zehracım kapışmanın galibi olmuşsun çok tebrik ediyorum seni canım....
aynurcum bu ay yeni bir kapışma yokmu...:44laydı eyiydi...hani 5 kilo olmasada bi gazla 2 3 kilo gidiyo işte...
nursenam ve cecom gitmişler...Allah yolunuzu açık etsin....banucum annenin tepkisini çok merak ediyorumm....ufak çaplı bi şok geçirmiştir sanırsam...senin adına çok mutlu olmuştur....
asucum ablacım senide özledim ama görünmüyosun şuandaa.....
esracımda yokk...
ben hepinizi özledim yaa....yazamadım size ama arada bi kardeşimin bi kaynımın bi kuzenimin telefonlarına el koyup okudum sizi ama
bıktılar hay senin forumuna falan demeye başladılar bende haşladım hepisini siz hiç biriniz bana destek olmazkene onlar destek oldu
halimi anlayıp yol yordam gösterdiler ben şimdi bukadar zayıfladıysam onlar sayesinde oldu dedim daha gıkları çıkmadı hatta kuzenim
benim boş anlarımda abla tlfnu veremmi bi bak arkadaşlarına demeye başladı...
bebeeem bu ay kapışma olsa bile ben yokum Türkiyede ,biliyosun
ama siz yapabilirsiniz gerçekten 5 kilo olmasada bi kaç kilo gidiyo , iyi oluyo , bu 4 kilosuna kapışın bence)
Esoşumda banlanmış , sayfamı açtığımda gri gri görünüyo
evet canım biliyorumm ve senin için bende çok seviniyorum Rabbim banada nasip etsin inşallahh....bizede çok dua et olurmu canımcım..tam olarak belli oldumu gidiş tarihiniz...
evet eyi oluyoo..ama birinin önderlik etmesi lazım...
aaa niyekii....nekadar sürcekk...
Esoşumda banlanmış , sayfamı açtığımda gri gri görünüyo
Selamün aleykümm....
sonunda döndüm evime...çok yoğun yorucu bir haftaydı..güzel geçen günlerde olmakla birlikte kuzularım hastalandı...küçüğüm bir
dişini daha çıkardı....büyük kız ise anneanne ve babannelerin gazabına uğradı oyüzden hasta oldu....yurtdışından kaynımlar
geldi onlarla vakit geçirmek için 5 gün annemlerde kaldık...öncesindede malum gün ve piknik vardı onun koşturmacası telaşesi derkenn diyet
tepe taklak oldu...aslında tıka basa yemek yemedim hiç ama çok saçma sapan oldu öğünlerim şaştı falan ama inşallah bu hafta
toparlıyacağım dua edin ne olur...henüz kilomu bile bilmiyorum yarın sabah tartılıcam....umarım çok artı yoktur...çok yoruldum ama
hava değişimi iyi oldu...birazdan kızları yıkayacağım....yemek hazırlıyorum bir yandan oyüzden şimdilik kaçıyorum..gelirim gene....
slm arkadaşlar... dün eşimin memleketine günü birlik gittik ve gece 24 sularında döndük fakat yeme içme konusunda coştum tatil moduna girince nediyeyim kendime bilemiyorum:) en çokta kızım eğlendi...bağa gidip erik topladık kızımda amcası babannesi derken coştukça coştu...toprakla oynamalar kafasından aşağıya savurmalar:) böyle ortamlarda serbest bırakıyorum herdaim ufaklığı malum bağışıklık sistemi doğal ortam filan:) daha yola çıkmadan uykusu geldi dönene kadar da uyanmadı:) kısa ama zevkli bir gündü...
ve okul kapandı iki hafta seminer döneminden sonra bizim de tatilimiz başlayacak inş...bayram ve sonrasını ist annemelerde geçireceğiz inş...şimdilik evimdeyim...
arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor nerden baksak 3 hafta var gibi..oruç tutan tumayan herkesin şimdiden kutlarım ramazanını...
şöyle bir şey düşündüm bilmem katılırmısınız..ramazana kadar sıkı son bir tur atmayı yani beslenme konusunda...dikkatli ve kaçamaksız..acaba yaparmıyız birlikte diye çünkü geçen aykı 15 haziran kapışmasını çok beğenmiştim:)tebrik ediyorum herkesi...
bu arada pomogranate; sen inş hep birinci olursun üçüncülük yakışmaz sana...benim durumum açıkca şöyle yıllarca 96 -100 kg arasında tur attığım için artık 96 altına düşersem şaşıracağım:) senin azmin bana örnek olur inş..iyi gidiyorsun... kendinize iyi bakın...
İyi geceler
Esranın cezası bitmiş ışığı da yeşil :) şu anda
dua ederim canım, inşAllahh)
Esoş sanırım Gezi parkı topicinden dolayı banlandı ,ne kadar sürer bilmiyom
yaaaaaaa cok uzuldum acaba kac gun surecek kı
Esoşum hoşgeldin,iyiki geldin
deprem oldu yavrular 4.2 ...
hoşbulduk canım
Nerede oldu
ekinözünde oldu canım , bize çok yakın , baya salladı ...