iyi geceler kıslar... kovalasın tavşanlar...
iyi geceler tombiş arkadaşlarım
yatmaya niyetlendim ama yatasım yok sabah erken kalkacağım eşarp almıştım yakışmadı bana onu değiştirmem lazım sabahtan kardeşime giderken onu takacağım çünkü
gömleğe uygun eşarbım yok düz siyah alacağım inşallah gömlek desenli ondenle düz alacağım aldığım yine düz ama mordu
İyi geceler
Beyaz tenli olduğun için siyah yakışır..gömleğin ne renk.?
yenacım gelişme çağında olduğu içindir belkiHay Allah..çok geçmiş olsun canım..umarım çabucak etkisini gösterir ilaçlar..
Cumaya kesin güzel bir rakam görürsün tartıda.
Ben de kızımı götürdüm KBB ye bugün..Burnunda hafif bir çıkıntı oluştu,sanki kemik fırlamış gibi..Göze batan bir durum yok ama beni rahatsız ediyordu ve üzüyordu..
gittiğimiz hoca kıkırdak çıkıntısı dedi..Sağlığını etkileyen bir durum yok ortada henüz gelişimini tamamladığı için müdahale edemeyiz 18 yaşında istenirse estetik müdahale ile düzeltilir ama üzerin de durulacak bir durum yok dedi...
ergenlik dönemin de kimi çocukta bu durum yaşanıyormuş..
yenacım gelişme çağında olduğu içindir belki
zamanla düzelir.
inşallah yakışır hiç düz siyah kullanmadım gömleğim azcık karışık siyah mor pembe neyim var yarın foto çekinirim inşallah
kusarak zayıflama hakkında ne dersiniz kızlar .s
yenacım gelişme çağında olduğu içindir belki
zamanla düzelir.
ay gidemedim... yakışır yakışır. foto bekliyoruz...
Yena belki büyünce geçer.
akıllı işi olmadığı kesin sağlığım gideceğine tombik kalmayı tercih ederim
Hay Allah..çok geçmiş olsun canım..umarım çabucak etkisini gösterir ilaçlar..
Cumaya kesin güzel bir rakam görürsün tartıda.
Ben de kızımı götürdüm KBB ye bugün..Burnunda hafif bir çıkıntı oluştu,sanki kemik fırlamış gibi..Göze batan bir durum yok ama beni rahatsız ediyordu ve üzüyordu..
gittiğimiz hoca kıkırdak çıkıntısı dedi..Sağlığını etkileyen bir durum yok ortada henüz gelişimini tamamladığı için müdahale edemeyiz 18 yaşında istenirse estetik müdahale ile düzeltilir ama üzerin de durulacak bir durum yok dedi...
ergenlik dönemin de kimi çocukta bu durum yaşanıyormuş..
geçmiş olsun beyzuş ablam
asu ben siyahı çok severim genellikle siyah kullanırım
akıllı işi olmadığı kesin sağlığım gideceğine tombik kalmayı tercih ederim
becerebilecekmiyiz? uyuyayam kalkar bakarım..ben de gidemedim canım
hadi hepimiz aynı anda gidelim ne akllıyım değil mi
giydiğimiz kıyafetler yakışmayınca öle düşşünmüyor insan diyet yap spor yap sonuç ne hala kiloumutsuzluklarr..
Bakalım inşallah ..Hele cuma bir gelsin ak kara belli olacağım...
Kızına üzüldüm şimdi.Sağlık açısından değil (Dr mahsuru yok dediği için) aklına takıp canını sıkmaz inşallah.Bu yaşlarda takacak şey ararlar çünkü...Gerçi senin kızın çok akıllı,dirayetli ama sonuçta genç işte.Kelebek gibi kırılgandır.ay kıyamam ben şimdi ona..
[/COLOR][/I][/B]
dikizliycekmisin kızbecerebilecekmiyiz? uyuyayam kalkar bakarım..yada yorganin altinda cep telden teftiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?