Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilgül - Giderim - ..tuuba.. - YouTube

GİDERİM
Dökülür rengi gecenin sararmış resmimize,
Bu bakış sitem değil bir davet sevgiliye.....

Teninin sıcaklığı işlesin ellerime,
Yanımda olmasan da mutluyum hayalinle.....

Düşüremez kimse seni dilimden,
Ayırır inan zalim eller,
Senin olmasam bir gün eğer;
Giderim.....
Giderim.....
Giderim yeryüzünden.....

Düşüremez kimse seni dilimden,
Çalamaz bir an yüreğimden,
Sana uzanan zalim elleri;
Silerim.....
Silerim.....
Silerim yer yüzünden..............

duygusal meyra:)))))
:KK9::KK9:

:125::125::125:

gördüm canım, çok tatlı birine benziyorsun:)
esranın dediği gibi albüme ekleseydin yüzünüde görürdük, albümden istediğin vakit silebiliyosun fotoları.
topiğe foruma ekleme yüz olarak tabiki sakın fotonu, çünkü; sonra silemezsin burada kalır gider.....
sonuçta burayı tüm dünya okuyabiliyo, görebiliyo.
:KK54::KK54:

album yaptım kıştan bazı resımlerım var bır de dun ekledım bır de ıkı hafta once bır dugunden.

Herkese hayırlı günler dilerim
Eşim ve kızlar uyuyor hala ben de yarım saaattir buralardayım yavaştan kalkıp kahvaltı hazır lazım bir yandan da barbunyam ıslatmıştım onu pişiririm akşam için dünden pilavım da var zaten
Ama önce benim de markete gitmem lazım kahvaltılık bişeyler almam lazım

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım :KK1:
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm :KK76::KK76::KK76:
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım :KK1:
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacak :KK1: inşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur :KK34:

Aslında eşime kalsa git bir iki ay kal diyor daha doğrusu büyük kızım daha okula başlamadan evvel öyle diyordu :KK1: şimdi yazın onlar zaten buraya geliyor birde her gün telefonda görüşüyoruz :KK34:
Orada doğup büyüdüğüm halde okadar alıştım ki İstanbula orada sıkılıyorum :KK1: Bol bol geziyoruz 14 günlüğüne olunca ama 1 - 2 ay olsa herhalde sıkılırdım diye tahmin ediyorum :KK1:
Bazen eşim dalga geçiyor; milletin karısı gider aylarca kalır adamlar şikayet eder bizimmki bumerang gibi anında dönecek neredeyse diye :KK60: ya sonuçta 2.5 saatte oraya uçuyoruz eee 14 günde yeterli bence nasılsa bir ay sonra onlar gelecek :KK34:

İnşallah çok daha zarif hallerinide paylaşırsın ilerde :KK34:

ve aleyküm selaaaam......

tamam tatlım:):KK34:

herkesin kişisel seçimidir tabiki canım:)
bende eşinin dediği misal 1ayda kalırdım annemlerde eşim gel demeseydi ısrarla:))):KK53::KK53::KK53:
2hafta sonra başladı gel ben sıkılıyom artık demeye:)
birde mesela benim kvde eşini 2gün bile zor bırakırmış gençliğinde:KK35::KK35:
gerçi şimdide aynı sayılır.....

günaydın arkadaşlar sanırım en en en yeniniz benim aranızda :) dün katıldım aranıza.. ve sanırım yazdıklarınızı okuyarak benimde moral bulmaya ihtiyacım var.. ve sanırım içinizdeki en tombiş benimm :)

hoşgeldin tatlım sende aramıza:)

Herkese hayırlı günler dilerim
Eşim ve kızlar uyuyor hala ben de yarım saaattir buralardayım yavaştan kalkıp kahvaltı hazır lazım bir yandan da barbunyam ıslatmıştım onu pişiririm akşam için dünden pilavım da var zaten
Ama önce benim de markete gitmem lazım kahvaltılık bişeyler almam lazım

:))):KK3::KK3:

kolay gelsin ablacıııım.......:KK54:

ben cıkıyorum arkadaslar,

aksam menumu yayınlamak ıcın gırerım. bugun ıse dondum malum, yogunluk olur.

sımdı herkes bır bardak su ıcsın zayıflamak ıcınnnnnnnn :KK16:

arkadaşlar ben bir delilil yaptım doğru olur mu buraya yazmam bilmiyorum ama tam bir hafta önce mideme mide balonu taktırdım..etrafımda çok fazla insanla paylaşamıyorum.. hem gelicek tepkilerden hemde malum insan kilo konusunda çok nazara geliyor :) bende sizlerle paylaşmak istedim..resmen yeni doğmuş bir bebek bir çocuk kadar huzurlu hissediyorum kendimi :)

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım :KK1:
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm :KK76::KK76::KK76:
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım :KK1:
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacak :KK1: inşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur :KK34:

Aslında eşime kalsa git bir iki ay kal diyor daha doğrusu büyük kızım daha okula başlamadan evvel öyle diyordu :KK1: şimdi yazın onlar zaten buraya geliyor birde her gün telefonda görüşüyoruz :KK34:
Orada doğup büyüdüğüm halde okadar alıştım ki İstanbula orada sıkılıyorum :KK1: Bol bol geziyoruz 14 günlüğüne olunca ama 1 - 2 ay olsa herhalde sıkılırdım diye tahmin ediyorum :KK1:
Bazen eşim dalga geçiyor; milletin karısı gider aylarca kalır adamlar şikayet eder bizimmki bumerang gibi anında dönecek neredeyse diye :KK60: ya sonuçta 2.5 saatte oraya uçuyoruz eee 14 günde yeterli bence nasılsa bir ay sonra onlar gelecek :KK34:

İnşallah çok daha zarif hallerinide paylaşırsın ilerde :KK34:

Banucum hayırlı yolculuklar, umarım çok güzel vakit geçirirsiniz ailenle oralarda :KK16:

arkadaşlar ben bir delilil yaptım doğru olur mu buraya yazmam bilmiyorum ama tam bir hafta önce mideme mide balonu taktırdım..etrafımda çok fazla insanla paylaşamıyorum.. hem gelicek tepkilerden hemde malum insan kilo konusunda çok nazara geliyor :) bende sizlerle paylaşmak istedim..resmen yeni doğmuş bir bebek bir çocuk kadar huzurlu hissediyorum kendimi :)

umarım sağlığına kavuşursun bu yolla ve bizşmle de paylaşırsın.

kızlar resımlerım ıcın cok guzel yorumlar yapmıssınız ınsaallah bu albumde oncesı sonrası da olacak herkese umut olsun ıstıyorum bu sekılde.

hepınızı optum tekrar gorusuruzzzzzzzzz

günaydın arkadaşlar sanırım en en en yeniniz benim aranızda :) dün katıldım aranıza.. ve sanırım yazdıklarınızı okuyarak benimde moral bulmaya ihtiyacım var.. ve sanırım içinizdeki en tombiş benimm :)

canım hoşgeldin :KK66:)
boy kilo kaç tatlım ? mide balonu hakkında bir bilgim yok ama çevremde tüp mide yada gastric by pass olan arkadaşlarım var , çok güzel sonuçlar aldılar , inşAllah sonuçlar senin için güzel olur :KK34::KK34::KK34:

şuan midemin içinde yuvarlık yumruk kadar hava ile dolu ordan oraya gezen kendine hala yer bulmaya çalışan bi baloncuk var :) ağızdan girip midenin içinde şişirdikleri herhangi bir kesme biçme olmayan neştersiz küçük bir operasyonla (yaklaşık 10-15dk da ) yerleştirilen bi cisimcik :) boyum 1.71 kilom ise şuan 115.7 buna gerçekten ihtiyacım vardı yaşım 21 yaşım geç olmadan artık bu kiloları verip çıtır bi piliç olmak istiyorummmm :)))

selam güzel hatunlar

hepimize hayırlı günler olsun

ben motivasyonumu kaybettim kim yedi söylesin..

yani 2 gündür moral ve diyet sıfır ha bişey yememekte kg verdirmiyor onuda öğrendimm.

cecoşum hayırlı yolculuklar enerji depola gel alamanyalardan kuzum:KK16::KK16:

X