Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek

komik bişey olduğunu düşünmüyorum yardımcı olursunuz diye yazmıştım arkadaşım

yenacım bana gülmüş siz alınmayın bence
moralsiz ve umutsuz aynı zamanda alıngansınız şu anda yanlış düşünceleri atın kafanızdan sağlıklı beslenip spor yaparak yolunuza devam edin derim ben
hayırlı geceler

Tahmin ettiğim gibi bak....Gençlik duygularını unutmamışım yaşasınnnnn....

Umarım cuma çıkartırlar da rahatlar..İlerde bizim Ege'ye de gerekecekmiş..Babasınında dişler hafif çarpıktır.Egenin sadece alt iki dişi değişti.(enteresan maskara)onlarda çarpık çıktı;oysa

süt dişleri çok muntazamdı...

belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek
kusmak çözümmü sence ?
benim bir tanıdığım yapıyordu onu. kilo verdi doğru ama hem sağlığından oldu, hem buruştu, kırıştı ninoroya döndü. olduğundan çok yaşlı gösteriyor.
sağlığını kaybetti, güzelliğini kaybetti. ne anladım ben o kilo vermekten

tamam yatiyorum. söz dilerim ben...

firstcherry, emin ol hemizin çok zor aşamaları oldu. Kilo vermek bana göre sigarayi bırakmaktan daha zor, ama verilemiyor değil...ve hata hedeflerimze ulaşamadik ki buradayız...hepimizin da çok yolu var.
sen neler denedin?neleri hatalı yaptın, neden tombiksin, kaç yaşindasın kilon kaç boyun kaç? nasil besleniyorsun gelecek hayatın için neler düşünüyorsun? kendine özelesti olacak bir yazı yaza bilir misin?

Son düzenleme:
komik bişey olduğunu düşünmüyorum yardımcı olursunuz diye yazmıştım arkadaşım

Evet komik buldum arkadaşım...
Kendimi bildim bileli hep kiloluyum genç kızlık dönemim de bir süre normal boyuttaydım ondan sonra hep balık etli, kilolu son 7-8 yıldır obezim 160 boya 107 kiloyu gördüm bir kaç kez..hiç kusmayı,zayıflama ilacı kullanmayı düşünmedim...
Çünkü şişko da olsam herşeye rağmen yaşamak çok güzel...ve öğrendiğim,bildiğim evet zor oluyor hiiç kolay olmuyor ama çaba sarfedilirse,disiplin olursa zayıflanabiliniyor..
Kusup 20 kilo kalmaktansa 107 kalıp en azından zayıflama umudu için de olur ve gülmeyi başarırım...

Hala genç olduğun içindir..

Kızımın da bana çekmiş dişleğiz ikimiz de..
Umarım oğlum babasına çeker :)
Aynı şeyleri yaşamayı hiiç istemiyorum çünkü...

Dün toksin'le msn de epey konuştuk..
Kilo aldığı için dönmüyormuş..ben de kilonu söyleme ama dön sohbet et bizimle dedim..Bekliyorum bakalım dönmezse taciz ederim yine onu.:))

Hala genç olduğun içindir..

Kızımın da bana çekmiş dişleğiz ikimiz de..
Umarım oğlum babasına çeker :)
Aynı şeyleri yaşamayı hiiç istemiyorum çünkü...

Ah sen ne tatlı bir kadınsın..İltifatlarınla mutlu ediyorsun beni hep....

Sen hiç dişlek gibi gelmedin bana resimlerinde...Çok hafif demek ki.

Enteresan bir şekilde dişlekleri ve kıvırcıkları çok severim..(Düz ve küt saçlıları da...O kendini bilir)

Dün toksin'le msn de epey konuştuk..
Kilo aldığı için dönmüyormuş..ben de kilonu söyleme ama dön sohbet et bizimle dedim..Bekliyorum bakalım dönmezse taciz ederim yine onu.:))

Ahaaaa;işte benim gibi utanan biri daha...

Yalnız utanmak hiç işe yaramıyor.Ben de denk gelirsem msn de ısrar ederim gel diye...Çoğumuzun yaşadığı sorunlar bunlar,keşke hiç yaşamasak...Başlayıp bitirsek sorunumuzu...

Ay kim ki o..Çok merak ettim bak :)))

Valla dişleğim beyzuşum ama belli olmuyor pek...Nasıl oluyosa bilmiyorum..Konuşurken sanırım belli oluyor..
S ler falan tıslayarak çıkar ağzımdan :))

Hem şişkoyum hem dişleğim Allahım ne bahtsızım ben.:))

Son düzenleme:
YENACIĞIM;

BANU145 te yok..Gelmiyormu artık..

Yeğeninin sağlık sorunları vardı;umarım herşey yolundadır.Malumatın varmı?

Anlaştık. kim denk gelirse rahatsız etsin toksini :))

Biraz merak et...Söylemeyeceğim işte....

Ne tatlı tıslıyorsundur sen..Yirim seni yirim...Hazır karnım da aç kaymaklı kadayıf yemek iyi gelecek.Yanaş bakayım accık ısıracağım diyetteyim ne de olsa...

Merhaba hanımlar..
Umarım az kalorili bir gün olmuştur.. :)
Bugünü sadece pırasa yemeğiyle noktaladım.. :)
Çok az oldu farkındayım ama istemeden oldu, pek canım çekmedi. Sanırım su şişiriyor.. :)
Kollarımızı sarılır gibi en az 20 kere açıp kapatmayı unutmayalım ki bu süreçte göğüslerimiz de sıkılaşsın, dikleşsin..

Herkese hayırlı geceler diliyorum..

YENACIĞIM;

BANU145 te yok..Gelmiyormu artık..

Yeğeninin sağlık sorunları vardı;umarım herşey yolundadır.Malumatın varmı?

Banu sen yokken arada geliyor du ve her geldiğin de seni de soruyor du..
Bir ara yine tüp bebek girişimin de bulundular..Maalesef olmadı

siteye giriyor ama başka konularda.. genellikle bebekle ilgili konulara takılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…