Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne büyük bir olgunluk göstermissin dafi abla, ne diyim ki sana az senin gibisi, utanmislardir haber vermediklerine sanirim.Allah gönlüne göre versin.cok büyüklük etmissin :))

ne büyük bir olgunluk göstermissin dafi abla, ne diyim ki sana az senin gibisi, utanmislardir haber vermediklerine sanirim.Allah gönlüne göre versin.cok büyüklük etmissin :))
sadece bana yakışanı yaptım canım

ZEYNEP canım kızın ameliyata gircekmiş bu hafta valla daha yeni gördüm kaçırmuşım orayı kusura bakma rabbim işallah kolaylıklar verir göz açıp kapayıncaya kadar girer çıkar ameliyatına kuzucuk ay kıyamam ben ona ya küçük olunca insan daha çok etkileniyo rabbim kolaylıklar versin tatlım dikkat et kendine

Dualarım seninle canım, inşallah sağlıklı ve kolaycacık alacaksın bebişini kucağına Allahın da izniylee.

Slm millet 84 e kadar düşüp 93 e adım atmış bir bahtsız olarak aranıza katılmak istiyorum bende...

hoşgeldin, ben de yeniyim ve bahtsızım :) doğumdan sonra hemen 91e kadar düştüm, ama sonra hızla bu kilolara çıktım. keşke tutsaymışım boğazımı keşke

gece film izlerken acıkan olursa diye küçük küçük soğuk sandviçler yapabilirsin bence, ben çok severim :)
Ayy ne güzel ya, biz böyle toplaşmalar yapmayalı çook oluyor, hamileyken yapmıştık en son oyun ve film geceleri :)

Zeynep ben de görmemişim efeeem yazınca gördüm, çok geçmiş olsun şimdiden,Allah şifa versin

Merhaba hanımlar.. Herkese çok mutlu, sporlu, az kalorili bir gün dilerim..
Her şey gönlünüzce olsun..

Dafi ablacığım, çok olgunsunuz, takdir ediyorum sizi.

Son düzenleme:

Teşekkürler paylaştığın için canım Zahmet verdim sana....

Umarım çok iyi kilo verirsin...

Bu arada da TV ile kavga ediyorum.Kanalların çoğunda yemek tarifi,Hatay mutfağı,Antep mutfağı,Hamurişleri vs.. vs...Aaaaaaa yazık bize ayol.Hiç düşünen yok...Aklında yemek yoksa

zorla sokuyorlar....

sağol ablacım amiiiiinn. :26::26: ay evet yaaaa sürekli yemek heryerde acıktım yahuu insan tok olsada yiyesi geliyor

xay abla görünüyor aşağılarda ablaaaaaaaa hoşgeldin aldıkmı kızı

hoşbuldum canımcım aldık aldık ben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam

hoşbuldum canımcım aldık aldık ben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam

oooooo hadi hayırlı olsuuuunnn Allah tamamına erdirsin mutlu günler yaşatsın.. Amiiiiiiiiiiiiiinnn:26::26:

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerler

2 gündür daha kendime gelemedim,forumada bakıp bakıp çıkıyorum bir sürü alıntılarım vardı nereye kayboldular bilmiyorum:44:
artık toplu bişiler yazıcam.

öncelikle herkeze çok çok teşekkür ediyorum
gittik geldik hayırlısıyla sözü kestik Allah inşallah hayırlı eyler.
tüm bekar evlatlarımıza rabbim hayırlı kısmetler nasip eylesin,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.

tüm hastalara acil şifalar diliyorum,geçmiş olsun.
tüm miniklerimizin de karnelerini kutluyorum,maşallah rabbim zihin açıklığı versin
yena'nındı sanırım evlilik yıldönümüymüş,tatlım nice nice huzurlu mutlu yıllar yaşayın inşallah,kutluyorum

unuttuğum herkezinde gönlünde olanı hayırlısıyla versin rabbim

herkezi çok çok öpüyorum

xay hayırlı olsunn darısı tüm topikteki bekarlarımızın başına

benimde ankaradan sabah görümcem geldi gırgır şamata özlemişim valla şimdi uyuyo yol yorgunu akşama yena bendede nohut var
pilavımı yapayım hazır olsun

karnıbahar turşum olmuşsa ondan çıkarıcam bu sene turşu yapmamıştm annemin getirdiğide bittii
karnıbahar yaptım bide lahana kurasım var çok severim lahana turşusunu

sigara ne pislik bişeymiş öle nefes alıyorum sabahları ağzım iğrenç kokmuyo tavsiye ederim burakmayı kullaanan arkadaşlar
kilolarım aldı başın gidiyo aama napalım olcak okadar inşallah 1 hafta daha görümcem içerken canım falan isteyip içmezsem ben yenerim ve sonra sıkı rejime başlıcam mayısta ankaraya gene 80 kilo olarak gitmek istiyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim
aminn inşallh kilocuklar verilsin topikdeki tüm kızlarımızı evlendircez tek tek hayırlısıyla

artık birbirimize gaz vere vere bu yaza farkedilir biçimde ince girmeliyiz hepimiz,kaçamakları abartmadan minik minik yaparsak başaramayacağımız şey değil.kendime ve tüm topikime güveniyorum

Ablacım hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın darısı bizim kızların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…