Sağolası ablacım Allah razı olsun düşünmen yeter
buyur gel canım ben sana özel diyet mama yaparım
geçmiş olsun Allah şifalar versin
buyurun canım bekliyorum
ne istanbulu kız boşunamı dünürüm diyorum sanabursadayım ben bursada
diyet tatile girmişse mesele yok zaten
maşallah sana canım aynen devam et.ben bugünlerde biraz boğazımı tutabilsem daha iyi olucam
esracım ben istediğim herşeyi yapabilirimde biraz uğuşuğumdur elim çabuk değil. ama yetiştirmek istediğim herşeyi yetiştiririm genellikle pek vazgeçim bıraktığım yoktur. kafamda kurmuşsam gerçekleştirene kadar rahat olamam.
çok sağol canım senin yoğunluğunun yanında benimki eğlence gibi birşey . sanada kolay gelsin.
hadi bakalım kolay gelsin
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinselammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
taze kaynanaaaaa xaaayy ablaaaaaamm bişi sorcam sana çevremde hiç okuyan eden yok aöf'de kimseyede soramıyorum. ya şimdi ben ilk sınava girmedim dedim ya ikinci sınava girsemmi diye düşündüm ya birden sizi görünce heves mi geldi neortalamamızın kaç olması gerekiyor biliyor musun hiç? yani finalden kaç alsam kurtarırırm ben sence ?
tatlım mutlaka gir kaybedeceğin bir şey olmadığı gibi bir kaç dersini de verebilirsin.zaten artık çan eğrisi gibi bir sistem var yani ortalamanı 50 tutturman gerekmiyor illaki.genel başarıya göre 35 le bile geçen olabiliyor ama tabi ortalaman en az 2 olmalı ,2 ortalama tutturursan bir çok dersinden de çan eğrisi sayesinde 35 le geçebilirsin.bakarsın bütünlemede yaparlar orda da bir iki ders versen bu seneni kaybetmekten kurtulursunhem 3.sınıftan başlamışsın bu da sana bir imkan 2 sene sonrada başka bölüm okursun hem.bulabilirsen iktisadın senin döneminin GYS(geçmiş yıl soruları) lerini bul sırf onlara bile baksan baya bi not alırsın buda benden sana ipucu olsun tatlım,hadi ders çalışmaya bakim
geçmiş olsun annene sınavda da başarılar sana ve tüm öğrencilere
waw annen çok geçmiş olsun. acil şifalar.
sinavlar içinde çok çok başarılar.
asucugum allah kabul etsin. sen ödülü hak etmiştin. güle güle giy...
Benimde arkdaşım uğradı.biraz sohbet ettik. işler kaldi tabi... ben biraz çalisip saat 7de biraz sproa gidip gece gelirim... sevgiler...
Sağolası ablacım Allah razı olsun düşünmen yeter
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinsınavların içinde başarılar canım
ortalama ne kadar spor yaptın mesela hanı yuruyus derken dısarı cıkıp 2 saat yurudun mu yoksa yemeklerden sonra mı falan yurudun?
selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
bütünlemeyi anadolu üniversitesi kaldırmış ya. imza kampanyası başlatılmış uygulamaya konulsun diye. ben vizeye girmedim diye finale giremem diyede düşünmüştüm bi ara ama geçmek içinde sanırım 100 almam gerek galiba ya. geçme notu 50 sanırım. kafam karıştı şimdi ya. :44::44:
Dafi ya yapilir mi? bu? sana anne diyebilir miyim?
]
Eminecim Rabbim cennetinde buluştursun inşaAllah .tanımamışsın ama çekmişsin demekki. benim babaannemde annemle babam nişanlıyken ölmüş. Allah rahmet eylesin. çok çileli kadınmış.ablammm naipyorsun yaaa, ben senin yerinde olsam kesin sinir krizi gecirirdim,
hadi ben yine misafir agirlamayi, hazirliklar yapmayi seviyorum, ama annem hic sevmiyor
nezaman misafir gelse kadin sIkintiya giriyor resmen, halbuki cokta zor bisey yok ama,
ben sanirim babaanneme cekmisim, babam hep der, cok becerikliymis bütün köyü doyururmus,
ama malesef cok erken ölmüs babam cok kücükmüs,
Köyde bizim bir dedemiz vardi, birgün bana demisti sen babaannene benziyorsun diye duygulanmistim cok,
malesef 1 tane bile resmi yok, o yüzden hic görmedim, nasil birine benziyor hic bilmiyorum,
insallah cennette görmek nasip olur,
kendimi övmüs gibi oldum becerikliyim diyedegilim tabi ama elim yatkin gibi, insallah olurum
umutcum çocukların çookk şanslı senin gibi bir anneleri var.Herkese Merhaba :) Kasvetli ve soğuk bir hava var İstanbul'da. Hem havalar hem sömestr tatili benim yürüyüşleri baltaladı. Sabah oğlum kreşe gidiyor gene ama kızım evde, bırakıp çıkamıyorum tabii. Bugün sabahtan başladı mızıldanmaya sıkıldım diye, ben de dedesini aradım, gelip aldılar. Ama kızımın gitmesi ile oğlumun okuldan gelmesi arasında 20 dk. olduğu için yürüyüş yapamadım gene. Eğer uyursa yardımcıma bırakıp çıkarım belki
Önümüzdeki hafta içi ve hafta sonu için bir kaç ayrı program yaptım. Devamlı evde çocuklar d aben de çok sıkılacağız yoksa :)
Evet canım, seviyor böyle faaliyetleri. Neredeyse 2 yıldır oyuncaklarına el sürmüyor. Bu sebeple bir senedir filan hiç klasik oyuncak almıyoruz biz de. Hani oyuncakçıkarda boyama seti, kolye seti, vitray seti filan gibi el işi, faaliyet tipi setler oluyor ya, onlardan alıyoruz. Onları yapmaya bayılıyor, her tipini. Yaramaz oğluş yüzünden gönlünce yapamıyor tabii. Yaş farkı daha fazla olsa d asizde de benzer sahneler olmuştur eminim. Elimize makası, boncuğu, dağılabilecek bilimum malzemeyi alınca oğlan ciğer görmüş kedi gibi saldırıyor :)) Neyse büyüdükçe o da biraz düzeliyor, dün önüne koyduğumuz bir parça rüşvetle oyalandı, hevesini aldı, bize bulaşmadı pek
Arkadaşının kızı çok tatlıymış, ben görsem motivasyon için kesin alırdım ufak bir şeyler :)
Derinciğim, bir şey değil. İçin rahat olsun inan. Bak maşallah sonuçların da güzel gelmiş. Biraz dikkatli, tedbirli olmak gerekiyor o kadar. Eminim doktorun da söylemiştir, beslenmen de çok önemli, tansiyonunu yükseltebilecek hiç bir şey yememelisin.
Ben de senden çok farklı değilim aslıda canım faaliyetler konusunda, bakma sen :) Oğlum 12.30'dan sonra tüm gün evde, bir yarım saat ayırıyorum ona oyun-kitap vb. için. Kalan zamanda da arada ufak oyunlar (kovalamaca filan gibi) toplasan yarım saati bulmaz. Ama kızım okul zamanı 17.30'da geliyor, yorgun olduğu için 1.5 saat TV hakkını kullanıyor. Zaten saat 19.00 oluyor. O arada biraz sohbet ya da ufak oyunlar vb. olursa oluyor. Yemek, babası ile oyun, banyo, giyin soyun derken 21.00'de yatıyor. Her akşam okuduğum kitap dışında gün içinde ona o kadar az vakit ayırıyorum ki, onun suçluluğu ile tatilde bir şeyler yapalım bari istedim. O da ilk günlerin hevesi :))
Canım geçmiş olsun, çok rahat geçer umarım ameliyat da iyileşme süreci de...
Ben de merak etmiştim, sağol canım haber verdiğin için. Bu arada sana kolay gelsin, fazla yorma kendini, bu aralar mutfak faaliyetleri yoğunlaşmış :)
Nursenacım, yukarıda Derin'e yazdığım gibi biraz suçluluk biraz da ilk günlerin hevesi ile bütün günü doldurduk. Yoksa ben de farklı değilim :) İsterdim tabii saatlerini kızına ayıran süper ilgili bir anne olmayı. Ama gerçekte öyle olamıyor :))
Halletmem gereken diğer işler müsade etse bile uzun süren faaliyetlerden çok sıkılıyorum işin doğrusu. Bu yüzden oyun ve faaliyetleri 20 dk. ile sınırlıyorum. Sonra ara veriyorum, belki 1-2 saat sonra yeni bir etkinlik yapıyorsa katılıyorum vb. Ama sadece tatillerde oluyor böyle, okul günleri çok kısıtlı vakit ayırabiliyorum zaten. Mesela haftada 1-2 gün satranç oynamamız lazım ama çooooook sıkılıyoruz :)))) Eşim bana, ben ona topu atıyoruz oynamak için :) Okul açıldığından beri toplam 4 kere oynadık, bilmem anlatabildim mi? :))
geçmiş olsun canım. başarılar dilerim.selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
diyebilirsiiiinannede diyebilirsin amcada diyebilirsin
canım gerçekten şu zamanda insanlarla uğraşmak çok zor. Allah kolaylıklar versin. kimseye güvenemiyorsunuz. en zoruda güvensizlik. dün güvenilir bir esnaf tanıdım çok sevindim. evimde bir küçük odam var. orasının kanepelerini köye götürdüm. odaya biraz büyük geliyordu. dün evimizin aşağısında bir mobilyacı vardı oraya gittim odaya göre küçük iki kanape istedim. çocuklar geldiğinde iki kişi yatabilsin istedim.birazda acele olsun misafirim gelicek dedim. yarın akşam getiririz dedi. gerçekten bu akşam söylediği saatte getirdi. hemde tam istediğim gibi. yaRabbi insanlık ölmemiş. dürüst insanlarda varmış dedim. inşallah dürüst insanlarla karşılaşırsın.
ceco ablaaaaa bilmem beni hatırladın mı kaç ay oldu hiç buraya yazmayalı adını görünce dayanamadım yazayım dedim. Abla ben 89'a düştümmmmmmmm
Anammmmmmmmmmmmm inan mesajını görünce çok sevindim
Helal kız sanainşallah daha aşağılarıda görürsün
Ben çok fazla yol kat ettim sayılmaz ama bundan sonra bende inşallah düzenli olarak vermeye devam edeceğim
Darısı benim başımainşallah yaza doğru bende görmüş olurum o rakamı
Eeee nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun
Anlatacak birrrrrr yığın şey var ama çok şükür iyiyim. Ankara'da kendime ev tuttum. Yeni bir yerde işe başladım. Aşık oldum filan ehe
PKO tedavisine başladım kilo da verdim ve 4 aydan sonra dün adet oldum sevinçten uçuyorum. Herşey iyi gidecek inşallaahhhhh :)
Sen neler yapıyorsun çocukların ne alemdeeeeeeee
Canım senin adına çok sevindim inan
İnşallah herşey gönlünce olur ve çok daha güzel kilolar verdiğinide müjdelersin inşallah
Demek aşık oldunRabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla ne diyeyim
Umarım her ay regl olursun düzenli olarakbenim iki gün bile geçikse felaket oluyorum hatta hep diyorum ben menapozu düşünemiyorum diye
Cadıların maşallahları varufaklık evlilik düşmanı oldu çıktı her gece babasıyla aramıza yatıyor birde çenesi düşük susturamıyoruz Bu tatilde kendi yatağına alışsın istiyoruz ama bu seferde ablamız itiraz ediyor ben gece onun zırıltısını çekemem uyumuyor siz olmayınca diye
Büyükte aldı teşekkürü şimdilik tatil modunda ama perşembeden sonra yine test başı yapacak
Çok şükür sağlıkları yerinde o yüzden beni bazen çileden çıkarsalarda idare ediyoruz
Bende 3 ay evvel Spora yazıldım sonundakilo verme baya iyi gidiyor 99u ucundan da olsa gördüm sanırım ama inşallah önümüzdeki ay daha sıkı sarılacağım hem beslenmeye hemde spora yaza baya bir fark olsun istiyorum
Annemlerin yanına almanyaya gidiceğim ya annemi şok ediceğim inşallaho beni 10 kilo fazlasıyla biliyor
vuhuuu harika haberler bunlar. Annen çok şaşıracak bence, asılmaya devaaammmmmmmmmmm
aöf de bütünleme yoktu ,geçen sene ani bi kararla bütünleme yaptılar,bu yıl da olabilir diye düşünüyorum.vizeye girmemen finale girme hakkını elinden almıyor tatlım,neden girmeyesinki? bütünleme olursa çok işine yarar.taş atıcan da kolun mu yorulcak100e 50 ye takma sen gir sınavına akışına bırak sonrada
cecoş çılgın yüzücü cecoş hey maşallaaaaahh. bak ne güzel herkes farkediyor. sen yaza kadar ohooo incecik hatun olursun mezun veririz seni valla
Ağzın bal yisinde kilo alma emi
İnşallah canım yaaa hepimiz incecik olalım yazaBen son hedefime ulaşsam bile buradan ayrılmam kız sürüden ayrılanı kurt kapıyyor malum kurtlardan çok korkarım ben
Keşke hepimiz hedeflerimize ulaşsakta yeni gelen arkadaşlarımıza garantili tüyolar verebilsek, motivasyonların tavan yapmasını sağlasak
Kızlar starda Çalgı çengi varAngaralı şarkısı çalacak birazdan en beğendiğim sahne koparıyorlar resmen
İnşallah canım
Hepimiz yaza kadar çok güzel kilolar veririz inşallahhhhh....Aminnnnnnnnn
Canım bu pko tedavisinde Glukophage tarzı ilaç mı kullanıyorsunyada başka birşeyler daha mı var.
Ben bu ara yine içmiyorum glukophage ı yaa daha doğrusu unutuyorum devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?