Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiki düşmüş diyelim o zaman
bizde de var bir gece kuşu bazen cıldırıcak noktaya getiriyorlar ama bir gülümsemesi hepsini anında unutuyor

aynen, gece şirinlik yapıyor bana, kusura bakma annecim şu an sevimli görünmüyorsun gözüme dedim

evet çok sağol esra, bende ilk baslarda ölçmeye korkmustum. ölçmek süper iyi oldu.
ame ben genede takildim.. simdi bir CA pantalon ölçtüm 46 beden giri ile aynı. Sanarim bu lavivert kotun kesimi dar deyip kenidim kandırayım... yeni de yikamistim suan tam bana göre oldu. bunu giyip ben disarı çıkayım...

günlerdir bastıramadığım tatlı ihtiyacı, geçmeyen şişlik hissi ve stresin sebebini bulamıyordum. kullandığım doğum kontrol hapı bitmeden hastalandım bugün. sanırım stresten oldu. daha 5 gün vardı. cuma artı çıkmam umarım.

Ay canim kiyamam üzüntüden hastanelikmi olmus,
ya insan nekadar dövüssede kizkardes bambaska oluyor,
biz gerci biraz büyümeye baslayinca artik okadar kavga etmiyorduk kücüklükteki gibi ama yinede tabi evlenip gidince farkli oldu,
alismasi zor oldu :) ayni odayi paylastigim artik yoktu ve kocaman odada yanliz yattim ilk defa :) alistik simdi tabi

bende ders çalışmaya atla arkama

su molası verdim dk. 1 gol 1 pööffff okuya okuya çatladım resmen hala birinci ünitedeyim. daha 9 ders var. bitanesini eledim matematiksel iktisat. hiç anlamıyorum onu. o alttan ders olarak kalsın işe girince felan kurs destegiyle gecerim onu. diğerlerini geçecegim ne malumsa artık bendekide laf oldu

bizde öyleyiz ya. üniversitede şimdi. ordayken özlüyorum ama gelmesinin akşamına kavga dövüş gitmesine yakında cicim cicim dolanıyoruz. var bi dengesizlik bizde anlamayadım hala

sagolun kizlar ya bir kendimin böyle olmadigini bilmek biraz rahatlatti, cok sagolun, yola devam diyelim o zaman :))

slmm :))

dıyette ıkıncı gunum ve bozmadım hıc aferın bana:))) bu sefer kararlıyım yaza akrabanın dugunu var ve zayıflıcammmmmmmmm:)))))))))))))

dıyette ıkıncı gunum ve bozmadım hıc aferın bana:))) bu sefer kararlıyım yaza akrabanın dugunu var ve zayıflıcammmmmmmmm:)))))))))))))

harika gidiyorsun böyle devam et irade herşeydir sahip ol yeterki

Son düzenleme:
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:

Hoş geldimmmm

Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim

Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız

Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım

hosgeldın:))
ıstersen olur,,buraya yedıklerını sporlarını yazarsın herkes destek olur,,benımde 2.gunum dıyette suan ıcın ıyı bozmadım bozmıcamda:)))

hadi bakalım inşallah . içime şöyyle bir şevk gelsin istiyorum. ateşleme motoruna ihtiyacım var.

hadi bakalım inşallah . içime şöyyle bir şevk gelsin istiyorum. ateşleme motoruna ihtiyacım var.

o zaman soyle bı atesleme yapalım sana,,dusun dugun ıcın gelınlık bakmaya gıdıosun sana ornek dıe gelınlık gosterıolar yanında nısanlın ablası kaynanan falan var ve denedıgın gelınlıgın fermuarı kapanmıo ,,herkes sana kabınden cık da bı gorelım dıo fakat sen o mınnacık gelınlıgın ıcınde dev gıbı duruosun ,,,,yuzun ıse utancdan kıpkırmızı olmus,cıkartıosun gelınlıgı yok ben bunları begenmedım deyıp dısarı cıkıosun ama aklından keske o boregı yemeseydım dıe gecmısı gecırıosun gozlerının onunden ama ıs ısten cokdannn gecmıs ,,,,boyle bı durumu yasamak ıstermezsen su dakkadan ıtıbaren dıkkat edersın yedıklerıne ,,

Canım inşallah çok başarılı geçer sınavın
Tamam bizi ihmal etme ama derslerinede dışına cıkmayacağın bir çalışma planı düzenle emin ol çok faydasını göreceksindir
Hadi bakalım sana kolay gelsin

Hakikaten aferin canım
Kesinlikle aynı kararlılıkta devam et eminim yaza kadar çok güzel sonuçlar alacaksın

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah Allah tamamına erdirir Önünde güzel bir süreç var değerlendirebileceğine eminim. Burada da motivasyon adına ne ararsan var bağımlılık yaptığımızıda baştan söylim
Bu arada biraz kendinden bahsedermisin kimsin kimlerdensin kaç kilosun ve zayıflamak için neler yapıyorsun

Canım üzülme inşallah hayırlısıyla daha güzel bir iş bulursun
Bunda da vardır bir hayır

yazdıklarını bir an gözümde canlandırdım.hayali bile inan içimi yaktı. gerçeğini düşünmek bile istemiyorum. gerçi nişan elbisesi ararken bunun bir benzerini yaşamadım değil. hani bünye alışık bu tür hayal kırıklıklarına ama umut fakirin ekmeği dostum.

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah Allah tamamına erdirir Önünde güzel bir süreç var değerlendirebileceğine eminim. Burada da motivasyon adına ne ararsan var bağımlılık yaptığımızıda baştan söylim
Bu arada biraz kendinden bahsedermisin kimsin kimlerdensin kaç kilosun ve zayıflamak için neler yapıyorsun.

Kısa özgeçmişim aşağıdaki gibidir canlar:

yaklaşık 34 yıl önce çok zayıf çirkin bir bebek olarak doğmuşum.Herkesin ölecek gözüyle baktığı ben kısa zamanda gayet toparlanarak bugünkü formumu almışım. Kendimi bildim bileli hep fazla kilolu !! oldum. çeşitli başarılı diyet deneyimlerim olsa da onlardan daha başlarılı verilen kiloları geri alma deneyimlerim de oldu. bahsettiğim gibi özel bir gün yaklaşıyor ve ben bjna hazırlanmak istiyorum. Öğretmen olduğuım için zatıflama projemin başlangıcını hazır tatilde kafam boşken sizinle yapmak istedim.

yanı bence yasama bı daha:))) o yuzden dıkkat et yedıklerıne accukda hareketlendın mı hopppp gıtsın kılolar.))))
bu arada ınsallah kırıcı olmamısımdır hanı atesleme ıstedıgın ıcın oyle seyler yazdım ,
onemlı olan kılo deıl saygı sevgı ıyı ınsan ıyı bı es olabılmek,bende evlendıgımde 87 kılo ıdım gayette guzel gelın oldum,,hala bıle gelınlıgımı sorarlar nerde yaptırdın dıe,
o yuzden kıloyu sorun halıne getırme ,,onemlı olan senın mutlu olman:))

Dediğin gibi bu tatil senin için güzel bir başlangıç olur en azından ilk haftayı sağ sağlim atlattığında daha kolay gelir beslenmeni oturtmak
Eminim günde üç ana ve üç ara öğünle birazda yürüyüş yada spor ekleyebilirsen o kilolar patır patır gider ama spor şart
Kendimden biliyorum ilk başlarda bir 10 kilo verdim spor yapmadan ama sonra 8 hatta 9 ay boyunca okadar dikkat ettiğim halde verememiştim 3 aydırda spora salonuna gidiyorum ve bir 10 kilocuk daha gitti inşallah hepimiz patır patır kurtuluruz bu pis kilolardan
Bu arada şu anki başlangıç kilon kaç ( meraklı ceco )
Birde mutlaka kendine bir kilo çizelgesi yap insan kiloların ufak ufakta olsa gittiğini gördükçe dahada motive oluyor ve kaçamak yapacağın varsada yapmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…