Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete yeni başlayan arkadaşlarım size tavsiyem spor işini çok abartmayın azdan başlayıp artırarak devam edin
Haftada 1-2 gün ara verin :KK34:

ben cogu dıyetısyenı de anlamıyorum gunde yarım saat yuruyus 4 gun dıyorlar. ben her gun 2 saat yurudum ama zorla verdım sımdı okadar yogun spor yapıyorum ancak, baı vucudun yogun spora ıhtıyacı oldugunu bılmeden cok az bır spor dıyorlar.

ama sıze de katılıyorum hem vucut cok agrıyor hem daha kılo verımı baslarken aynı anda kas yapabılırız hem de vucut o spora da alısıyor ve kılo vermek ıcın ılerleyen zamanda daha fazlasını ıstıyor

ihihi her on kiloyu bir kilo sayarsak birkaç kilocuk evet :KK1::KK1::KK1:
Canımm.. Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok moral veriyosun :)
Umarım sen de tez zamanda kurtulursun lanet yağlardan ve bebegini de saglıkla kucagına da alabilrsin :KK49:
Kaç yıllık evliydin canım?

ben 4 yıllık evliyim sen bekardın dimi ?

ben cok ıyıydım canım hatta bebek cıkarmıstım bıle. zaman zaman ıstıyor ve uzuluyordum ama pozıtıftım once dıyet ardından bebıs dıyordum bebıs kendılıgınden gelecek tedavıye bıle gıtmeyecegım dıye dusundumk sureklı, dururuma ragmen. ıste bugunku doktor benı cok sarstı var bunda da bır hayr dıyorum

esracıgım, sana ozaman da kanım cok kaynamıstı bız ıletısımı nıye kesmısız ya ben bır 6 ayı senı tanıyamadan gecırmısım cok buyuk kayıp gercekten. tsk ederım ALLAH razı olsun hersey ıcın. sen ıcımı ferahlatın umut verdın dınledın yazdın ALLAH gonlune gore versın canım.

ınsaallah hrsey cok guzel olacak hepımız ıcınnnnn.:KK16:

canım her olayı kendi lehine çevirmek ya da olumsuz algılamak senin elinde. biliyorum insan çok üzgünken hiçbir şey yapmak istemiyor. atalete teslim oluyor. ama sen bugünkü doktoru ciddi bir uyarı olarak algıla, daha ciddiyetle devam etmen için bi uyarıdır belki. inşallah Allah kalbimizden geçenin peşinde yıllarca koşturmaz bizi. her şeyin hayırlısı...

kısmette bu varmış canım. sen yaza kadar topiğini yeni açmıştın, hatta ilk çizelgende yardım etmiştim sana. o ara herkes topiğe katılmak istiyordu, başın kalabalıktı. ben de uzaktan takibe devam ettim. sen hem iş hem forum çok özveride bulunuyorsun. aklından çıkması çok normal o yüzden. burada Yena da Asuman abla da çok anlayışlıdır, sen görev olarak yapmıyorsun bu paylaşımları biliyorum ama yazmak zorunda hissedip işini ihmal etme yine de. işkolig bir kocan var sanırım senin de benim gibi, o yüzden diyorum :)

inşallah burada güzel güzel ilerleriz. senin vasıtanla elizabeth ve karye de bize ısınır inşallah.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Akşam üzere eşim geline dayanamadım tekrar dışarı attık kendimizi
Şu spor salonunun üyeliğini dondurmak için bir daha gittik ve şükür hemen oracıkta bir dilekçe yazıp bıraktım üyelik kartımıda
RAmazanda açık olup olmayacağı henüz belli değilmiş ama umarım kapalıdır da tekrar dondurmak zorunda kalmam

sımdıden hayırlı yolculujklar ıyı eglenceler

oglunuza cok guldum valla yuzumu guldurdu tatlı bıdık yaaaaaaa

Çok sağ ol canım :KK34: inşallah karnemizi alıp direk havaalanına yol alacağız :KK1:
Bu arada karışıklık olmuş galiba benim ufaklıkta kız :KK1: tam bir cadı ama :KK1:

Oğlunuza derken Allahmı söyletti yoksa kız diyeceğim ama iki dene yeter niyeti bozmim :KK1: Rabbim sana ve senin gibi özlemini çekenlere nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada çok geçmiş olsun bencede arkadaşların dediği gibi takılma tek doktora :KK34: Rabbim ol dedikten sonra doktor asla olmaz dese ne yazar dimi ama :KK34:

ben cogu dıyetısyenı de anlamıyorum gunde yarım saat yuruyus 4 gun dıyorlar. ben her gun 2 saat yurudum ama zorla verdım sımdı okadar yogun spor yapıyorum ancak, baı vucudun yogun spora ıhtıyacı oldugunu bılmeden cok az bır spor dıyorlar.

ama sıze de katılıyorum hem vucut cok agrıyor hem daha kılo verımı baslarken aynı anda kas yapabılırız hem de vucut o spora da alısıyor ve kılo vermek ıcın ılerleyen zamanda daha fazlasını ıstıyor

canım burada fadime diye bir abla vardı, yalan olmasın haftada 500 dakikaya kadar spor yapardı. ve kilo vermesi yavaş hatta durmuştu. bu ara gözükmüyor o. biz onu uyarırdık Yenayla fazla spor yüzünden olabilir diye. diyeceğim o ki günde 1 saatten fazla spor vücuda depresyon sinyalleri veriyor sanırım. Asuman abla çok haklı yani, sen sürekli hareket halinde ol. 2 saatte 1 10 dakika dolaş fırsatın varsa. ama sporu kesintisiz 1 saatten fazla yapma bence.

iyi geceler bu arada.

canım burada fadime diye bir abla vardı, yalan olmasın haftada 500 dakikaya kadar spor yapardı. ve kilo vermesi yavaş hatta durmuştu. bu ara gözükmüyor o. biz onu uyarırdık Yenayla fazla spor yüzünden olabilir diye. diyeceğim o ki günde 1 saatten fazla spor vücuda depresyon sinyalleri veriyor sanırım. Asuman abla çok haklı yani, sen sürekli hareket halinde ol. 2 saatte 1 10 dakika dolaş fırsatın varsa. ama sporu kesintisiz 1 saatten fazla yapma bence.

iyi geceler bu arada.

Bu bana da ders olsun. Yavaşlatmalıyım sanırım sporu biraz..

Herkes kendi vücudunu tanıyıp ona göre ayarlar tabii ama senin de dediğin gibi ilerde kilo verme durunca vs artırmak gerekebilir bir de gerçekten başlarda fazla yapınca yağlar kasa dönüşüyor kendimden biliyorum çok yürüdüğüm için bacaklarım kalın kaldı gibi sanki
ben yatıyorum herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İyi geceler sana daaaa:KK5:

iyiyiz tontişim, sen nasılsın :)

hahah :) iyiyiz iyi. sporlarımızı yaptık, sağlıklı beslendik.
mutluyuz. sen? :)

idare eder yiyelim. şahsım değilde yaşanan olaylar üzüyor :KK43:( endişeyle sosyal medyayı takip ediyorum. onun dışında şükür iyiyim.
ayrıca ben de sağlıklı besleniyorum. 3 ay 1hafta ara verdikten sonra diyetisynime gittim az kızdı :KK66: ama irademle kızgınlığı aşacağız. sevindirici olan bu arada dikkat etmeme rağmen kilo almamışım.. yuppii :KK66:)))

idare eder yiyelim. şahsım değilde yaşanan olaylar üzüyor :KK43:( endişeyle sosyal medyayı takip ediyorum. onun dışında şükür iyiyim.
ayrıca ben de sağlıklı besleniyorum. 3 ay 1hafta ara verdikten sonra diyetisynime gittim az kızdı :KK66: ama irademle kızgınlığı aşacağız. sevindirici olan bu arada dikkat etmeme rağmen kilo almamışım.. yuppii :KK66:)))

tebrikler, çok sevindim. inşallah bundan sonra vermeye de başlarsın :KK16:

bu arada hepimiz çok sıkıntılıyız. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. diyet topiklerinde bunları konuşunca uyarıyorlar bir de.

sporu abartan arkadaşlarım ,vücudunuz ters tepebilir , ben bel ve diz rahatsızlığımdan dolayı hiç spor yapamıyorum , ve kilolarımı spor yapmadan verdim , sizde sporu normale indirin , birde ekstradan yediğiniz bişeyi yemeyin aynı yola çıkar :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

tontişlerim benim :KK66:)
nasılsınız :KK66:))

tontişimm welcommee :KK16::KK16:

iyi geceler bu arada.

Fadime ablada banlandıktan sonra yalan oldu , naptı ne durumda acep ?? :44::44::44::44:

iyi gecelerr , ben kaçtım kuzularım , öptüüümm
:KK54::KK54::KK54:

siyaseti burda yapmam zaten sadece sebep söyledim :) ayy bugün fırça günü oldu galiba :p
kitap okuma bölümüne de yazmaya çalışıyordum listeden çıkarıldın dediler de o sebeple dedim yanlış anlaşılmasın :KK66:)

Son düzenleme:
siyaseti burda yapmam zaten sadece sebep söyledim :) ayy bugün fırça günü oldu galiba :p
kitap okuma bölümüne de yazmaya çalışıyordum listeden çıkarıldın dediler de o sebeple dedim yanlış anlaşılmasın :KK66:)

kuzum ne fırçası aşkolsun :)

ben de sadece hislerimi belirttiğim halde uyarıldım da o yüzden yazdım, sen damdan düşme diye yani :KK53:

X