Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize günaydın
Hele şükür zorlada olsa erken uyandım bugün

eşim her ne kadar sabah sinirlensemde bu sabah sırf beni uyandırmak için odanın ışığını yakmaktan tutun her türlü patırtıyı yaptı

kapıdan geçirirkende dalga geçer gibi hadi sen kapat kapıyı git yat diyor uyuz yaa

dedim kapatmıyorum len inat değilmi uyumuyacağım

sabahları kızımın dediği gibi aniden fırlayarak uyanınca az birşey huysuz oluyorum gerçekten
Kahvaltı etmeye başlamadan sizlere bir günaydın diyeyim dedim
belkide bi an önce verip kurtulmak istiyorum ama çok iştahlıyım inanın karşımda hiç yemek yemeyen insan dobiş olur bnden etkilenerek
Canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz maalesef. Bazılarımız iradeli davranamadığı bazılarımızda çeşitli rahatsızlıklar yüzünden zor kilo veriyoruz ama emin ol kusarak zayıflayıpta ay ben çok mutluyum diyen biriyle biz şimdiye kadar karşılaşmadık.
İnan ben bir ara nasıl aklımı bozduysam kiloyla ilgili kusarak zayıflamayı bile düşündüm

düşündüm diyorum çünkü ben hamileliğimde bile kustuktan sonra yere yılıp dakikalarca ağlayıp kendime gelemeyen bir tipim

çok şükür diyorum tabi şimdi çünkü o şekilde çok büyük tehlikelere sebep olurdum. Sonra burayı keşfettim ve çok şükür arkadaşlarımızında destekleriyle çok güzel bir kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum

Rabbim sağlığımızı elimizden almasın

Kilo nasılsa geç te olsa verilebilir

Sen yeterki devamlı paylaşımda bulun

Emin ol buradaki arkadaşlar hem destek oluyor hemde motivasyonunu öyle bir yükseltiyorlar ki hani neredeyse Olympiyatlara bile katılabilirim moduna geliyorsun

Hadi gazan mübarek olsun seninde
Bilmemki canim ugrasiyorum iste hicbiseyden eksik kalmasin istiyorum, gül gibi cok güzel bir kizkardesim var,
herkes pesinde kosardi, özenirdim ona, gercekten esmer güzeli :)
Evlendigi kisiyede kimse inanamadi, herkes oglan zenginmi diye düsündü, cünkü gercekten yanina yakismiyordu,
hatta zorla evlendirildigini sananlar oldu :)) Kaynanamizda pek kiymet bilmez, tuhaf insanlar, o yüzden onlada cok tartistim ama
naparsin iste kizkardesime kiyamiyorum Allahim daha mutlu etsin, herseyi tam olsun isterim
Kizkardes cok baska bisey, herseyin oluyor senin, iyiki var gercekten, aramizdada 2 yas yok yani pespese büyüdük
bekarken dövüsürdük, evlenince kiymete bindi

Bi iyi geceler diyim dedim kizlaaar, iyi geceleeeeer...
...dedim ve gidiyorum 
Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik

Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye

İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşim

ama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu

Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum

Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum

Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.
bende msn yi açmıyorum hiç
açayım bari
Yaaa ben ne zamandır bilgisayara msn indirmek istiyorum ama son formattan sonra eksik birşeyler var herhalde bir türlü indiremedim msni yoksa bende toksini taciz operasyonuna seve seve katılırdım

Bir ara tamire göndereyim bari şu laptobuda bende msne kavuşayım
kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
Hele şükür ablacığım yaaa özledik valla yaa

İnşallah bu misafirlere koşturmaktan eksileride görmüşsündür

Sonuçta eve 1 misafir bile gelse insan daha fazla koşturuyor ev içinde