yenigelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz cimcimoş sende hoş geldin canım cumadan önce yetiştin kaydirigubbakcemile5 kızlar kimse yokmu gündüz baya kalabalıkmış ama ben yoktum evde gezmedeydim yediklerimi yazayım salata yaprak sarması yarım dilim börek bukadar çitolcum hepsi kaç kaloridir acebaşutarafagitti
h.buldum cnm saat kac gibi en son zamani insallah tartilirim erkenden pek erken kalkamiyorumyerimseniben
kizlar benim dietimde pilav makarna yasak 4kasikda yasak pirinc makarna beyaz un unlu corba bile yasak bunlar yag sisiriyor,bazen 1ay kilo vermemisdim ölcüldüm baya santimlerimden gitmisdi yani yaglarim erimis
benim dietim saglikli beslenme ama kilo verirken pilav makarna beyaz ekmek tatlilar unlu corbala (köfteye koyulan galete ununu kullanmak yasakti) ama simdi kepekli galete unlar cikdidelikafaduldenhangi diyete neye göre yasak anlamadım biz şimdi makarna yada pilav yiyorsak yanınada ekmek yemiyoruz o şekilde dengeliyoruz seninki nasıl anlatırmısın
ixsir tatlım sar streç filmi yarın bide öyle dene:):) ben spor yaparkn sarıyorum inanılmaz ter atıyorum sanki suyun altına girmiş gibi oluyom streci çıkardığımda boncuk boncuk terleri görünce oh oh eriyor diyorum:):):)
bu arada akşam 1 kepçe çorba salata ve ıspanak yoğurt yedim ben çavdar ekmeği kullanıyorum ama dilimlemiyorum içini ayırıyorum sadece kabuk kısmını yiyorum onun kalorisi nasıldır çitolcüğüm:) sen uzamansın bu konuda ondan soruyorum şimdide canım sütlü neskafe istedi onu içiyom ama şekersiz ve sütle sadece neskafe ekledim :):)bakalım gene kilo veremicem gibi çünkü hala regli olamadım sıkıntısını yaşıyorum sanki bütün vücudum şiş cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm
ixsir tatlım elma sirkesine hale devam ediyorumda artık idemi bulandırmaya başladı:):) bide keten tohumu aldım sende dene bakalım:)
benim regl de sapııt ya vaktimiydi yoksa deyildide önden neden geldi geri kaçtı bende hala anlamış degilimm ... geçen ay ki vaktide hatırlamıyorumki ne zamandı bu ara kızlar b12 vitamini alcam çünkü aşırı derece unutkanlık başladı bendee ...
bide eşim alış veriş yağmış çocuklara çikolata falan almış banada bonibon bayılırımdaa yemiştim akşam yemeginden önce yazmayı unutmuşumm :1closedeyes: ama inanın pişman deyilim çünkü gerçekten ihtiyacım vardı o na uzun zamandır kaçamak yapmıyorm