Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yanlıs anlamayın, cok guvenılır gıbı gorunen bır arkadastan suphelenmeler oldu bu topıkte degıl yanlıs anlasılma olmasın. oyuzden albumumu kaldırıyorum

menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım domates
bır salatalık
2 kk koy peynırı
bır bardak sut

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır domates, 4 adet peynırlı dıyet bıskuvı.

yemekten once 500 ml ılık su

ogle yemegı: 4 kasık pılav, uc kasık domates salatası, 5 kasık kuru fasulye

acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: 15 adet vısne, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

aksam yemegımı ısyerınde yedım: saat 6da. 2 adet dılım seklınde fırında mucver, 5 kasık yogurt.

aksam olara olarak bır yesıl elma ve sut ıle gunu kapatırım su 3lt oldu, sanırım 4 lt olur yatıncaya kadar. bugun cok halsızlık var ustumde anlamadıgım, umarım atarım da bısıklet surerım bıraz ya da leslie yaparım

ellerine sağlık canım

kızlar sizleri de tebrik ederim :118: :118: :118:

sporcularımız tebrik ederim çabalarımız tartıya da yansır inşallah
zehra kapışmayı tutturan tek kişi olarak adını altın harflerle yazdırmış maşallah
hepimizi solladı gitti zehracım tebrik ederim seni

NOKULLANICIDAKİKA
1.pomogranate520dk.
2.asumanzeynep420dk.
3.1.73350dk.
4.YENA255dk.
5.Gokce_ıremim215dk.
6.meyra_180dk.

ellerıne saglık asuman,

haftaya daha fazla olur gıbı gelıyorrrrrrrrr cunku spora tam baslıyorummmmm gercı fıtness yapacagız, step+aerobık yapamıyoruz hocamız sakatlandıgı ıcın, ozaman daha ıyı oluyordu dakıka bazında.

bırıncı olmusum beklemıyordummmmmmmmmmmmmm

nursena,

üretken hatun,her manada.

Öyle ''istersen listeden çıkar'' la olmuyor bu işler.. tatilini yapıp paşa paşa dönüp tekrar diyetinin ve topiğinin kadını olacaksın

ayyy canını yirirm listeden çıkmamadımmı ben şimdiii geri dön diyossuuuuunnnn hımmmm neyse dönüşte çok pis gelyorum bekleyin benii:)))))))))))

asucum yenacum ellerinize sağlık teşekkür ederim listelere
kilo veren iispor yapanları tebrik edermmm öperem hepcinzi

aynururm cücücşüm kapışkanlarımızıda tebrik ederemmm

uuyyyhhhhh gadasını aldıklarım(adaana şivesi) süperziniz hepiciniz

bugün yoruldum baya kızlarıma yolda kullanmak üzere kot eteklerinden çantalar diktim 2 adet
elbise diktim günlük efil efil giymelik yoruldum baya daha yeni oturdum
çarşamba sabah gidicem inşallah ara ara uğrarımmm öpldünüz

ozur dilerim ben unuttum kapismayi 1 haftadir tartilmiorum ama son kilom 101,4 idi kusuruma bkmayin😞😔

senide tebrik ederim canımmm.ama bakıyorum sporu biz yapıyoruz kiloyu sen veriyorsun bi yanlışlık var:44:
Tesekkürler kizlarrrrrrrrrrrrr
1.73 cnm ben gecen hafta baya bi artilardaydim sadece yediklerime dikkat ettigim icin sanirim sporsuz gittiler

HAFTANIN 1.si _____________ - 1,2 kg. __________ İlknur83 :119:

HAFTANIN 2.si _____________ -1,1 kg. _________ efeeeeeem :81:

HAFTANIN 3.sü ____________ - 0,9 kg. ____________ asuhan

Eneeeeeemmmmmmmm 1. olmusummmmmm cok sevindirik oldum ama ben
Keske artiya cikmasaydim o zaman Ramazana kadar belki 90 in altina düserdim :26::26::26:
Aslinda 93.8ide görmüstüm ama dün yedigim bulgur pilavi, bezelye ve cacik sanirim artiya cikmama sebep oldu ama yinede memnunum 95i görünce cok üzülmüstüm
Haftayaki hedefim 92lerrrrr
Umarim dikkat edebilirim

Son düzenleme:

Gidisim sessiz oldu ama dönüsüm muhtesem olacak diyosun demek hmmmmmmmmm hadi bakalim
Kizlarinda cicilerini güle güle kullansinlar bi ara firsat bulursan resim cekte bizde görelim Anadolu kiz meslek lisesi moda tasarimi bölümü mezunuyum Benimde elimden dikis isi gelir ama makinam yok Hatta demin esime bi ara dikis makinasi alalim demistim montunun kolu sökülmüste elimde hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…