Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ramazana kadar ben de ıyı asılmak ıstıyorum hazıran sonuna 100un altında olayım dedım yıne olmayacak gıbı,barı ramazana 99 goreyım.

ramazan konusunda streslıyım zaten,bılmıyorum kafam karısık. duzenım bozulacak, kılo alırım korkusuyla bu yıl oruc tutmasam mı dıye bıle dusunur oldum valla.kafam cok karısık, streslıyım

stres yapma stres bizim zararımıza biliyosun.dengeli ve düzenli bir şekilde beslenicez öyle geçiricez ramazanı ben geçen sene iş yorgunluğundan pek birşey yiyemiyordum tabi burası çok sıcak oda cabası...

Zeharmm beğene beğene geliyormusun.İyi çalışmalar kuzum

ben ramazanda cok uykusuz kalıyorum bu benı sarsıyor,ayrıca vucudum cabuk odem topluyor aksama kadar su ıcmeyınce ne olacak bılmıyorum. ramazan bızım cok hafıf gecer menu olarak ama yıne de herzaman kılo alıyorum bır de sımdı bıle ısten eve gıdınce spor yapmak zor oluyor ramazanda, spor kursum kapalı olacak buyuk ıhtımal, bulasıktı yemektı bazen mısafırdı derken yemegın de rehavetı ıle spor nasıl olacak onu da bılmıyorum sımdı bıle ıs cıkısı eve hıc gırmeden yurursem guzel oluyor eve gırıp bırazdan spor yaparım dedıgım de cogu zaman yapamıyorum

Aynı kuzum aynı gerekçeler aynı eve girmeden yürürsem iyi yoksa nerde.ama ben antalyadayım sıcağı düşün biran önce eve atmak istiyorsun kendini.ama bunlar bahane olmamalı bizim için yolumuz uzun..sporsuz diyet olmuyorr

Aynı kuzum aynı gerekçeler aynı eve girmeden yürürsem iyi yoksa nerde.12 ile 14 saat arası çalışıyorumve ben antalyadayım sıcağı düşün biran önce eve atmak istiyorsun kendini.ama bunlar bahane olmamalı bizim için yolumuz uzun..sporsuz diyet olmuyorr

keske bugun evde olsaydım, hıc calısasım yokkkkkkk.

cok uykum var haftasonu ıyı uyuyamadım baska yerde olunca yadırgadım. ıster ıstemez,otobus de yordu az bır mesafe olsa da. gec geldık, gec uyuduk derken uykum da az oldu bugun. evde de bır suru ıslerım var.

valızı bosaltacagım
camasır yıkayacagım hem renklı hem beyaz
bulasık makınasını bosaltacagım
camasırım var katlanacak zaten
esıme valız hazırlayacagım

neyse ben kaçtım kuzular kahvaltı ve işlere gömülme vaktiii.Allah pazartesi sendromundan korusun hepimizi(çalışanları)

Zeynepcim dönmüşün hoşgeldin kaçakkkk

antalya daha zormus ya, ben ıc anadoludayım nıspeten daha serın bır ıklımdeyım yazları.

yolumuz cok uzun, ınsaallah oruc tutmayı hep sevdım aılemde tutan bıle az olurdu esım dındar bır ınsan. beraber oruc tutmak hosuma gıdıyor bu acıdan da. oyuzden ınsaallah ALLAH sabrını versın hatta oruc tutmanın sevabından dolayı kıloda verebıleyım ınsaallah

aclık hıc aramam, oruc zorlanmam. benı sadece uyku cok sarsar ramazanda ama su an dusundugum de bu degıl zaten. ramazanda kılo almamak ıstıyorum kılo vermeye devam etmek ıstıyorum.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ülkem içinde barış dolu bi hafta diliyorum
Cumartesi günü erken çıktım işler az olunca size bakamadım gittim dünde eşim çalışıyodu oğlumla beraberdim sabahtan akşama kadar çok iyi oldu oğlumla beraber çok güzel vakit geçirdik diyet açısından dün biraz bozuktu gerçi ben kendi isteğimle bozdum açıkcası haftada 1 gün bile olsa kendime izin vermek iyi geliyo
Canım hoşgeldin sevindim senin adına güzel bi hafta geçirmişsin
Kuzucuklarada geçmiş olsun canım
Merhaba kizlar.bu grubun sayesinde 30-35 kilo verdim.110dan 80e inmistim,kisin 95 i gordum simdi 84 kiloyum sporsuz verdim 10 kiloyu.tekrar araniza katilmak istiyorum.calisiyorum 2,5 yasinda oglum var spor zor oluyo
Tekrar hoşgeldin aramıza ozaman
Sağol canım teşekkür ederim 1 aydır hiç kaçamaksız devam ediyorum çok şükür darısı sizlere kuzum
Bugün eski pantalonlarımdan birini denedim oldu acayip mutlu oldum lcw'nın 34 beden kotu darısı 32lere inşallah
İyi geceler abacım :)

Esra döndü, anarşik olmutu kısa bi süre için de
Esram geçmişi okurken farkettim banlanmışın neyse şükür geçmiş gitmiş hatta hemen arayım dedim sonra saate baktım dur kızım napıyon sabahın köründe dedimc kendime çok öpüyorum canım
gunaydın,

kepenklerı bız açmışızzzzz,nobetten mı cıktınız

ben ofısteyım,ıs bası erken yapıyorum 7bucukta.
Çok erken başlıyosun işe Allah kolaylık versin

Günaydın yasemin ablacım sanada iyi çalışmalar kolay gelsin çok öpüyorum

sıze de gunaydınnnnn

evet cok erken baslıyoruz cok sukur bır aydır cumartesılerı calısmıyorum o guzel oldu enazından.4,5 yıldır dını bayramlar dısında tatıl yapmadan ve boyle erken saatlerde calısmaya baslamak baya yordu benı de esımı de. ramazanda orucu 8 de acacagız sanırım, ben 6 bucukta ısten cıkıyorum 7 de evdeyım sımdı de onun sıkıntısındayım valla. daha oncekı yıllar yarım saat erken cıkıyorduk bu yıl yapmayacaklarmıs.

Günaydın canlar,

Keyifler nasıl bakalım? Herkes tatil moduna girmiş, hazırlıklara başlamış sanırım :)

Ben iyiyim şükür. bu ara diyet en son aklımda olan şey. kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Buralarda durumlar karışık, elimden çok da bir şey gelmiyor hukuki destek dışında. umarım bugünden sonra herkes için daha iyi şeyler olur. Kiloma bugün baktım, hala 81,5 kg. ne gitmiş ne gelmiş. çok yemiyorum, zaten canım istemiyor. yesem alırdım daha da muhtemelen. sadece saatmiş, ara öğünmüş kalmadı. artık dikkat etmeye başlarım inşallah.

Filizcim, Yasemin abla, Zehracım sağolun :) döndüm artık, daha gitmem bi yere

Eşim döndüğümüzden beri hasta, ben de hastaydım da ona bakmaktan kendimi unutup atlattım şükür. inşallah o da bugün yarın iyileşir de normal hayatımıza döneriz artık.

Şimdilik hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere canlar.

Gunaydin kizlarrrr :))

Gecmisi okumadim, okumayada vaktim yok... havalar isininca hafta sonlari oturmaya vakit olmuyor bilgisayara...
Dün coooook güzel bir gün geçirdik... Göl kenarina gittik yürüyerek, orda yürüdük oturduk cocuk parkta oynadi falan...
Sonra tekrar yürüyerek eve geldik bayagi yurudum :) Gerci spordan saymiyorum onu. Hizli yurumedigim icin :) Kiz yavas yuruyunce mecburen gezenti modu yuruyus oluyor

Eki Görüntüle 735550 Eki Görüntüle 735551

GELİYORUM GELİYORUM TATİLİMİ YAPAYIMM GELİCEM KIZLAR

çantalarda bunlar ilknurr
kızlarıma yaptığım

cantalar muhtesem olmus!!! Ellerine saglik!!!

son gunlerde kendını cok yıprattıgını bılıyorum , enazından susmamak ya da ınsanları bılgılendırmek ıstedıgının farkındayım dogru olanı da yapıyorsun canım, ben de bıraz dusuncelerımı paylasma fırsatı buldum hem orada hem dun esımın bazı akrabaları ıle.

herseyın daha ıyı olacagını umut edıyorum ve tekrarının olmamasını dılıyorum tıcaretın ıcınde olan bırı olarak olayın maddı boyutuna da cok bakıyorum cunku ben. bır suru otelın rezervasyonu ıptal, musterılerımız fuarlara gelmekten vazgectıler, gorusmeler yapacaktık ısyerımıze de geleceklerdı ıstanbuldakı olaylar urkutuyor dıyorlar ıkna edemıyorsun ve ımzalanacak anlasmalar ertelendı bu sekılde. bızım gıbı seyler yasayan cok fırma ve calısan oldugundan emınım suan.

kafanı toplayamadıgını bılıyorum ama saglıgını da dusunmek zorundasın dıyete ve bızlere odaklanmayı cok ıstıyorum ınsaallah bu hafta bu yonde ılerleme olur canım sen de.

kılo almamış olmana cok sevındım, ben henuz bılmıyorum sabah tartılamadım. yarın sabah bakalım ne cıkacak. haftasonu gorumcelerıme gıtmek umarım ++ olarak donmez bana.

esın bugun yarın ıyılesır ınsaallah, sen de toparlarsın hem bedenen hem kafa olarak ınsaallah ve tam gaz aramızda olursun. senı boyle gormeye kımse alısık degıldır bence.

Bugünler geçecek inşallah. kalp kırmamak, bazıları safları sıklaştırmayı istiyor diye ayrışmamak lazım. yine yüzyüze bakacağız... Hakkımızda hayırlısı her şeyi..

Tahmin ederim ne kadar stresli olduğunu her şeyin su an işyerinde. genelede böyle durumlarda olayın gerginliğini en çok çalışanlar hisseder. umarım sizin için de her şey normale döner. dur bakalım yine kışkırtılmazlarsa tekrar bilmem kaçıncı kez, bi sakinleşme eğilimi var insanlarda.

Ben de diyete dönmeliyim, farkındayım canım. bu ay doğum kontrol hapını bıraktım, başka şekilde korunuyoruz. eğer kilo veremezsem adet düzenim bozulabilir. ibre hep aşağı doğru olmalı o yüzden.

Dün etli ekmek yemişsin, okudum :) ben bayılırım konya yemeklerine. ama menün genel itibariyle dengeli. bence yarın en fazla sabit kaldığını görürsün ama bugün detoks gibi bol çiğ sebzeyle geçirebilirsin salata olarak. sana güveniyorum, çok iyi gidiyorsun. inşallah tartıda uzun zamandır görmediğin rakamlar göreceksin çok yakında :)

Selamün aleykümm....

nasılsınızz...ben ve kızlarım iyiyiz...kahvaltı yaptırdım kızlara üst baş giyindik babamızı bekliyoruz bugün küçüğümün aşısı var sağlık

ocağına gitcez....büyük kızada suçiçeği aşısı yapcaklar...küçük neysede büyüğe nasıl yapcaklar bilmiyorum anamızı ağlatıcak..neyse

bunuda atlatırız nasılsa....baya yorulmuşum elim ayağım kalkmıyo bir sürü iş güç var ama bugün yemekten başka bişey yapmıcam

hatta çocuklar olmasa onu bile yapmıcam...

hoşgeldin canımm...eşinede geçmiş olsun....

sağol canım geçti bilem...eve geldik çocuklar turp gibi maşallah inşallah aşıdan sonrada ateş falan olmazda sıkıntı yaşamayız....

bu arada afferim kız sanaa valla çok çok tebrik ediyorum canım darısı başımıza.....

neyse ben kaçtım kuzular kahvaltı ve işlere gömülme vaktiii.Allah pazartesi sendromundan korusun hepimizi(çalışanları)

Zeynepcim dönmüşün hoşgeldin kaçakkkk

hoşbuldum ablacım....

cok gecmıs olsun cocuklar hastalanmıs. ınsaallah hemen ıyılesırler. acıl sıfalar dılıyorum. sıze de kolay gelsın zor valla.

sağol canım Allah razı olsun...şimdi iyiler çok şükür...

tekrardan hoşgeldin canım....bak en azından kilo almamışsın....ben bir hafta evde yoktum +2 olarak geri döndüm....yürüyüşünü

aksatmamışsın...çizelgen olmadığı için kilonu göremiyorum ama pes etme lütfen bak incelmede olmuş diyosun seni motive

edicek şeyler mevcut yani..he tabi bide burdan çok uzak kalma...şimdi silkelenip tekrar ayağa kalkma ve yolumuza devam etme

zamanı...

haydi eller havayaa...ne alakaysa artıkın...

ınsaallah canım, ne gunler gormus bu ulke. bugunler de gecer dıye dusunuyorum ben. sadece devamının gelmesınden korkuyorum cunku basbakan da kıskırtıcı bır ınsan, ıcte ve dısta cok kıskırtıcı olay ve ınsanlar zaten var. hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah. kımın canı yansa, hepımız uzuluyoruz, ulkeye zarar olsa maddı mamevı hepımız etkılenıyoruz bu acıdan bakmak lazım bence.

hapı nıye bıraktın ? bebek mı dusunuyorsun ?

adet duzenın degısebılır evet, gecıkmeler yasayabılırsın bu da odem yapabılır sana.

ben etlı ekmek cok severım esımın aklına gelmez konyalı olarak ama ben derdım hadı gıdıp yıyelım dıye. ama ınan ayladır canım cekmedı bıle, okadar guzel sartlanmısım kı onunden gecıyorum ama ıcım cekmıyor bıle. dun haberım olmadı, bız ıcerde otururken malzemelerı esıne vermıs gondermıs bıle gorumcem. yoksa asla yaptırmazdım normalde de zaten sebze agırlıklı guzel beslenırdık onlara gıttıgımızde. ufak kacamak gıbı gorunuyor ama benım yapmamam lazım cunku ben cabuk ++ oluyorum kacamak olunca. ılgınc bır bunyem var bu konuda. bunu bırkac kez yasadıgım ıcın bu konuyu tecrube etmıs oldum ınsaallah ++ cıkmam enazından 103,8 olarak gorunuyum ınsaallah.

bugun aksam domates, salatalık, evde varsa yesıllık tuketırım aksam yemek yemem dıye dusunuyorum evde cok ıslerım var haftanın uykusuzlugu ve yorgunlugu da var ama yıne de hareket edeyım aksam dıyorum ınsaallah yapabılırım

sen musaıt oldugunda ramazan konusunda konusalım olur mu ? benım kafam baya karısık. ramazan donemınde dıyet yapmıs ve kılo verebılmıs kısıler ıle konusmam lazım. kılo almaya sabrım yok cok sıkıldım yaklasık bır yıl oldu ben bu surece baslayalı, artık gerı donemem kılo alamam vermeye devam etmem lazım sureklı.

Dün bana hayırlı işler dileyen herkese teşekkür ederim...normalde pazar iznim ama bu hafta arkadaşın işi vardı rica etti hem bende haftalık izinlerimi birleştirmeyi düşünüyorum misafirim olabilir

Esracım ben seni pasif görünce hesabını kendin deaktif yaptın sanmıştım...geçmiş olsun eşine de sana da...

Merhaba ben Nevin tanışmadık henüz izindeydim yeni geldim sayılır hoş geldin aramıza.bende bebek özlemi çekenlerdenim kilom çizelgede görüldüğü üzre çok fazla tüp bebek için kilo vermeye çalışıyorum...
ramazanı ben aksine fırsat olarak görüyorum genelde kilo veriyorum çok yiyemiyorum ve de daha düzenli oluyor..çünkü benim kaçamaklarım asıl işyerimde unlu mamüllerde çalışıyorum.iftarda hafif beslenip gece de kahvaltı şeklinde yapıyoruz biz genelde.meyveyi ve suyu aşırı tüketiyorum..benim de sorunum uykusuzluk,işim yoğum aşırı halsizlik çekiyorum ve bu yıl İstanbul aşırı sıcak olacakmış ramazan da Rabbim kolaylığını verir inşallah...

aşılarımızı olduk geldik...yamyamlar öyle bi ağladılarki tepeden tırnağa terden sırılsıklam oldum kuru iplik kalmamıştı üstümde eve geldiğimde...ama çok şükür şimdi iyiler oynuyolar abla kardeş....bende bi mutfağa doğru yol alayım artık birazdan acıkırlarr....

bu arada niye bukadar sessiz buralar....kimseler yok herkes tatilemi gittiii...yalınız kaldımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…