Hayırlı pazarlar
Dün yeğenlerim bendeydiler büyük olan kaldı bizde
Gündüz de kızımla çarşıdaydık acayip yoruldum
Nursena günahımı alma kız sabah akşam kahvaltı yaptım dün ama akşam Mısır yedim
günayyydıınnnnnnnnnnn
haşlama mısır çokmu kaloriiliki
şu topic bi silkelenip kendine gelsin artık lütfenn , olmuyo böyleee :26::26::26::26::26:
herkese günaydın ben bugün çalışıyorum maalesef...puff
hayırlı günler diliyorum...
bende katılmak istiyorum malum ramazanda günler uzun zor oluyor vermek.susuzlukta oldugundan ödem artıyor bencede ataklanalım...slm arkadaşlar... dün eşimin memleketine günü birlik gittik ve gece 24 sularında döndük fakat yeme içme konusunda coştum tatil moduna girince nediyeyim kendime bilemiyorum:) en çokta kızım eğlendi...bağa gidip erik topladık kızımda amcası babannesi derken coştukça coştu...toprakla oynamalar kafasından aşağıya savurmalar:) böyle ortamlarda serbest bırakıyorum herdaim ufaklığı malum bağışıklık sistemi doğal ortam filan:) daha yola çıkmadan uykusu geldi dönene kadar da uyanmadı:) kısa ama zevkli bir gündü...
ve okul kapandı iki hafta seminer döneminden sonra bizim de tatilimiz başlayacak inş...bayram ve sonrasını ist annemelerde geçireceğiz inş...şimdilik evimdeyim...
arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor nerden baksak 3 hafta var gibi..oruç tutan tumayan herkesin şimdiden kutlarım ramazanını...
şöyle bir şey düşündüm bilmem katılırmısınız..ramazana kadar sıkı son bir tur atmayı yani beslenme konusunda...dikkatli ve kaçamaksız..acaba yaparmıyız birlikte diye çünkü geçen aykı 15 haziran kapışmasını çok beğenmiştim:)tebrik ediyorum herkesi...
bu arada pomogranate; sen inş hep birinci olursun üçüncülük yakışmaz sana...benim durumum açıkca şöyle yıllarca 96 -100 kg arasında tur attığım için artık 96 altına düşersem şaşıracağım:) senin azmin bana örnek olur inş..iyi gidiyorsun... kendinize iyi bakın...
ben geldımmm herkese ıyı pazarlar..
ben tam dayaklıgım demi, forumdan uzak kaldım, kaldıkca dıyetı de bosladım. Sonuc: 80 kıloyum( Isyerındekı sorunlar ve asırı stres benı sureklı kacamaklar yapmaya ve spor yapamamaya surukledi, demekkı ınsanın kafası rahat olmayınca saglıgına da dıkkat etmıyor. E
Eşim dıyetısyene devam edıyor, yavas da olsa kılo verıyor, benım kılo almam onu cok uzuyor, bılıyorumkı hayatımda bır ıs degısıklıgı olmadan ben bu dıyete tekrar baslıyamayacagım. Insan ust uste hergun dondurma yermı, ben yedımNe kadar kızsanız da haklısınız. Kılo bıldırımı de yapamadım zaten. Asuman ablacıgım benı cıkar sen bosuna yer ısgal etmıyeyım
Merhaba kizlar.bu grubun sayesinde 30-35 kilo verdim.110dan 80e inmistim,kisin 95 i gordum simdi 84 kiloyum sporsuz verdim 10 kiloyu.tekrar araniza katilmak istiyorum.calisiyorum 2,5 yasinda oglum var spor zor oluyo
Selamün aleykümm....
sonunda döndüm evime...çok yoğun yorucu bir haftaydı..güzel geçen günlerde olmakla birlikte kuzularım hastalandı...küçüğüm bir
dişini daha çıkardı....büyük kız ise anneanne ve babannelerin gazabına uğradı oyüzden hasta oldu....yurtdışından kaynımlar
geldi onlarla vakit geçirmek için 5 gün annemlerde kaldık...öncesindede malum gün ve piknik vardı onun koşturmacası telaşesi derkenn diyet
tepe taklak oldu...aslında tıka basa yemek yemedim hiç ama çok saçma sapan oldu öğünlerim şaştı falan ama inşallah bu hafta
toparlıyacağım dua edin ne olur...henüz kilomu bile bilmiyorum yarın sabah tartılıcam....umarım çok artı yoktur...çok yoruldum ama
hava değişimi iyi oldu...birazdan kızları yıkayacağım....yemek hazırlıyorum bir yandan oyüzden şimdilik kaçıyorum..gelirim gene....
ben geldımmm herkese ıyı pazarlar..
ben tam dayaklıgım demi, forumdan uzak kaldım, kaldıkca dıyetı de bosladım. Sonuc: 80 kıloyum( Isyerındekı sorunlar ve asırı stres benı sureklı kacamaklar yapmaya ve spor yapamamaya surukledi, demekkı ınsanın kafası rahat olmayınca saglıgına da dıkkat etmıyor. E
Eşim dıyetısyene devam edıyor, yavas da olsa kılo verıyor, benım kılo almam onu cok uzuyor, bılıyorumkı hayatımda bır ıs degısıklıgı olmadan ben bu dıyete tekrar baslıyamayacagım. Insan ust uste hergun dondurma yermı, ben yedımNe kadar kızsanız da haklısınız. Kılo bıldırımı de yapamadım zaten. Asuman ablacıgım benı cıkar sen bosuna yer ısgal etmıyeyım
Selamün aleykümm....
sonunda döndüm evime...çok yoğun yorucu bir haftaydı..güzel geçen günlerde olmakla birlikte kuzularım hastalandı...küçüğüm bir
dişini daha çıkardı....büyük kız ise anneanne ve babannelerin gazabına uğradı oyüzden hasta oldu....yurtdışından kaynımlar
geldi onlarla vakit geçirmek için 5 gün annemlerde kaldık...öncesindede malum gün ve piknik vardı onun koşturmacası telaşesi derkenn diyet
tepe taklak oldu...aslında tıka basa yemek yemedim hiç ama çok saçma sapan oldu öğünlerim şaştı falan ama inşallah bu hafta
toparlıyacağım dua edin ne olur...henüz kilomu bile bilmiyorum yarın sabah tartılıcam....umarım çok artı yoktur...çok yoruldum ama
hava değişimi iyi oldu...birazdan kızları yıkayacağım....yemek hazırlıyorum bir yandan oyüzden şimdilik kaçıyorum..gelirim gene....
Zeynebim hoşgeldin ,bozmadan devam kuzumm
çocuklar yolculukk ve misafirlik olunca düzeni bozuluyor...benimde her tatil dönüşü hasta olurlardı..biraz büyüyünce daha kolay oluyor yolculuklar
Merhaba kizlar.bu grubun sayesinde 30-35 kilo verdim.110dan 80e inmistim,kisin 95 i gordum simdi 84 kiloyum sporsuz verdim 10 kiloyu.tekrar araniza katilmak istiyorum.calisiyorum 2,5 yasinda oglum var spor zor oluyo