sağolasın tatlım aminn inşallah,darısı tüm bekarların başına
teşekkür ederim canım benim
aminn inşallh kilocuklar verilsin topikdeki tüm kızlarımızı evlendircez tek tek hayırlısıyla
artık birbirimize gaz vere vere bu yaza farkedilir biçimde ince girmeliyiz hepimiz,kaçamakları abartmadan minik minik yaparsak başaramayacağımız şey değil.kendime ve tüm topikime güveniyorum
Ablacım hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın darısı bizim kızların başına inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:26::26: önce ben önce benhayırlısıyla diyeliim
Selam kizlar
xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin
Selam kizlar
xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin
yolcu senin kizin ameliyat olcakti sanirim dimi ? Allahim acil sifalar versin, hemencik olsun bitsin insallah
esracim misafirlerin zorluk yasatiyormus, Sabret canim vakit hemen gelir gecer insallah
simdilik aklimda kalanlar bunlar
Ben napiyorum diye merak ediyorsanizzzzzz valla ugrasip duruyorum
sigortayla ilgili biraz islerim var, degistirmem gerekiyor, bissürü para ödicem onu yapmam lazim,
sinavlarim var yakinda onlarla ugrasiyorum,
bebek dogacak onun sIkintisi stressi var,
sonracima arkadaslarin dügünü var 4cü ayda, simdiden ne giysem derdi
bu arada Nisanin 1-7si arasi tatilim var, acaba diyorum istanbulami gitsem 1 haftacik yada 5-6 gün??
Cocukluk arkadasim var türkiyeye dönmüslerdi temelli, o suan istanbulda okuyor, illa gel diyor,
bende diyorum deigisklik olur, bakalim babamla konusayim,, biletlerde inanilmaz pahalasti artik, en ucuzu 240 euroydu sanirim, 1 stoplu,
sonracima yaza bilet baktim, onlarda muhtesem pahali simdiden, eskiden hic böyle degildi yaaaa
tek kisi 380 euroydu sanirim en ucuzu, halbuki ben gecen senelerde hep tas catlasin 200-250 euroya aliyordum gidis dönüs tek kisi,
oda tabi erkenden aldigim icin, düsünün, agustosun biletini ocak subat gibi aliyorumki ucuza denk gelsin diye,
artik cok zam geldi herseyesinir oluyorum
bi yandanda diyetime daha fazla konsantre olmaya calisiyorum tabiiki, kacamaklarimi tamamen kesmek istiyorum artik, haftada 1-2 bile cok etkiliyor malesef,
bu arada babam bitane ev buldu, martta satilisa cikcakmis, oraya bakcak, eger güzelse insallah alabiliriz,
bizim burdan cok biktik,
bi komsu tasindi üstümüze aman allahim, zindan ediyorlar hayati valla, 4 cocugu var kadinin ama hic durmuyorlar ve gece 2-3 e kadar uyumuyorlar resmen,
tepinip duruyorlar,
kadin son ses müzik acip, delirmis gibi cigliklar atiyor, napiyor anlamiyorum
kisacasi biktik yani laftan sözdende anlamiyor,
Allah komsununda iyisini versin valla
bende haberler böyle, hangisine kosturayim bilmiyorum
Merhabalar.günlük yapılan yürüyüşlerde spordan sayılıyor değilmiben habire yazılanları okuyorum kim kimdir öğrenme aşamasındayım ama durmak yok yola devam inşallah
tabiki sayılıyor tatlım o da sokak sporu
tşk ederim .herkes burada gerçekten çok yardımsever .Antalyadan kimse varmı acaba?
tabiki sayılıyor tatlım o da sokak sporu
ben ayşe taze kaynanayım
Simdi kizlar bisi sorcam size, yardimci olabilen olursa sevinirimmm
Benim arkadas vardiya hani dogum yapan, pazar günü bebek mevlidi yapcak,
simdi malum ben evine hediyesini götürdüm paket maket hatirlarsaniz,
bebek mevlüdüne ne götürmem gerekir simdi? Tekrar bir hediyemi almam gerekir?
Yoksa alternatif ne olabilir ?
Yardimci olabilirseniz sevinirim
Olan gidene oldu..hep olduğu gibi.
Banucuğum,haklısın valla önemli olan okumayı istemek,sevmek..Bir de disiplin şart..
Görümcenin oğlu hani seni sinir eden veletmi.?
cecoşum ben en son bu poğçayı kepekli un ve tam buğday ununu karıştırarak yaptım. sıcakken biraz kepek kokusu vardı ama bir gün sonra süper olduar. herkeste bayıla bayıla yedi. ben kendimde gönül rahatlığıyla yedim. hatta aynı undan kek yaptım. içinede şeker yerine pekmez koydum. inanılmaz güzel ve lezzetli oldu. bana kalsın diye baktım ama hiç kalmadı
gece film izlerken acıkan olursa diye küçük küçük soğuk sandviçler yapabilirsin bence, ben çok severim :)
Ayy ne güzel ya, biz böyle toplaşmalar yapmayalı çook oluyor, hamileyken yapmıştık en son oyun ve film geceleri :)
verdiniz bizde kaptıkher iki taraf içinde hayırlı olur inşallah dünür olduk hadi
Simdi kizlar bisi sorcam size, yardimci olabilen olursa sevinirimmm
Benim arkadas vardiya hani dogum yapan, pazar günü bebek mevlidi yapcak,
simdi malum ben evine hediyesini götürdüm paket maket hatirlarsaniz,
bebek mevlüdüne ne götürmem gerekir simdi? Tekrar bir hediyemi almam gerekir?
Yoksa alternatif ne olabilir ?
Yardimci olabilirseniz sevinirim
iyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?