- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
glukophage doktorum yazmadı sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. daha önce kendim doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım aslında ama pek de bünyemde bir farklılık görmeyince devam etmedimsende bir yararı oluyor mu?
Tamda o sahne vardı şimdi
Gerçekten süper yaaa karnıma ağrı girdi gülmekten heleki abdest alma sahnesinde
Ondan sonraki sahne hele müthişbalkonda oynuyorlar ya
ne güzel bir haberçok sevindim derinciğim.
derin masallahh cnmm morelnı yuksek tut cnm ıns. hersey yoluna gırerrr
yenaaaa uykun yokmu kuzum ben gıdıyorum öpenziiii ne demekse nerden duydumsaaa
dahada iyi olur inşallah
canımm komşunuz için Allah kolaylık versin çok zor bişey olsa gerek ev içinde hayırlısı olur inşallah ayrıca arkadaşına başka bişey almana gerek yok bence canım sonuçta sen yapman gerekeni yapmışsın dediğin gibi bi çikolata alsan yeter
canım sen bakma öyle insanlara ya bazen saçmalıyolar keşke ben senin kilonda olsam valla bunun için neler vermezdim ya
canım hakkında hayırlısı olur inşaallah
canım çok sevindim sütünün eski haline gelmesine sen hiç canını sıkma biz hep burdayız 5-6 ay sonra muhteşem bi dönüş yapasın Allahın izniyle kuzucuğunuda yerim ben bizim için öp kokla onu
tatlım çok şükür sonuçların daha iyi çıkmış rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah sağ sağlim alırsın kuzucuğunu kucağına....Amiiiinnnn
ay abla daha ne ya gelenlerin içinde bende olmak istiyorum beni yemeklerin içinden alamassın ama söleyim
çok sevindim tatlım hadi geçmiş olsun,dahada iyi olacak inşallah
ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum
çok geçmiş olsun tatlım
hayırlı günler tatlı bayanlar
moral verici sözlerini için teşekkür ederim haklısınız tabii ki her zamanki gibi
arkadaşın ablası azcık gıcık zaten hiç sevmedim kendisini
toksinden haber alınmıi sevindim
derincimin durumu da daha iyiymiş şükür
dafi kolay gelsin sana da ellerine sağlık şimdiden azar azar yersin hepsinden diyet yarıyıl tatilinde zaten sıkıntı yok
nursenacım sen görümceni atlatta başlarız beraber inşalalh hele bi tail bitsin inşallah fazla hasar almayız
yenacım sen de ye diyecem ama akşam yemek saatlerin de pek tehlikeli valla dikkat et yine de
yarın kardeşimdeyiz bebek mevlüdü var cuma eski komşuma gideceğim haftaya da anneanne babaanne ziyaretlerimiz olur perşembe de bir arkadaşa gitme durumu var Allah sonumuzu hayır etsin
dafi umutun kudretullahını ben de denemek istiyorum mutlaka ama bir nasip olmadı gitti
cok sevindim dedin, ne hayirli bir haber bu böyle, hersey yoluna giricek sen dikkat et kendine, üzülme sinirlenme bol bol dinlen.Allah yardimcin olsun.(amin)
ama ama olmaz ki böyle cok güzel menü, süper hatta, ve feci kalorili.cok canim cekti ama cixs yapip yemicem :) ama simdiden ellerine saglik dafi abla.enfes olucak eminim hepsi.
ve Aleyküm Selam cümlemize insallah, ben sahsen kendi adima süperim, gecen haftalardaki kurabiye kacamagimdan sonra bir lokma bile kacamak yapmadim, bu haftada tartiya ciktigimda agzim kulaklarima varcak sanki :)) cünkü esim dün gece kalcalarimin daraldigini söyledi belli oluyormus birazciksen nasilsin dafi abla ?
günaydin kizlar. cok is var bugün tüm g+n disarida olucam, öpüyorum hepinizi :))
günaydın mı desem tünaydınmı acep bilemedimyine kalkamadım erkenden. eve bir dip köşe yapmanın zamanı geldi sanırım. haftalık uygulama oldu artık. tek odayı yapayım bugün yavaş yavaş. kasmaya gerek yok hergün evdeyim zaten.
Derin abla çok sevindim senin için dün okurken atlamışım sanırım görmedim. sağlıcakla kal ablacım.
herkese günaydın...
azcık ucundan grip oluyorum sanırım doktora gittim ilerlemeden yeni geldim işe...geçmişi okuyorum dünden beri...
Derin önce okudum çok üzüldüm canım bu sabah okuyunca içim rahatladı...Allah şifa versin gebeliğini rahatça tamamlayıp yavruna kavuşursun inşallah...
Yenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah nice uzun seneleri beraber, sağlıla geçirmeyi nasib etsin size ve de bizlere....
Xay abla hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin...
Mehtap canım evet doğum, ölüm zamanı ve evleneceğimiz kişi asla değişmezmiş bende bir din görevlesinden öğrenmiştim çok merak ederdim kadere boğunmu eğeceğiz yani ne yaparsak yapalım diye hayır demişti bu 3 konu dışında kendimiz hayatımıza yön verebiliriz...kaderimizi olumlu ya da olumsuz etkileyebiliriz...
Dafi ablam yine çok yoğunsun kolay gelsin sana...
kızlar mantoyu aldım bugün yarın gelir bakalım nasıl durcak üstümde....foto eklerim becerebilirsem...
Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrr
Öğleni yaptım ama işlerim bitti çok şükür
Ya büyük kız evde olunca benim işim daha çok çıkıyormuş meğer
Hatun sağ olsun gece geç saate kadar oturuyor uykum yok diye bu sefer geç kalkıyor hadi kahvaltı, toparlanma falan derken öğleni yapıyorum maalesef
Neyse dengemi biraz bozdu ama nasılsa geçici bir süreYarın kuzeni yatıya geliceği için temizliğide aradan çıkarttım
Cumarteside gençler gelecekti ama onlarıda bir sonraki cumartesiye attımkuzenlerden biri çok yoğunum ben gelmim diyince aaa sensiz olmaz dedik bir sonraki haftaya attık en azından benim içinde daha rahat olur iki gün arayla uğraşmamış olurum
Tam işim bitti dedim şimdide eşim aradı geliyorum öğlen yemeğine diyeneyse yemeğimde pişiyor nasılsa o gelene kadar hazır olur
Evet canım benim arkadaşda Stuttgarttan geliyor
İnşallah sağlıcakla kuçağına almayı nasip eder RabbimAminnnnnnnnnnn
Doktorun dediği gibi stresten uzak dur ve bol bol dinlen
Canım sanada çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanır aramıza dönersin
Herkese Merhaba :) Kasvetli ve soğuk bir hava var İstanbul'da. Hem havalar hem sömestr tatili benim yürüyüşleri baltaladı. Sabah oğlum kreşe gidiyor gene ama kızım evde, bırakıp çıkamıyorum tabii. Bugün sabahtan başladı mızıldanmaya sıkıldım diye, ben de dedesini aradım, gelip aldılar. Ama kızımın gitmesi ile oğlumun okuldan gelmesi arasında 20 dk. olduğu için yürüyüş yapamadım gene. Eğer uyursa yardımcıma bırakıp çıkarım belki
Önümüzdeki hafta içi ve hafta sonu için bir kaç ayrı program yaptım. Devamlı evde çocuklar d aben de çok sıkılacağız yoksa :)
Evet canım, seviyor böyle faaliyetleri. Neredeyse 2 yıldır oyuncaklarına el sürmüyor. Bu sebeple bir senedir filan hiç klasik oyuncak almıyoruz biz de. Hani oyuncakçıkarda boyama seti, kolye seti, vitray seti filan gibi el işi, faaliyet tipi setler oluyor ya, onlardan alıyoruz. Onları yapmaya bayılıyor, her tipini. Yaramaz oğluş yüzünden gönlünce yapamıyor tabii. Yaş farkı daha fazla olsa d asizde de benzer sahneler olmuştur eminim. Elimize makası, boncuğu, dağılabilecek bilimum malzemeyi alınca oğlan ciğer görmüş kedi gibi saldırıyor :)) Neyse büyüdükçe o da biraz düzeliyor, dün önüne koyduğumuz bir parça rüşvetle oyalandı, hevesini aldı, bize bulaşmadı pek
Arkadaşının kızı çok tatlıymış, ben görsem motivasyon için kesin alırdım ufak bir şeyler :)
Derinciğim, bir şey değil. İçin rahat olsun inan. Bak maşallah sonuçların da güzel gelmiş. Biraz dikkatli, tedbirli olmak gerekiyor o kadar. Eminim doktorun da söylemiştir, beslenmen de çok önemli, tansiyonunu yükseltebilecek hiç bir şey yememelisin.
Ben de senden çok farklı değilim aslıda canım faaliyetler konusunda, bakma sen :) Oğlum 12.30'dan sonra tüm gün evde, bir yarım saat ayırıyorum ona oyun-kitap vb. için. Kalan zamanda da arada ufak oyunlar (kovalamaca filan gibi) toplasan yarım saati bulmaz. Ama kızım okul zamanı 17.30'da geliyor, yorgun olduğu için 1.5 saat TV hakkını kullanıyor. Zaten saat 19.00 oluyor. O arada biraz sohbet ya da ufak oyunlar vb. olursa oluyor. Yemek, babası ile oyun, banyo, giyin soyun derken 21.00'de yatıyor. Her akşam okuduğum kitap dışında gün içinde ona o kadar az vakit ayırıyorum ki, onun suçluluğu ile tatilde bir şeyler yapalım bari istedim. O da ilk günlerin hevesi :))
Canım geçmiş olsun, çok rahat geçer umarım ameliyat da iyileşme süreci de...
Ben de merak etmiştim, sağol canım haber verdiğin için. Bu arada sana kolay gelsin, fazla yorma kendini, bu aralar mutfak faaliyetleri yoğunlaşmış :)
Nursenacım, yukarıda Derin'e yazdığım gibi biraz suçluluk biraz da ilk günlerin hevesi ile bütün günü doldurduk. Yoksa ben de farklı değilim :) İsterdim tabii saatlerini kızına ayıran süper ilgili bir anne olmayı. Ama gerçekte öyle olamıyor :))
Halletmem gereken diğer işler müsade etse bile uzun süren faaliyetlerden çok sıkılıyorum işin doğrusu. Bu yüzden oyun ve faaliyetleri 20 dk. ile sınırlıyorum. Sonra ara veriyorum, belki 1-2 saat sonra yeni bir etkinlik yapıyorsa katılıyorum vb. Ama sadece tatillerde oluyor böyle, okul günleri çok kısıtlı vakit ayırabiliyorum zaten. Mesela haftada 1-2 gün satranç oynamamız lazım ama çooooook sıkılıyoruz :)))) Eşim bana, ben ona topu atıyoruz oynamak için :) Okul açıldığından beri toplam 4 kere oynadık, bilmem anlatabildim mi? :))
çok sağolun kızlar teşekkür ediyorum iyiki varsınız özlemişim sizlere yazmayı sorunlarımı paylaşmayı ...az kaldı bende döneceğim aranıza inşallah ikili rakamlara döneceğim allahtan fazla kilo almadım. 124 ile hamile kalmıştım 127kiloyum şu anda ,kilo çok olduğu için almıyorum heralde ....
çok sağolun kızlar teşekkür ediyorum iyiki varsınız özlemişim sizlere yazmayı sorunlarımı paylaşmayı ...az kaldı bende döneceğim aranıza inşallah ikili rakamlara döneceğim allahtan fazla kilo almadım. 124 ile hamile kalmıştım 127kiloyum şu anda ,kilo çok olduğu için almıyorum heralde ....
Selam kizlaar,
hepinize kolay gelsin, bu aralar herkes telasli
hayat bana cok hizli geliyor, biraz durgunluk istemeye basladim artik bu yasta bile,
napiyim artik hersey cok hizli yetisemiyorum,
24 saat yetmiyor sanki bir gün icin, 48 saat lazim :)
Kisa vakitte cok sey bekleniyor insandan, neyse hayirlisi...
Bu arada bugun paket geldi yine :)) hergün paket geliyor, ee malum aliyorumda aliyorum,
kiskardesime kapi süsü almsitim o geldi,
masmavi cok hos,
onun haberi yok ama odayi süslicem, yarinda aldigim balonlar gelir
üstünde "its a boy" yaziyor :)
bakalim ugrasiyoruz iste öyle,
biraz tatil istiyorum artik
sekerli isterim
Bende şimdi şekersiz kahvemi içip hazırlanmaya başlıyayım :122: :122: :122:
Sonrada ver elini Spor
Akşam yemeğinden sonra damlarım nasılsa yine
Mehtapcığım yaw şu havalar biraz düzelsinde Umut ve Beyzuslada anlaşıp buluşalım :122: :122: Nasılsa umut Forum istanbulun yanında declatona da gelmek istiyorduo bahaneyle bir araya gelelim
Hem ayşeciğim de gelir taze kaynana olarak
selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
ben de 1saat yürüdüm ama dondum valla hava ayaza çekmiş yine
yarın yeğenim için bebek mevlüdü olacak yani mevlüt değil de hatim yaptık duası felan yapılacak
kendime 1 gömlek aldım lcw den acaip indirim var heryerde içimdeki canavar uyandı ama tuttum kendimi
Herkesçiklere iyi akşamlar.....:.
İstanbul'da oturan var oturmayan var
İnsanın canı çekiyor ama..
Datlım gıymatlım, nasıl oldun..Daha iyisindir umarım..
Aşkım sevgilim;bu seferde sol kulağım tıkandı ve ağrıdı.Hayyydiiii KBB ye.Antibiyotik değişti..Ağrım geçti şükür ama kulak çok doldun ve tıkalı;duymam azaldı...
Hep olumsuzluklardan bahsediyorum geldiğimden beri;tek olumlu olan tüm bunlardan dolayı iştahım azaldı (bir yere gitmedi sadece azaldı.Şimdi bir yere sinmiş çıkmak için fırsat kolluyordur)
Umarım cumaya olumlu yansır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?