- 12 Temmuz 2006
- 869
- 0
Kızlar az önce yarım saat daha yürüdüm 200 kalori yaktım.Mekik falan,fıstıkda yaptım çok az.Bu arada ixirim ben termal sauna şort aldım yanında 1 kg tuz hediyeli.Tuz sürsende sürmesende öyle güzel terletiyorki sırılsıklam oluyorsun.Dizinden göğüs altına kadar şortun uzunluğu.4-5 sefer oldu giyeli farkı hissediyorum.Hele o tuz bebek gibi yapıyor tenini.Bence sende al her gün streç film ile uğraşacağına al yürüyüşe çıkmadan tuzlan ve giy onu.Hem her yerini topluyor giyince korse giymiş gibi oluyorsun düzgün yani. Kızlar bu arada aman diyeyim unutkanlığa çok dikkat edin.Ben anlatmıştım daha önceden ama okudunuzmu bilmem ilk başlarda.6 yıl önce bir isveç diyeti yapmıştım.Biliyosunuz günlük 500 kalori alınıyor o diyette 13 gün yapılması lazım ben 3-4 ayyapıp 16 kilo vermiştim.Ve B12 eksikliği çıkmıştı.Aşırı derecede ya hangi birini anlatayım.Alık alık bakıyordum.Ne yapacağımı unutuyordum, mutfağa bişey almaya gidiyordum bakıp bakıp geri dönüyodum.Daha neler neler ağlamıştım sinirden halime.O yüzden bir dahada yapmadım öyle diyetler.Zaten dedikleri gibi 30 kilo aolarak geri almıştım o 16 kiloyu. B12 eksikliği başladıysa, unutkanlık yani bişeyleri eksik yapıyosunuz demektir.Her şeyden yiyin ama az.Çitol doğru söylüyor herşeyden ama az.Ama çitolüm yinede abur cuburu tamamen çıkar.Onun dışında ne yemek istersen ye ama az.Abur cuburu sonra yine dahil edersin azar azar.İstediğin kiloya indikten sonra.