Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla doğrusunu söylemek gerekirse iki sene evvel yazmıştı onu bana doktor hem şeker değerlerim çok yüksek çıkmıştı hemde zayıflamana yardımcı olur diye ama bir kaç gün ishal hariç bir şey yapmadı banada
Ben Pko içinde o kullanılıyor sandığımdan sordum
Bende spiral olduğundan doktor bana hiç doğum kontrol hapı demedi ama yarın eski kadındoğumcumla görüşeceğim ( kızın doğum belgesi pasaport çıkarmak için lazımmış bende bulamayınca yenisini çıkartırmak için yine yanına gitceğim )
Ona sorayım bari spirallede olsa kullanmam gerekiyormu diye belki onu kullanırsam pko gerilerde daha rahat kilo veririm

Tamda o sahne vardı şimdi
Gerçekten süper yaaa karnıma ağrı girdi gülmekten heleki abdest alma sahnesinde
Ondan sonraki sahne hele müthiş balkonda oynuyorlar ya

- ya dayıoğlu, orta okulda hoca öğretiydi de ben unutmuşum, nasıl alınıyordu abdest?
+ ee, ilk önce üç kez sağımıza su dökecez, sonra üç kez solumuza suz dökecez, ee işte taharet yerlerini ıslat setrülavret, bu..
- setrülvirid ney la? olum o senin dediğin normal abdest mi? o senin dediğin tereddüt abdest.
+ ya cahil cahil konuşma gürkan, o tezennüm olum o başka bir şey.

bayıllıyorum yaa krizlere giriyorum izlerken ezberledim artık

ne güzel bir haberçok sevindim derinciğim.

derin masallahh cnmm morelnı yuksek tut cnm ıns. hersey yoluna gırerrr

yenaaaa uykun yokmu kuzum ben gıdıyorum öpenziiii ne demekse nerden duydumsaaa

dahada iyi olur inşallah

çok sevindim tatlım hadi geçmiş olsun,dahada iyi olacak inşallah

ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum

çok geçmiş olsun tatlım

çok sağolun kızlar teşekkür ediyorum iyiki varsınız özlemişim sizlere yazmayı sorunlarımı paylaşmayı ...az kaldı bende döneceğim aranıza inşallah ikili rakamlara döneceğim allahtan fazla kilo almadım. 124 ile hamile kalmıştım 127kiloyum şu anda ,kilo çok olduğu için almıyorum heralde ....

sen bebişini saglıcakla al kucagına motivasyon, destek, herbişey bizden sana hediye herzaman

Kızlar bu arada akşam spordan geldikten sonra eşimin halası aradı beni Banucuğum çocuklar sende sinema gecesi yapmak istemişler galiba diye Kızı bu sene üni sınavına gireceği için deli gibi ders çalışıyor eşimde dün ona sen gelmezsen kimseyi kabul etmem demişti sırf gelmesi için Güzelim yaa bütün gece kafasına takılmış dersleri bir günde olsa boşlarsa geride kaldığı için yetişemiyecek diye tabi bizide kırmak istemediği için annesine demiş Anneciğim yengem kırılsın istemiyorum ama ders yapmam lazım dayımda böyle böyle dedi kendimi kötü hissediyorum yengemleri sallamış gibide olmak istemiyorum diye
Dedim olurmu hiç ben ona asla kırılmam sonuçta onun geleceği daha önemli Diğer kuzen sağ olsun biraz salladığı için onunla ilgili de tembihledi beni gelmek isterse yok olmaz sınavlarına çalış de diye dedim kıyamam ki ben ona gelmek isterse nasıl olmaz diyeyim diye ama sonunda anlaşmaya vardık
Mart sonuna kadar ertelendi bütün kuzen buluşmaları İlk sınavı atlatsınlar ondan sonra buluşacağız diye anlaştık

Okadar hoşuma gitti ki beni düşünüp kırılmamı istememesi
Hem bana yorulacağım için kıyamıyor hemde bir araya gelmek istediği halde gelmezsem kırılacağımı düşünmüş canım yaaa
Yani Cumartesi kazaya kurban gitme şansım sıfıra indi neyse bir yandan da iyi oldu yoksa kaçamak yapma şansım yüksekti
Bende o zamana kadar inşallah 8li rakamları görürüm

Herkesçiklere iyi akşamlar.....

DERİNCİĞİM gözünaydın canım...Hem bebek için hem sonuçlarının iyi çıkmasından dolayı.Benim geç haberim oldu kusuruma bakma;yoksa bu güzel haberi atlamazdım.

Çok sevindim tatlım;hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Canım kuzucuğun sağlıcakla kuçağına al da ondan sonra eminim sende çok güzel kilolar verip daha güzel ve sağlıklı bir hale geleceksindir İnşallah doğumdan sonra 120in altında çıkmış olursun sonuçta 8 kilo sırf kuzucuğun suyuymuş ordan kaarda sayılırız

Kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için...

Ben de türk kahvesini şekersiz içemiyorum..Çayı ve nescafeyi şekersiz içerim ama türk kahvesine şekersiz alışamadım...

İstanbul'da oturan var oturmayan var
İnsanın canı çekiyor ama..

canım çok geçmiş olsun...

İyi günler de giyin asucum..

Neyse kızlar size doyum olmaz ben cadıyıda alıp yatayım yoksa sabahlayacağız öğlene doğruda kızımın kuzeni yatıya gelecek o yüzden erken kalkıp işlerimi bitireyim ki onlar rahat rahat odalarında sohbet edip vakit geçirirken bende biraz sizinle keyif yapayım

Kocaman öpüldünüz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

İstanbul'da oturan var oturmayan var
İnsanın canı çekiyor ama..

Canım inan imkanım olsa hepinizle tek tek görüşmek için tüm Türkiyeyi gezmek isterdim ama eminim eşim kesin isyanları oynardı ulen gez gez bitmedimi diye
Kim bilir belki bir gün imkan olurda bir araya geliriz KK Genel kurul toplantısı hesabı

Ne Komünizm,Ne Kapitalizm,Ne Ateizm,Ne Sosyalizm… KISMETSİZİM !!!

Küçük İskender

----

Banu yapalım genel kurul toplantısını ama zayıflayınca...
En çok hangi ilde varsa şişmandaşlar orda yaparız toplantıyı :)

Datlım gıymatlım, nasıl oldun..Daha iyisindir umarım..

Aşkım sevgilim;bu seferde sol kulağım tıkandı ve ağrıdı.Hayyydiiii KBB ye.Antibiyotik değişti..Ağrım geçti şükür ama kulak çok doldun ve tıkalı;duymam azaldı...

Hep olumsuzluklardan bahsediyorum geldiğimden beri;tek olumlu olan tüm bunlardan dolayı iştahım azaldı (bir yere gitmedi sadece azaldı.Şimdi bir yere sinmiş çıkmak için fırsat kolluyordur)

Umarım cumaya olumlu yansır...

iyi geceler tombiş arkadaşlarım
yatmaya niyetlendim ama yatasım yok sabah erken kalkacağım eşarp almıştım yakışmadı bana onu değiştirmem lazım sabahtan kardeşime giderken onu takacağım çünkü
gömleğe uygun eşarbım yok düz siyah alacağım inşallah gömlek desenli ondenle düz alacağım aldığım yine düz ama mordu

Hay Allah..çok geçmiş olsun canım..umarım çabucak etkisini gösterir ilaçlar..
Cumaya kesin güzel bir rakam görürsün tartıda.

Ben de kızımı götürdüm KBB ye bugün..Burnunda hafif bir çıkıntı oluştu,sanki kemik fırlamış gibi..Göze batan bir durum yok ama beni rahatsız ediyordu ve üzüyordu..
gittiğimiz hoca kıkırdak çıkıntısı dedi..Sağlığını etkileyen bir durum yok ortada henüz gelişimini tamamladığı için müdahale edemeyiz 18 yaşında istenirse estetik müdahale ile düzeltilir ama üzerin de durulacak bir durum yok dedi...
ergenlik dönemin de kimi çocukta bu durum yaşanıyormuş..

aynuuuurrrrr
esraaaaa
dönün artık cücüşleerr
özledik siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…