ah birde umursamayabilsem
içim rahat etmezkii
yanımda olanı veririm mutlaka
onlarda bunu iyi biliyorlar.
akşam baktım hiçbir hazırlık yok. hiç toparlama kabiliyeti yok. üstüne giycek doğru dürüst birşeyi yok. bir ferace almış üstü geniş altı darhiç giymediğim forma vardı onu giydirip tamirledim, boyunu kısalttım, kollarını kısalttım üzerine göre yaptım. valizlerini karıştırmasın kolay tanısın diye üzerlerine renkli kumaşlardan kılıf yaptım.yapabildiğim kadar uğraştım.kalanlarıda şöyle şöyle yapın diye geline tarif ettim. bırakıp geldim.ısrarla bugün köyde kalsaydın salı giderdin dedi.işlerim var kalamam ,perşembe günüm var. (sizin gidişinize denk gelip ertelemezsem) hazırlık yapıcam dedim.
sadece bana yakışanı yaptım canımne büyük bir olgunluk göstermissin dafi abla, ne diyim ki sana az senin gibisi, utanmislardir haber vermediklerine sanirim.Allah gönlüne göre versin.cok büyüklük etmissin :))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız..aşağıda beyzus abla ve banuyu görüyorum nasıl kilolar veriliyormu banu naptın sen öle canım 100 kiloya düşmüşsün nasıl başardın tebrik ediyorum gerçekten bravo....
dualarınıza ihtiyacım var kızlar ..preemlaksi(gebelik zehirlenmesi) başlamış idrarda 300 olması gereken protein değerim 3000 çıkıyor,buda ya erken doğum habercisi yada ölü doğum demek oluyormuş ,inş kızımda bende sağlıklı bir şekilde oluruz sağa salim kızımı kucağıma alabilirim ..şimdi yatıyorum sürekli tansiyonum ölçülüyor yükselmemesi gerekliymiş, haftada bir dr kontrollerim var .inşallah herşey yolunda ilerler yarın yine drdayım bakalım kan idrar tahilleri nasıl çıkacak bugün yine idrara biriktiriyorum yarın proteine bakılacak..
Slm millet 84 e kadar düşüp 93 e adım atmış bir bahtsız olarak aranıza katılmak istiyorum bende...
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Kızlar sizi çok özledim yaaaa
Dünden beri bir türlü gelemedim. Bugünde koşturmacayla geçti en son akşam eşimin amcasına gittik maç izlemeye
Daha doğrusu erkekler maç izledi biz eşimin yengesiyle mutfakta sohbet ettikdaha doğrusu dedikodu yaptık
Eşimin eniştesinide eve bırakmaya gittiğimizde bir yarım saatte halamıza uğrayıp kuzeni kaptığımız gibi geldik
Evlatlığımız o bizim hafta sonları bizde kalma hakkı verdi mahkeme diyorum eniştesi nasıl gülüyor yolda
Sabah eşimle birlikte çıkacaklar malum daha dershaneler tatile girmedi
Haftaya Cumarteside bütün kuzenler bizde film gecesi yapacaklar
Aslında sadece 3ü gelecekti ama birtanesi amcacocuklarına da uzanınca sayı 6ya çıktıeee 4 kişide biziz etti 10
Hem çayın yanına birşeyler yapacağım hemde film seyrederken atıştırmalık birşeyler ister :44:
Sizce ne yapabilirim kızlar :44::44: daha erken biliyorum ama en azından ne yapacağımı bileyim ki cumadan artık yapılması gerekenler varsa hafta içi ona göre alışveriş yapayım
ablacım ben ayça kaya diye bir diyetisyen var onu yapıyorum listeyide ekliyim biraz şablon ama benim en yapabildigimm diyet bu. acıkmıyorum o yüzden iyi oluyortopiklerden birinde bulmuştum. diyetisyenden randevu aldım şubatın 19unda. ozamana kadar bunu yapıcam. diyetisyene gidince ne vericek bilmiyorum ama böyle bişey olur sanırım. 19unda sanırım başladım 10 gün felan oldu aşagı yukarı. başladıgım zaman tartım yoktu salıdan cumartesiye kadar 500gr gitmiş gözüküyordu ondan öncesini bilmiyorum. spor yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte. 1 saat yapsam evde hep evdeyim geri kalan zaman yatış. çok yapıncada yoruluyorum ya da üşeniyorumda olabilir bi yere cıkıyım geziyimde tek basıma sevmiyorum. kendimi hareketlendiricek bişey arıyorum bende.
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi 4 -5 gibi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
Teşekkürler paylaştığın için canım Zahmet verdim sana....
Umarım çok iyi kilo verirsin...
Bu arada da TV ile kavga ediyorum.Kanalların çoğunda yemek tarifi,Hatay mutfağı,Antep mutfağı,Hamurişleri vs.. vs...Aaaaaaa yazık bize ayol.Hiç düşünen yok...Aklında yemek yoksa
zorla sokuyorlar....
xay abla görünüyor aşağılardaablaaaaaaaa hoşgeldin aldıkmı kızı
ayşeeee verdikmi kızııı
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin dünürüüüüümmmverdiniz bizde kaptıkher iki taraf içinde hayırlı olur inşallah dünür olduk hadi
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin dünürüüüüümmm
hoşbuldum canımcım aldık aldıkben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam
oooooo hadi hayırlı olsuuuunnn Allah tamamına erdirsin mutlu günler yaşatsın.. Amiiiiiiiiiiiiiinnn:26::26:
xay hayırlı olsunn darısı tüm topikteki bekarlarımızın başına
benimde ankaradan sabah görümcem geldi gırgır şamata özlemişim valla şimdi uyuyo yol yorgunu akşama yena bendede nohut var
pilavımı yapayım hazır olsun
karnıbahar turşum olmuşsa ondan çıkarıcam bu sene turşu yapmamıştm annemin getirdiğide bittii
karnıbahar yaptım bide lahana kurasım var çok severim lahana turşusunu
sigara ne pislik bişeymiş öle nefes alıyorum sabahları ağzım iğrenç kokmuyo tavsiye ederim burakmayı kullaanan arkadaşlar
kilolarım aldı başın gidiyo aama napalım olcak okadar inşallah 1 hafta daha görümcem içerken canım falan isteyip içmezsem ben yenerim ve sonra sıkı rejime başlıcam mayısta ankaraya gene 80 kilo olarak gitmek istiyorum
hoşbuldum canımcım aldık aldıkben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?