Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canm, Allah daha büyüklerinden korusun.

Ben yatayım şimdi. yarın tüm yurdumuza, hepimize umut ve mutluluk getirsin yeni haftayla birlikte inşallah. İyi geceler hepinize :KK16:

sağol bebeem , iyi geceler ,:KK16::KK16::KK16:

güzel dileklerine katılıyorum sonuna kadar , Amiiinn.....

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnn

yenı bır hafta, hepımız ıcın yenı ve guzel bır baslangıc olsun ınsaallah. cocugu okula gıtmeyen anneler bu hafta rahattır, tatıl planları yapılıyordur hatta tatıle cıkmıs olanlar var, temmuza kadar calısacak olan ogretmen arkadaslar var, tatıllere ımrenen ozel sektorculer var, aılesını uzun zaman zamandır gormek ısteyenler var, su an hasret gıderen ve cok guzel tatıl yapan arkadaslar var, ulke ıcın endıselendıgımız gunler, yazın gelmesı ıle herkesın sere serpe gezdıgı gunler, kılolar-hedefler-umutlar, hastalıklar, yorgunluklar,mutluluklar, uzuntuler.........

bugun her gunden daha ıyı olsun, bu hafta her haftadan daha ıyı olsun hepımız ıcın dıyorum. ben sabırsızlıkla tartıldım, topıgımın tartılma gunu oldugu ıcın ama tartının pili bıtmıs anlasılan. ıse gec kalmamak ıcın ugrasamadım evde pıl oldugunu da sanmıyorum zaten, hareket etmıs olsam da konya gezmesının bana ++ olarak donecegını dusundugum ıcın hemen tartıldım ama sonucu alamadım yarın sabaha kadar sabretmek zor olacak valla.

kızlar herkese ıyı geceler,

eve 1 saat once geldım, uyumadan hemen yazayım dedım. ınsaallah herkes guzel bır haftasonu gecırmıstır benım acımdan guzeldı sadece evdekı gıbı duzene uymamak stres yaptı benı. dıyette resmen evı yanımızda tasımak ya da herkesten uzak kalmak gerekıyor gıbı bırsey hıssetmeye basladım. yıne de basarılı sayılabılırım.

sabah: 11 de bır balık yagı + 2 bardak su

12 kahvaltı:
acık sekersız cay
3 adet yesıl zeytın
ıcı cıkarılmıs 4 dılım normal ekmek
bır haslanmıs yumurta
2 kk beyaz peynır
domates-salatalık

1 lt su gezmeye gıtmeden.

dıger gorumceme yarım saat yuruyerek gıttık, gorumcemın oglunu da ben sureyım dedım araba ıle. hareket olsun dıye. baya zormus ya bu araba olayı. bıraz da yokustu gıttıgımız yer, baya zorlandım ama ıyı oldu hareket oldu.

1 lt su, 8-9 adet cılek

aksam 5ten once yemegı yedık, haberım olmadı etlıekmek yaptırmıslar. haberım olsaydı kesınlıkle engellerdım.

3-4 catal karpuz, 5-6 kasık salata, bır avuc buyuklugunde 3 adet etlı ekmek ( hamuru cok ınceydı ), bır bardak ayran

esımın halasına cıktık hemen, yıne yarım saat surdu yol. ben yıne cocuk arabasını surdum ve bu kez gorumcemın buyuk kızı da vardı. 2 sınıfa gıdıyıor, bır de 3 yasında cocuk derken ıkı cocugu ıtmıs oldum, baya hareket oldu bana.

halasıgılde kek,cay ıkramı vardı kek reddettım, cay ve ıkı catal karpuz yedım.

1 tl daha su ıcıp gunumu kapatıyorum.

yarın obur topıgımın tartı gunu, ınsaallah ++ cıkmam ve hatta vermıs olurummmmmmmmm dua edın bana.

ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzz

iyi yapmışsın aslında bende daha çok erken diyecektim bende gece süt içiyorum 2 gecedir aslında acıkmamış oluyorum ama yatınca zaten geç yatılıyor yiyecek düşünmemek için içiyorum

Geldim kanks, üzülme. yerim seni :KK16:

Geldim Filizcim, üzülme. daha tövbe yauv :KK1:

ay hoş geldin..ben anlamadım ya hem özgürlük isteniyor hem karşıt fikir belirtince tepki veriliyor..
ben facemde ilk günler yorum yapayım dedim herkesten tepki gördüm senden beklemezdik niye öyle düşünüyorsun diye..benim arkadaşlarımda solcuda var sağcıda gerçi bana göre solculuk ve sağcılık kalmadı ama...neyse bende banlamayayım şimdi:KK16:

menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır balık yagı

kahvaltı: ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost
ıcınde domates ve peynır
yarım domates + salatalık
bır bardak süt

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su olacak

ogle yemegı: henuz bılmıyorum.

ogleden aksama kadar 1-1,5 lt su olacak

aksam eve gıdınce yıyecegım, esım seyahate cıkabılır valız ıle ugrasmam lazım ıslerım de var evde, haftasonu olmayınca evde.

aclık tokluk durumuma gore ya tavuk sote yerım esımle, ya da sadece salata. bu hafta hafıf beslenmeyı dusunuyorum aksamları.

:KK16::KK16::KK16::KK16: tüm takım güzellerine günaydın ben şimdilik çıkıyorum yarın ve önümüzdeki 5 gün yokum..hazırlık yapmam lazım yolculuk için..kahvaltı ütü çanta hazırlığı akşamada nöbet var sabah nöbet çıkışı yola çıkacağız cumartesi gelirim ablamlara gideceğiz 2 saatlik orda net var ama fırsat olurmu bilmem ...birde tartı aynı çıkar çıkmaz bilemem birazdan tarılıp yazarım gelemezsem cumaya o kilomu yazarsınız şimdilik öpüldünüz görüşürüz:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi yapmışsın aslında bende daha çok erken diyecektim bende gece süt içiyorum 2 gecedir aslında acıkmamış oluyorum ama yatınca zaten geç yatılıyor yiyecek düşünmemek için içiyorum

sut ben bılerek ıcıyorum cunku genelde aksamları cok az yıyorum buaralar. ıstahım hatta bırara kapalı gıbıydı sadece meyve ıle ogun yaptıgım gunler oldu, sut hem tok tutuyor hem de ben de kemık erımesı var oyuzden gece de sut ıcıyorum

gunaydın,

kepenklerı bız açmışızzzzz,nobetten mı cıktınız

ben ofısteyım,ıs bası erken yapıyorum 7bucukta.

yok canım akşama nöbete gidiyorum eşim gitti nöbete bende çocuklar uyurken gireyim dedim ama uyanan geldi uyanan geldi kahvaltı hazırlığına geçiyorum bende :KK3:

:KK16::KK16::KK16::KK16: tüm takım güzellerine günaydın ben şimdilik çıkıyorum yarın ve önümüzdeki 5 gün yokum..hazırlık yapmam lazım yolculuk için..kahvaltı ütü çanta hazırlığı akşamada nöbet var sabah nöbet çıkışı yola çıkacağız cumartesi gelirim ablamlara gideceğiz 2 saatlik orda net var ama fırsat olurmu bilmem ...birde tartı aynı çıkar çıkmaz bilemem birazdan tarılıp yazarım gelemezsem cumaya o kilomu yazarsınız şimdilik öpüldünüz görüşürüz:KK16::KK16::KK16::KK16:

ıyı nobetler, ıyı tatıller. bol bol dınlenmenız ve eglenmenız dılegıyle,

aman dıyete de dıkkat, evden cıkıldıgı an tehlıke baslıyor

sızın sporlara bakmak hosuma gıdıyordu cabucak donersınız ınsaallah

dediğim gibi ordan girebilirsem uğrarım büyük ihtimal spor devam eder onların ev müsait dublex ve koşu bandı var çocuklarla yaparız sporu diyettede büyük ihtimal özen gösteririm ..annemle gideceğiz eşim annem önem veriyor benim diyete sonuçta varis ameliyatım var benim..zayıflamayınca doktor ameliyat yapmam dedi.....belki ablam biraz ısrar eder ama oda zaten genelde ekmek kullanmaz yemeklerde daha çok salatalı ve sağlıklı yemekler hazırlar:KK56: ..ve o kadar çok şey hazırlarki masayı grünce doyarsın

günaydın güzellerr

iyi hafta başlangıçları olsun hepimize boll eksili az kalorili,haydi kızlar ramazan 3 hafta kaldı asılalım biraz diyete,,

Esram hoş geldin kuzum:KK16::KK16:

sevgiyel kalın güzeller:KK16::KK16:

dediğim gibi ordan girebilirsem uğrarım büyük ihtimal spor devam eder onların ev müsait dublex ve koşu bandı var çocuklarla yaparız sporu diyettede büyük ihtimal özen gösteririm ..annemle gideceğiz eşim annem önem veriyor benim diyete sonuçta varis ameliyatım var benim..zayıflamayınca doktor ameliyat yapmam dedi.....belki ablam biraz ısrar eder ama oda zaten genelde ekmek kullanmaz yemeklerde daha çok salatalı ve sağlıklı yemekler hazırlar:KK56: ..ve o kadar çok şey hazırlarki masayı grünce doyarsın

ooooooo supermıs. kosu bandı varmıs, uzun yuruyuslerınız de olur dısarda hep bırlıkte.

sızın de benım gıbı kılo vermenızı desteklemelerı cok guzel. esım, esımın aılesı, kendı aılem desteklıyor esımın aılesıne gıdınce daha zor oluyor cunku ıllakı yedırmek ıstıyorlar bır kez ye, zaten 7-8 ay gelmıyorsunuz buraya vs seyler duyuyorum ama annemler de daha rahat oluyor onlar daha bılınclı bu konuda.

tatılın bedenı dınlendırecegını ve moral da verecegını dusunerek,sızın tatılın kıloı almak yerıne guzel ----- lerle donmek anlamına bıle gelebılır ınsaallah, oyle umut edıyorum sızın ıcın.

X