:125::125::125:
gördüm canım, çok tatlı birine benziyorsun:)
esranın dediği gibi albüme ekleseydin yüzünüde görürdük, albümden istediğin vakit silebiliyosun fotoları.
topiğe foruma ekleme yüz olarak tabiki sakın fotonu, çünkü; sonra silemezsin burada kalır gider.....
sonuçta burayı tüm dünya okuyabiliyo, görebiliyo.
asuman abla, ( sanırım sızden kucugum ), tsk ederım ılgınız ve dıleklerınız ıcın cok tsk ederım
Selamün Aleyküm kızlarr
Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacakinşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur
Aslında eşime kalsa git bir iki ay kal diyor daha doğrusu büyük kızım daha okula başlamadan evvel öyle diyorduşimdi yazın onlar zaten buraya geliyor birde her gün telefonda görüşüyoruz
Orada doğup büyüdüğüm halde okadar alıştım ki İstanbula orada sıkılıyorumBol bol geziyoruz 14 günlüğüne olunca ama 1 - 2 ay olsa herhalde sıkılırdım diye tahmin ediyorum
Bazen eşim dalga geçiyor; milletin karısı gider aylarca kalır adamlar şikayet eder bizimmki bumerang gibi anında dönecek neredeyse diyeya sonuçta 2.5 saatte oraya uçuyoruz eee 14 günde yeterli bence nasılsa bir ay sonra onlar gelecek
İnşallah çok daha zarif hallerinide paylaşırsın ilerde
günaydın arkadaşlar sanırım en en en yeniniz benim aranızda :) dün katıldım aranıza.. ve sanırım yazdıklarınızı okuyarak benimde moral bulmaya ihtiyacım var.. ve sanırım içinizdeki en tombiş benimm :)
Herkese hayırlı günler dilerim
Eşim ve kızlar uyuyor hala ben de yarım saaattir buralardayım yavaştan kalkıp kahvaltı hazır lazım bir yandan da barbunyam ıslatmıştım onu pişiririm akşam için dünden pilavım da var zaten
Ama önce benim de markete gitmem lazım kahvaltılık bişeyler almam lazım
ben cıkıyorum arkadaslar,
aksam menumu yayınlamak ıcın gırerım. bugun ıse dondum malum, yogunluk olur.
sımdı herkes bır bardak su ıcsın zayıflamak ıcınnnnnnnn
Selamün Aleyküm kızlarr
Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacakinşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur
Aslında eşime kalsa git bir iki ay kal diyor daha doğrusu büyük kızım daha okula başlamadan evvel öyle diyorduşimdi yazın onlar zaten buraya geliyor birde her gün telefonda görüşüyoruz
Orada doğup büyüdüğüm halde okadar alıştım ki İstanbula orada sıkılıyorumBol bol geziyoruz 14 günlüğüne olunca ama 1 - 2 ay olsa herhalde sıkılırdım diye tahmin ediyorum
Bazen eşim dalga geçiyor; milletin karısı gider aylarca kalır adamlar şikayet eder bizimmki bumerang gibi anında dönecek neredeyse diyeya sonuçta 2.5 saatte oraya uçuyoruz eee 14 günde yeterli bence nasılsa bir ay sonra onlar gelecek
İnşallah çok daha zarif hallerinide paylaşırsın ilerde
arkadaşlar ben bir delilil yaptım doğru olur mu buraya yazmam bilmiyorum ama tam bir hafta önce mideme mide balonu taktırdım..etrafımda çok fazla insanla paylaşamıyorum.. hem gelicek tepkilerden hemde malum insan kilo konusunda çok nazara geliyor :) bende sizlerle paylaşmak istedim..resmen yeni doğmuş bir bebek bir çocuk kadar huzurlu hissediyorum kendimi :)
umarım sağlığına kavuşursun bu yolla ve bizşmle de paylaşırsın.
öööyetmeniiim ben 1bardak bitki çayımı içtim, bu da oluymuuuu:26::26:
:)
günaydın arkadaşlar sanırım en en en yeniniz benim aranızda :) dün katıldım aranıza.. ve sanırım yazdıklarınızı okuyarak benimde moral bulmaya ihtiyacım var.. ve sanırım içinizdeki en tombiş benimm :)
arkadaşlar ben bir delilil yaptım doğru olur mu buraya yazmam bilmiyorum ama tam bir hafta önce mideme mide balonu taktırdım..etrafımda çok fazla insanla paylaşamıyorum.. hem gelicek tepkilerden hemde malum insan kilo konusunda çok nazara geliyor :) bende sizlerle paylaşmak istedim..resmen yeni doğmuş bir bebek bir çocuk kadar huzurlu hissediyorum kendimi :)