• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kıslar... kovalasın tavşanlar...

İyi geceler

iyi geceler tombiş arkadaşlarım
yatmaya niyetlendim ama yatasım yok sabah erken kalkacağım eşarp almıştım yakışmadı bana onu değiştirmem lazım sabahtan kardeşime giderken onu takacağım çünkü
gömleğe uygun eşarbım yok düz siyah alacağım inşallah gömlek desenli ondenle düz alacağım aldığım yine düz ama mordu

Beyaz tenli olduğun için siyah yakışır..gömleğin ne renk.?

Hay Allah..çok geçmiş olsun canım..umarım çabucak etkisini gösterir ilaçlar..
Cumaya kesin güzel bir rakam görürsün tartıda.

Ben de kızımı götürdüm KBB ye bugün..Burnunda hafif bir çıkıntı oluştu,sanki kemik fırlamış gibi..Göze batan bir durum yok ama beni rahatsız ediyordu ve üzüyordu..
gittiğimiz hoca kıkırdak çıkıntısı dedi..Sağlığını etkileyen bir durum yok ortada henüz gelişimini tamamladığı için müdahale edemeyiz 18 yaşında istenirse estetik müdahale ile düzeltilir ama üzerin de durulacak bir durum yok dedi...
ergenlik dönemin de kimi çocukta bu durum yaşanıyormuş..
yenacım gelişme çağında olduğu içindir belki
zamanla düzelir.

yenacım gelişme çağında olduğu içindir belki
zamanla düzelir.

Sanırım düzelmez kaybolmaz..
Önemli olan çıkıntının daha da büyümemesi..
Neyse önemli değil Allah başka dert vermesin..
Burun kısmı en son gelişimini tamamlarmış..Kızımın henüz tamamlanmamış..
Hatta doktordan çıkışta dalga geçiyorum kızımla gelişmemişsin sen sus bakiim diye. :))

asu ben siyahı çok severim genellikle siyah kullanırım

Hay Allah..çok geçmiş olsun canım..umarım çabucak etkisini gösterir ilaçlar..
Cumaya kesin güzel bir rakam görürsün tartıda.

Ben de kızımı götürdüm KBB ye bugün..Burnunda hafif bir çıkıntı oluştu,sanki kemik fırlamış gibi..Göze batan bir durum yok ama beni rahatsız ediyordu ve üzüyordu..
gittiğimiz hoca kıkırdak çıkıntısı dedi..Sağlığını etkileyen bir durum yok ortada henüz gelişimini tamamladığı için müdahale edemeyiz 18 yaşında istenirse estetik müdahale ile düzeltilir ama üzerin de durulacak bir durum yok dedi...
ergenlik dönemin de kimi çocukta bu durum yaşanıyormuş..

Bakalım inşallah ..Hele cuma bir gelsin ak kara belli olacağım...

Kızına üzüldüm şimdi.Sağlık açısından değil (Dr mahsuru yok dediği için) aklına takıp canını sıkmaz inşallah.Bu yaşlarda takacak şey ararlar çünkü...Gerçi senin kızın çok akıllı,dirayetli ama sonuçta genç işte.Kelebek gibi kırılgandır.ay kıyamam ben şimdi ona..

geçmiş olsun beyzuş ablam :16:

Sağol Asucuğum...

Nazlı bebekler gibi evin içinde hasta oldum..

giydiğimiz kıyafetler yakışmayınca öle düşşünmüyor insan diyet yap spor yap sonuç ne hala kilo :( umutsuzluklarr..

yine de sağlık herşeyin başı diyorum
ama diyet ve spor yaptığın halde veremiyorsan bir sorun olabilir doktora gitmelisin ya da benim yıllarca sığındığım gibi herşeyi yapıyorum ama veremiyorum az kilo değil ben nasıl vereyim diye geziyor da olabilirsin umutsuzluk en kötüsü ama vazgeçmemek lazım

Bakalım inşallah ..Hele cuma bir gelsin ak kara belli olacağım...

Kızına üzüldüm şimdi.Sağlık açısından değil (Dr mahsuru yok dediği için) aklına takıp canını sıkmaz inşallah.Bu yaşlarda takacak şey ararlar çünkü...Gerçi senin kızın çok akıllı,dirayetli ama sonuçta genç işte.Kelebek gibi kırılgandır.ay kıyamam ben şimdi ona..

[/COLOR][/I][/B]

Takıyordu ama..Ben daha fazla takıp üzülüyordum açıkçası ona belli etmeden...
bir de dişlerin de tel var bu aralar ona çok sinir oluyor ve çok sıkıldı artık cuma kontrolümüz var bakalım inşallah çıkar...
Tedavide son aşama ama dayanamıyor :(

Son düzenleme:
daha da tutmayın beni ben gidiyim artık aynurumun dediği gibi 5 saat sonra uyanacağım zaten
yarın da milletin içinde şiş gözlerle gezmeyim değil mi
herkese hayırlı geceler :54:
nuhan telden teftiş felan da yasak yat uyu hemencik

Back
X