- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklisin seker ama artik diyeti birakmayi falan da dusundum. dedim herhalde 85'e gitmek cook zor. 95'den 90'a cok guzel geldim ama 85 cok uzak gorundu gozume. saolsun esim destek oldu. saliya kadar 1,5 kilo vermis olursam(gecen salidan beri) bana kucuk bi hediye alicak ve sinemaya gidip kutluycaz. :asigim:
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!
bayanlar bunu denemenizi tavsiye ediyorum . çok iyi geliyor kriz anında...
hepimiz tartıdaki gibi 68 i görürüz inşallah
tskler cnm zahmet oldu yarinda görürdüm ama merakimi giderdin cok saol a.s. bide nasil haftanin birincisi olunuyor kim cok kilo verirsemi,bu hafta beni saymayin ben yeni tartildim kilo vermedim ama bidaki cumaya bende varim kizlar kilomu yarin yazarim gramlarda önemlimi :ecrin_bebek:
evet canım kim fazla verirse birincimiz o....gramlarda cok önemli yazıyoruz.ama benim tartım eski tartı gram göstermiyo malesef bilemiyorum:1no2:yarından itibaren listedesin .daha azimli oluyo insan ismini görünce hadi kolay gelsin sanada:1hug:
Simdi ben yarın sabah uyanıım banyodan sonra kılomu yazıcam sıze. O listeye girmek istiyorum bende Bı kac sorum var;
citol zayıflama destegı urunumu yoksa ılac adı mı , onerırmısınız . Bence bu kılomun ve hareketsızlıgımın nedenı depresyonda olmam. bırde yarın ılk kez sabah tan yuruyuse cıkmak ıstıyorum usenmessem eger yarım saat yeter mı ?BIr de yedıgımız herseyı yazıyomuyuz ?
ixsir tskr ederim benim hedefim seni yakalamak olsun bakalim yakalayabilcammi sen kac delikafadulden
mesela kabızlık sorununuda cozebılıcek ne onerırsınız ? sırkelı su nasıl yapılıyo ? ay cok sordum kusura bakmayın
cok bişey yok aramızda 2 kilo.bence hedefimiz sen mi benmi haftada daha cok kilo vericek olsun nedersin varmısın.:içelim: