Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren sporda ve kilo vermede dereceye giren herkesi kutluyorum
listeleri hazırlayanlar emeklerinize sağlık
nöbetten çıktım arada azcık bakayım dedim sonra görüşürüz
iyi haftasonları

yi canımı, belki daha az gelirim tartıda.)

NOKULLANICIDAKİKA
1.pomogranate520dk.
2.asumanzeynep420dk.
3.1.73350dk.
4.YENA255dk.
5.Gokce_ıremim215dk.
6.meyra_180dk.

Çok az kişi ispor yapmış...

Eline sağlık canım..

arkadaşlar hepinize selamlar ben hastayım birkaç gün giremicem haberiniz olsun hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...

geçmiş olsun...

mutlu haftasonları olsun herkese

canım benim tartıda yok ama sıkılaştım galiba eşim ve çocuklar farkediyor zayıflamışsın diye..gerçi bu sabah 112,600 çıktımgaliba ödem gitti neyse cumaya inşallah güzel olacak

cuma psikolojisi beni de çok etkiliyor...
Örneğin çarşamba, perşembe günleri tartıldığım da daha eksi gösterir tartı..

Neyse sağlkı olsun.. bir şekil de normal insan görünümün de olucaz elbet...

Son düzenleme:
Görümcekim ve kızları gelecek akşam..gece kalır yarın akşam üzeri dönerler muhtemelen..
Ondan ötürü yemek hazırlamam lazım benim ama henüz netleştirmedim kafam da..
İşin doğrusu elim de gitmiyor.. bu hafta çok yoruldum özellikle yemekle mutfakla uğraşacak enerjim yok..

Topiğimizin de ben gibi pek enerjisi yok gibi görünüyor...Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum ama ben bile yazmaktan eriniyorum doğrusu...
sanırım yaz tatili rehaveti çöktü üzerimize...gerçi her yaz, az da olsa durgunluk söz konusu oluyor doğal olarak...
Çocukların ev de oluşu artan sıcaklık sabit oturmayı engelliyor
Bir de benim gibi büyük çocuğu olanların eline de pek geçmiyor pc.

Beyleyken beyle

kızlar yanlıs anlamayın, cok guvenılır gıbı gorunen bır arkadastan suphelenmeler oldu bu topıkte degıl yanlıs anlasılma olmasın. oyuzden albumumu kaldırıyorum

MErak ettim açıkçası ne gibi şüphelenmeler,cinsiyetinden ötürümü.??

Daha önce cuma takımların da aylarca yarışan elemenın biri,sonradan yaptığı açıklamada aslın da erkek olduğunu açıklamış, bunu bir de fotoğrafıyla kanıtlamıştı......

Son düzenleme:
İyiyim meyracım sen nasılın.?

bende iyiyim ablacım şükür, teşekkürler:)

malum işte eşim her cumartesi olduğu gibi yine bugünde çalışıyo, bende evde yalnızım yine.
birazdan bende evdeki işlerime dalıcam......
sanada kolay gelsin misafirlerin geliyomuş:)
peynirli hazır yufkadan börek kolay ve baya lezzetli bi çeşit oluyo aklında olsun mesela halim yok dedin ya, birdeee başka ne olabilir, hıh kolay ve yine zevkle yenen bi tatlı çeşitide buz gibi bi karpuz olabilir
ay gerçekten ben bazen çok yorgun olunca böyle pratik-cin fikirlere kaçıyom, iyi oluyo
işine yararsa diye söylemek istedim.
ben tutmiyim ablacım seni, kocaman öpüyoruuuuum
görüşürüz

sağol tarifler için cin fikirli meyracım..
Ama benim yemek hazırlamam lazım akşam yemeğinde burda olacaklar...
KEyfimi ve gücümü bekliyorum gelsin mutfağa doğru yol alacağım

sağol tarifler için cin fikirli meyracım..
Ama benim yemek hazırlamam lazım akşam yemeğinde burda olacaklar...
KEyfimi ve gücümü bekliyorum gelsin mutfağa doğru yol alacağım

DD

hani ek olaraktan dedimdi ben bunları:)

eğer içerim dersen adaçayı bana hep güç verir ablacım....

Günaydın nevinim kolay gelsin sanada

Teşekkür ederim yasemin ablacım sanada kolay gelsin

Geçmiş olsun canım

yoğun bir gün...sıcak ve de ben çok sıkıldım...

sıze katılıyorum, tartı gununden once daha az cıkıyorum ben de. stres ve uzuntu, zaten kılo almayı etkıleyen bırsey oldugu ıcın sanırım.

boyle bırsey degıl de yıne de sıkıntılı bır durum. desıfre etmıs olmayayım sızlerın tanıdıgı bırı degıl zaten ama. ben sıze ozelden durumu anlatayım.

merhaba

herkese ıyı bır haftasonu dılıyorummmmmmm

ben evde yayılıyorum, bır aydır cumartesılerı calısmıyor olmak okadar guzel kı.

cok gec uyandım dınlendım, esım ıse gıderken gurultu yapıp uyandırmıs oldu zaten. tekrar uyuyunca da gec saate kadar uyumus oldum

bıraz ıslerım var onları yapacagım kucuk bır valız hazırlayacagım aksam bır arkadasın arabası ıle konyaya gorumcelerıme gıdecegız ıkı saat kadar surer yol, degısıklık olur esım de kardeslerı ıle hasret gıermıs olur kurban bayramından berı gormuyorlar.

herkese cok guzel bır tatıl dılıyorum, pazar gece ancak donerım ben. kendınıze ıyı bakın ALLAHA emanet olun

menum:

12 de balık yagı
ıkı bardak su

1:00 de kahvaltı

bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır catal recel
bır domates
bır salatalık
5 adet marul
acık sekersız cay

bırazdan bır bardak süt, aksama kadar 1.5 lt su ve bır yesıl elma ıle menu yapmayı dusunuyorum

kendımı cok tok hıssedıyorum aksam yemek yemem sanırım. gorumcelerıme vardıgımızda cay ıcerım

bugun zamanım kalırsa yarım saat elıptık yapacagım.

yoğun bir gün...sıcak ve de ben çok sıkıldım...

canım benim yaaa kıyamam.......

her cefanın bi sefası var canım benim bildiğin üzere.....

öpüyorum

sende Allaha emanet ol canım.

şu topic bi silkelenip kendine gelsin artık lütfenn , olmuyo böyleee :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…