Bende şimdi şekersiz kahvemi içip hazırlanmaya başlıyayım :122: :122: :122:
Sonrada ver elini Spor
Akşam yemeğinden sonra damlarım nasılsa yine
Mehtapcığım yaw şu havalar biraz düzelsinde Umut ve Beyzuslada anlaşıp buluşalım :122: :122: Nasılsa umut Forum istanbulun yanında declatona da gelmek istiyorduo bahaneyle bir araya gelelim
Hem ayşeciğim de gelir taze kaynana olarak
evet katılıyorum onun totoş açıkta kalmışay inşallah 80 leri 70 leri sonracımada 60 ları görücez
istersen bir gün misafir olarak gelebiliyorsun merak ettiysen gel bak bi
fatihe gidip gelmem zor olur diye hiç düşünmedim orasını ,bir ay akşamları eşimle gitmiştik baya zor gelmişti yol bide ben sabah erken gitmeyi seviyorum günüm bana kalıyor
elma sirkesi iyidir tatlım abartmadan 1 tatlı kaşığı sabah ılık suyuna ekleyebilirsin miden sağlam saben her sabah ballı sirkeli limonlu ılık su içiyorum.
selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
selammm kızlarrr...nasılsınızzz..dilerimm herkezler iyidirrr.. kaç gündür nete giremedimm cuma kilo bildirimide yapamadımmbu cumayaparım inşş..
gecen gecen pazartesi annem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışşlar o gece yanına geçtik gaçiş o geçişş..mide kanaması geçirmiş bikaç gün devam etmişş kan seviyesi dibe vurunca bayılmış 4 gün hastanede yattı bende yanındaydım...ondan bildirim yapamadımm..cumartesi geldim..dünte eşimin ufaklık yegeni bademcik ameliyatı oldu akşama kadar hastanedeydikk..bu ara hep hastanee içimm bulandıı...rabbim hiç kimseyidüşürmesin hastaneleree...işde bende bölee..bu ara yine pek buralarda olamam belkii sınavlarım yaklaştı onlarada hazırlanmalıyımm...HEPİNİZİİ KOMAAACANNNN ÖPÜYORUMMMallaha emanet olun...
selam tatlımçok geçmiş olsun canım,hastaneye düşürmesin allah.
sınavlara benimde çalışmam lazım ha la başlayamadıminşallah iyi geçer sınavlarımız.şimdiden başarılar
selam tatlımçok geçmiş olsun canım,hastaneye düşürmesin allah.
sınavlara benimde çalışmam lazım ha la başlayamadıminşallah iyi geçer sınavlarımız.şimdiden başarılar
geçmiş olsun Allah şifa versin. sağlıcakla kal
sağolunn kızlarrrrrrrrr...evet mehtapp aöf...dua et bize...
hangi sınavlar bu ? aöf sınavları mı ?
bende okuyordum ama sınav günü birden rahatsızlandım giremedim sınavlara. çok yüksek not alamam diyede bunada girmemeye karar verdim. zaten bölümü sevmedim iktisat yazmıştım ısınamadım bi türlü. seneye türk dili bölümüne girmeyi düşünüyorum. size başarılar diliyorum ilk notlar açıklanmış bugün baktınız mı sonuçlar nasıl ?
yazcam yazcam unutuyorum yahuu geçmiş olsuunnnn
ben de 1saat yürüdüm ama dondum valla hava ayaza çekmiş yine
yarın yeğenim için bebek mevlüdü olacak yani mevlüt değil de hatim yaptık duası felan yapılacak
kendime 1 gömlek aldım lcw den acaip indirim var heryerde içimdeki canavar uyandı ama tuttum kendimi
evet tatlım aöf,waw'ında dediği gibi duaya ihtiyacımız var
evet iktisat sıkıcıdır,ben sosyoloji okuyorum 2.sınıftayım baya zevkli tavsiye ederim canım
baktım dün fena değil benim sonuçlar idare eder yani
teşekkür ediyorum canım inşallah iyi geçer daha ders çalışcaz sınavada çok az kaldı 9/10 şubat
yanlıs anlamadıysam kılo takvımınde 30 kılo falan verdın ,,ne kadar zamanda verdın? yada neler yedın ıctın spor falan ne kadar yaptın?
ben de 1saat yürüdüm ama dondum valla hava ayaza çekmiş yine
yarın yeğenim için bebek mevlüdü olacak yani mevlüt değil de hatim yaptık duası felan yapılacak
kendime 1 gömlek aldım lcw den acaip indirim var heryerde içimdeki canavar uyandı ama tuttum kendimi
verdim canım şükür 1 seneyi geçti 3 aşağı 5 yukarı sabitim diyebilirim
yaklaşık 8ayda verdim ben bolca yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle canım akşamları hafif geçirip gece yatağa aç girdim genelde
gerektiğinde herşeyden yedim diğer öğünde dengelemeye çalıştım Allah da nasip etti kurtuldum kilolardan şükür
bir 5 10 kilo daha vermek istiyorum ama şimdilik idare ediyorum işte
bol su salata yoğurt ayran yeşilçay tüketmeyi tavsiye ederim
kızartma pilav makarna nerdeyse yemiyorum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?