belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek
Bilmemki canim ugrasiyorum iste hicbiseyden eksik kalmasin istiyorum, gül gibi cok güzel bir kizkardesim var,
herkes pesinde kosardi, özenirdim ona, gercekten esmer güzeli :)
Evlendigi kisiyede kimse inanamadi, herkes oglan zenginmi diye düsündü, cünkü gercekten yanina yakismiyordu,
hatta zorla evlendirildigini sananlar oldu :)) Kaynanamizda pek kiymet bilmez, tuhaf insanlar, o yüzden onlada cok tartistim ama
naparsin iste kizkardesime kiyamiyorum Allahim daha mutlu etsin, herseyi tam olsun isterim
Kizkardes cok baska bisey, herseyin oluyor senin, iyiki var gercekten, aramizdada 2 yas yok yani pespese büyüdük
bekarken dövüsürdük, evlenince kiymete bindi
Bi iyi geceler diyim dedim kizlaaar, iyi geceleeeeer...
...dedim ve gidiyorum
bende msn yi açmıyorum hiç
açayım bari
kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
merhaba güzel hanımlar...
benim minik cadı yine uyumadı bizi dün gece saolsun, bayat balık gibi bakıyorum bugün, alık alık :)
az önce arkadaşım hoşbeş ikram etti, bir minik parça aldım, vicdan azabı içinde. minnak minnak ısırıklarla yiyecektim ki ilk ısırıktan sonra yere düşürdüm, bi tane daha al dedi ama bu bir mesaj olmalı diyerek reddettim
selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
aynuuuurrrrr
esraaaaa
dönün artık cücüşleerr
özledik siziiii
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere huzurlu mutlu ve bol eksili az kaçamaklı bi gün diliyorum
dün ben ananemlere gittim valla herkeşler ordaydı dedem bütün torunlarını kızlarını oğullarını topladı süper bi ortam oldupişmaniye çektiler ama ağzıma bile sürmedim veeee herkes bana zayıflamışsın çok belli oluyo dedi çok hoşuma gitti valla demekki emeklerimin karşılığını alıyorum neyse sabah sabah fazla kafa şişirmeyim bana müsade işlerimi hallediyim yine gelirim arada sizi yoklamaya öpüldünüz
Günaydın, bende spordan geldim, duş , kahvaltı.. çok yorğunum... biraz uzansami acaba?
kusarak zayıflama hakkında ne dersiniz kızlar .s
giydiğimiz kıyafetler yakışmayınca öle düşşünmüyor insan diyet yap spor yap sonuç ne hala kiloumutsuzluklarr..
komik bişey olduğunu düşünmüyorum yardımcı olursunuz diye yazmıştım arkadaşım
belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek
Ay kim ki o..Çok merak ettim bak :)))
Valla dişleğim beyzuşum ama belli olmuyor pek...Nasıl oluyosa bilmiyorum..Konuşurken sanırım belli oluyor..
S ler falan tıslayarak çıkar ağzımdan :))
Hem şişkoyum hem dişleğim Allahım ne bahtsızım ben.:))
Merhaba hanımlar..
Umarım az kalorili bir gün olmuştur.. :)
Bugünü sadece pırasa yemeğiyle noktaladım.. :)
Çok az oldu farkındayım ama istemeden oldu, pek canım çekmedi. Sanırım su şişiriyor.. :)
Kollarımızı sarılır gibi en az 20 kere açıp kapatmayı unutmayalım ki bu süreçte göğüslerimiz de sıkılaşsın, dikleşsin..
Herkese hayırlı geceler diliyorum..
herkese iyi günler kizlar, dün sporumu yaptiktan sonra yazmaya halim kalmadi sizleri okuyup gidip yattim.ya ben simdiden tartilmak istiyorum ama cumayida beklemek istiyorum.tam 10 gündür tek bir kacamak yapmadim ve sadece 2 ögün yedim.sporumuda yaptim , cok merak ediyorum cuma günü ne cikicak.acil 5-6 kilo vermem gerekiyor biliyorsunuz diz agrim var ya((( bazen dayanilmaz oluyor , aglamak istiyorum o zamanlarda sonra sonra moralim bozuluyor bazi geceler kendimi buzdolabinin önünde buldum :SS esim sayesinde acmaktan kurtuldum ama.esim buzdolabina 60 kiloyken ki fotograflarimi yapistirdi, Allah ondan razi olsun :) basaracagimi bildigini bana inandigini söylüyor artik.onunda destegi cok iyi geliyor ama diz agrim yüzünden bazen hayattan soguyorum resmen :SS offf ne cok yakindim ya birde buda var.yakiniyorum sonra pisman oluyorum bunada sükür diyemedigim icin,bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ya sizde böyle arada karisik oluyormusunuz ?
geçme notu diye bişey yokmuş yahuu. çan eğrisi ıvır zıvır garip sistemler mevcutmuş yine. ben yarın başlıyorum derslere 9 tane babalar gibi kitabımı alıp çalışcam inşallah becerebilirim
çok sağolun kızlar teşekkür ediyorum iyiki varsınız özlemişim sizlere yazmayı sorunlarımı paylaşmayı ...az kaldı bende döneceğim aranıza inşallah ikili rakamlara döneceğim allahtan fazla kilo almadım. 124 ile hamile kalmıştım 127kiloyum şu anda ,kilo çok olduğu için almıyorum heralde ....
Merhaba hanımlar..
Umarım az kalorili bir gün olmuştur.. :)
Bugünü sadece pırasa yemeğiyle noktaladım.. :)
Çok az oldu farkındayım ama istemeden oldu, pek canım çekmedi. Sanırım su şişiriyor.. :)
Kollarımızı sarılır gibi en az 20 kere açıp kapatmayı unutmayalım ki bu süreçte göğüslerimiz de sıkılaşsın, dikleşsin..
Herkese hayırlı geceler diliyorum..
işte buderslerinin GYS lerini de bul onlarada sınav öncesi mutlaka göz at,birde ünite sonundaki testlerede mutlaka bak oralardan da bir kaç soru geliyor
[/B]
O zaman ben gidiyorum çalışmaya. gaza geldimöptüm sizi. ara öğünde gelirim
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.
Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün
Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.
Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.
Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)
Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)
bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)
Hoşgeldin...ne diyim yarın umarım güzelbir gün olur.
senin uyarın ile hemen mezurayi aldim elime...
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK....
Bel: 92cm
Kalça:111cm mezurayı zorlarsam 110 bile olabilir. zorlamadım
inanmiyorum benden komple 5cm yontulmuş....Size gösterim diye pantolonumu giyip foto çektim ama estetik bir foto olmadi. koymaya utandim.
ben az önce biraz uzandım 2-3 dakka daldim sanirim. simdi biraz daha iyim.
Toplanti için acaleye gerek yok...herkescikler olsun tabi....
tebrik ederim canım. çok güzel gidiyorsun. belden basenden 5er cm incelmişsin. iki ayda da 9ar cm olmuş bu, aslında 2 beden demek. hala 46 giymiyorsundur o yüzden sen.
bu arada fotoyu ekle bence albümüne. kaldırırsın bir süre sonra istersen. merak ettim ben şahsen :)
ben çok uzun süredir pantalon almiyordum. pantolonlarim tchibo nun 46 bedeni ama simdi 2 46 beden tshibo pantolonu üst üste koydum arasinda 3,3.5 cm fark var.
Eki Görüntüle 620305 Eki Görüntüle 620298
aynı marka olmasına rağmen bu fark çok ilginç. demekki ben 48 bedenmişim. yada ben gri pantonomu çok giyip esnettim çünkü kumasi digerinden daha esnek. Pantolonlarda benimle genişleme ihtimalini yüksek buluyorum. Simdi üsteki mavi olan kot 1, 1.5 ckm kadar belimde bolluk yapıyor. kalçama oturuyor. Birde bacakalarımım üst kisminda pot pot boluklar olulusuyor. Henüz 44e girmem mümkün değil. Evde var 44 beden pantolon söyle gözle baktimda yok olmaz. Kendimi onun içine sokamaya çalişip moral mozmiyim... kendime çikartitğim sonuç, ben diyete başladığımda 48 bedendim sanirim...
fotoyu koydum aksama silerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?