Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yalnız karnın açken canının çektiği şeye bakarmısın. Kaymaklı kadayıf..
Biz hakkaten çok tehlikeliyiz..

Kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için...

Bilmemki canim ugrasiyorum iste hicbiseyden eksik kalmasin istiyorum, gül gibi cok güzel bir kizkardesim var,
herkes pesinde kosardi, özenirdim ona, gercekten esmer güzeli :)
Evlendigi kisiyede kimse inanamadi, herkes oglan zenginmi diye düsündü, cünkü gercekten yanina yakismiyordu,
hatta zorla evlendirildigini sananlar oldu :)) Kaynanamizda pek kiymet bilmez, tuhaf insanlar, o yüzden onlada cok tartistim ama
naparsin iste kizkardesime kiyamiyorum Allahim daha mutlu etsin, herseyi tam olsun isterim

Kizkardes cok baska bisey, herseyin oluyor senin, iyiki var gercekten, aramizdada 2 yas yok yani pespese büyüdük
bekarken dövüsürdük, evlenince kiymete bindi

Bi iyi geceler diyim dedim kizlaaar, iyi geceleeeeer...
...dedim ve gidiyorum

kaç yaşındasın merak ettim :)

Benim göğüsleri estetik dışında hiç birşey sıkılaştırmaz öylesine yoldan çıktılar ki.?

Son düzenleme:

sen de çok güzelsin canım..

İyi geceler..

Meyraaaaa,

gitmedimi misafirlerin.??

kaç yaşındasın merak ettim :)

Benim göğüsleri estetik dışında hiç birşey sıkılaştırmaz öylesine yoldan çıktılar ki.?

22 Yaşındayım.. :)
1.5 aydır spor yapıyorum, göğüslerimle başım beladaydı 90dan 85e indirdim.. :)
Şimdi de sıkılığını korumakla uğraşıyorum.. :)
Anneme de yaptırıyorum onda da fark var, bence umutsuzluğa düşmeyin, spor herşeyin ilacı..

BEYZUŞ, sen yookken seçil de geldi bir kaç gün yazıp yine yok oldu...
evlenmiş ve yine 90 ların üzerine çıkmış...

90 lı kilolarda bir lanetlik durum söz konusu gibi..
dön dolaş sonuç yine 90 oluyor yahu...

Son düzenleme:

Çok sevindim adına..

Toplam da 3,5 sene emzirme,kilo alıp vermeler hiç umut olmasada denerim ama teşekkürler...

Evet ...90 ın laneti diye bir şey var galiba.....

Memlekette komşumuzun çok güzel ve çok şişman kızı vardı.Özellikle belden aşağısı tarif edemeyeceğim kadar kiloluydu.Üniversiteye gidince diyetisyenle zayıfladı.Gözlerime ve iradesine

inanamadım..Sonra evlendi ve maalesef yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı..İşin kötüsü kocasıda obezleşmiş...Çok üzüldüm görünce...Demek Seçilcik'te öyle oldu...

Kiloları verince almasak ya..Aslında satılan mal geri alınmaz değil mi?

Biz her seferin de geri alıyoruz :)))
Çok mattah bişeymiş gibi..

Tartıldınmı hiiç.? Varmı indirim :)

İyi geceler BEYZUŞ ve dafi..

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kısceleriiimmmm

kızlar akşam önce dondu sonra bağlantım kesildi. iyi geceler diyemedim.
hayırlı, sağlıklı, mutlu, güzel bir gün diliyorum.bugün dahada incelmiş olursunuz inşallah

günayydıınnnnnnnnnnnnnnnn herkezeee hayırlı günler kocamı yolladım geri yatıcam valla gözlerim kapanıyo şimdilik hoşca kalın

günaydınlarr
gece ne guzel kaynatmıssınızzz
bu gunde gelındeee kaynatalıkk beraberrr

gidiyorumm kahvaltı hazırlamayaaa sabahtan uyundı benım canavarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…