İyiki düşmüş diyelim o zaman
bizde de var bir gece kuşubazen cıldırıcak noktaya getiriyorlar ama bir gülümsemesi hepsini anında unutuyor
aynı markanın farklı kalıpları olabiliyor canım. bence sen o yüzden 46-48 giyiyordun. şimdi kesin 44 bedenler de vardır olacak olan sana. şuan ki bedenin de 44-46 bence. benim de 48 beden pantolonum büyük geliyor. şu an evde olan 46 beden de var, olmayan 46 beden de. ben de şuan 46-48im yani. çok da takılmamak lazım. zayıfladığımızda üzerimize olan 36 bedenleri görünce şok olacağız ama yine aynı mantık. bazı kalıplar geniş en nihayetinde. şu mezutayla ölçüm iyi oldu. bariz fark görünce doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. öbür türlü pantolon bedenleri küçülmedikçe siniri bozulur insanın.
Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik
Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye
İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşimama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu
Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum
Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum
Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.
bende ders çalışmayaatla arkama
Ay canim kiyamam üzüntüden hastanelikmi olmus,
ya insan nekadar dövüssede kizkardes bambaska oluyor,
biz gerci biraz büyümeye baslayinca artik okadar kavga etmiyorduk kücüklükteki gibi ama yinede tabi evlenip gidince farkli oldu,
alismasi zor oldu :) ayni odayi paylastigim artik yoktu ve kocaman odada yanliz yattim ilk defa :) alistik simdi tabi
selam kızlar rekora koşuyorum 12de uyandım ya. abarttım iyice geç kalkma durumunu. düzene girmiştim ne güzel bozucam diye korkuyorum :18:
Şahgizem karışıklıgın ta kendisi benim. sürekli bi ikilemdeyim her konuda. mesela ben tek basıma idare edemiyorum bişeyi hiç . örnegin bu diyet olayı burdan kaçınca hemen almaya baslıyorum. başıma çoban lazım hep.bazen bende kendimi isyan ederken buluyorum tövbe tövbe diye diye akşamı ediyorum. insanız işte mükemmel olamıyoruz
Canım inan ben o karışıklığı çok sık yaşıyorum
Bazen bir an bile olsa başarılı olamayacağımı hissediyorum ama sonra hemen kendimi topluyorum ve niye başaramıyacakmışım iradesiz değilim ki diye kendime telkinde bulunuyorum
Dediğin gibi sporu çok sevdiğim halde bazen ay gitmesemmi modu yaşıyorum sonra ne olursa olsun dünya para verdim gitmem lazım bahanesiyle hazırlanıyorumdışarı cıktığımda da ise iyiki çıkmışım deyip daha bir enerjik gidiyorum sporumu yapmaya
Eminim buradaki arkadaşların çoğuda aynı sorunu yaşıyorlardır
Yani panik yapmak yok herşey normalarada bir şaşırıyoru o kadar ama kaldığımız yerden anında devam ediyoruz ve yaza fıstık gibi giriyor plajlarda KK kadınlarının iradesini gösteriyoruz
sagolun kizlar ya bir kendimin böyle olmadigini bilmek biraz rahatlatti, cok sagolun, yola devam diyelim o zaman :))
slmm :))
dıyette ıkıncı gunum ve bozmadım hıc aferın bana:))) bu sefer kararlıyım yaza akrabanın dugunu var ve zayıflıcammmmmmmmm:)))))))))))))
harika gidiyorsun böyle devam etirade herşeydir sahip ol yeterki
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
hadi bakalım inşallah . içime şöyyle bir şevk gelsin istiyorum. ateşleme motoruna ihtiyacım var.
cumadan beri spora gidememiştim bugün nihayet başladım
bu hafta kaçamaklar baya oldu ve regl dönemim sanırım kilo veremicemhatta bu hafta + çıkarım diyorum
ama cumaya kadar ne kurtarırsam kardır diyip moral bozmak yok
acil ders çalışmam lazım sınavlarıma 10 gün kaldı :18:burda topic okucam diye kalakalıyorum kovun beni dışlayın ders çalış pis ayşe deyin
öğlen için kendime ceza verdim salata yicem sadece ton balıklısalatamı hazırlıyım sonrasında da derse bismillah diyip başlıcam inşallah
bana dua edin canlarım:26:
öpüldünüz şekerler
slmm :))
dıyette ıkıncı gunum ve bozmadım hıc aferın bana:))) bu sefer kararlıyım yaza akrabanın dugunu var ve zayıflıcammmmmmmmm:)))))))))))))
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Hoş geldimmmm
Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
o zaman soyle bı atesleme yapalım sana,,dusun dugun ıcın gelınlık bakmaya gıdıosun sana ornek dıe gelınlık gosterıolar yanında nısanlın ablası kaynanan falan var ve denedıgın gelınlıgın fermuarı kapanmıo ,,herkes sana kabınden cık da bı gorelım dıo fakat sen o mınnacık gelınlıgın ıcınde dev gıbı duruosun ,,,,yuzun ıse utancdan kıpkırmızı olmus,cıkartıosun gelınlıgı yok ben bunları begenmedım deyıp dısarı cıkıosun ama aklından keske o boregı yemeseydım dıe gecmısı gecırıosun gozlerının onunden ama ıs ısten cokdannn gecmıs ,,,,boyle bı durumu yasamak ıstermezsen su dakkadan ıtıbaren dıkkat edersın yedıklerıne ,,
yazdıklarını bir an gözümde canlandırdım.hayali bile inan içimi yaktı. gerçeğini düşünmek bile istemiyorum. gerçi nişan elbisesi ararken bunun bir benzerini yaşamadım değil. hani bünye alışık bu tür hayal kırıklıklarına ama umut fakirin ekmeği dostum.
Kısa özgeçmişim aşağıdaki gibidir canlar:
yaklaşık 34 yıl önce çok zayıf çirkin bir bebek olarak doğmuşum.Herkesin ölecek gözüyle baktığı ben kısa zamanda gayet toparlanarak bugünkü formumu almışım. Kendimi bildim bileli hep fazla kilolu !! oldum. çeşitli başarılı diyet deneyimlerim olsa da onlardan daha başlarılı verilen kiloları geri alma deneyimlerim de oldu. bahsettiğim gibi özel bir gün yaklaşıyor ve ben bjna hazırlanmak istiyorum. Öğretmen olduğuım için zatıflama projemin başlangıcını hazır tatilde kafam boşken sizinle yapmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?