Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenigelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz cimcimoş sende hoş geldin canım cumadan önce yetiştin kaydirigubbakcemile5 kızlar kimse yokmu gündüz baya kalabalıkmış ama ben yoktum evde gezmedeydim yediklerimi yazayım salata yaprak sarması yarım dilim börek bukadar çitolcum hepsi kaç kaloridir acebaşutarafagitti

yawyum normal bi dilim börekte 200-250 oluyo ama benim yaptıgımda 150 felan sarmya gelince kıymalısı var zeytinyaglısı bilememki hayatım ama sana bak bişi anlatım geçen krep yaptım şöyle hesapladım
bir bardak süt 120
2 yemek kaşıgı un 50
biraz suu 00
1 y. kaşıgı yogurt 20
1 y. kaşıgı sıvı yag 100
2 yumurta 140

toplamda 430 kalroi lik bir krep hamuru oldu bu hamurdan 6 tane çıktı demekki tanesi 70
aslıdna o gün taneesini 200 kalroi hesaplamıştım noldu ya şimdi 70 çıktıı :bbo:

her neyse bu şekilde .......

2 dilim kepek ekmek 80
bir haşlanmış yumurta 70

bir dilim k. ekmek ve b2 kaşık yogurt 60

bir tabak haşlanmış makarna ( sossuz yagsız ) sarımsaklı yogurt 400

bir portakal 50

haşlanmış karnıbahar ( 4-5 tane ) sarımsaklı yogurt 30
1 dilim ekmek 40
bir kepçe ew yapımı tel şehriye çorba 50

yarımdan fazla simit 200

1 ceviz bir elme ( ahh herbalim ahh yuksun genee) 50
akşam sofrada ne varsa az ondan az bundan yedim ekmek yoktu ama 400 vardır hüplettiklerim

1430 toplam kalori

ne kadar çok yiyorum yaa kaydirigubbakcemile3
tam istedigim hayatt hihoyyyt
off ama şu an bi şişlik var üsütümdee zaten regl de gelemedi anlamadım ben bu işi
zaten akşama kadar sarımsaklı yogurt yedim hıhh( bayılıyorum )

kızlar yogurduda gene kendim ewde yaptım .. geçen nette okudum dün akşam haberlerde vermiş
yogurdun katkı maddesi çogalıyomuş bişiler falan baya işe yaramaz bişe oluyomuş ufak çocuklara ölüm bile getirebilirmiş haberiniz olsun

Kızlar akşam yemeğinde 4 kaşık pirinç pilavı, 100 gr tavuk eti yedim o kadar.Sabah kahvaltısı ile akşam yemeği arasında bişey yemedim çünkü unuttum.Evi temizledim ve 1 saat yürüyüş yaptım 400 kaloriyi yaktım yani. Yaprak dökümünü izleyeceğim görüşmek üzere by...

kizlar benim dietimde pilav makarna yasak 4kasikda yasak pirinc makarna beyaz un unlu corba bile yasak bunlar yag sisiriyor,bazen 1ay kilo vermemisdim ölcüldüm baya santimlerimden gitmisdi yani yaglarim erimis

ya ben hakkaten çok mu yiyorum ya kızlar az ama sık yiyorum
ama şu an o kadar dolu ve şiş hissediyorumki kendimi
netten baktım meyveli soda kalorisine ve 45 falan diye içmek zorundayım
normal soda yok

kizlar benim dietimde pilav makarna yasak 4kasikda yasak pirinc makarna beyaz un unlu corba bile yasak bunlar yag sisiriyor,bazen 1ay kilo vermemisdim ölcüldüm baya santimlerimden gitmisdi yani yaglarim erimis

hangi diyete neye göre yasak anlamadım biz şimdi makarna yada pilav yiyorsak yanınada ekmek yemiyoruz o şekilde dengeliyoruz seninki nasıl anlatırmısın

hangi diyete neye göre yasak anlamadım biz şimdi makarna yada pilav yiyorsak yanınada ekmek yemiyoruz o şekilde dengeliyoruz seninki nasıl anlatırmısın
benim dietim saglikli beslenme ama kilo verirken pilav makarna beyaz ekmek tatlilar unlu corbala (köfteye koyulan galete ununu kullanmak yasakti) ama simdi kepekli galete unlar cikdidelikafadulden

mecburi yiyeceklerim
1dilim kepekli ekmek
süt mamülleri yagsizindan
sebze karnin doyasiya kadar yiyebilirsin
meyve 1tane günde ufaksa 2tane
haftada 2-3kere beyaz et ,balik hindi, tavuk
kirmizi et 1yada 2kere(yagsiz)
2litrede su
citol su an aklima bu kadar geldi sicakta yapilan sporlar yag eritiyor (sauna esofmanlar)sogukta spor kas yapiyor

citolüm bence en güzelini yapıyorsun ..günlük kalori alımını her hafta 50 kalori düşürmeye çalış...en sağlıklısı...ben karbonhidrat diyetine başladım bu hafta bakalım ne kadar farkedicek..onda da puan hesaplıyorsun...50 puanı geçmemeye çalışıyorsun 1 günde...

kızlar şimdi komşularla yürüdüm geldim.1 saat.artık her akşam çıkmaya karar verdik.7.5 dan 8.5 kadar.ama hiç terlemedim.sauna eşofmanımı alsamki.fikri olanlar yardımcı olsun.iyi bişeymi alayımmı.gecen gün zayıflama kemeri aldım.geri vericem cok sallıyo ya kesin yumurtalıga ,sositosositorahime iç organlara zararı vardır buna ne diyonuz.hadi bi fikir verin.

ixsir tatlım sar streç filmi yarın bide öyle dene:):) ben spor yaparkn sarıyorum inanılmaz ter atıyorum sanki suyun altına girmiş gibi oluyom streci çıkardığımda boncuk boncuk terleri görünce oh oh eriyor diyorum:):):)

bu arada akşam 1 kepçe çorba salata ve ıspanak yoğurt yedim ben çavdar ekmeği kullanıyorum ama dilimlemiyorum içini ayırıyorum sadece kabuk kısmını yiyorum onun kalorisi nasıldır çitolcüğüm:) sen uzamansın bu konuda ondan soruyorum şimdide canım sütlü neskafe istedi onu içiyom ama şekersiz ve sütle sadece neskafe ekledim :):)bakalım gene kilo veremicem gibi çünkü hala regli olamadım sıkıntısını yaşıyorum sanki bütün vücudum şiş cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm

ixsir tatlım elma sirkesine hale devam ediyorumda artık idemi bulandırmaya başladı:):) bide keten tohumu aldım sende dene bakalım:)

anladım mutluyuz ama benim diyetimde kendime göre yani ewimde ne varsa yaglısı yagsızı ne denk gelirse yiyorum ama az yiyorum tabi . yani kendi mutfagımın yaşam tarzımızın ( malum çocuklar eş)
getirisi dogrultusunda besleniyorum . böyles bence daha iyi çünkü ben bunu yaşam tarzı olarak benimsicem yani ( kısmet olurda belli bir kilonun altına inersem ) ömür böyu inşallah..
şöyle düşünüyorum ben diyelim belli bir diyet listesine baglı kalalım bazı ürünler tamamen yasak bilmem ne ( tatlı kola yaglı hamur işi dışında norml yasakların dışında demek istedim) kilo veriyosun o da tmm .. ama diyeti bırakınca ne oluyor belli bir süre sonra geri alınacak o kilolarr bi sürü örnegi de vardır çevremizde bunun
o yüzden ben kendi mutfagıma göre az ye sık ye .. herşeyden ye az ye politikasında yım

bilmiyorum kızlar yoruma açık

bu ara 15 dakika step yaptım yoruldum ya :1closedeyes:

tabiki herseyden az yicen citol ama zayiflarken yemesen daha iyi kilo verirsin cnm ben öncedende zayifladim ama stresden depresyondan kilo aliyorum yazin veriyorum, ama sen bilirsin cnm

ixsir tatlım sar streç filmi yarın bide öyle dene:):) ben spor yaparkn sarıyorum inanılmaz ter atıyorum sanki suyun altına girmiş gibi oluyom streci çıkardığımda boncuk boncuk terleri görünce oh oh eriyor diyorum:):):)

bu arada akşam 1 kepçe çorba salata ve ıspanak yoğurt yedim ben çavdar ekmeği kullanıyorum ama dilimlemiyorum içini ayırıyorum sadece kabuk kısmını yiyorum onun kalorisi nasıldır çitolcüğüm:) sen uzamansın bu konuda ondan soruyorum şimdide canım sütlü neskafe istedi onu içiyom ama şekersiz ve sütle sadece neskafe ekledim :):)bakalım gene kilo veremicem gibi çünkü hala regli olamadım sıkıntısını yaşıyorum sanki bütün vücudum şiş cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm

ixsir tatlım elma sirkesine hale devam ediyorumda artık idemi bulandırmaya başladı:):) bide keten tohumu aldım sende dene bakalım:)

canımcım kesinlikle yarın streclenecem teşkür ederim iyi fikir.gelişmeleri yazarım.ben hala devam ediyorum elma sirkesine.keten tohumunu bi ara kullanmıştım yogurtla.sen nasıl hangi saatlerde kullanıyosun ..en kısa sürede alayım bari.haketen cuma gelsede tartılsak.ama içimde bir his veremedim gibi geliyo.umarım yanılırım.bu arada hala benim reglden tık yok......rahatı iyi gelemiyo heralde.3 ay olucak nerdeyse mahsur kaldıkafamçokkarıştı

benim regl de sapııt ya vaktimiydi yoksa deyildide önden neden geldi geri kaçtı bende hala anlamış degilimm ... geçen ay ki vaktide hatırlamıyorumki ne zamandı bu ara kızlar b12 vitamini alcam çünkü aşırı derece unutkanlık başladı bendee ...

bide eşim alış veriş yağmış çocuklara çikolata falan almış banada bonibon bayılırımdaa yemiştim akşam yemeginden önce yazmayı unutmuşumm :1closedeyes: ama inanın pişman deyilim çünkü gerçekten ihtiyacım vardı o na uzun zamandır kaçamak yapmıyorm

benim regl de sapııt ya vaktimiydi yoksa deyildide önden neden geldi geri kaçtı bende hala anlamış degilimm ... geçen ay ki vaktide hatırlamıyorumki ne zamandı bu ara kızlar b12 vitamini alcam çünkü aşırı derece unutkanlık başladı bendee ...

bide eşim alış veriş yağmış çocuklara çikolata falan almış banada bonibon bayılırımdaa yemiştim akşam yemeginden önce yazmayı unutmuşumm :1closedeyes: ama inanın pişman deyilim çünkü gerçekten ihtiyacım vardı o na uzun zamandır kaçamak yapmıyorm

canım ya geçen ayın tarihini bende unuttum neden böyle oldu anlaadımki bi türlü gelemedi:) daha öncede olmuştu bakalım beklemedeyim:):) bende bugün markette jelibonlara baktım çok çok severim ama almadım:S hayır dedim cıssss seçil dedim hemen o reyondan çıktım:):):ecrin_bebek:

ben keten tohumunu yoğurtla yiyemedim benim sorunum bir kase yoğurdu bitiremem ancak sarımsaklı olcak salatada falan az kullanıcam öyle sevemedim yoğurdu ne alaka ise ayranı severim:):):) ben sabah 1 tatlı kaşığı ağzıma alıp suyla yutuyorum zaten çekilmişini aldım 1 tatlı kaşığıda akşam yapıyom günde 1 çorba kaşığı tüketilmeliymiş ideali oymuş en azından elma sirkesinin o iğrenç tadı gidio ağzımdan bu arada sen 2 çorba kaşığı kullanıyosun sanırım ben 1 çorba kaşığı kullanıyom sirkeyi o bile bana çok kötü geliyor benki eve sirke aldırmazdım evdekiler hayretle bni seyrediyor onu içerken yüzüm 180 derece şekil deiştiriyor:):):)

Son düzenleme:
ya citolcüm şu unutkanlık bendede cok .bendemi alsamki o haptan.araştırdınmı.bilgi verirmisin

X