ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat
kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.
pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.
nursena iddiaa ediyoruuuuuuuumm diğer 40 kilo veren arkadaşın olacağııııııımmmbazen öyle tutuyor kriz ya aslında bide garip bi durum var çikolata yiyince benim karnım ağrır ama genede istiyorum
bi kaç alıntım daha vardı ama kaybolduuuuuu tekrar. aklıma gelenleri yazım.
efeeemmm yazılar güzel cidden ya insan duygulanmadan edemiyor. eskiler başkaydı. şimdi donuk donuk yaşıyoruz komşumu bile tanımıyorum ya. halıları bahçelerimiz yok yıkayamıyoruz nefret ederdim aslında halı yıkamaktan ama insan özlüyor tüm mahalle aynı anda yıkardı herkes yardım ederdi birine. cocuklar egleniyor diye onları çagrırlardı okadar cok cocuk vardıki sokaklarda herkes iki fırça atsa yıkama işi biterdi. sokağa yabancı araba girmezdi hele bi girsin hesap sorulurdu kime geldin diye ama güvenebilmek vardı mahalleye işte. şimdi mahalleme bakıyorum kimse kimseyi tanımıyor kapılar yabancı arabalarla dolu cocuktan cok araba var.
Dualarım seninle canım, inşallah sağlıklı ve kolaycacık alacaksın bebişini kucağına Allahın da izniylee.
hoşgeldin, ben de yeniyim ve bahtsızım :) doğumdan sonra hemen 91e kadar düştüm, ama sonra hızla bu kilolara çıktım. keşke tutsaymışım boğazımı keşke
gece film izlerken acıkan olursa diye küçük küçük soğuk sandviçler yapabilirsin bence, ben çok severim :)
Ayy ne güzel ya, biz böyle toplaşmalar yapmayalı çook oluyor, hamileyken yapmıştık en son oyun ve film geceleri :)
hoşbuldum canımcım aldık aldıkben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam
Selam kizlar
xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin
yolcu senin kizin ameliyat olcakti sanirim dimi ? Allahim acil sifalar versin, hemencik olsun bitsin insallah
esracim misafirlerin zorluk yasatiyormus, Sabret canim vakit hemen gelir gecer insallah
simdilik aklimda kalanlar bunlar
Ben napiyorum diye merak ediyorsanizzzzzz valla ugrasip duruyorum
sigortayla ilgili biraz islerim var, degistirmem gerekiyor, bissürü para ödicem onu yapmam lazim,
sinavlarim var yakinda onlarla ugrasiyorum,
bebek dogacak onun sIkintisi stressi var,
sonracima arkadaslarin dügünü var 4cü ayda, simdiden ne giysem derdi
bu arada Nisanin 1-7si arasi tatilim var, acaba diyorum istanbulami gitsem 1 haftacik yada 5-6 gün??
Cocukluk arkadasim var türkiyeye dönmüslerdi temelli, o suan istanbulda okuyor, illa gel diyor,
bende diyorum deigisklik olur, bakalim babamla konusayim,, biletlerde inanilmaz pahalasti artik, en ucuzu 240 euroydu sanirim, 1 stoplu,
sonracima yaza bilet baktim, onlarda muhtesem pahali simdiden, eskiden hic böyle degildi yaaaa
tek kisi 380 euroydu sanirim en ucuzu, halbuki ben gecen senelerde hep tas catlasin 200-250 euroya aliyordum gidis dönüs tek kisi,
oda tabi erkenden aldigim icin, düsünün, agustosun biletini ocak subat gibi aliyorumki ucuza denk gelsin diye,
artik cok zam geldi herseyesinir oluyorum
bi yandanda diyetime daha fazla konsantre olmaya calisiyorum tabiiki, kacamaklarimi tamamen kesmek istiyorum artik, haftada 1-2 bile cok etkiliyor malesef,
bu arada babam bitane ev buldu, martta satilisa cikcakmis, oraya bakcak, eger güzelse insallah alabiliriz,
bizim burdan cok biktik,
bi komsu tasindi üstümüze aman allahim, zindan ediyorlar hayati valla, 4 cocugu var kadinin ama hic durmuyorlar ve gece 2-3 e kadar uyumuyorlar resmen,
tepinip duruyorlar,
kadin son ses müzik acip, delirmis gibi cigliklar atiyor, napiyor anlamiyorum
kisacasi biktik yani laftan sözdende anlamiyor,
Allah komsununda iyisini versin valla
bende haberler böyle, hangisine kosturayim bilmiyorum
Merhabalar.günlük yapılan yürüyüşlerde spordan sayılıyor değilmiben habire yazılanları okuyorum kim kimdir öğrenme aşamasındayım ama durmak yok yola devam inşallah
iyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin
Müsterileri çile sarar gibi sardım.. Yumak yaptım firlattım..nuhanın görüşmeleri nasıl gitti acaba
nuhan,
umarım toplantıların istediğin şekil de gelişmiş ve sonuçlanmıştır...
mercimekli haşhaşlı bükme böyle birşey canım
görüntü böyle ama bunu hazır yufkadan yapmışlar ben kendim açıyorum
Eki Görüntüle 619103
Eki Görüntüle 619104
hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
bi de bu sabah 86,9 çıktım.
pazar günkü kaçamaktan sonra. daha hala cetvelimdeki kiloya dönemedim
ama inşallah olucak kızlar ya di mi ?
hepimiz görücez inşallah cetvelimizin en alt sınırındaki rakamları.
bir "7" ile başlayan rakam görsem hayırlısıyla... çok mutlu olucam...
...
meraba herkesee,,,
ben demısdım dun ben yarın baslıom dıe basladım :)))
ınsallah ıradem guclu gelırrrrrrr:)))
sabah 8.30 kalktım,,,
buyuk bardak cevızlı su ıctım ,sonra 20 dk uzay bısıkletınde spor yaptım oturmadan,,
sonra 2 km de yurume bandında yurudum 25 dk falan surdu ,,
dus falan derken yarım saat gecdı 10.30 gıbı bıraz peynır, 3 zeytın,bır dılım ınce ekmek ve 3 bardak lımonlu cay ıctım:))
ara ogunu yapmadım yarım saat sonrada salata ve zeytınyaglı pırasa yıcem saat 4 gıbı tekrar 2 km yurucem ve 30 dk uzay bısıkletınde spor yapcam :)))
yanlız bu spordan sonra sureklı dus alma olayı kotu yaa :)) oyle de duramam terlı terlı,,sannırım sacımı kısa kestırmelıyım:))
Ablacığım valla bukadar koşturmaya ben olsam dayanamaz bayılırdım herhalde
Ne güzel her aileye senin gibi bir yenge şartİnşallah bende büyüyünce öyle bir yenge olurum
ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat
kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.
pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.
Hürremcigim, bilet fiyatları baya yüksekmis... ama sen gel İstanbula eğer isteyen olursa ve sende istersen, senin gelis tarihine istanbul toplantısı yapalım? ne dersiniz?
biliyormusun? benim üst komsuda öyle... ilk taşindigimda çok zorlanmiştim. Birde o zamanlar karı koca çok kavga ediyorladı. Çok şükür 1 yıldır artik kavga etmiyorlar. Çok üzlüyordum. Sanırımı o zaman bir sorunları vardı. Bizdede 4 küçük çocuk var. mutamadiyen koşuyorlar. Onların okula gidip geldigi saatleri biilyorum artık. En az salonda takiliyorlar o yüzden bende odalarimi değistirdim. Bütün vaktimi salonda geçiriyorum. ama onlarda çocuk apt. tıkılı yaşiyorlor.Napsinlar bende hiç ses etmiyorum alıştım.
a.selam cecoşum
bu hafta zor gibi canım gram bile verebilirsem sevinicem
evet tatlım gittik geldik her şey güzel geçti.teşekkür ederim
bir kaç resim atmayı denedim de beceremedim
banada bir adet dafi lazım
aynen tatlım ben de bayılırdım kesin
cecoşum sende büyüyünce ciciş bi yenge olcaksınama önce yemeğini bitirmen gerekiyor aa bak kuş var hamm yap bakim
tatlım çok güldürdün beni o kelimenle Allahda seni güldürsün
eminim sen çok çok becerikli,anne yenge hala teyze abla her bişeysindir
Evet canım, seviyor böyle faaliyetleri. Neredeyse 2 yıldır oyuncaklarına el sürmüyor. Bu sebeple bir senedir filan hiç klasik oyuncak almıyoruz biz de. Hani oyuncakçıkarda boyama seti, kolye seti, vitray seti filan gibi el işi, faaliyet tipi setler oluyor ya, onlardan alıyoruz. Onları yapmaya bayılıyor, her tipini. Yaramaz oğluş yüzünden gönlünce yapamıyor tabii. Yaş farkı daha fazla olsa d asizde de benzer sahneler olmuştur eminim. Elimize makası, boncuğu, dağılabilecek bilimum malzemeyi alınca oğlan ciğer görmüş kedi gibi saldırıyor :)) Neyse büyüdükçe o da biraz düzeliyor, dün önüne koyduğumuz bir parça rüşvetle oyalandı, hevesini aldı, bize bulaşmadı pek...Aminn umutçuğum...
sizdemi kolye vb.yapıyorsunuz boncuklardan..Kızım da öyleydi önceden :)
Hatta yakın bir arkadaşı vardı onunla birlikte kapının önün de satmaya bile kalkıştılar :)
KArton ayarladık mahalle bakkalından üzerine sıraladılar..Başın da 15-20 dakika beklediler sonra da sıkıldılar hiiç satış olmuyor diye :)))
..
Derinciğim, bir şey değil. İçin rahat olsun inan. Bak maşallah sonuçların da güzel gelmiş. Biraz dikkatli, tedbirli olmak gerekiyor o kadar. Eminim doktorun da söylemiştir, beslenmen de çok önemli, tansiyonunu yükseltebilecek hiç bir şey yememelisin....
umutcum sağol canım...moral verdin çok ben ilk defa duyduğum için çevremdede yaşayan olmadığı için çok korktum panikledim bir anda .drum zaten dedi belki doğuma kadar bile kontrol altında götürebiliriz dedi..herşey kısmet ..umutcum kızınla yaptığın faaliyetleri okudukça yoruldum inanki ne kadar sabırlısın ben hiç ilgilenmiyormuşum kızımla zavallım ondan canım sıkılıyor diyor bütün gün ...
...
Canım geçmiş olsun, çok rahat geçer umarım ameliyat da iyileşme süreci de...selamün aleyküm kızlarr ben geldimm...
bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...
...
Ben de merak etmiştim, sağol canım haber verdiğin için. Bu arada sana kolay gelsin, fazla yorma kendini, bu aralar mutfak faaliyetleri yoğunlaşmış :)yena şimdi gördüm mesajı
iyiymiş kötü birşey yokmuş
toparlanınca gelecekmiş
içim rahat etti
Nursenacım, yukarıda Derin'e yazdığım gibi biraz suçluluk biraz da ilk günlerin hevesi ile bütün günü doldurduk. Yoksa ben de farklı değilim :) İsterdim tabii saatlerini kızına ayıran süper ilgili bir anne olmayı. Ama gerçekte öyle olamıyor :))...umutt hakkaten sen öle kızınla etkinlik falan paylaşıosun ya kendimi ne kadar yetersiz bi anne olarak görüyorum valla sabırlısın alkışlıyorumm
....
Valla bende bu haftadan ümitli değilim bu ara yine suyu ihmal ediyorum
Ne güzel 750 mllik şişem vardı onu günde 4 kere dolduruyordum ama geçen gün eşim çöp atmaya giderken şişemide mutfakta görünce atmışfazla uzun süre plastik şişe kullanmak sağlıklı değil diye
Neyse artık bardakla içmeye alıştırayım kendimi
Bir hafta sonra Spor salonunda tartı günüm ama bu ay pek büyük fark beklemiyorum malum 10 gün gidemedim spora üstelik sakatlandığımdan itibaren 4 gün boyunca devamlı eşim ne yaptıysa onu yedim ve düzensiz oldu.
Okullar tatile girdiğinden beride ara ara aksiyor saatlerim ama bu gece rüyamda Salonda tartıldığımda 97i gördüğümbakalım tartı gününde rüyam gerçek olucakmı
Arada öyle çıkan rüyalarım vardır belki buda gerçek çıkar
Canım o hepinizin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor
Gerçekten elimden geleni yapmaya çalışırımEşimin kuzenleri beni çok severler sağ olsunlar bende onları kızlarımdan ayrı tutmam sonuçta ben evlendiğimde ikisi 3 yada 4 yaşlarındaydı diğeride 12 yaşlarında falandı tabi bunlar ufakları birde benden bir iki yaş ufak olanlarda var
Eşimin halaları bile hep der senin sayende aile ilişkileri kaynaştı diye çünkü benim KV sağ olsun ne çocuklarını yollardı nede kendi hepsini bir araya toplardı. Bende tam aksine bayılırım ailenin bir arada olmasına.
İnan haftasonu bir yere bile gideceksek ay çocuklarıda çağıralım diye hemen eşime başlarım baskı yapmaya
Ayın 26sında birinin doğum günüiki gün sonrasıda benimki ona ilk fırsatta şöyle güzel bir hediye almak istiyorum ( bir düğünde bana gösterdiği bir yaka vardı ama bir türlü bulamamış geçenlerde onu bir yerde gördüm büyük ihtimal onu alacağım ona ) çam sakızı çoban armağını hesabı Onun gözlerinin içinin gülmesi bile benim için çok önemli
Yaşlandığımda bile ( ki daha çoooooooooook var) mutlaka hepsinin etrafımda olması beni mutlu eder
ah canım benim evde şeker yok...malum diyet durumu satın almyorum. evde olmazsa kulanılmıyorda...Sana ancak tatlandiricili yapabilirim. (bir süre sonra tatlandırıcıyıda birakacağım, yavaş yavaş azalttım.) ama tadı pek hoş olumuyor. Şekersiz alışmaya ne dersin?sekerli isterim
Eki Görüntüle 619530
Kislar kendi ellerimle yaptim.. sekersiz isteyen alsın..
zaten tatilde dikkat edilemiyor millet evdeyken herkez aynı durumda pek kiloların gideceğini düşünmüyorum ben zaten
rüya dedinde dün gecede ben öyle bi rüya gördüm sen diyince hatırlamaya çalışıyorum:44: tartı falan vardı 81 li bişiler görüp mutlu olmuştum galibaayy inşallahhh..aminnnn
ne mutlu sana aileyi bir araya toplayabilmen çok güzel yaşlanınca (ivit şekerim çokkk var)bu çabaların sana bol ziyaretle geri dönecek
ah canım benim evde şeker yok...malum diyet durumu satın almyorum. evde olmazsa kulanılmıyorda...Sana ancak tatlandiricili yapabilirim. (bir süre sonra tatlandırıcıyıda birakacağım, yavaş yavaş azalttım.) ama tadı pek hoş olumuyor. Şekersiz alışmaya ne dersin?
Hele şükür şu kaşlarımıda az da olsa insan içine çıkılır hale getirebildim
Eşiminde dediği gibi epilasyondan sonra yüzümde kıl çıkmıyor diye kaşlarıda unutuyorum
Yarım saat sonra hazırlanmaya başlarım spor için
bugün hem yüzme hemde fitnesse gidiceğim
Valla hem özledim ikisini peş peşe yapmayı hemde ufak ufak bir tembellik hissi doğmaya başlayacak diye korkuyorumsonuçta daha yolum uzun
Mehtap bak iddani bir kenera yazdim ... 40kilo verişini izlemek istiyorum.... hatta buluşup görmek bile isteyebilirim.arkandayin destekliyorum seni.
pek makbule geçtii ellerine saglııkkEki Görüntüle 619530
Kislar kendi ellerimle yaptim.. sekersiz isteyen alsın..
Spor yapmadan, bol su içmeden, yemeklerden kısmadan, gece yemek yemeyi bırakmadan tabi ki zayıflamanın bir yolu yok. Ama size bunların yanında hem hazımsızlık giderecek hem de yağ yakan bir formül önerebilirim. Kesinlikle zayıflatır demiyorum ama ben yaptım işe yaradı. Denemekten zarar gelmez.
Sabah kalktığınızda ılık kocaman 1 bardak su için. Sonra bir kahve fincanının içine 1 yemek kaşığı elma veya üzüm sirkesi koyun. 1 kaşık zeytinyağı koyun. 1 adet limon sıkıp ekleyin.
Ve bunu aç karnına için. Tadı biraz tuhaf ama kilo verdirdiğini düşündüğünüzde ağızda hissedilen 1 dakikalık kötü tat önemli değil.
Bir de yediğiniz her şeyin kalorisini bilin. Canınız istemiş pasta yemişsinizdir. O zaman akşam sebze yemeği yerine sadece salata tüketirsiniz.
Bütün yiyeceklerin kalorisini buradan hesaplayabilirsiniz. Besin Kalorisi Hesaplama | HesaplaBakalim.Com ile Kolayca Hesapla!
Patiskacigim,
Moral lütfen, ben bahtsızım kelimesini hiç sevmem. Yarınlar bizim ve güneş parlakhep birlikte zayiflacağiz...
sanada güzel , kolorisi az zayif bir hafta canım...
Tüvbe de kızAnam yok Allah korusun bence senin totoşun açılmış benimki açılmış olamaz çünkü ben yaz kış zaten totoş açıkta uyurum hayatta üzerimi örtüp uyuyamam eşim desen benim tam tersim gırtlağına kadar çeker yaz kış
Hadi kışın neysede yazın ben onu öğle gördükce terliyorum bu sefer onunda üzerini açıyorum uyanıp kalaylıyor
Bak yine nereden nereye atladım
YOk yok canım bence bilinç altında kilo almaktan korktuğun için öyle bir rüya görmüşsündür ama Ayşe ve benimki gerçek çıkacak rüyalardan( hemen kendimede pay çıkarttım )
Valla süper olur yaa inan geçen eşime anlattım bak forumda da fitness şöyle böyle diye ki ben hep geçerken merak ederdim ama hiç sormazdımkaça diye.
Keşke bu tarafa senelik üye olsaydın şimdi ne güzel birlikte yapardık sporumuzuda yüzmeyide
Neyse dediğin gibi belki yüzmede bir araya geliriz
Sabah aç karnına içilen karışım iyi güzelde bizim bunu yapmamız için motive olmamız lazım
Hangi sürede ne kadar kilo veriliyor bize söyleyebilirsen belki motivasyon tavan yaparda sirkeyi kafaya bile dikerim ben yeterki zayıflatsın o moddayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?