Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim canlarımmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

düğün çok güzeldi , çookk yoruldummm , az önce geldik , hemen not işlerimi tamamlama işine girdimm :26::26::26:

sizlerde ne var ne yokk ?

Asuuu inşAllah güzel geçmiştir kızının sınavıı:KK34::KK34::KK34:

benim pasaporttan hala ses yok , beklemedeyiz bakalım hayırlısıı :KK34::KK34::KK34:

Esoşş hala anteptemii ? yaaa buralarda olsaydım gidebilirdim antepe , neyse sağlık olsunn , yine görüşürüz cücüşümleee :KK16::KK16::KK16:

özledim sizi , öperim kocamannn ... :KK54::KK54::KK54:

Hoşgeldin destek ve motivasyon burdamevcut:KK34:

Benim de hiç kalkasım gelmedi ama yürüyüşe çıkmak için kalktım

Ben cuma ve Cumartesi çok koşturdum sağa sola ondan yorgundum sen yine yemeklerini hazır etmişsin ne güzel benim elimde sadece yorgunluk kaldı bugüniyiyim ama şükür en azından uykusuz değilim yürüyüş dışında da iş güç yapmadım dinlendim
Yarın yine yorulacağım ama sabahtan kayınvalidemi dişçiye götüreceğiz sonra da onun alışveriş işi var onu halledeceğiz

ben cuma gunu uykusuzdum cumartesıye de yansıdı ve halsızlık vardı acayıp uzerımde. dun ıse gıtmedım ızın gunumdu ama pek bırsey yapmadım dınlendım baya. yemeklerı yapmak zorundayım cunku oglen yanımdakı yemeklerden yıyorum bazen, cunku yemeklerımız kotu cıkabılıyor. aksam da zaten ısyerınde yemegımı ısıtıp, spora oyle gıdıyorum evde yesem en erken 7 bucuk oluyor gec kalmamak ıcın 6 da yıyorum ısyerınde.

cumartesı aksam alısverısımı de cıkarttım aradan sukur. komsuma malzemelerı aldım o bıze ortak recel yaptı kıslık. ben recelı yakıyorum bır ıkı kez denedım de. yarın sut gelecek koyden, aksama baya bır peynır yapacagım bır aylık yeter. persembe gunu de bezelye aldıracagım buzluga atacagım. bu ay ben de cok yogun olacagım bıze 2 saat uzak ama konyaya gıdecegız gorumcelerıme. ay sonunda ıstanbula gıdecegım ıkı gunluk. kardesımın mezunıyetı var.

Cuma günleri kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz öğlene kadar
Sonra listeler yapılıyor
Listelere girebilmen için 2 hafta bizlerle paylaşım şartı var kalıcı olmak adına yapıyoruz bunu

Anladım, çok mantıklı :)
O zaman bugünün menüsünü ve sporunu da yazayım.
Sabah: Light süt ile Special K
Ara: 1 Salatalık
Öğle: 15 tane kadar yaprak sarma
Çoban salata
Ara: 2 sivri biber
Akşam: Közlenmiş patlıcan salatası,
bir adet suda pişmiş baharatlı patates.
Toplamda 2 litre kadar su içtim.

Sporumsa, aylık squat programımın ikinci günündeyim. 55 tane squat yaptım. 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)

bugun:

saat 2de yattım onıkıyı gecerken uyandım.

ıkı bardak su
bır adet balıkyagı

saat 1 de kahvaltı.
ıkı dılım cavdarlı ekmek
2 adet haslanmıs yumurta / bol maydonıoz ve baharat koydum uzerıne
acık sekersız cay
5 zeytın
2 kk koy oeynırı
yarım domates yarım salatalık 3 adet marul

ev ıslerıne basladım, 3de muftaga gırdım. 2 lt su ıcmıs oldum ozamana kadar, bır de buyuk kupa da bıtkı cayı.

ıcınde sınamekı, yesıl cay, funda, bıberıye, kekık bırcok sey vardı demleme yaptım karıstırdım az da kabuk tarcın kaynatıp suyunu ekledım ıcıne regl oldum sabah. tatlı ıstegımı bastırsın dıye tarcına sarılmıs oldum. tadı hos olmasa da ıctım.

aksama kadar bır demet maydonoz yemıs oldum, 2,5 lt su ıcmıs oldum, 10 adet vısne yedım ara ogun nıyetıne.

ıslerım yarım saat once bıttı ancak. 5-6 cesıt yemek yaptıum malzemelerımı dogradım kaldırdım falan. camasır vs derken baya ugrasmıs oldum hıc oturmadım cok yoruldum bugun.

aksam yemegı olarak bır kase yogurt, 2 kasık monter sote, 2 kasık bulgur pılavı yedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım, 3,5 lt olur, yarım saat bısıklet surmeyı dusunuyorum

adımım 2496 olmus 1,5 km ya denk gelmıs zayıf bır gundu.

Anladım, çok mantıklı :)
O zaman bugünün menüsünü ve sporunu da yazayım.
Sabah: Light süt ile Special K
Ara: 1 Salatalık
Öğle: 15 tane kadar yaprak sarma
Çoban salata
Ara: 2 sivri biber
Akşam: Közlenmiş patlıcan salatası,
bir adet suda pişmiş baharatlı patates.
Toplamda 2 litre kadar su içtim.

Sporumsa, aylık squat programımın ikinci günündeyim. 55 tane squat yaptım. 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)

mecbur kalmadıkca paket urunler ozellıkle specıal k gıbı urunler tuketmeyın bazen ben de tuketıyorum aksam ama aslında tuketmemek lazım. bu tur yıyecekler ınsanı tok tutmyor ıcındekı seker dogal olmadıgı ıcın sızı daha cok acıktırır ayrıca sabah kahvaltısı en onemlı menu. peynır, yumurta, sut ve ekmek yemelısınız

mecbur kalmadıkca paket urunler ozellıkle specıal k gıbı urunler tuketmeyın bazen ben de tuketıyorum aksam ama aslında tuketmemek lazım. bu tur yıyecekler ınsanı tok tutmyor ıcındekı seker dogal olmadıgı ıcın sızı daha cok acıktırır ayrıca sabah kahvaltısı en onemlı menu. peynır, yumurta, sut ve ekmek yemelısınız

evet biliyorum, öyle de yapmaya çalışıyorum ama acil evden çıkmam gerekiyordu o yüzden tercih ettim. tamamen üşengeçlikten :) öneriniz için çok teşekkür ederim :)

buarada jübilemi tebrik eden cücüşleriimmm , hepinize çoookkk teşekkür ederim ,darısı hepinizin başına olsun inşAllahhh :KK16::KK16::KK16:

süreç gerçekten anlaamadığım bi şekilde geçti ve gitti kilocuklar ama sona yaklaştıkça dahada zorlaştı , o yüzden akışına bırakıyorumm :KK76::KK76::KK76:

elizabeth_bath hoşgeldin tatlımm , azmin daim olsunn :KK66:) ne mezunusun ??

hanımlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler.

yarım saat bısıklet surecegım. yarın ıse gıtmeyecegım sanırım, tahlıle gıtmem lazım yıne rutın hormıon tahlıllerı vs.

yarın aksama kadar gıremeyebılırım.

hanımlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler.

yarım saat bısıklet surecegım. yarın ıse gıtmeyecegım sanırım, tahlıle gıtmem lazım yıne rutın hormıon tahlıllerı vs.

yarın aksama kadar gıremeyebılırım.

İyi geceler :) :KK16:

buarada jübilemi tebrik eden cücüşleriimmm , hepinize çoookkk teşekkür ederim ,darısı hepinizin başına olsun inşAllahhh :KK16::KK16::KK16:

süreç gerçekten anlaamadığım bi şekilde geçti ve gitti kilocuklar ama sona yaklaştıkça dahada zorlaştı , o yüzden akışına bırakıyorumm :KK76::KK76::KK76:

elizabeth_bath hoşgeldin tatlımm , azmin daim olsunn :KK66:) ne mezunusun ??

Hoşbulduk, amin inşallah :)
arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum :)
Sen kaç kiloya düştün ki acaba?

İyi geceler :) :KK16:

Hoşbulduk, amin inşallah :)
arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum :)
Sen kaç kiloya düştün ki acaba?

canım ben 105i gördüm , başladığımda 102 idim , son olarak 75.5 ile bitirdim bu işi :KK34::KK34::KK34:

sonuca bakınca daha iyisi olabilirdi ama 30 kilo hafiflemek bile yetti bana , son 5i versemde olur vermesemde moduna girdimm :KK9::KK9::KK9:

inşallah sende görürsün bekarlar daha çabuk veriyo topikteee

aynuur düğünde döktün kurtlarını geldin demii

döktürdüm geldim valla bebeeemm , foto eklerim ama şimdi hiç vaktim yook , e-okul bezdirdi beniii :KK25::KK25::KK25:

ahahah ben evli evli verdimmm şekeriiimm :KK53::KK53::KK53:

Selam kızlar,

Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.

Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)

Selam kızlar,

Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)

İyi yolculuklar esracım
Eğlenmene çok sevindim:KK16:
Cücüşlerin hafta sonu iyi geçmiş ne güzel ohhh:21::21::21:

tekrardan hoşgeldin tatlım benim:)
:KK16::KK16:

bugün hava benimde içimi kararttı:KK37:
neyse akşam oluyo artık canım:KK53:

tamam orti canım:)

benim bu haftaya başlangıç kilom 96.5kg.
seninki kaç?

birde orticanımsın burcunu soruyum bakıyım hele bi:)
ben koç.

İyi geceler ortican mesajını yeni okudum şimdi tartıldım 97.4 burcum akrep yükselen yay heyecan yaptım aayy Rezzan Kiraz sanki yorumlayacak gibi

Muhteşemsin gerçekten :)
Darısı hepimizin başına :)

Selam kızlar,

görmediğin altını doları görmüşündür düğünde:))))))))))))))))))))

X