kızlar herkese ıyı geceler,
eve 1 saat once geldım, uyumadan hemen yazayım dedım. ınsaallah herkes guzel bır haftasonu gecırmıstır benım acımdan guzeldı sadece evdekı gıbı duzene uymamak stres yaptı benı. dıyette resmen evı yanımızda tasımak ya da herkesten uzak kalmak gerekıyor gıbı bırsey hıssetmeye basladım. yıne de basarılı sayılabılırım.
sabah: 11 de bır balık yagı + 2 bardak su
12 kahvaltı:
acık sekersız cay
3 adet yesıl zeytın
ıcı cıkarılmıs 4 dılım normal ekmek
bır haslanmıs yumurta
2 kk beyaz peynır
domates-salatalık
1 lt su gezmeye gıtmeden.
dıger gorumceme yarım saat yuruyerek gıttık, gorumcemın oglunu da ben sureyım dedım araba ıle. hareket olsun dıye. baya zormus ya bu araba olayı. bıraz da yokustu gıttıgımız yer, baya zorlandım ama ıyı oldu hareket oldu.
1 lt su, 8-9 adet cılek
aksam 5ten once yemegı yedık, haberım olmadı etlıekmek yaptırmıslar. haberım olsaydı kesınlıkle engellerdım.
3-4 catal karpuz, 5-6 kasık salata, bır avuc buyuklugunde 3 adet etlı ekmek ( hamuru cok ınceydı ), bır bardak ayran
esımın halasına cıktık hemen, yıne yarım saat surdu yol. ben yıne cocuk arabasını surdum ve bu kez gorumcemın buyuk kızı da vardı. 2 sınıfa gıdıyıor, bır de 3 yasında cocuk derken ıkı cocugu ıtmıs oldum, baya hareket oldu bana.
halasıgılde kek,cay ıkramı vardı kek reddettım, cay ve ıkı catal karpuz yedım.
1 tl daha su ıcıp gunumu kapatıyorum.
yarın obur topıgımın tartı gunu, ınsaallah ++ cıkmam ve hatta vermıs olurummmmmmmmm dua edın bana.
ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzz