razı olsun yena. Kabızlık konusunda ne yapacagımı hiç bilemiyodum ben.
Çok teşekkürler tavsiyelerin için :)
Yenam güçlü kadın yenam olmadı olmaz...yelkenleri su koyvermek yok arkadaşım maaleseff zararın neresinden dönersek kardır değilmi kuzum...haydi bekliyorummm canımm
umarım hiç yaşamazsın kabızlık falan..Çok zor bir durum...
Senin tören oldumu canım..? benmi kaçırdım...
Eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun...
Hoşbuldummmm kızlarrrrr :):):)
Hepinizin ilgisinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Knedimden bahsetmemi istemişsiniz hemen anlatayım :)
26 yaşında masa başı bi işi olan ( muhasebeci ) evli bir hanımım :) . 4 yıllık evliyim ve çocuğum yok.Kilo geçmişim 10 yaşıma kadar çöp gibiydim ancak sonra kilo aldım ve her sene 5 kilo eklendi ablamın düğününde 68 falan oldum ancak ondan sonra yine hızla kilo aldım öyleki şu anda zamanla (yazmaktan utanıyorum ) yüze çıktım hep diyet yapardım ama evlilikten sonra çok bıraktım kendimi 80 kiloyken işte her sene beşer kilo eklendi artık kilom beni rahatsız ediyor çok kötü böyle yanlarım katlanmış falan kalçam kollarım beni çok üzüyor ama kızlar ben boğazıma çok mu düşkünüm iradesizmiyim anlamadım yemek istiyorum katı diyetleri mutlaka bozuyorum o yüzden bu sefer karar verdim yasak koymadan sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyilim
Eskiden neler yiyordum sbah kahvaltısı 2 pastane poğacası öğlen makarna (ekmekli bazen ) pilav işte evde ne yemek varsa ikindi of offfffff yazayımm anlayınnn akşam yemek tatlı meyve çikolata cips kola falan da filan yuhhhh falan diyorsunussunuzdur şimdi
Bugün neler yedim sabah az peynir domates ve bir küçük dilim ekmek öğlen ayran çorbası bir kase ikindi )yine dayanamadım( bir dondurma akşam bir haşlama tavuk salata ve iki kaşık pilav az önce de form çayımı içtim
İlk gün için nasıl o dondurmayı yemeseydim iyiydi bir de nestle kauflex aldım şu mısır gevreği yarından itibaren ona başlıcammm yavaştan spora başladım yani dans etmeye olmuş mu ??????????
Yenacım sen toparlamışsın maşallah inşallah ben de toparlarım en kısa sürede
Sürekli yiyesim var sanki anlamadım gittineboğaz var bende
ben kaçıyorum Allah rahatlık versin...
meryem
Ben de artı 1 dim bu sabah ama yine de dur diyemedim kendime malesef yarın daha iyi olur inşallah en azından evdeyim bol su içerim diyorum kardeşimgil de olacak amabende aynı durumdayım...hep bişeyler yiyesim var kendimi zor tutuyorum...en iyisi ben oruç tutayım böyle zorlanmaya başladım...gidip
gelip bişeyler yemek istiyorum...suya dadandım wcden çıkamıyorum...zaten geçen hafta +2 ye mal oldu bana bu hafta bende yenacım
gibi artıları atsam çok sevinicem ama umutsuzum...
ben kaçıyorum Allah rahatlık versin...
meryem
zeynepp
İyi geceler canım..
ben eve geldiğimizden beri hastayım..
Marmaris te deniz çok soğuktu,üşüttüm orada..
kafamı kaldırmadan ölece yatıyorum
yazın hastalığı da kıştan zor yaf
hoşgeldin canımm...iyi gelmiştir sana inşallah bu tatil....artık tam bi gazla devam diyete...
Canım hoşgeldin nasıl geçti tatil iyi geçmişe benziyo keyfin yerinde kuzum
Meryemciğim,sen de hoşgeldin tatilden..
Hoşgedin fıstık, inşallah çok eğlenmişsindir. Foto isteriz .
Geçmiş olsun canım yazın zor hastalık Allah şifa versin hayırlı geceler
Toparladım bugün yaseminciğim...Çok sağol desteğin için..
bana çok iyi geliyorsun inan...Artılarımı cumaya kadar def ederim inşallah...Şimdilik hedefim yeniden sabit kalmak...
Yenacım sen toparlamışsın maşallah inşallah ben de toparlarım en kısa sürede
Sürekli yiyesim var sanki anlamadım gittineboğaz var bende
bende aynı durumdayım...hep bişeyler yiyesim var kendimi zor tutuyorum...en iyisi ben oruç tutayım böyle zorlanmaya başladım...gidip
gelip bişeyler yemek istiyorum...suya dadandım wcden çıkamıyorum...zaten geçen hafta +2 ye mal oldu bana bu hafta bende yenacım
gibi artıları atsam çok sevinicem ama umutsuzum...
Su ara yaşıyorum canim hafiften inşallah uzamadan durur sorun.
Evet oldu torenim. Cok guzel, cok gorkemli bi torendi. Cok gurur vericiydi :) cok tesekkur ederim..
Hareket her şekilde işe yarayacaktır zaten. Umarım planladığımız gibi geçer ramazan.
Ramazana kadar 80lere inebilsem çok büyük motivasyon olacak benim için.