Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın tatlım aminn inşallah,darısı tüm bekarların başına

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:26::26: önce ben önce ben hayırlısıyla diyeliim

Selam kizlar

xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin

yolcu senin kizin ameliyat olcakti sanirim dimi ? Allahim acil sifalar versin, hemencik olsun bitsin insallah

esracim misafirlerin zorluk yasatiyormus, Sabret canim vakit hemen gelir gecer insallah

simdilik aklimda kalanlar bunlar

Ben napiyorum diye merak ediyorsanizzzzzz valla ugrasip duruyorum
sigortayla ilgili biraz islerim var, degistirmem gerekiyor, bissürü para ödicem onu yapmam lazim,
sinavlarim var yakinda onlarla ugrasiyorum,
bebek dogacak onun sIkintisi stressi var,
sonracima arkadaslarin dügünü var 4cü ayda, simdiden ne giysem derdi
bu arada Nisanin 1-7si arasi tatilim var, acaba diyorum istanbulami gitsem 1 haftacik yada 5-6 gün??
Cocukluk arkadasim var türkiyeye dönmüslerdi temelli, o suan istanbulda okuyor, illa gel diyor,
bende diyorum deigisklik olur, bakalim babamla konusayim,, biletlerde inanilmaz pahalasti artik, en ucuzu 240 euroydu sanirim, 1 stoplu,

sonracima yaza bilet baktim, onlarda muhtesem pahali simdiden, eskiden hic böyle degildi yaaaa
tek kisi 380 euroydu sanirim en ucuzu, halbuki ben gecen senelerde hep tas catlasin 200-250 euroya aliyordum gidis dönüs tek kisi,
oda tabi erkenden aldigim icin, düsünün, agustosun biletini ocak subat gibi aliyorumki ucuza denk gelsin diye,
artik cok zam geldi herseye sinir oluyorum

bi yandanda diyetime daha fazla konsantre olmaya calisiyorum tabiiki, kacamaklarimi tamamen kesmek istiyorum artik, haftada 1-2 bile cok etkiliyor malesef,

bu arada babam bitane ev buldu, martta satilisa cikcakmis, oraya bakcak, eger güzelse insallah alabiliriz,
bizim burdan cok biktik,
bi komsu tasindi üstümüze aman allahim, zindan ediyorlar hayati valla, 4 cocugu var kadinin ama hic durmuyorlar ve gece 2-3 e kadar uyumuyorlar resmen,
tepinip duruyorlar,
kadin son ses müzik acip, delirmis gibi cigliklar atiyor, napiyor anlamiyorum
kisacasi biktik yani laftan sözdende anlamiyor,
Allah komsununda iyisini versin valla
bende haberler böyle, hangisine kosturayim bilmiyorum

Simdi kizlar bisi sorcam size, yardimci olabilen olursa sevinirimmm

Benim arkadas vardiya hani dogum yapan, pazar günü bebek mevlidi yapcak,
simdi malum ben evine hediyesini götürdüm paket maket hatirlarsaniz,
bebek mevlüdüne ne götürmem gerekir simdi? Tekrar bir hediyemi almam gerekir?
Yoksa alternatif ne olabilir ?
Yardimci olabilirseniz sevinirim

Ablacım hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın darısı bizim kızların başına inşallah

aminn.sağol tatlımm,inşallah rabbim evlatlarımıza ve tüm bekarlara hayırlı kısmetler nasip etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın.aminn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:26::26: önce ben önce ben hayırlısıyla diyeliim

tm canımcım önce sen birinccc mehtabımm

Selam kizlar

xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin

teşekkür ederim canım aminn inşallah
sanada Allah kolaylıklar versin inşallah alırsınız evi de kurtulursunuz şunlardan

uff uff uff o fiyatlar ne öyle ya. uçurdular resmen herseyin fiyatını. sanki yeni bi uygulama Allah komşunun hayırlısını versin valla sabır versin sizede zor valla. arkadaşlarında düğünü var demek arkadaş değil bak arkadaşlarrrr şaka bi yana Allah mutlu etsin.

aa gönderdim sanıyordum hala acıkmış sayfa

Son düzenleme:
Merhabalar.günlük yapılan yürüyüşlerde spordan sayılıyor değilmi ben habire yazılanları okuyorum kim kimdir öğrenme aşamasındayım ama durmak yok yola devam inşallah

Merhabalar.günlük yapılan yürüyüşlerde spordan sayılıyor değilmi ben habire yazılanları okuyorum kim kimdir öğrenme aşamasındayım ama durmak yok yola devam inşallah

tabiki sayılıyor tatlım o da sokak sporu

ben ayşe taze kaynanayım

ben ayşe taze kaynanayım

pardon ya ben anlayamadım önce hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsain..ben antalyadayım 42 yaşındayım

canım hediyeni çok güzel bi şekilde hazırlayıp verdin bence tekrar gerek yok diye düşünüyorum ama illa alıcam bişey diyorsan bebek bezi al en çok gerekli şeydir bana göre o. kendim genelde öyle yapmışımdır çokta makbule geçtigini söylerler ya da kıyafet tarzı bişeyler alabilirsin ayakkabı gibi ya da bebek nevresimleri oluyor battaniyesi felan onlarda olabilir.

herkes yemekte galiba ya. ben yedim geldim bilee. 5 kaşık fasulye yemegi 1 kase cacık 3-4 çatalda patates püresi yedim. püreyide canım istedi evde vardı öyle azıcık aşırdım fazla geldi. bunlarla doydum ya vay be bana dedim

yarın bende yandım baslıom dıete spora ,,3 ay sonra akrabanın dugunu var ve dolabımdakı kıyafetı gıymek ıstıorummmmm

emineeee çok canın sıkıldıysa gel bana canım
ben misafir ederim seni
benim hagen de arkadaşım var üç kızı var yaz tatilinde gelip kalıyorlar bizde sende gel

Herkese merhaba hanımlar

Bir yandan yalan dünyayı izliyorum, bir yandan size yazıyorum. Yarın telekomda mülakatım var. Ankaradaki bir firma aracılığıyla telekoma mülakata gidicem demiştim daha önce. Hatta firmayla telefonda mülakat yapmıştım öncesinde ve adam beni sinir etmişti. Bugün fürmanın insan kaynakları elemanı mail atmış, firmanın ankara müdürü bugün gece saat 22:15'de skype üzerinden benimle görüşmek istiyormuş. Bir pozisyon için 3 ayrı kişiyla görüşme yapıcam anlıyacağınız. Hem de gene 10'da. Eşime bugün dedimki, bir mucize olsa da başvurduğum ve istediğim banka(iş analisti) pozisyonu için arasalar. Resmen istemediğim bir pozisyon için görüşmeye gidicem ve bu işi almak zorundayım. İş seçme lüksüm yok yani. Bu arada bugün düşündüm de kasımda 31 yaşında olucam. Belki de hemen çocuğum olmayacak, keza 3 ay denedik ve olmadı. O yüzden çok da ertelemek istemiyorum ama bakalım.

Kilo konusunu sormayın, çok kilo aldım çok. Ama dün akşam bir şok yaşadım, eski günlerime dönmeye karar verdim. Kilo aldıkça depresyonumun arttığınını, depresyonda oldukça kilo aldığımı farkettim. Bu son kiloları çok hızlı aldığım için 1 ay içinde eski formuma az da olda kavuşurum diye düşünüyorum.

iyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Ay ben bu ara iyice boşladım sizleri yaa :26:
Çocuklar evde olunca insan daha fazla yoruluyormuş. Gece iki cadıda anlaşmalı gibi uyumadılar ulen yatın diyorum yok evlilik düşmanları gece 3de en sonunda ikiside uyudular tabi benimde hoşafım cıktı o saate kadar peşlerini toplamaktan
Sabah geç kalkıp kahvaltı faslı, evi toplama derken öğleni yaptık sonrada ancak kuaföre gidip dip boyamı yaptırdım
Eşim gelmeden yarım saat evvel girdim eve ve hemen mutfağa daldım
Ancak yemeğimizi yiyip bulaşıkları halledip geldim

Olan gidene oldu..hep olduğu gibi.

Banucuğum,haklısın valla önemli olan okumayı istemek,sevmek..Bir de disiplin şart..
Görümcenin oğlu hani seni sinir eden veletmi.?

He yaaa o
Müdür bile demiş bunun okumasını beklemeyin imkanınız varsa bir iş kurup başına oturtun diye başkasının yanında hiç çalışamayacak bir tip çünkü bayılır emir yağdırsın insanları istediği gibi parmağında oynatsın eee maaşlı eleman olunca yeri geldiğinde laf bile işitiyor insanlar

Süper fikir ablacığım yaa yarısını bende kepekli undan yapayım bari
En azından az da olsa masumlaşır
Benim en son yaptığım kekte öyle bitmişti ben ki yedirip içirmeye bayılırım içimden anammmmm bir dilim bile kalmayacak diye geçiriverdim :26: sonrada kendimden utandım kız sen nasıl böyle bir an da olsa aklından geçirirsin diye
Varsın bitsin hem bana iyilik yapmış olurlar

Bende bayılıyorum bütün kuzenler bir araya geldiklerinde
Genelde cumartesilere deng getiriyorum ki ertesi gün pazar hem kahvaltı faslı yaparız diye hemde sabaha kadar oturunca alt komşu bari fazla rahatsız olmasın diye malum biz bir araya gelince sabahlara kadar kahkahalar havada uçuşuyor
Allahtan evlerin salonları yatak odalarının tam zıttı yerde
Bende dafi ablanın poğçalarından fazla yaparım diye düşünüyorum
Yenanın dün verdiği muhallebili tarifide yapacağım ( ama tek tek kuplara yaparım )
Mısır birazda çerez tamamdır tabi benim fazla kaçırmamam lazım diğerleri hep zayıf

verdiniz bizde kaptık her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah dünür olduk hadi

Hadi hayırlı olsun canım
RAbbim tamamına erdirsin ve inşallah en kötü gününüz böyle olur
Allah ağzınızın tadını bozmasın ....Aminnnnnnnnnnnnn

Canım bencede sen üstüne düşeni yapmışsın hiç gerek yok tekrar hediye almaya sonuçta zaten dört dörtlüktü hediyen

deeett moral bozmak yok. hem farkedilmiş kilo vermen. hepimizin daha verecek kilosu var sıkıntı yapma. yaza 70lerde hattaa 60larda girersin 4 ay var daha hazirana.

ablalarım , hatunlarım , bacılarım bişey sorcam. malum ben bugün baya bir derdim var topiğinde takıldım. orda bi konu vardı kadere inanırmısın diye elbeette inanıyoruz müslümanız çok şükürde, birisi yazmışki: "doğum, ölüm, eş değişmeyen kaderdir." ölümü, doğumu biliyordumda eş olayını bilmiyordum oda öyle mi cidden ?

selamlar arkadaşlar,

bir süredir bu sayfalara ara vermiştim, şimdi ise kendi zayıflama günlüğümü açarak buradan ayrılıyorum.

zayıflama yöntemimi değiştirdim ve bu yöntemde diyet yapmak, yemek listeleri vs. konuları okumak, düşünmek yasak. o yüzden ayrılıyorum, denizinci MP3 ile zayıflıyor başlığında yazı yazacağım.

Herkese başarılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…