- 24 Mart 2012
- 16.968
- 3.289
- 41
anlıyorum canım, inşallah belki biraz faydası olur tuzu kesmenin. haftada 1 gün yine ye tabi zeytinini, peynirini bence.
buradaki kızlar o kadar iyi ki, eminim onlar da sana yardımcı olmaya çalışacaktır. inşallah hep beraber güzel yollar kat ederiz.
aramızda kilo yüzünden bebek sahibi olmakta zorlanan iki arkadaşımız vardı, geçen ay ikisinin de oğlu oldu mesela. zaten sen de zamanla göreceksindir, burada damdan düşen dolu yani...
kendini yalnız hissedip o ruh haline kaptırma olur mu... stres kilo vermeyi çok zorlaştırıyor.
bu arada fotoğrafla profilime girince albüm kımsında. topiğe eklemiyoruz ki sadece arkadaşlarımız görsün.
ınsaallah canım herseyı en ıyı sekılde uygulamaya calısıyorum ınsaallah faydası olur.
ben farkettım canım, sen yoktun ama benı yanlız bırakmadılar hatta lısteye aldılar hemen. normal sohbetler ettık az az tanısma gıbı, ben de menulerımı falan duzenlı yazdım, bır gırıp bır daha ugramayan bırı olarak gorunmek ıstemedım.hepınıze cok tsk ederım bana cok ıyı gelecegınızı dusunuyorum ben de, hem kalabalık hem benzer kılolar hem bu kılolardan asagılara ınmıs basarılı ınsanlar. umut dolduruyor kesınlıkle ınsanı.
ayyyyy bebeklerı mı oldu demek. ne mutlu yaaaaaaa. darısı hepımızın basına ınsaallah. cok sevındım , ya esra sen bana bugun nasıl ıyı geldın, baskaları dıyınce olmuyor da benzer saglık benzer uzuntu benzer seylerı yasayan ınsanlardan umut almak gercekten cok guzel oluyor. sızler dısında bugun ıkı arkadasım da cok destek oldular sagolsunlar. anneme aglayamadım baskasına gıtmedım telefonda ve burda sızlere sıgındım ınternet ortamı ama ınsanı cancıgerınden yakın oluyor ıste boyle.
fruma bıle gırmeyı dusunmuyordum esra gunduz. sonra dedım kı sen hayatındakı hersey zor kazandın senın hayatın daıma zordu eeeee bebek de zor gelsın ama gelsın. sen elınden gelen herseyı yap mucadelene devam et kımseyı dınleme ınsaallah olacak bebegın dıye dıye telkınde bulundum kendıme. yoksa ılk kez bukadar kendımı kapatmaya yonelecegımı farkedıyordum kı bır anda durdum sukur.