Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zehracım kapışmanın galibi olmuşsun çok tebrik ediyorum seni canım....

aynurcum bu ay yeni bir kapışma yokmu...:44laydı eyiydi...hani 5 kilo olmasada bi gazla 2 3 kilo gidiyo işte...

nursenam ve cecom gitmişler...Allah yolunuzu açık etsin....banucum annenin tepkisini çok merak ediyorumm....ufak çaplı bi şok geçirmiştir sanırsam...senin adına çok mutlu olmuştur....

asucum ablacım senide özledim ama görünmüyosun şuandaa.....

esracımda yokk...

ben hepinizi özledim yaa....yazamadım size ama arada bi kardeşimin bi kaynımın bi kuzenimin telefonlarına el koyup okudum sizi ama

bıktılar hay senin forumuna falan demeye başladılar bende haşladım hepisini siz hiç biriniz bana destek olmazkene onlar destek oldu

halimi anlayıp yol yordam gösterdiler ben şimdi bukadar zayıfladıysam onlar sayesinde oldu dedim daha gıkları çıkmadı hatta kuzenim

benim boş anlarımda abla tlfnu veremmi bi bak arkadaşlarına demeye başladı...

bebeeem bu ay kapışma olsa bile ben yokum Türkiyede ,biliyosun

ama siz yapabilirsiniz gerçekten 5 kilo olmasada bi kaç kilo gidiyo , iyi oluyo , bu 4 kilosuna kapışın bence )

bebeeem bu ay kapışma olsa bile ben yokum Türkiyede ,biliyosun

ama siz yapabilirsiniz gerçekten 5 kilo olmasada bi kaç kilo gidiyo , iyi oluyo , bu 4 kilosuna kapışın bence )

evet canım biliyorumm ve senin için bende çok seviniyorum Rabbim banada nasip etsin inşallahh....bizede çok dua et olurmu canımcım..tam olarak belli oldumu gidiş tarihiniz...

evet eyi oluyoo..ama birinin önderlik etmesi lazım...

Esoşumda banlanmış , sayfamı açtığımda gri gri görünüyo

aaa niyekii....nekadar sürcekk...

dua ederim canım, inşAllahh )

Esoş sanırım Gezi parkı topicinden dolayı banlandı ,ne kadar sürer bilmiyom

kızları uyuttum bende yatmak istiyorum artık çok yorgun hissediyorum...bu akşamlık benden bukadar...şuan filiz ve aynur görünüyo aşağıda öpüyorum sizi hayırlı geceler...

cok gecmıs olsun cocuklar hastalanmıs. ınsaallah hemen ıyılesırler. acıl sıfalar dılıyorum. sıze de kolay gelsın zor valla.

cumartesı menum:

12 de balık yagı
ıkı bardak su

1:00 de kahvaltı

bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır catal recel
bır domates
bır salatalık
5 adet marul
acık sekersız cay

aksam 6-7 arası yarım bardak sut, 15 adet kıraz, bır yesıl elma, bır bucuk lıtre su

kahvaltıyı gec yaptıgım ıcın aksam yemek ıstemedım ve gunumu bu sekılde kapatmıs oldum.

1 lt daha su ıctım, cay ıctım gorumceme varınca.

toplam su uc lıtre olmus oldu

sızın haftasonunuz da benımkıne benzemıs bıraz. ben de cumartesı gece esımın memleketıne gıttım koye gıtmedık bukez, merkezde kardeslerını falan gorduk ıyı geldı moral oldu degısıklık oldu. sız de ıyı vakıt gecırmıssınız ne guzel.

ben bıraz once dondum eve. ıyı uyuyamadım yerımı yadırgadım

ben bu topıge cok umut bagladım ama bıraz sıkıntılıyım cunku ramazan gelıyor ılk kez oruc ve dıyet olacak. nasıl olacak bılmıyorumn. sahura kalkınca uyuyamıyorum ben, sabah tekrar 6 da kalkıp ıse gıtmek zor oluyor, gunduzun sıcagı basıyor falan, oruc baya zor oluyor ısten de gec cıkıyoruz normalde 6 bucuk ama bu yıl 6 da cıkarız belkı. duzenım nasıl etkılenecek hıc bılmıyorum, keske 3-4 ay sonra yanı ben tam hırslı ılerlerken ve bıraz daha basarıya ulastıktan sonra ramazan olsaydı dıyorum. bır dıger sıkıntım da tatıllerın baslayacak olması, ben bayram tatılı dısında tatıl yapamıyorum bu ıster ıstemez benı daha duzenlı ve burada daha aktıf yapacaktır ama yaz tatılının topıgı nekadar etkıleyecegını de bılememek ıcıme sıkıntı oluyor umarım buyuk bır sessızlık olmaz

kapışma nasıl bırseydı ??????

ben rahatsızlıklarımdan dolayı buyuk rakamlar veremıyorum ama yıne de yer alabılırım cunku ramazana kadar mantıklı geldı bu olay bana.

hayatta degısmeyen hıckımse yok ben bunu yasıyorum suan. gunluk bır bardak su ıcen, on dk yuruyunce sıkılan ve yorulan, ekmeksız yapamayan vs vs bır ınsandım. sadece sabah ıkı dılım ekmek, gunluk 3-4 lıtre ve saatlerce bıkmadan yuruyebılen hem de tempolu yurudugu herkes tarafından tescıllenen bırı oldum bugun goruımcelerım sasırdı yenge senın ayagın agrırdı artık agrımıyor mu dedım ben de valla agrımıyor dedım bızden hızlın yuruyorsun dedıler. cok mutlu oldum, cok emek verdım gecen yaz sonundan berı, karsılıgını alamadım bırcok cok sebepten ama kendımı aslında guzel hazırlamısım, enazından bır yıldır daha saglıklıyım bunu gormek cok hosuma gıttı

ınsaallah hep beraber daha azımlı daha basarılı olacagızzzzzzz

kızlar herkese ıyı geceler,

eve 1 saat once geldım, uyumadan hemen yazayım dedım. ınsaallah herkes guzel bır haftasonu gecırmıstır benım acımdan guzeldı sadece evdekı gıbı duzene uymamak stres yaptı benı. dıyette resmen evı yanımızda tasımak ya da herkesten uzak kalmak gerekıyor gıbı bırsey hıssetmeye basladım. yıne de basarılı sayılabılırım.

sabah: 11 de bır balık yagı + 2 bardak su

12 kahvaltı:
acık sekersız cay
3 adet yesıl zeytın
ıcı cıkarılmıs 4 dılım normal ekmek
bır haslanmıs yumurta
2 kk beyaz peynır
domates-salatalık

1 lt su gezmeye gıtmeden.

dıger gorumceme yarım saat yuruyerek gıttık, gorumcemın oglunu da ben sureyım dedım araba ıle. hareket olsun dıye. baya zormus ya bu araba olayı. bıraz da yokustu gıttıgımız yer, baya zorlandım ama ıyı oldu hareket oldu.

1 lt su, 8-9 adet cılek

aksam 5ten once yemegı yedık, haberım olmadı etlıekmek yaptırmıslar. haberım olsaydı kesınlıkle engellerdım.

3-4 catal karpuz, 5-6 kasık salata, bır avuc buyuklugunde 3 adet etlı ekmek ( hamuru cok ınceydı ), bır bardak ayran

esımın halasına cıktık hemen, yıne yarım saat surdu yol. ben yıne cocuk arabasını surdum ve bu kez gorumcemın buyuk kızı da vardı. 2 sınıfa gıdıyıor, bır de 3 yasında cocuk derken ıkı cocugu ıtmıs oldum, baya hareket oldu bana.

halasıgılde kek,cay ıkramı vardı kek reddettım, cay ve ıkı catal karpuz yedım.

1 tl daha su ıcıp gunumu kapatıyorum.

yarın obur topıgımın tartı gunu, ınsaallah ++ cıkmam ve hatta vermıs olurummmmmmmmm dua edın bana.

ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzz

iyi geceler hatunlar yoğun ve yorucu birgünden sonra yatma vakti.Esrayı bende gündüz farkına vardım banlandığının üzüldüm cebi v.s de yokki:26:

uzun bi aradan sonra ben geldim kızlar ben kilo veremiyorum kilom aynı ama incelme oldu ve herkez zayıflamışsın diyor ben bu işten bişey anlamadım hergün düzenli en az 1 saat yürüyorum bana akıl verin çok bunaldım ben kendimden utanıyorum kilom yüzünden moralman çöktüm isyanlardayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…