Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknurrr kilimde hakkaten güzel modeller var çok pahalı istikbal ve bellona bana kaba geliyoo kilimde daha spor modeller bulabiliyosun

cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla

İyi akşamlar eşimle 2 saat civarı yürüdük çok tempolu değildi ama işe yarar yine de:)

waaawww çok sert:))))

2saat ablacım az değil, iyi olmuş yürümeniz

bende yedim az önce etliekmekleri curk curk((
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
pişmanlığımdan yemek sonrası hemen yeşilçayımı demledim koşa koşa..........

ahanda o söz bana göreeeee:))
arada deli olcenn yoksa çakilmezz hayat
silor yapma sakınn çokk yiyosunn yawww yapıncaa

az morluk kaldı belinde şimdi geçti kuma da yaırdım bugün sıcak sıcak

ahanda o söz bana göreeeee:))
arada deli olcenn yoksa çakilmezz hayat
silor yapma sakınn çokk yiyosunn yawww yapıncaa

az morluk kaldı belinde şimdi geçti kuma da yaırdım bugün sıcak sıcak

aynen öyle......

iyi olmuş canım kumada yatırdığın, öpüyorum kızçeni....

Nursena sen de hazır yufkadan mı yaptın merak ettim ben de misafir felan gelirse yapayım diyorum benim kızlar sarımsaklı yoğurt yemezler malesef
Aslında yufkaları fırınlayıphazır bulundursak ihtiyaç halinde pratik olur hemen kullanırız

bende hazır yufkadan yaptımm asu sabahtan pişirdim gelince haır olduuu

yokk annamm ben önceden pişirmem lazım oluncenek yaparımm yoksa dürter beni onlarrrr yii beni yi benii diyyee

bana sarımsaklı yoğurt olsun her türlü yiringgg

Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...

benım topıgımde ozellıkle haftasonları ben de aynı seyı hıssedıyorum kendı kendıme menu yazarım , gunumu anlatırım ılk defa bu hafta ben de fazla gırmemıs oldum

gerı sayım basladı demıssınız seyahat hazırlıgı mı var ?

ortada bırsey yok ama cok yorgunum demıssınız ya. aynısını bugun ben de hıssedıyorum saat 3te muftaga bır gırdım daha yenı cıktım haftalık yemeklerımı yapayım dıye. guya spor yapmadım ama spordan beter yorgunum, ozellıkle tabanlarım nasıl agrıyor

benım burda cevrem yok ama yapmaya da calısmıyorum sırf bu sebepten kendımı nerdeyse yazdan berı uzak tutamıyorum akrabalarım var ama gıtmıyorum ılcedeler teyzelerım falan, cok da severım ama dayanamam dıye gıtmıyorum bu bır avantaj benım ıcın. esımın bogazına duskun olmaması da avantaj. cocuk ıcın yapma durumu da olmuyor cocuk olmayınca.

Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...
Hoşgeldin destek ve motivasyon burdamevcut
balkonda kahvaltıyı ben de cok severım her pazar yaparım hava azıcık guzel olsun yeter bana. bugun ben de balkondaydım sızın gıbı cok guzel oluyor ınsanın ıcı acılıyor
Benim de hiç kalkasım gelmedi ama yürüyüşe çıkmak için kalktım

Ben cuma ve Cumartesi çok koşturdum sağa sola ondan yorgundum sen yine yemeklerini hazır etmişsin ne güzel benim elimde sadece yorgunluk kaldı bugüniyiyim ama şükür en azından uykusuz değilim yürüyüş dışında da iş güç yapmadım dinlendim
Yarın yine yorulacağım ama sabahtan kayınvalidemi dişçiye götüreceğiz sonra da onun alışveriş işi var onu halledeceğiz

konyalımısınız ? konyada mı yasıyorsunuz ? etlıekmek dıyınce

Teşekkür ederim :)
Peki haftalık mı yazıyoruz kilomuzu? Hangi gün?
Ve sanırım yaptığımız sporları da yazıyoruz dk olarak değil mi :)

Cuma günleri kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz öğlene kadar
Sonra listeler yapılıyor
Listelere girebilmen için 2 hafta bizlerle paylaşım şartı var kalıcı olmak adına yapıyoruz bunu

oglunuz ıyılesıyormus gozunaydın

bence ıstıkbal almayın cok pahalı. ben de buaralar kılım gozume cok takıldı cok ıyı kampayaları var ustelık.

sahıl yerınde mı yasıyorsunuz ? yoksa tatılde mısınız ? yuzme super bır spor olmus hem egşlencelı hem cok kalorı yaktıran. cok sanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…