Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolası ablacım Allah razı olsun düşünmen yeter
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinsınavların içinde başarılar canım

tatlım mutlaka gir kaybedeceğin bir şey olmadığı gibi bir kaç dersini de verebilirsin.zaten artık çan eğrisi gibi bir sistem var yani ortalamanı 50 tutturman gerekmiyor illaki.genel başarıya göre 35 le bile geçen olabiliyor ama tabi ortalaman en az 2 olmalı ,2 ortalama tutturursan bir çok dersinden de çan eğrisi sayesinde 35 le geçebilirsin.bakarsın bütünlemede yaparlar orda da bir iki ders versen bu seneni kaybetmekten kurtulursun hem 3.sınıftan başlamışsın bu da sana bir imkan 2 sene sonrada başka bölüm okursun hem.bulabilirsen iktisadın senin döneminin GYS(geçmiş yıl soruları) lerini bul sırf onlara bile baksan baya bi not alırsın buda benden sana ipucu olsun tatlım,hadi ders çalışmaya bakim

bütünlemeyi anadolu üniversitesi kaldırmış ya. imza kampanyası başlatılmış uygulamaya konulsun diye. ben vizeye girmedim diye finale giremem diyede düşünmüştüm bi ara ama geçmek içinde sanırım 100 almam gerek galiba ya. geçme notu 50 sanırım. kafam karıştı şimdi ya. :44::44:

geçmiş olsun annene sınavda da başarılar sana ve tüm öğrencilere

Sağolası ablacım Allah razı olsun düşünmen yeter

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinsınavların içinde başarılar canım

çokkk sağolunn kızlarr yaaa...çok teşekkürlerrrrrrr...

ortalama ne kadar spor yaptın mesela hanı yuruyus derken dısarı cıkıp 2 saat yurudun mu yoksa yemeklerden sonra mı falan yurudun?

belli bir düzenim yok canım benim ama ortalama haftanın 5 günü 1 saat diyebilirim bazen daha fazla da oluyor tabii
bir süre leslie 5 mil de yaptım evde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Mamişlerimide yedim bulaşıkları da hallettim geldim
Bugün tam 1 saat hiç aralıksız yüzdüm hemde 1 km yüzmüşüm
Normalde 1 boy yüzerken hep mutlaka ortalarda 1 kere dinleniyordum ama bugün bir baktım dinlenmeden bir boy bitti
Yaklaşık 10 gündür görüşmediğim yüzme arkadaşımda beni görünce aaa valla baya inceldin sen göbişin yarıya inmiş resmen dedi kilo verdiğime inanmasamda çok iyi geldi ondan o sözleri duymak o gazla daha bir hırslı yüzdüm. Çok yoruldum ama kesinlikle çok iyi oldu

Canım Annene ve yeğeninize çok geçmiş olsun
RAbbim tez zamanda şifa versin ve bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnnnnnnn
İnşallah sınavlarında çok güzel geçer ve istediğin bölümü kazanırsın

Fazlada özletme kendini

aöf de bütünleme yoktu ,geçen sene ani bi kararla bütünleme yaptılar,bu yıl da olabilir diye düşünüyorum.vizeye girmemen finale girme hakkını elinden almıyor tatlım,neden girmeyesinki? bütünleme olursa çok işine yarar.taş atıcan da kolun mu yorulcak 100e 50 ye takma sen gir sınavına akışına bırak sonrada

Dafi ya yapilir mi? bu? sana anne diyebilir miyim?

]

diyebilirsiiiin annede diyebilirsin amcada diyebilirsin
canım gerçekten şu zamanda insanlarla uğraşmak çok zor. Allah kolaylıklar versin. kimseye güvenemiyorsunuz. en zoruda güvensizlik. dün güvenilir bir esnaf tanıdım çok sevindim. evimde bir küçük odam var. orasının kanepelerini köye götürdüm. odaya biraz büyük geliyordu. dün evimizin aşağısında bir mobilyacı vardı oraya gittim odaya göre küçük iki kanape istedim. çocuklar geldiğinde iki kişi yatabilsin istedim.birazda acele olsun misafirim gelicek dedim. yarın akşam getiririz dedi. gerçekten bu akşam söylediği saatte getirdi. hemde tam istediğim gibi. yaRabbi insanlık ölmemiş. dürüst insanlarda varmış dedim. inşallah dürüst insanlarla karşılaşırsın.

Eminecim Rabbim cennetinde buluştursun inşaAllah .tanımamışsın ama çekmişsin demekki. benim babaannemde annemle babam nişanlıyken ölmüş. Allah rahmet eylesin. çok çileli kadınmış.

umutcum çocukların çookk şanslı senin gibi bir anneleri var.

geçmiş olsun canım. başarılar dilerim.

ceco ablaaaaa bilmem beni hatırladın mı kaç ay oldu hiç buraya yazmayalı adını görünce dayanamadım yazayım dedim. Abla ben 89'a düştümmmmmmmm

daficiğim biz bu duruma gönlü güzel insan güzel insanlarla karşılaşır diyoruz... sen iyi niyetlisin hep karşinda iyi niyetli insanlar çıksın...

Son düzenleme:
ceco ablaaaaa bilmem beni hatırladın mı kaç ay oldu hiç buraya yazmayalı adını görünce dayanamadım yazayım dedim. Abla ben 89'a düştümmmmmmmm

Anammmmmmmmmmmmm inan mesajını görünce çok sevindim
Helal kız sana inşallah daha aşağılarıda görürsün
Ben çok fazla yol kat ettim sayılmaz ama bundan sonra bende inşallah düzenli olarak vermeye devam edeceğim
Darısı benim başıma inşallah yaza doğru bende görmüş olurum o rakamı
Eeee nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun

Anlatacak birrrrrr yığın şey var ama çok şükür iyiyim. Ankara'da kendime ev tuttum. Yeni bir yerde işe başladım. Aşık oldum filan ehe

PKO tedavisine başladım kilo da verdim ve 4 aydan sonra dün adet oldum sevinçten uçuyorum. Herşey iyi gidecek inşallaahhhhh :)

Sen neler yapıyorsun çocukların ne alemdeeeeeeee

Canım senin adına çok sevindim inan
İnşallah herşey gönlünce olur ve çok daha güzel kilolar verdiğinide müjdelersin inşallah
Demek aşık oldun Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla ne diyeyim
Umarım her ay regl olursun düzenli olarak benim iki gün bile geçikse felaket oluyorum hatta hep diyorum ben menapozu düşünemiyorum diye

Cadıların maşallahları var ufaklık evlilik düşmanı oldu çıktı her gece babasıyla aramıza yatıyor birde çenesi düşük susturamıyoruz Bu tatilde kendi yatağına alışsın istiyoruz ama bu seferde ablamız itiraz ediyor ben gece onun zırıltısını çekemem uyumuyor siz olmayınca diye
Büyükte aldı teşekkürü şimdilik tatil modunda ama perşembeden sonra yine test başı yapacak
Çok şükür sağlıkları yerinde o yüzden beni bazen çileden çıkarsalarda idare ediyoruz

Bende 3 ay evvel Spora yazıldım sonunda kilo verme baya iyi gidiyor 99u ucundan da olsa gördüm sanırım ama inşallah önümüzdeki ay daha sıkı sarılacağım hem beslenmeye hemde spora yaza baya bir fark olsun istiyorum
Annemlerin yanına almanyaya gidiceğim ya annemi şok ediceğim inşallah o beni 10 kilo fazlasıyla biliyor

vuhuuu harika haberler bunlar. Annen çok şaşıracak bence, asılmaya devaaammmmmmmmmmm

vuhuuu harika haberler bunlar. Annen çok şaşıracak bence, asılmaya devaaammmmmmmmmmm

İnşallah canım
Hepimiz yaza kadar çok güzel kilolar veririz inşallahhhhh....Aminnnnnnnnn

Canım bu pko tedavisinde Glukophage tarzı ilaç mı kullanıyorsun yada başka birşeyler daha mı var.
Ben bu ara yine içmiyorum glukophage ı yaa daha doğrusu unutuyorum devamlı

geçme notu diye bişey yokmuş yahuu. çan eğrisi ıvır zıvır garip sistemler mevcutmuş yine. ben yarın başlıyorum derslere 9 tane babalar gibi kitabımı alıp çalışcam inşallah becerebilirim

cecoş çılgın yüzücü cecoş hey maşallaaaaahh. bak ne güzel herkes farkediyor. sen yaza kadar ohooo incecik hatun olursun mezun veririz seni valla

cecoş çılgın yüzücü cecoş hey maşallaaaaahh. bak ne güzel herkes farkediyor. sen yaza kadar ohooo incecik hatun olursun mezun veririz seni valla

Ağzın bal yisinde kilo alma emi
İnşallah canım yaaa hepimiz incecik olalım yaza Ben son hedefime ulaşsam bile buradan ayrılmam kız sürüden ayrılanı kurt kapıyyor malum kurtlardan çok korkarım ben
Keşke hepimiz hedeflerimize ulaşsakta yeni gelen arkadaşlarımıza garantili tüyolar verebilsek, motivasyonların tavan yapmasını sağlasak

Kızlar starda Çalgı çengi var Angaralı şarkısı çalacak birazdan en beğendiğim sahne koparıyorlar resmen

kurtlara kaptırmayalım kendimizi aman diyimm. malum beni bi kaptılar yüklü geldim
çalgı çengiye bayılıyorum yaa çok komik bi film

glukophage doktorum yazmadı sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. daha önce kendim doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım aslında ama pek de bünyemde bir farklılık görmeyince devam etmedim sende bir yararı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…