Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere huzurlu mutlu ve bol eksili az kaçamaklı bi gün diliyorum
dün ben ananemlere gittim valla herkeşler ordaydı dedem bütün torunlarını kızlarını oğullarını topladı süper bi ortam oldu pişmaniye çektiler ama ağzıma bile sürmedim veeee herkes bana zayıflamışsın çok belli oluyo dedi çok hoşuma gitti valla demekki emeklerimin karşılığını alıyorum neyse sabah sabah fazla kafa şişirmeyim bana müsade işlerimi hallediyim yine gelirim arada sizi yoklamaya öpüldünüz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize günaydın

Hele şükür zorlada olsa erken uyandım bugün eşim her ne kadar sabah sinirlensemde bu sabah sırf beni uyandırmak için odanın ışığını yakmaktan tutun her türlü patırtıyı yaptı kapıdan geçirirkende dalga geçer gibi hadi sen kapat kapıyı git yat diyor uyuz yaa dedim kapatmıyorum len inat değilmi uyumuyacağım sabahları kızımın dediği gibi aniden fırlayarak uyanınca az birşey huysuz oluyorum gerçekten

Kahvaltı etmeye başlamadan sizlere bir günaydın diyeyim dedim

belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek

Canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz maalesef. Bazılarımız iradeli davranamadığı bazılarımızda çeşitli rahatsızlıklar yüzünden zor kilo veriyoruz ama emin ol kusarak zayıflayıpta ay ben çok mutluyum diyen biriyle biz şimdiye kadar karşılaşmadık.
İnan ben bir ara nasıl aklımı bozduysam kiloyla ilgili kusarak zayıflamayı bile düşündüm düşündüm diyorum çünkü ben hamileliğimde bile kustuktan sonra yere yılıp dakikalarca ağlayıp kendime gelemeyen bir tipim çok şükür diyorum tabi şimdi çünkü o şekilde çok büyük tehlikelere sebep olurdum. Sonra burayı keşfettim ve çok şükür arkadaşlarımızında destekleriyle çok güzel bir kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum
Rabbim sağlığımızı elimizden almasın Kilo nasılsa geç te olsa verilebilir Sen yeterki devamlı paylaşımda bulun Emin ol buradaki arkadaşlar hem destek oluyor hemde motivasyonunu öyle bir yükseltiyorlar ki hani neredeyse Olympiyatlara bile katılabilirim moduna geliyorsun
Hadi gazan mübarek olsun seninde

Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik
Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye
İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşim ama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu
Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum
Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum
Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.

bende msn yi açmıyorum hiç
açayım bari

Yaaa ben ne zamandır bilgisayara msn indirmek istiyorum ama son formattan sonra eksik birşeyler var herhalde bir türlü indiremedim msni yoksa bende toksini taciz operasyonuna seve seve katılırdım
Bir ara tamire göndereyim bari şu laptobuda bende msne kavuşayım

kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor

Hele şükür ablacığım yaaa özledik valla yaa
İnşallah bu misafirlere koşturmaktan eksileride görmüşsündür Sonuçta eve 1 misafir bile gelse insan daha fazla koşturuyor ev içinde

merhaba güzel hanımlar...
benim minik cadı yine uyumadı bizi dün gece saolsun, bayat balık gibi bakıyorum bugün, alık alık :)
az önce arkadaşım hoşbeş ikram etti, bir minik parça aldım, vicdan azabı içinde. minnak minnak ısırıklarla yiyecektim ki ilk ısırıktan sonra yere düşürdüm, bi tane daha al dedi ama bu bir mesaj olmalı diyerek reddettim

İyiki düşmüş diyelim o zaman
bizde de var bir gece kuşu bazen cıldırıcak noktaya getiriyorlar ama bir gülümsemesi hepsini anında unutuyor

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.

Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün

Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.

aynuuuurrrrr
esraaaaa
dönün artık cücüşleerr
özledik siziiii

Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.

Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)

Günaydın, bende spordan geldim, duş , kahvaltı.. çok yorğunum... biraz uzansami acaba?

Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)

bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)

Son düzenleme:
kusarak zayıflama hakkında ne dersiniz kızlar .s

giydiğimiz kıyafetler yakışmayınca öle düşşünmüyor insan diyet yap spor yap sonuç ne hala kilo umutsuzluklarr..

komik bişey olduğunu düşünmüyorum yardımcı olursunuz diye yazmıştım arkadaşım

belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek

kusarak zayiflayabilirsin tabiki, yalniz yakalanabilcegin bulimi hastaligini göz önünde tut.bu hastalikta bir süre sonra vucudun kusmaya öyle iyi programlaniyor ki, midende birsey tutamaz hale geliyorsun.ve bir süre sonrada tehlikeli boyutlarda zayiflamis oluyorsun,tabi istesende yemek midende tutamadigin icin devam ediyorsun zayiflamaya, ölüme kadar yolu var iyi bir doktor bulup iyi bir terapiye baslamazsan.haberlerden arastirabilirsin kac kisinin bu yüzden öldügünü.benim giydigim kiyafetlerde yakismiyor ama hic kusmayi düsünmedim,hem kusmak istedigin birseyi neden yiyorsun ki ? yeme! 2 haftadir buradayim ve buraya ugramadigimda bende ipin ucunu kaciriyorum,bunu fark ettigimden beri yazmasam bile okuyup gidiyorum , dün gece ki gibi.cok yorgundum ya .neyse buradayim yani anlicagin, ve buradaki kizlar o kadar iyi niyetli ki onlardan aldigin pozitif enerjiyle cok iyi motive oluyorsun.kendini hasta edicek düsünceleri birak saglikli beslenip tempellesen poponu kaldirip spor yap.hemen olmasada zamanla kilolarindan kurtulcaksin emin ol.

yena biliyormusun bayiliyorum sana, ne kadar kendine güvenen birisin cidden baskasi kendiyle böyle dalga gecemezdi.bu arada kizin icin üzülme.benimde ergenlikte fiziksel sorunlarim vardi , zamanla kabul edip o olumsuz gibi görünen sorunlarini bile sevebilcegini düsünüyorum :) bende beklemistim bazi sorunlar icin 18 yasini ameliyat olabilmek icin.ameliyatima 2 hafta kala tüm sevdiklerim etrafima toplanip biz seni böyle seviyoruz diyince vazgeciverdim ameliyattan :) simdi cok mutluyum iyiki olmamisim diyorum :))

kuzum fark ediyorumda sen cok az yiyorsun halsiz kalip biryerlerde yigilip kalma yere ( neden diceksin bundan yaklasik 3-4 ay önce bir arkadasim vardi onunda zayiflama istegi vardi .birgün dükkaninda yerde baygin bulunmus (( hemen hastaneye kaldirmislar. o günden beri tansiyon sorunu cekiyor.ne bileyim biraz daha saglikli beslensen , en azindan günde 2 kere yesen ? ya birde yenanin dedigi gibi o hareketin cok basari saglicagini düsünmüyorum bende 4 hamilelikten , 2 cocuk emzirmekten ve sürekli alinip verilen kilolardan sonra benide ancak estetik paklar DD ama yinede yapicam dedigini belki kol kaslarinida toplamaya yardim eder.

herkese iyi günler kizlar, dün sporumu yaptiktan sonra yazmaya halim kalmadi sizleri okuyup gidip yattim.ya ben simdiden tartilmak istiyorum ama cumayida beklemek istiyorum.tam 10 gündür tek bir kacamak yapmadim ve sadece 2 ögün yedim.sporumuda yaptim , cok merak ediyorum cuma günü ne cikicak.acil 5-6 kilo vermem gerekiyor biliyorsunuz diz agrim var ya ((( bazen dayanilmaz oluyor , aglamak istiyorum o zamanlarda sonra sonra moralim bozuluyor bazi geceler kendimi buzdolabinin önünde buldum :SS esim sayesinde acmaktan kurtuldum ama.esim buzdolabina 60 kiloyken ki fotograflarimi yapistirdi, Allah ondan razi olsun :) basaracagimi bildigini bana inandigini söylüyor artik.onunda destegi cok iyi geliyor ama diz agrim yüzünden bazen hayattan soguyorum resmen :SS offf ne cok yakindim ya birde buda var.yakiniyorum sonra pisman oluyorum bunada sükür diyemedigim icin,bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ya sizde böyle arada karisik oluyormusunuz ?

selam kızlar rekora koşuyorum 12de uyandım ya. abarttım iyice geç kalkma durumunu. düzene girmiştim ne güzel bozucam diye korkuyorum :18:

Şahgizem karışıklıgın ta kendisi benim. sürekli bi ikilemdeyim her konuda. mesela ben tek basıma idare edemiyorum bişeyi hiç . örnegin bu diyet olayı burdan kaçınca hemen almaya baslıyorum. başıma çoban lazım hep. bazen bende kendimi isyan ederken buluyorum tövbe tövbe diye diye akşamı ediyorum. insanız işte mükemmel olamıyoruz

Canım inan ben o karışıklığı çok sık yaşıyorum
Bazen bir an bile olsa başarılı olamayacağımı hissediyorum ama sonra hemen kendimi topluyorum ve niye başaramıyacakmışım iradesiz değilim ki diye kendime telkinde bulunuyorum
Dediğin gibi sporu çok sevdiğim halde bazen ay gitmesemmi modu yaşıyorum sonra ne olursa olsun dünya para verdim gitmem lazım bahanesiyle hazırlanıyorum dışarı cıktığımda da ise iyiki çıkmışım deyip daha bir enerjik gidiyorum sporumu yapmaya
Eminim buradaki arkadaşların çoğuda aynı sorunu yaşıyorlardır
Yani panik yapmak yok herşey normal arada bir şaşırıyoru o kadar ama kaldığımız yerden anında devam ediyoruz ve yaza fıstık gibi giriyor plajlarda KK kadınlarının iradesini gösteriyoruz

geçme notu diye bişey yokmuş yahuu. çan eğrisi ıvır zıvır garip sistemler mevcutmuş yine. ben yarın başlıyorum derslere 9 tane babalar gibi kitabımı alıp çalışcam inşallah becerebilirim

işte bu derslerinin GYS lerini de bul onlarada sınav öncesi mutlaka göz at,birde ünite sonundaki testlerede mutlaka bak oralardan da bir kaç soru geliyor

bebişini kucağına al bir hayırlısıyla ondan sonra her şey çok güzel olacak

tatlım günde en az 3 ana öğün 3 de ara öğün yemelisin sağlıklı kilo verebilmenin ve kalıcı olabilmesinin tek seçeneği bu
dediğin hareketi hiç duymamıştım ve okuduğum gibi hemen 20 tane yaptım her gün mutlaka yapıcam teşekkür ediyorum

işte bu derslerinin GYS lerini de bul onlarada sınav öncesi mutlaka göz at,birde ünite sonundaki testlerede mutlaka bak oralardan da bir kaç soru geliyor

[/B]

O zaman ben gidiyorum çalışmaya. gaza geldim öptüm sizi. ara öğünde gelirim

Son düzenleme:

cumadan beri spora gidememiştim bugün nihayet başladım
bu hafta kaçamaklar baya oldu ve regl dönemim sanırım kilo veremicem hatta bu hafta + çıkarım diyorum
ama cumaya kadar ne kurtarırsam kardır diyip moral bozmak yok

acil ders çalışmam lazım sınavlarıma 10 gün kaldı :18:burda topic okucam diye kalakalıyorum kovun beni dışlayın ders çalış pis ayşe deyin
öğlen için kendime ceza verdim salata yicem sadece ton balıklı salatamı hazırlıyım sonrasında da derse bismillah diyip başlıcam inşallah
bana dua edin canlarım:26:

öpüldünüz şekerler

Hoşgeldin...ne diyim yarın umarım güzelbir gün olur.
senin uyarın ile hemen mezurayi aldim elime...
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK....
Bel: 92cm
Kalça:111cm mezurayı zorlarsam 110 bile olabilir. zorlamadım
inanmiyorum benden komple 5cm yontulmuş....Size gösterim diye pantolonumu giyip foto çektim ama estetik bir foto olmadi. koymaya utandim.

ben az önce biraz uzandım 2-3 dakka daldim sanirim. simdi biraz daha iyim.
Toplanti için acaleye gerek yok...herkescikler olsun tabi....

Son düzenleme:

tebrik ederim canım. çok güzel gidiyorsun. belden basenden 5er cm incelmişsin. iki ayda da 9ar cm olmuş bu, aslında 2 beden demek. hala 46 giymiyorsundur o yüzden sen.

bu arada fotoyu ekle bence albümüne. kaldırırsın bir süre sonra istersen. merak ettim ben şahsen :)

ben çok uzun süredir pantalon almiyordum. pantolonlarim tchibo nun 46 bedeni ama simdi 2 46 beden tshibo pantolonu üst üste koydum arasinda 3,3.5 cm fark var.

aynı marka olmasına rağmen bu fark çok ilginç. demekki ben 48 bedenmişim. yada ben gri pantalonumu çok giyip esnettim çünkü kumasi digerinden daha esnek. Pantolonlarda benimle genişleme ihtimalini yüksek buluyorum. Simdi üsteki mavi olan kot 1, 1.5 ckm kadar belimde bolluk yapıyor. kalçama oturuyor. Birde bacakalarımım üst kisminda pot pot boluklar olulusuyor. Henüz 44e girmem mümkün değil. Evde var 44 beden pantolon söyle gözle baktimda yok olmaz. Kendimi onun içine sokmaya çalişip moralimi bozmiyim... kendime çikarttiğim sonuç, ben diyete başladığımda 48 bedendim sanirim...
fotoyu koydum aksama silerim..

Eklentiler

• $DSCN0620.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

aynı markanın farklı kalıpları olabiliyor canım. bence sen o yüzden 46-48 giyiyordun. şimdi kesin 44 bedenler de vardır olacak olan sana. şuan ki bedenin de 44-46 bence. benim de 48 beden pantolonum büyük geliyor. şu an evde olan 46 beden de var, olmayan 46 beden de. ben de şuan 46-48im yani. çok da takılmamak lazım. zayıfladığımızda üzerimize olan 36 bedenleri görünce şok olacağız ama yine aynı mantık. bazı kalıplar geniş en nihayetinde. şu mezutayla ölçüm iyi oldu. bariz fark görünce doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. öbür türlü pantolon bedenleri küçülmedikçe siniri bozulur insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…